"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > AGR + Electric Farm
AGR + Electric Farm
Grey
05.10.2000 12:23
#90

Endre
Følgende pressemelding er sendt ut idag:

Agresso Group ASA og Electric Farm ASA etablerer tett samarbeid

Agresso Group ASA og Electric Farm ASA annonserer i dag et omfattende samarbeid innen løsninger for fast og mobilt internett hvor Electric Farm vil opptre som underleverandør i prosjekter mot Agresso sine kunder.

Målsetningen med avtalen er at partene i fellesskap skal utvikle internettløsninger for Agresso sin kundebase i Norge og internasjonalt. Dette vil være løsninger både for fast og mobilt internett innen områder som publisering, e-handel, prosjektstyring, portaler mm., både innen offentlig og privat sektor. Det sentrale i utviklingen vil være integrasjon mot Agressos eksisterende og fremtidige løsninger for e-business, Agresso Business World.

"Styret og ledelsen i Electric Farm er meget godt fornøyd med avtalen. Den åpner for tilgang til en betydelig kundebase i Norge og internasjonalt. I tillegg utfyller selskapene hverandre meget godt med hensyn til kompetanse på teknologi og kundeløsninger.", sier administrerende direktør Nils Petter Liljedahl i Electric Farm.

Agresso og Electric Farm sine produktplattformer passer meget godt til hverandre. Det er derfor store synergier å hente ut for begge selskapene innen områder som f.eks. produktutvikling og integrasjon. Agresso sine kunder vil gjennom dette samarbeidet få tilgang til en langt større bredde av web-baserte løsninger.

Samarbeidsprosjektene vil skje i regi av Agresso sin egen forretningsenhet for internett konsulenttjenester og systemintegrasjon, Agresso Profero AS (tidl AgressoNet). Agresso Profero arbeider idag med omfattende prosjekter innen elektronisk innkjøp, mobilt internett og B2B løsninger for tjenesteytende virksomheter. Enda sterkere integrasjon mellom Electric Farm og Agresso Profero vurderes fortløpende av partene.

"Agresso har valgt Electric Farm fordi vi ønsket å bli partner med et uavhengig, kompetent og stort utviklingsmiljø innen fast og mobilt internett i Norge. Vår ambisjon er å ta med oss Electric Farm ut i Europa, slik at vi sammen kan tilby de fremste løsningene innen den nye økonomien til eksisterende og nye kunder.", sier administrerende direktør Sverre Kjenne i Agresso Group.

Electric Farm deltok på Agresso sine brukerdager i Bergen sist uke, hvor de holdt flere innlegg om bruk av ny teknologi innen bl.a. e-handel og servicetorg for kommuner.

KREDITT
05.10.2000 21:09
#57

Endre
Dette blir et vinnerpar.

ELFA skal vel på børs i høst, har noen eksakt dato på når dette skal skje?

Kreditt.

Orkide
05.10.2000 23:34
#34

Endre
Ja dette ser bra ut!Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS