"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > OPC - Ny "racer" til Opticom
OPC - Ny "racer" til Opticom
peddan
12.10.2000 10:44
#945

Endre
Ny "racer" til Opticom
Opticom har ansatt den meget kompetente Michael Thompson fra konkurrenten Flexics. Dermed har Opticom fått en ny "racer" i forskerstaben.
(09:58 12/10-2000)

Skrevet av: Inge Berge


Diskutér Opticom-aksjen her

Dr. Michael Thompson har tidligere jobbet Cornell Universitet i USA. Han har også tatt doktorgraden sin på samme universitet. På Cornell virker også den nybakte vinneren av Nobels kjemipris, Alan G. MacDiarmid til daglig.

For kort tid siden tok Michael Thompson fri fra universitetsjobben, for å jobbe i Flexics. Flexics er en av de få, men spreke, konkurrentene til Opticom. Nå har imidlertid Thompson forlatt Flexics.

- Vi prøvde å få til et samarbeid med dem (Flexics red. anm). Dette klarte vi ikke å få til. Nå har Thompson forlatt Flexics og jobber full-tid hos oss, sier adm. direktør Thomas Fussell i Opticom til iMarkedet.

Skulle kjøpe Flexics
I klartekst hadde Opticom planer om å kjøpe opp Flexics. Selskapet jobber innenfor det samme feltet som Opticom, men har en litt annen fremgangsmåte.

Prosessor-giganten Intel har også investert i Flexics.

Allerede rådgiver
Michael Thompson er allerede på "advisory board" til Opticom. Så langt har Thompson jobbet med krystalliseringsprosessen i silisium. Han har også startet selskapet Computer Graphics Service. Den siste tiden har Thompson konsenteret seg om elektronikk på på plastikk og direkte printing av silisium på IC-applikasjoner.

- Vi er meget fornøyd med å få inn Thompson, som vi kjenner fra før, sier Fussell til iMarkedet.

peddan
12.10.2000 10:54
#946

Endre
Likheter?

Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS