"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > OCR - Debattfora
OCR - Debattfora
Odyssevs
12.10.2000 14:06
#417

Endre
Hei alle OCR venner

I det siste har jeg følt meg litt ensom, og kanskje med rette. Hva vet jeg?

Du, som leser dette innlegget, "surfer" sikkert rundt på internett som meg selv, og finner mange interessante steder hvor det diskuteres aksjer.

Konkurranse er bra, det er sikkert.

Men det er jo ikke noe poeng å diskutere med seg selv, er det vel? Så, er det bra med mange nettsteder hvor det diskuteres? NEI.

Det er ikke BREDDEN (antall nettsteder), men DYBDEN (antall innlegg/debantanter) som teller.

Altså:

Er det her på StockTalk det skal debatteres om OCR eller ikke?

runnym
12.10.2000 14:17
#485

Endre
Vet ikke om jeg er helt enig. Jeg synes det er bra med bredde også jeg da.
Odyssevs
12.10.2000 14:46
#418

Endre
Runnym,

Hvor vil du vi skal diskutere OCR?

a) Her på ST
b) http://www.borsavisen.com/
c) http://www.imarkedet.no/
d) http://www.hegnar.no/
e) http://www.aksjeforum.no/
f) annet sted

Odyssevs
12.10.2000 14:49
#419

Endre
Det viktigste er ikke HVOR jeg diskuterer OCR sammen med andre, men AT jeg er SAMMEN med andre.
Edorf
12.10.2000 16:26
#16

Endre
Det er uten tvil her på ST de beste diskusjonene om OCR ar funnet sted. Jeg er som oftest inne her på ST og sjekker om det er noen interessante topicer 2-3 ganger om dagen. De andre diskusjonsforumene nevnt over er jeg også innom av og til, men jeg synes ikke de er så bra. Børsforumet på hegnar online er dessidert dårligst. Der var det for en tid tilbake så masse useriøst at jeg har ikke vært der på flere uker.

Det har vært ganske stille rund OCR i det siste. Diskusjonen her tar seg sikkert opp når kursen begynner å bevege seg igjen.

vanHalen
12.10.2000 20:22
#305

Endre
Det har vært mange og lange innlegg med Ocean Rig som emne. Føler at det er mange her på ST som har meninger om selskaet så jeg tror ikke det byr på problemer å diskutere den aksjen her.

Fortiden er det relativt stille rundt OCR med få og små transaksjoner. Aksjen går sidelengs og vil nok gjøre det frem til det full tegnede obligasjonslånet er på plass. Da kan vi kansje håpe på en liten oppgang.

Ellers tror jeg aksjen ikke vil reagere særlig før vi får bekreftet kontrakten på rig no 1. Signalene fra bl.a. DnB markets er immidlertid såpass positive og markedet er for tiden med aksjen at 85 kr bør være neste stop når kontrakten er i boks.

Kaptein Miki
12.10.2000 20:58
#48

Endre
Relevant spørsmål du stiller Odyssevs. Det er klart at hvis flere av de som skriver f.eks. på ST forsvinner til andre fora så blir selvfølgelig dybden redusert. Er absolutt mest praktisk å forholde seg til et fora fordi man vet at det er der de fleste skriver. På litt lengre sikt vil dette uansett regulere seg selv.

Nå er ikke jeg blant de mest aktive når det gjelder innlegg, men jeg er for tiden innom både Børsavisen og ST flere ganger om dagen. Ettersom jeg har en jobb å passe så er det begrenset med tid jeg har til å følge med. Av den grunn så er disse foraene en svært viktig informasjonskilde for undertegnede.
Var greiere "før" da de fleste var samlet i ST.

Er det forresten noen som har noen oppdateringer når det gjelder progressen på verftet ?


Ha en fortsatt fin kveld.

Miki

caligula
12.10.2000 23:31
#1274

Endre
Føler at OCR hører hjemme på ST,så vi fortsetter vel her...?

Mvh
cal

Odyssevs
13.10.2000 08:43
#420

Endre
Dette er en kommentar fra Turnaround sitt innlegg på iMarked:

"Jeg støtter ditt innspill Esko. ST er ikke noe særlig, det er altfor mange snørrunger og vaskekjerringer der. Håper alle som har noe å fare med kutter ut ST og flytter hit!Så kan de som ikke har noe å fare med bli igjen og gooblegooblegooble.
Mvh turnaround"

Med hensyn til diskusjoner/debatter som er knyttet opp mot OCR, vil jeg si at iMarked sitt omfang er betydelig mer begrenset enn hva vi her på ST holder.

På iMarked var det kun 5 innlegg som lå inne i arkivet, og siste topic og innlegg er 1 - én - måned gammel.

Caligula og oss andre for holde oss til ST, uansett om Turnaround synes vi er noen snørrunger.

georg
13.10.2000 09:51
#1052

Endre
Problemet til OCR er fortsatt det samme som det lenge har vært.Har selskapet finansiell styrke til å komme helt frem? Undervurderer ledelsen hva som skal til for å komme helt i mål? Hvordan kontraktsbetingelser klarer de å forhandle frem?

Det som er en aktuell situasjon nå når riggen etter hvert blir ferdig på verft så skal gjerne systemer testes ut til havs. Vi ser nå hvordan Navis sliter med å få BOP kontrollsystemer etc til å funke og også PDR med Shashin brukte en del tid på igangkjøringsproblematikk. Hvordan vil dette gå for OCR?. Når vil kontantstrømmen starte? Får de en kontrakt som gir inntekter i prøve perioden? I hvilken grad vil dette tvinge dem til dårlige rater? Vil det komme et oppkjøpstilbud snart?.

Eller bør de rett og slett fusjonere med PDR dersom PDR får orden på sine akutte problemer? Dersom noen skulle ha ambisjoner om å utvikle ett nytt offshoreselskap med betydelig størrelse så kunne det siste være spennende. Det ville imidlertid først kreve at ting faller fornuftig på plass for begge selskap først. PDR har erfaring kontakter og gode kontantstrøm og finansieringsmuligheter. OCR har snart to nye rigger. Men før samarbeid kan bli ønskelig må først begge komme seg opp fra knestående.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS