"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Ikke alvorlig ment, men...
Ikke alvorlig ment, men...
petrotrader
15.10.2000 09:31
#14

Endre
Drikk, knull og alt som er OK for de fleste i helgen, men svar meg gjerne på hvorfor LOI kursen /fallet er i en situasjon som den er.

Det er ikke bare natt, men sen morgen - XO flasken er tom og man trenger etpar timer søvn kanskje? For øvrig, driller gir et rimelig godt inntrykk av iherdig ervervede selvlærte faglige kunnskaper, men mon tro om han er profesjonell og moderer seg mht. uttaleleser /terminiologi i dette forum, hvilket det siste sikkert er riktig, eller om han ikke vet nok i mange tilfeller? Her finnes jo bare blåruss? Det er imidlertid noe som skurrer noe voldsomt i mine geolgo-ører når driller begir seg ut på faglige utredninger om trykkforhold med tilhørende konsekvensutredninger /prognoser, men Georg er tydeligvis en utdannet geofagmann! Han uttaler seg korrekt om det meste på fagområdet, bruker kjente termer og vet hva han snakker om sett fra et oljeselskaps /kunnskapsrik oljeinvestors ståsted. Tror mange her på Stocktalk er lettlurte eller noen ordentlige luiringer kanskje?. Dere gjør jo stikk motssatt av det dere anbefaler /sier. Statistikken fortreller ikke om mange velmenende råd å få her, i tide vel og merke, iog i mellomtiden gjøres det ene og det andre i lys av ulvens og andres predikener, men det er Nasse og Dow som bestemmer mine venner. Bare ha Nera RCL og DNO som hjertebarn dere, men det hjelper ikke hvis New York svikter, i allefall ikke i det korte perspektivet. Jeg følger magefølelsen, og det viser seg å være ganske rett hele tida fordi jeg følger med som en smed i nær sagt alt som skjer i samfunnet, i allefall i finans /politikk /oøkonomi. Det er en dyd av nødvendighet og gjøre det, og mitt råd er at dere leser mer news og sparer tiden dere bruker her på stocktalk fremfor å lese gammelt nytt! Stay cool, og ikke gjør noe dumt nå i oktober måned er mitt råd, hvis dere ikke er kortsiktige eller truseskvettere. Dette går veien for både IT, Offshore og Olje i løpet av 2 - 3 mndr. Noen millioner fra eller til /opp og ned spiller vel ikke noen rolle for alle rikingene her på stocktalk? Jeg tror det er er mye bløff med alle tallene der oppgir mht. potefølge /kjøp /salg! De fleste er "vanlige" mennenesker med vanlig økonomi og sikkert mange på trygd.

Er det noen her på Stocktalk som holder lange innlegg om, men egentlig ikke skjønner en døyt av økonomiske analyser /charts etc. Jeg blir noen ganger forskrekket over analyser og feiltolkninger! Noen bli sikkert skikkelig forbannet og hevngjerrige, som jo tradidsjonen er på Stocktalk (ref. Georgs prnishment for glimrende DNO topics av lavpannede aktører), men jeg er gjerne borte store deler av året på jobb (for å tjrene penger på ærlig arbeide)i utlandet, så dere behøver ikke plages så mye med meg. Ha en god helg alle sammenda , rik, fattig, ærlig, uærlig, ulv, varg og alle andre som jobber i finans, meglerfirmaer og oljeselskaper!

------------------

blom
15.10.2000 09:47
#104

Endre
Et velmenende råd; Gå til sengs petrotrader.
Du virker sliten.
Gladiator
15.10.2000 11:34
#246

Endre
quote:
Originally posted by blom:
Et velmenende råd; Gå til sengs petrotrader.
Du virker sliten.

Tullball. Interessant innlegg.

Profit warning
15.10.2000 12:14
#186

Endre
Velkommen etter Petrotrader...
dammerud
15.10.2000 12:31
#1685

Endre
Hallo Petrotrader.

Inviterer(fisker) deg over til Canargo-topicene.

Hvis du har anledningkunne du se igjennom de siste Oktobertopicene og eventuelt Canargopresentasjonen i Acrobat Reader PDF.

Håper du har noe å bidra med positivt eller negativt.

Hjertelig velkommen.

MVH.

vfl
15.10.2000 12:51
#94

Endre
Bortsett fra en noe ujevn framførelse, så burde dette innlegget blitt obligatorisk lesning for alle nye som skal ferdes på et forum som dette. Kjernen i innlegget er glimrende!

Navnet på topicen er dog misvisende: ”Ikke alvorlig ment, men..”. Jo – dette er i aller høyeste grad alvor. Og takk for det.

Kanskje 2xl kan omskrive teksten og la den bli StockTalks ”Vær varsom plakat”?

Ellers kan vi jo bruke "Lasciate ogni speranza, voi ch´entrate..." fra La Divina Comedia av Dante Alighieri som plakat!
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS