"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Dokument 2 - Intet nytt om Natural
Dokument 2 - Intet nytt om Natural
Naturalisten
19.02.2000 22:31
#77

Endre
Jeg så nettopp på Dokument 2 på TV2, men fant ikke noe om Natural eller deres produkter i dette slankeprogrammet. Det vil derfor være mange som blir skuffet, dersom de har handlet aksjer i Natural med bakgrunn i forventninger om markedsføring av deres slankeprodukter i dette programmet. Ser vi en reaksjon ned på mandag etter at Natural var forrige ukes vinner på Oslo børs?

Mvh Naturalisten

Hansemann
19.02.2000 22:51
#117

Endre
Det dårligste Dokument 2 noensinne.
Jeg synes gåmaskinen med staver var et fint innslag, den hadde jeg tryna på ved første stavtak.
BAFI
19.02.2000 23:53
#57

Endre
Tvilsomt at vi ser nedtur. Programmet viser hvor stort markedet for slankeprodukter og CLA tilsettning er. Det står dessuten en side om NutriPhrama og dets produkter i Aftenposten idag, dette vil sannsynlig vis nok en gang vis hvor latterlig biullig NTR er. NutriPhrama prises til 4 milliarder og har ingen verden patenter, men bare et usselt slankemiddel som selges i 10000 butikker. Natural har har verden ledene patenter på ting som vil revlusjonere matverdenen, og har itilleg sine slankeprodukter spredd i 40000 butikker. Derfor ser jeg ingen feil i at NTR bær prises til 4 gangeren av NutriPharma inne et par år. Altså 16 milliarder. Dette vil tilsi en kus på ca. 2000. Dette har jeg indikert i tidligere innlegg, og jeg står fast ved det.
HODNE
20.02.2000 01:39
#18

Endre
Likte nå best dama som var d r i t a lei slankehysteriet jeg da... hu var da IKKE såå feit...

Ihvertfall ingen god reklame for NTR...

Naturalisten
20.02.2000 08:58
#79

Endre
I Aftenposten idag på side 32 står det en artikkel om "Småsparernes dans mellom børsbobler". Der får Natural positiv omtale sammen med 3 unoterte selskaper (Birdstep, Camo og Repant). I denne artikkelen omtales CLA og det gjøres en sammenligning med Nutri Pharma. Denne artikkelen vil nok ha en langt mer positiv og kursdrivende effekt enn det omtalte TV-programmet Dokument 2.
mark
20.02.2000 09:58
#39

Endre
re Naturalisten


Jeg regner med at du starter med ny topic om NTR, p.g.a. at du solgte deg ut fredag. Og kanskje har lyst å komme inn igjen. Og regner med at ved å starte ny topic så vil kursen synke. Det toget har gått for din del tror jeg. Kursen ved ukeslutt er nok rundt kr 100.

Naturalisten
20.02.2000 10:09
#80

Endre
Re: Mark
Jeg prøver å være objektiv i mine innlegg, og ville ikke nevnt dagens artikkel i Aftenposten hvis jeg ønsket å påvirke kursen nedover. Når det er sagt vil jeg imidlertid advare de som tror at NTR-kursen skal "vokse inn i himmelen".
Teknisk er aksjen overkjøpt nå, og det er ikke usannsynlig at vi får en reaksjon ned. Dette er årsaken til at jeg valgte å ta en gevinst fredag. Jeg advarte også tidligere mot at kursen kunne falle da den tidligere i januar hadde steget fra ca 15 til 30 på kort tid, og antydet da at vi kunne få en reaksjon ned til 23. Jeg fikk rett. Er enig med de som tror at aksjen har mer å gå på, men tiden vil vise om vi får en reaksjon ned. Tror det ville være sundt med en reaksjon, og kommer til å kjøpe meg inn igjen dersom vi ser kurser på 50-tallet på mandag. Hvis dere studerte ordrebildet fredag morgen, kunne dere se at det knapt nok fantes kjøpere, men masse selgere. Oppgangen kom helt på slutten av dagen. Det er tydelig at noen kjører kursen, og dette har blitt mer utpreget etter at aksjen nå ikke lenger er under særskilt observasjon av Oslo Børs. Kanskje på tide at denne aksjen kom under særskilt observasjon igjen. Det ville være synd om mange småsparere tapte penger fordi de ukritisk kjøpte seg inn på høye kurser. Vi skal være klar over at NTR har en relativt beskjeden egenkapital, og at aksjen nå prises langt over substans. Det finnes også konkurrenter i dette markedet, og NTR har en relativt ensidig produktportefølje, slik at det lett kan bli en nedtur dersom salget ikke utvikler seg i tråd med de forventninger som er i markedet.
mark
20.02.2000 10:31
#42

Endre
re Naturalisten

Jeg vet ikke om du har glemt dine mange innlegg om NTR.Først om regnskapet som kom 29.2, og det fremskyndet p.g.a. gode nyheter til 25.2. Og at du angret at du solgte deg ut på fredag. Jeg synes dette vitner omurent trav fra din side. Tror at du bør holde lav profil fremover. Jeg vil starte ny topic om at du ignoreres på ST.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS