"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Itera - En vinner i dårlig selskap
Itera - En vinner i dårlig selskap
Stockhjem
06.11.2000 14:36
#1

Endre
Itera en av de få it-aksjene med masse substans
De har en ordrebok som kan gjøre Merkantildata grønn av missunnelse og de gjør noe annet som også fortjener en liten kommentar : De tjener faktisk penger - mye penger !
I nyhetsbrevet Newsflash fra DnB Markets anbefales kjøp av godt posisjonerte selskaper i bransjen Internettkonsulenter. Begrunnelsen er først og fremst at DnB Markets ser Nasdaq-rekylen fredag som et vendepunkt.

(Av:Jarle Oppedal 17.10.2000 09:19)
Itera sitt største problem er at andre selskaper i internettkonsulent bransjen ikke tjener penger.
Investorene vegrer seg derfor for å sette pengene sine i Itera, fordi de logisk nok tenker : hvordan og hvorfor tjener Itera penger og ikke de andre selskapene? Svaret er så enkelt at det nesten blir vanskelig - fordi Itera er billigst og best ! De tilbyr mest kompentanse til lavest honorar, og slikt blir det fulle ordrebøker av ! Når jeg var mindre hente det en gang at jeg ikke fikk slippe inn på et museum fordi resten av klassen min var noen bråkete bøller, jeg fant dette fryktelig urettferdig og generaliserende, nå 20 år etter på velger jeg å bruke denne episoden som en parallel til Itera sin situasjon -> Itera var som meg, "En vinner i dårlig selskap"
Mine Itera aksjer ble kjøpt på kurs kr 18,30 de omsettes i skrivende stund for kr 15,60. Jeg har fortsatt klokke tro på at Itera kommer til å legge seg godt over kr 18,30 igjen. Det er to grunner til at jeg skriver dette innlegget . 1. Få interesse om min egen aksje 2. La deg få sjangsen til å kjøpe en vinner aksje på billigsalg. Nasdaq-indeksen gir utslag på Oslo Børs, på IT-sektoren og på Itera. Nå som det ser ut som om både Oslo Børs og Nasdaq er på stigende front vil dette virke kraftig inn på Itera sin kurs. For som sagt tidligere Itera tjener jo penger, men et urolig marked, og frykt for selskaper uten substans og farlige it-bobler har satt ITE(Itera-ticker) kursen en smule ned. gjør deg selv den tjenesten at du kjøper ITE nå ! Håper du har noe nytt og spennende å komme med vedrørende ITE, eller kanskje kritiske kommentarer på dette innlegget! Foreslå "best case", men for all del begrunn forslaget ditt med en klok fordeling av av magefølelse og analyser! Husk at her er det snakk om andre folks penger !
Mvh. Stockhjem
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS