"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Særdeles positive nyheter fra iGROUP om kort tid
Særdeles positive nyheter fra iGROUP om kort tid
fasttrader
20.11.2000 18:36
#2

Endre
Jeg sender svært sjelden innlegg til ST, men har fanget stor interesse for iGROUP, og fulgt den nøye. Ser at THORBJØRN har fått mye pepper, men han tør nok ikke si mer enn han allerede har gjort. Det er nok store nyheter nært forestående.
dette sier jeg ikke fordi jeg har en høy inngang selv i selskapet, og dermed ønsker å hausse, men jeg kontaktet Heggenhaugen etter de siste dagers "antagelser" i miljøet. Jeg referer ikke hele innholdet. (de som ønsker hele kan maile meg på odleknes@sensewave.com.

Kort resyme fra beskjeden jeg har fra Heggenhougen;
"det verserer rykter i markedet som jeg ikke kan kommentere.
Når ting materialiserer seg vil vi umiddelbart informere markedet."
Til slutt sier han at "han ikke kan gi mer eksakt info grunnet børsreglementet."

Etter min vurdering (flere positive år i trading), er dette selskapet, som pussig nok prises lavere enn deres aktiva, på terskelen for forvinterens vinner.

LYKKE TIL!
Profit warning
20.11.2000 18:37
#395

Endre
Kanskje ser vi 2- tallet ?
Shogun
20.11.2000 19:59
#458

Endre
Tiden vil vise.
Det som en del av oss er forbannet på er at IGR`s ledelse virker utrolig likegyldig i forhold til sine aksjonærer.
Det er den værste instilling en ledelse kan ha etter mitt hode.
Det er mulig at denne butikken er et utrolig godt case, da tør jeg påstå at ledelsen har maktet å få dette frem på en mildt sakt utrolig dårlig måte.
Noe mere blofattig en det som jeg har sett det siste året skal du lete dypt og lenge etter.

mvh
Shogun
cocos
20.11.2000 20:23
#10

Endre
Hei!
Mailen din stemmer ikke fastrader!
mmyhre
20.11.2000 20:38
#116

Endre
hei...
IGR har vært og er ennå et aldri så lite mareritt.

Sett i forhold til andre it selskaper så skulle vært IGr vært priset til sånn ca 20kr, sett med mine øyne, det er det nå ikke..

Selv sa selskapet at at børsintro på (5) var for lavt, ville bygge seg opp, og ikke bare bli en boble..
Vel så bra har det ikke gått ennå, Jeg trodde bunnen var på ca i underkant av 2 og sa til meg selv at kommer man dit, ja da vil jeg være med. Og det er jeg. Mulig Oppturen lar vente på seg, kanskje skal man ned til 1 og kanskje 50 øre, Så turbulent som markedet er nå så vet man aldri, men en ting er sikkert, og det er at oppturen kommer. Jeg har med dette parkert noen aksjer i IGR og dem ligger der til en gang i 2001.

Lykke til.
og P.S Dere både her og på børsforum på Finansavisen som sier 3-4 kr hver uke. Dere ødelegger seriøsiteten i et forum. Har ikke sett mange aksjene med den type stigning, selv om mange har fått julig her, så snakk heller fornuftig og om ting som er reelt.

Selv tror jeg kursen vil stabilisere seg i området 1,90 til 2 i første omgang.

Takk for meg
Loffen
20.11.2000 20:40
#294

Endre
Det er med beklagelse jeg må meddele at det vakre bildet av Rolv Heggenhougen som lenge prydet stasplassen i stua, nå er forsvunnet ned i en pappeske på loftet, omgitt av signerte og gulnede fotos av Erik Tønseth og Åge Korsvold. I esken ligger også en rekke svært fristende prospekt fra Aker Brygge Invest.

Om Rolv skulle materialisere seg eller selskapets verdier ved en senere anledning, står jeg klar med støvkluten. Det er jo en staselig kar, som hadde fortjent en bedre skjebne!

Inntil så skjer - og det skjer ikke via et medium på Stocktalk - tror jeg vi lar IGR være ukjøpt...
Rundve
21.11.2000 10:02
#70

Endre
Nasse-futuren allerede 50 punkter opp.
Positive nyheter like om hjørnet.
Ned over 5 % i går - det bør være muligheter for et fint rekyl i dag.

Rundve
betelgese
21.11.2000 10:07
#79

Endre
IGR is solid, just look at the numbers as well as their business areas - where I think they have got some vision.

Whether it goes +++ this week, this month, this year or out in 2001, I don't know...but its gonna go. What frustrates people is that IGR is not flashy with lots of superfluous information - which could push the stock price up in the short term, but would not be based on solid performance.

Give them time, and we will be rewarded.

B
enurs
21.11.2000 10:47
#11

Endre
Det er bare å tenke litt logiskt.
Q3 er ett dårlig kvartal hvis vi tenker på Nettshop. Rett etter sommeren har ikke folk så mye penger å handle for. Allikevel så klarer IGR å øke omsettingen. Q4 er julehandelen i gang. Dette vil slå positivt ut for IGR og oss :)
1Q 2001 er ventet å bli IGR første + kvartal. Så med andre ord, kjøper man aksjer nå og sitter på de, kan man ikke tape.
Er litt redd selv for å gå inn mer, men jeg trur at 2Q 2001 vil IGR være oppe i samme notering som det de startet på.
Tenk på dette. Hvis IGR sitter på gode nyheter men de venter for at aksjen skal stige uten noen nyheter og triks, men kun på gode tall i omsetting. Da askjen begynner å stige og de da kommer med gode nyheter kommer kursen til å stige raskere en Nasas R. ferger
enurs
21.11.2000 18:15
#12

Endre
Fasttrader

Kan du komme med litt mer info?
Positive håper jeg
curtis
21.11.2000 20:37
#110

Endre
IGR er et interesant selskap som nå har fått vel mye 'juling' etter børs-intro. Jeg har en del høyere snitt en det vi ser av kurs for tiden. Jeg er svært fristet til å snitte ordentlig ned, men er allerede 60% investert i dette papiret. Noe spekulativt mener noen, men de har så langt utført det de har meldt. Det som nå blir interesant er om de fortsatt kan klare omsetningsøkning med fortsatt kontroll på utgiftene, dvs moderat tap. Jeg tror for aksje kursen sin del og tilliten i markedet at de bør fokusere på å redusere kostnadene til fordel for et noe bedre resultat selv i en vekst periode. At IGR har lav burn-rate kan vi prise oss lykkelige for, for markedet tilsier ikke at man kan foreta nye emisjoner for innhenting av ny frisk kapital. Det kan fort bety at enkelte selskaper med høyere burn-rate og liten tilgang på ny frisk kapital vil gå konk. Dette vil da styrke mulighetene for IGR innen internet segmentet m.m.
fasttrader
22.11.2000 17:52
#3

Endre
Takk for alle mail jeg fikk etter at jeg startet denne topicen:
Referer heller her infoen jeg fikk fra Heggenhougen istedenfor å svare alle på mail:

"jeg takker for tilliten. Sentimentet i markedet er det lite vi kan gjøre med. Det jeg kan fortelle er at vi følger vår strategi og ser at resultatene kommer. Det verserer endel rykter i diverse fora som jeg desverre ikke kan kommentere. Jeg mener at vår viktigste oppgave er å følge planen og levere resultater.

Vi arbeider med en rekke prosjekt, og når ting materialiserer seg vil vi umiddelbart informere markedet!

Jeg kan dessverre ikke slippe andre nyheter til deg, i.h.t børsreglementet.

Igjen, takk for tilliten og du skal vite at jeg og resten av selskapet gjør det vi kan for at du som eier får dine forventninger innfridd."

Dette var en av de mail jeg nylig mottok, og bevegelsene i markedet idag vedrørende iGROUP, gjør meg meget sikker på nære nyheter !
curtis
22.11.2000 20:33
#113

Endre

Det er hyggelig å se støtte kjøpet som kom idag fra Adm. Dir. Jørgen Waaler. Jeg vil tro han treffer bunnen denne gangen. Signal effekten er hvertfall ikke til å ta feil av, selv om det er bare snakk om 30 000 aksjer. 'Don't catch a falling knife' - sier noen. Han burde alle fall vite om kniven er skarp eller ikke. Tolker dette som et kjøpe signal og jeg er svært fristet til å 'snitte' ned. Time will show.
fuglen
22.11.2000 21:50
#246

Endre
Ny optimisme i IGR-topicen. Tror nok at smerten for dere aksjonærer blir lengre enn den lengste elv, høyere enn det høyeste fjell og dypere enn det dypeste hav før IGR begynner på noen opptur. Støttekjøp av denne størrelsen betyr ikke noe. IGR har vært en skuffelse siden introduksjonen på OSE. Selvfølgelig har ledelsen sett dette, men ikke klart å gjøre noe med det. E-mailen fra Heggenhougen er selvfølgelig positiv, hva hadde dere ellers ventet? Sjekk intervjuet som ble gjort med han på iMarkedet for en god stund siden, samme retorikken da. Allikevel stort lenger ned kan den vel ikke gå?
Lykke til...
mrglue
23.11.2000 02:00
#72

Endre
Ser at du er på plass igjen fuglen, med dine sure oppstøt om iGroup.

Det er vel få her med litt fyll mellom ørene som har noen særlig forståelse for prisingen av iGroup.

Selskapet har siden børsintroduksjonen fulgt planene sine og levert det de har lovet. Positive resultater er ikke lover før i Q1 2001, så vi får se hva som skjer da.

Dersom ledelsen leverer også det løftet så er det vel liten tvil om at selskapet bør prises langt, langt høyere en dagens nivå. At et selskap med over 200 millioner i omsetning er priset langt lavere en dette er jo nesten utenkelig.

På undergrunnen til Heathrow i dag traff jeg forresten på en svenske som jobbet for et svensk selskap medisinsk teknologi. Han hadde var på vei hjem etter en konferanse i London på bluetooth-teknologien. Han var ekstatisk i sin omtale av teknologien og hvordan alle bare ventet på at dette skulle bli tilgjengelig.

Som kjent har iGroup planer innen dette området, og blant annet bluetooth.no domenet blant sine aktiva.

Tror dagens prestasjon kursmessig er starten på en meget stor opptur for iGroup.

Kursmål innen utgangen av mars: minimum kr 10!
betelgese
23.11.2000 09:43
#83

Endre
Fuglen - coming from you 'stortsett lengere ned kan det ikke gå' or something of the sort....THAT IS POSITIVE! You've never been that POSITIVE before...

Oh, by the way...we (USA) should have a new president (Bush) by next week. Gore's Democratic Party will be pressuring him (after he loses Florida) to concede and not take it further by contesting the election.

Next week should be good for Nasse, everybody stuffed with turkey after Thanksgiving and a new president to boot...

B
rha
23.11.2000 12:20
#35

Endre
Re: mrglue
Du sparker etter fuglen pga den negative holdningen, men man bør vel feie for egen dør!
Med det mener jeg at innlegget ditt er greit nok helt til siste linje, hvor du faller for fristelsen og ødelegger inntrykket med påstand om kursmål 10 kr i mars.

Ref pjonsen (25.10.00, kurs 2,20)
"Etter Q3 fremleggelse blir det ett byks opp til 3-4 tallet, dernest rally opp til 15-17/aksje innen 2 måneder"

Skjønner ?

betelgese
23.11.2000 12:28
#85

Endre
ref RHA:

What the market should do...it doesn't always do.

IGR should be a lot higher - but it's not - and it's the market that decides. Pjonsen is right...IGR should be a lot higher.

Time will tell

B
cash
23.11.2000 20:03
#13

Endre
Den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves :-)
luser
23.11.2000 20:07
#3

Endre
Og har du venta lenge nok er det godt bare å sitte og vente.
hawk
23.11.2000 20:08
#252

Endre
Det einaste possitive kursdrivende inf. måtte være oppkjøp eller en melding der det sto " akkurat nå tjener IGR penger.
enzo
23.11.2000 22:29
#4

Endre
Det er utrolig at noen kan få seg til å skrive at
denne aksjen skal stige til over 15 kr. om 2 måneder-
formidles drømmer - det er vel ikke meningen.
Etter min mening har Igroup en uklar profil - markedet
og også meglerne får ikke tak i en kjernekompetanse,
(enzo)
fuglen
23.11.2000 23:37
#248

Endre
Til alle dere som har skjelt meg ut for min negative holdning om IGR. Er det slik at dere ikke ser bjelken i deres eget øye, men kun tornen i andres? Min negative holdning er mangefasettert. IGR er en pennystock med alt for mange småaksjonærer. De må ha en elendig ledelse, da de ikke har klart å få til noe annet enn prat. Tror at det ble sagt at høsten ville bringe mange nyheter, så langt har de uteblitt. Guiden vel ikke akkurat mye å skryte av, hvor mange av dere er det som har den som startside? Netshop er ikke billigst i de sammenligningene jeg har sett presentert på nettet. Hva gir netthandel av tilleggsverdi hvis du ikke bor i Hvittingfoss eller deromkring? Selskapet tjener ikke penger. Dessuten er makroforholdene meget ugunstige for tiden. Uten å virke blærete, men hvem har hatt rett så langt? Ta en titt på kursutviklingen, den juger ikke. Er dere virkelig så naive at dere tror at ikke større investorer hadde kastet seg over dem, hvis IGR kommer til å bli den gullamanten (gull + diamant) dere forespeiler? Er enig at IGR virker billig, men jeg venter til jeg ser klare indikasjoner på at den snur før jeg går inn. Lykke til...


[Endret 23.11.00 23:38 av fuglen]
[Endret 23.11.00 23:40 av fuglen]
betelgese
24.11.2000 09:54
#86

Endre
Re: Enzo

That brokers don't understand IGR doesn't surprise me.They know what they know and see IGR as a .com company - which it is not.

When IGR becomes more visible 'synlig', the brokers will be the first to hop on the bandwagon.

It will happen.

B

B
Rundve
24.11.2000 14:22
#72

Endre
IGR opp 5 % nå. Hvis vi kommer nærmere en avklaring av presidentvalget samt at Nasdaq fortsetter oppover kan vi regne med videre opptur på mandag. Problemet er det lave volumet. Foreløpig er det altfor liten aktivitet og altfor få ordrer inne på både kjøper- og selgersiden.

Rundve
Rundve
24.11.2000 14:57
#73

Endre
Er det du som har lagt inn 5000 på kjøp for 0.50, fuglen?
Tviler på at du får'n...

Rundve
Rundve
27.11.2000 09:57
#75

Endre
Bra ordrebilde i dag. Med fortsatt positiv future utover dagen når vi minst 1,90 i dag. Og det blir prosenter av det!

Rundve
recco
27.11.2000 13:07
#10

Endre
Hvem er så "mindre lur" og selger til 1.70 ?

Recco
mmyhre
27.11.2000 17:41
#121

Endre
Julehandelen er i gang, Det klinger i kassa.
Fin dag i dag også, Må vel innrømme at dette ikke på kort sikt var et direkte knallkjøp, Men bunnen er nådd nå. Sitt på aksjene deres og lyse tider kommer. satt selv et kursmål på 2,5 innen 31,12, får så se hvordan det går.
skipper
27.11.2000 18:26
#1256

Endre
Washington Post skriver i dag om handel på internett:

While retail sales overall were stagnant during the summer, sales on the Internet were soaring, the government reported Monday.
The Commerce Department said the burgeoning world of electronic commerce posted a 15.3 percent sales gain in the July-September quarter with total sales rising to $6.37 billion.

It was the strongest performance yet for e-commerce in the short time the government has been measuring this activity. It compared to a gain of 5.5 percent in the second quarter and an 0.8 percent increase in the first quarter of this year.

The improvement came despite the fact that overall retail sales actually fell slightly in the third quarter, dropping by 0.4 percent after a strong 9.1 percent surge in the April-June quarter.

This drop in consumer activity was part of a sharp slowdown in overall growth. The gross domestic product grew at a 2.7 percent rate in the third quarter after racing ahead at a 5.6 percent pace in the second quarter of the year.

The slowdown is being engineered by the Federal Reserve, which boosted interest rates six times beginning in June 1999 in an effort to slow economic growth and keep inflation under control.

The Commerce Department report showed that sales over the Internet and other online computer networks still accounted for a just a tiny fraction of overall sales in the summer. E-commerce sales amounted to 0.78 percent of all retail sales in the third quarter, up from 0.68 percent in the second quarter.

The government began issuing reports on e-commerce only this year. The 0.78 percent of total sales is the highest share ever recorded. The first survey, covering the final three months of 1999, put e-commerce sales at 0.63 percent of total retail sales.

Sales over the Internet are growing in popularity with some private economists predicting that electronic commerce could account for the biggest part of retail sales over the next two decades.

When the government released the first e-commerce report in March, President Clinton hailed it as a “historical landmark that symbolizes and helps measures our transition to a new information economy.”
The online sales statistic is based on a wide range of businesses — from traditional bricks-and-mortar retailers to Internet-only merchants such as Amazon.com.

Books, cars, clothing and furniture are among the online sales tracked. Items bought over Internet auction sites, such as eBay, also are included. To be counted, an order must be placed online, although payment does not have to be made online.
The Commerce statistic does not include sales from online travel services, financial services and ticket sales for things like music concerts. These items are also excluded from the department’s monthly retail sales report.
Given that, many analysts believe Commerce’s calculation of online sales activity significantly misses the total amounts of e-commerce activity.
The Commerce figures on Internet sales are not adjusted for normal seasonal variations.

© 2000 The Associated Press

så kanskje vi er litt trege her i norden, men handel på internett er kommet for å bli, og om noen år vil det være helt vanlig å bestille alle varer over nettet, men det må selvfølgelig legges til rette med enkle bestillingsrutiner og betalings former så kommer dette til å blomstre ...

skipper
27.11.2000 18:29
#1257

Endre
les Washington Post her
Shogun
27.11.2000 19:04
#493

Endre
Re Skipper.
Det har vært og er en tung materie denne handelen på nettet.
La oss inderlig håpe at ørkenvandringen er over.
Dersom selskapet er 50% av hva folk hevder da blir det med litt tid bra greier.

Re Fuglen.
Ingen tvil om at du har hatt rett.
Men det er mulig at din begrunnelse er riv ruskende gal.
Okke som, du har definitivt spart penger på å holde deg langt unna selskapet.

mvh
Shogun
Rundve
27.11.2000 21:05
#76

Endre
På økonominyhetene på TV2 i dag var det en reportasje om at en ny og sikrere måte å betale med kredittkort på e-handel kommer om noen få dager. Fikk ikke med meg hvem som leverte produktet og hva det het, men dette må da være positive nyheter for iGroup!
Eller hva?

Rundve
skipper
27.11.2000 23:18
#1261

Endre
re: Shogun
hallo igjen, vel jeg er meget posetiv til e-handel og ser enorme fordeler ,spesielt innen reiseliv og også vanlig handel .har en bekjent i en liten vestfold by som har laget seg hjemmeside og har alleredl motatt store bestillinger via internett, sikkert fordi kjøperen ikke har tid til å sitte å studere en masse brosjyrer og diskutere priser etc...
så handel på internett blir en sikker business, jeg husker første gang jeg var eier av en mobiltelefon, man ble nærmest mobbet og kalt dumme ting, men det var av folk som da ikke hadde forstått den enorme nytten av en slik mobiltelefon.
i dag her alle disse "svarteperene" mobiltelefom..

slik blir det også med internetthandel, så når vi blir "riktig gamle" og ikke kan gå over veien, sender vi en internett bestillingsliste til nærmeste handelsmann og får varene levert på kjøkkenet...til avtalt tid

ha en hyggelig aften..
rha
29.11.2000 16:06
#36

Endre
IGR er tilbake i gamle takter, dvs interessen for selskapet er 0.
Omsatt 25k i dag. IGRianerne ST har også sovnet, ingen innlegg som spår 15 kr før jul !
Men de fleste av oss har vel sluttet å tro på julenissen, i hvertfall når det gjelder IGR...
rha
30.11.2000 11:34
#37

Endre
Her går det unna ! Ser vi kurser under 1.50 i dag ?
Flaxbert
30.11.2000 18:53
#25

Endre
iGroup omstrukturerer forretningsdivisjonene


Yepp, da blir det svarte tall Q12001.

Flaxbert - godt lastet med IGR-aksjer på høyt snitt

mmyhre
30.11.2000 22:46
#125

Endre
Ut på tur til syden i klokken 0500 i natt, om 1 uke håper jeg at jeg kommer tilbake til gode nyheter.

og høyre kurser
fuglen
30.11.2000 22:52
#252

Endre
Tolker meldingen fra IGR, negativt. Utskiftinger i styre og nedleggelse av portalen, kan vel ikke være annet enn en et signal om at de er på helt feil spor. Les hele meldingen på Hugin så skjønner dere, at dette er en av tidenes største bobler som har har revnet og er i ferd med å sprekke helt.


[Endret 30.11.00 23:07 av fuglen]
fasttrader
01.12.2000 08:31
#4

Endre
Som jeg sa da jeg startet denne topicen, så var det en stor nyhet like rundt hjørnet, og jeg velger å gå noe videre i dette innlegget.:

De som prøver å antyde dette som negativt er nok noe på villspor;

Det som vil komme relativ snart er en annen melding av en noe annen karakter!!
iGROUP gjør nå selskapet til et mer apetittvekkende måltid.

For hvem, det får dere se senere.!

Gratulerer til Dere som har kommet Dere inn på lave kurser, og til dere som har høye snitt; Dere får nok pengene tilbake ganske snart.
gunder
01.12.2000 08:47
#360

Endre
Fuglen tolker som vanlig alt om IGR som negativt.

Mener fuglen kanskje at IGR skulle ha fortsatt med Guiden, samtidig som fremtidsutsiktene var dårlige og inntjeningen dårlig ?

Nei, det var lurt å heller satse på det som går bra og gjøre dette enda bedre !!
fasttrader
01.12.2000 09:06
#5

Endre
Merkelig at Fuglen uttaler seg slik han gjør. Må være fordi han ønsker flere aksjer.
Som Dere ser av mine topic, så handler nok dette om annet enn å bedre fremtidige resultat, for da hadde dette ville kommet enten før, eller mye senere.

Her er det andre motiver som ligger bak den siste forandringen fra styret, og de som stolte på meg ved forrige topic, kan gjøre det samme nå, når det gjelder snarlige positive nyheter.

iGROUP pynter bruden !
fasttrader
01.12.2000 10:04
#6

Endre
Mest sannsynlig med ny melding i slutten av neste uke, garantert ny melding med tanke på mine forrige kommentarer før jul !
betelgese
01.12.2000 10:08
#87

Endre
fastrader - garantert? (eller penger tilbake???)

B
Snurre
01.12.2000 10:23
#5

Endre
Rolv Heggenhougen går av!!!

Styreformann Rolv Heggenhougen i iGroup ønsker å gå av som styreformann i selskapet, og selskapet foreslår svenske Lars Grønberg som ny styreformann.

Dette fremgår av et aksjonærbrev fra administrerende direktør Jørgen Waaler.

Heggenhougen vil fortsette i styret, og får ifølge brevet spesielt ansvar for «visjoner og teknologi konsepter».

Det vises blant annet til at Heggenhougen bor i USA, og at han synes styreformannsrollen blir noe vanskeliggjort som følge av avstanden og tidsforskjellen.

NY FRA DEUTSCHE BANK?
«Heggenhougen bad derfor administrasjonen i sommer om å foreta undersøkelser i det skandinaviske markedet for å finne en person som kan fylle denne rollen på en profesjonell og optimal måte, ikke minst hva gjelder kjennskap til og kunnskap om de markeder iGroup henvender
seg til», skriver Waaler.

Påtenkt styreformann Grønberg er bosatt i Stockholm, og jobber i hovedsak som profesjonelt styremedlem, men er på deltid seniorrådgiver i Deutsche Bank i Stockholm.

Samtidig ønsker iSolutions' grunder Svein Dag Hana å gå ut av iGroup-styret for «dedikere sine ressurser som styreformann i iSolutions AS».


Kilde: tdn finans
via Stocklink
fasttrader
01.12.2000 11:03
#7

Endre
Svar til betelgese;

Jeg skriver i ST svært sjelden men har tradet aksjer i lang tid.
Mine vurderinger er ikke gjort på basis av oppspinn.

Håper dette var klargjørende !
betelgese
01.12.2000 11:45
#88

Endre
Thanks fasttrader,

I'm a believer as well...

B
fasttrader
01.12.2000 14:25
#8

Endre
Heggenhougen fratrer, men selger ikke noe av sin aksjebeholdning .?

mmm..hvorfor ikke.?? Her blir jeg nødt til å spekulere.
Har styret gjort et vedtak, som han ikke er enig i. Går hjertebarnet hans iGROUP ut av landet mot hans vilje,

eller ....?

Andre synspunkter ?

Hva er den neste meldingen fra selskapet. Det eneste jeg vet er at den er positiv .!?
rha
01.12.2000 16:28
#38

Endre
Hvor langt ned skal IGR ?
Ser vi krona i løpet av neste uke ?
Selskapet er redusert med over 80% siden mars !
Hvis ikke det kan kalles en boble som sprakk, vet ikke jeg ?
Positivt er at styret har vist handlekraft, og gir opp den håpløse portalen guiden. På en annen side var det de samme som besluttet å begi seg inn på dette segmentet. Jeg lurer på hvor mye kroner som ble svidd av på dette.

God helg.
Audun
01.12.2000 16:33
#64

Endre
Håper det er hold i noen av påstandene, at det faktisk er noen her som vet noe om fremtidige meldinger fra selskapet. Det har nå versert rykter på flere forum at Igroup vil komme med flere positive nyheter i løpet av kort tid.

Jeg gikk selv inn i selskapet i starten på uken med inngangskurs 1.80, noe jeg anser som meget billig. Vurderte faktisk aksjen når den fremdels var på otc-listen, priset til 7 kroner. Kan da ikke skjønne annet at den skal opp nå?
StckTlk
01.12.2000 23:42
#29

Endre
Tja... spennende er det ihvertfall. Kjøper argumentene fra Heggenhougen om avstand osv. Vet ikke om portalen var så håpløs som det står ovenfor - var vel heller viljen og/eller evnen til å satse i dette segmentet.
Uansett: Positivt at det skjer noe (kan nå bare gå en vei?!)
gregern
02.12.2000 00:00
#255

Endre
RE:Fasttrader.
Hele denne topick startet av deg er FALSK og burde vært straffet med utestengelse.

Her er det noe IGR.Burde ta tak i,For dette er og slett piss,
og skadelig for selskapet.
Har ikke aksjer i IGR.

gregern
fuglen
02.12.2000 00:05
#254

Endre
Tror nok IGR kommer til å ramle videre nedover dessverre. Det ble uttalt fra IGR at Guiden skulle generere trafikk (les kunder) til Netshop. Nå da denne blir lagt ned, må de bruke kroner på annonsering, hvilket heller ikke er billig. Kanksje det neste blir at de legger ned Netshop på grunn av lite trafikk? Netshop er etter mitt syn like elendig som Guiden var (kreativt med handlesamfunn du) og jeg kommer ikke til å savne dem. Mere sorg, elendighet og lavere kurser komer nok snart. Med ny styreformann skal sikkert likene ut av skapene og da kan "the big bath" fort bli virkelighet. Lykke til...
cameron
02.12.2000 01:04
#18

Endre
Alle som har vært inne på Guiden vet at dette var et håpløst prosjekt som aldri skulle vært satt i gang.Guiden var kjøpt i februar,og fikk ikke gjort så mye annet en å bruke en god slum av aksjonærenes penger,samt mye av IGRs ressurser.I ettertid skylder IGR på for at andre portaler har kommet mye lengre,og at de ikke har kapasitet til å holde følge.Dette burde de forutsett på et tidligere tidspunkt, og etter min mening vitner dette om vingling og dårlig strategi frå ledelsens side.Ellers sliter IGR med svakere marginer på sine e-handelsprodukter(hvor stor del av inntektene kommer fra bilsalg?),stadig økt konkurranse fra merkevarelevrandører,samt svak vekst i webteknologi.Markedsføringsutgifter ?Kan ikke se at IGR kan trappe ned på denne aktiviteten heller.IGR har falt mye,men jeg tviler på at bunnen er nådd.
gunder
02.12.2000 10:37
#363

Endre
Fuglen

Det må vel være mye mer å hente ved annonsering, da du selv sier at ingen besøker Guiden allikevel ?
enurs
04.12.2000 11:51
#14

Endre
Jeg har hele tiden sagt at november/desember kommer til å bli vende punkte for IGR. Men ikke når det gjelder Kursjen men jeg snakker om q4 og positive tall.
1Q vil IGR stige og da blir det morsomt.
Dette innlegge ble startet med overskrift ...Gode nyheter.
Vel er det ikke det som skjer da??
Dere må tenke på at Ledelsen hele tiden har sagt at de vil følge deres LANGSIKTIGE mål og det er jo nettopp det de sier nå. Det er jo veldig positivt, skulle en bedrift plutselig begynne å forandre på alt for å få opp kursjen ja da skulle jeg bli litt redd. Her er en bedrift som vet hva de gjør og følger den linjen de begynte med. Skulle det være helt feil og de så at det ikke fungerte, ja da kunne de snakke om å forandre på ting og tang.
fasttrader
04.12.2000 12:26
#9

Endre
Til deg som beskylder meg for falskheter:

Takker for "tilliten", men nevner at fra jeg startet topicen er det kommet positive nyheter. Flere vil komme, men det er vanskelig å tidfeste helt eksakt. Det jeg "vet" er at du kommer til å grammes over dine utsagn før jul.

Skulle gjerne ha mailet deg infoen jeg har direkte fra Heggenhougen, men jeg vet sannelig ikke om du er seriøs nok.

Ser forresten at klokkeslettet du sendte din noe kvasse kommentar var midnatt. Virker mer som fyllerør en sen nattetime.

Fasttrader.
enurs
04.12.2000 12:35
#15

Endre
Fasttrader:
Hva mener du med: Det jeg "vet" er at du kommer til å grammes over dine utsagn før jul.??


fasttrader
04.12.2000 15:07
#10

Endre
Beklager skriveleifen.

Grammes = gremmes
enurs
04.12.2000 15:51
#16

Endre
Vel vi får se.
Jeg mener ikke at IGR vil gå i + Q4 men at vi vil se framgang.
Kursj ved årslutt ca 2kr. mars ca3kr mens mars 2001 er vi oppe på 5-6kr. Kanskje du vet mer en meg, men det jeg har fått med meg av "innside information" er at Q4 vil bli veldig positivt. Man må se litt bak tallene og litt frem i tid og ikke bare på den summen IGR går i minus.
Men som sagt, 1Q ser vi pluss tallet.
Vi får se, uansett så er 1.60-2 ett meget bra kjøp.
Snurre
05.12.2000 09:07
#6

Endre


Oslo (05.12.2000) - Som en følge av den sterke kursnedgangen for internett-aksjer, velger iGroup å reorganisere forretningsdivisjonene. Det blir mer fokus på vertikale løsninger, og portaldivisjonen legges ned.

Som vi skrev for noen dager siden, velger børsnoterte iGroup å restrukturere forretningsvirksomheten. De legger ned portaldivisjonen, som var en av tre forretningsdivisjoner, og velger i stedet fire helt nye forretningsdivisjoner: iSolutions, iTechnology, iStorage og Netshop.


- Fremover skal vi satse mer på vertikale B2B/ASP løsninger, sier avtroppende styreformann Rolv E. Heggenhougen til digitoday.no.

Som en følge av dette ble NetShop AS i løpet av høsten lansert i ny Broadvision-drakt for å personalisere sidene. Ifølge iGroup forventes det en omsetning på 70 millioner i år med et negativt resultat. Målsetningen er at Netshop skal bli skandinavias ledende e-handelsbutikk.

iSolutions skal bli leverandør av infrastruktur med fokus på programvare til skandinavisk næringsliv. Inntektskildene skal være programvare og konsulenttjenester og utvikling og drift av egne heleide, nisjeorinterte ASP/B2B portaler hvor inntektsmodellen er basert på et fast kronebeløp per transaksjon eller en prosentsats på transaksjonsvolumet. Forventet omsetning i år 2000 er 20 millioner kroner. iSolutions vil bestå av HORECA ASP-portalen, iBooking ASP portalen, PrintStation ASP portalen og helseportelen medpuls.com. Altså vertikale nisjeportaler.

- Fremtidens ASP-leverandører vil være programvareselskapene selv! For å kunne forstå dette må man krympe verden ned til ett A4 ark og innse at det ikke er noen forskjell på en ledning som er en centimeter lang i en computer, eller en som er 10 000 kilometer lang. Det er ikke vanskeligere å oppdatere en fil hos Microsoft i USA enn det er å gjøre det samme internt på en datamaskin. Programvareleverandørene vil selvfølgelig ikke sitte selv med maskinparken, det vil de store som i dag "hoster" for selskap som Yahoo!, America Online osv sitte med.

Dette er et typisk forretningsområde hvor telekomselskapene vil være meget aggressive. Selskap som skal være "alt for alle" og hybridselskaper kommer ikke til å overleve i dette markedet. Ingen kan Microsoft bedre enn Microsoft! Inntektsmodellen vil være abonnement eller "tellerskritt" og det vil sikkert dukke opp selskap som kan levere en samlet faktura, sier Heggenhougen.

- Konsulentmarkedet kommer til å bli beintøft når selskaper som nå sliter lar sine ansatte gå. I den situasjonen er det en stor fordel for iSolutions at de har store kunder i sine søsterselskap i tillegg til de eksterne. iSolutions har også et unikt ASP-konsept og arbeider i dag med tre konkrete løsninger - alle med mikrotransaksjonsmodell hvor iSolutions mottar et fast beløp eller prosent per transaksjon.

iStorage er resultatet av fusjonen mellom Input As og Optical Storage. Selskapet vil omsette for omtrent 150 millioner kroner i år og målet for 2001 er 200 millioner. iTechnology blir leverandør av infrastruktur med fokus på maskinvare.


Hva kan man vente av dette?

\\Snurre
cocos
05.12.2000 13:33
#19

Endre
Heisan!
Vi kan ikke forvente noenting som helst:Vi ser med det blotte øye at det har ingen effekt på kursen å komme med slike omstruktureringer.De gjør dette fordi de er nødt,de har misslyktes med det som er gjordt.Kursen er på det laveste noen gang, og det er ikke lenge til før vi går løs på den siste krona.Harde fackts må på bordet før vi vender opp.
Oppfordrer alle som er inne i IGR å skrive inn spørsmål til Heggenhaugen under Hegnar online.Se på første siden.
Hr H vil svare på dette på Torsdag.
Link www.hegnar.no
Lager en ny tittel og limer over denne til der.
mvh.Cocos


[Endret 05.12.00 13:41 av cocos]Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS