"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > DNO
DNO
clit
20.12.2000 17:24
#1

Endre
Hvem bør lastes for det kraftige kursfallet i denne aksjen?
smågutt
20.12.2000 17:29
#145

Endre
georg,Per ulv, og Berge Larsen
hawk
20.12.2000 17:46
#289

Endre
rik bør ta en del av skylden, siden alle aksjer han rakker ned på stiger.
Per ulv
20.12.2000 17:49
#1886

Endre
Hei Smaagutt..

Naa gjor du deg virkelig liten.. Det er greit hat du har vert negativ til DNO. Men.. Det har du ogsaa vert fra NOK 20,- og opp til NOK 31,-..

Hvorfor har DNO falt saa kraftig..

Vel.. Svaret ligger i en kombinasjon av "brutte forventinger" i kombinasjon med fallende oljepris og et panikkartet marked generelt. Moed slike ods er DNO ogsaa nodt til aa falle. Om man ser paa de analyser som har kommet paa DNO, CM og Pareto ser man at begge oppererer med vesentlige lavere oljepriser en hva som var tilfelle naar analysene kom. Naar saa oljeprisen faller tilbake, selv om den holder seg over nivaaer estimert i analysene, vil den pshykologse negativve faktor inntre.

Jeg skal vere villig til aa innromme at jeg aldri trodde DNO skulle under NOK 23/24. Dette fordi det var i dette omraadet vi fant "key support" i den langsiktige trendkanal. Det blir imidlertid "noe dumt" aa skylde paa noen her paa ST fordi aksjen faller. Husk at CM har kursmaal NOK 85,- med inngang NOK 29,-.. Pareto har noe lavere inngang og kortsiktig potensiale til NOK 45,- som ogsaa er nivaa nevnt fra flere meglerhus. felles for disse er imidlertid at analysene ikke har tatt hensyn til siste tids fundamentale endringer i dagsproduksjon og reservoar.

Selv begynte jeg og anbefale DNO rundt NOK 20,- og traff meget bra med taimingen for den senere oppgang som kom.

Om vi i stede skal vere enige om at "Shitt happend", kan vi istede begynne og se paa fremtiden. Selv om DNO har brutt ut av teknisk kanal, (Der fikk dine antydninger rett J Dal) er det faktiskt flere lyse sider ved aksjen om man benytter TA, og ikke minst fundamentalt. men siden jeg naa har blitt "hoggestabbe" for kursutviklingen i DNO kan dere finne det ut selv..

PU
the catalyst
20.12.2000 17:57
#16

Endre
Dette er bra Ulven....

Ser at gutta ikke liker dine anbefalinger, men det er desverre slik at DNO ikke er et papir for kortsiktige traidere. Så ikke prøv å overbevis dem, de kan heller hoøde seg langt unna aksjen. De som har trukket kursen ned er nettopp de som selger og jeg har en mistanke om at det for det meste er kortsiktige traidere som har gjort dette.

Om 4-5 mnd kan vi lene oss tilbake og le av dem som ikke trodde at DNO var feilpriset ut fra fundamentale forhold. Kursen vil gå men når er uinterresant.

TAKK for gode fundamentale analyser de siste måneder Per Ulv.

PS hvis en ønsker en perfekt inngang i DNO er det mer snakk om flaks enn gode tekniske analyser, så derfor er det best å bare være inne........ :-)
clit
20.12.2000 18:04
#3

Endre
Personlig tror jeg du er på jordet, Per ulv. Håper du kan bidra med noe mer konstruktivt!!!!!!!
Gentle Star
20.12.2000 18:18
#86

Endre
Feilen ligger hjå den amerikanske presidenten som har tappet beredskapslagrene i ett marked med overflod av olje.

Feilen ligger oss Aksjetrykkerimester Berge Larsen som lar pressen gå varm med til stadighet å trykke opp aksjer og gi de til seg selv.

Feilen ligger hj Mr. Greenspan som sender aksjeinnvestorene ut i en dyp depresjon.

Feilen ligger hjåp skattemyndighetene som tilgodeser og belønner de som selger med tap.

Deretter ligger feilen hjå Per, ulven som var for liten og sprakk når han prøvde å støttekjøpe ved 23-24
georg
20.12.2000 18:45
#1376

Endre
Vel, jeg har anbefalt DNO fra den var på 9 kroner basert på fundamentale forhold. De fundamentale forhold har mer enn slått til og produksjonsøkning og vekst går omtrent som jeg har forutsatt.

En del ting går faktisk en del bedre og jeg tenker da spesiellt på reserveoppgradering i Jemen og at de har mer en dobblet eierandelen på Jotun feltet.

Vi vet en del av svarene nå og vi har sett at dette går bra. Jeg husker godt tiden før DNO kjøpte sine lisenser på norsk sokkel og ble relansert som norsk selskap. Skeptikerne var da mange og hadde bestemte meninger om hvorfor ikke dette skulle gå bra. Det var så kapitalkrevende å satse på norsk sokkel må vite, og dessuten ville det ta mange mange år før de kom i produksjon. Før dette kom til å skje skulle selskapet være konkurs. Vel skeptikerene har tatt helt feil og DNO er gjennoppstått på norsk sokkel som et ekstremt handlekraftig og sterkt voksende selskap og mer vekst vil det bli.

Før 3Q resultatet ble lagt frem forsøkte jeg med noen antydninger her på ST å fortelle at forventningene til dette resultatet måtte skrues kraftig ned. Årsaken til dette var at det ikke var kommet noen melding om produksjonsøkning på Heather samtidig som vi visste at de hadde arbeidet hardt med å få plassert de nye produksjonsbrønnene. Dette betyr kostnader uten inntekter og en må være blåruss for ikke å finne ut at det ikke blir gode resultater av slikt. neste kvartal derimot blir det inntekter uten tilsvarende ekstraordinære kostnader så kan det jo være dagens nøtt for blårussen å forsøke å finne ut hva dette vil bety. Det blir liksom så ynkelig når en skal gi Berge Larsen skylda for kursnedgangen når årsaken rett og slett er at det er blårussen som ikke er i stand til å legge sammen to+to.

Personlig valgte jeg å vekte meg betydelig ned i DNO som følge av den situasjonen som ble skapt og har heller vektet meg mer opp i PDR. Jeg synes det var morsomt å registrer at Berge larsen faktisk har gjort det samme selv om å hevde at han har vektet seg ned i DNO vel egentlig er missvisende. Berge Larsen har åpenbart kjempetro på både DNO og PDR og det er ikke vanskelig å forstå.

En årsak til til at jeg vektet meg litt om er at når oljeprisen faller så skjer det direkte en reduksjon i inntjeningen i DNO. I PDR så holder inntjeningspotensialet seg omtrent konstant enten oljeprisen er 30 eller 17 usd/fat. Offshoreboomen kommer nemlig uansett og den står i startgropa nå.

Det som preger hele markedet nå er imidlertid det forhold at en børs dominert av inkompetent blåruss er iferd med å få panikk fordi IT ballongen sprekker. Det er den nye økonomien vet dere som blårussen analyserte og fortalte om hvordan skulle forandre verden. Opticom skulle gå i 2500000 kr/aksje og mange tilsvarende håpløse blåruss analyser.Denne gjengen er nå med sin håpløse innkometanse i ferd med å sette verdensøkonomien i fare og det er jo litt tragisk. Uansett offshore vil bli bra og det er plenty of bargains to do. Problemet er bare at folk er i ferd med ikke å få råd til å kjøpe en krone for 25 øre rett og slett fordi de søler bort så mye verdier på IT pyramide hysteriet. Fuck You!


[Endret 20.12.00 18:46 av georg]
[Endret 20.12.00 18:49 av georg]
Krafer
20.12.2000 19:12
#218

Endre
Ja, ja så kom nedturen de fleste av oss ikke trodde skulle komme. Og hver nedtur må jo ha minst en syndebukk. Tror man er litt nærsynt hvis man prøver å finne syndebukkene her på ST. Blir for smålig å skylde på Georg eller Per Ulv. Hvis man ikke er voksen nok til å ta egne avgjørelser om investeringer bør man holde seg til fond. Uten personer som tørr å stikke hodet frem litt blir dette et ganske kjedelig forum.

Berge Larsen er det også mange som kritiserer. Dette må jeg si at delvis er med rette. Berge greier å mikse personlig økonomi og drift av DNO på en måte som får han til å virke både grådig og tvilsom. Om rengnskapsføringen for Q3 var bevisst i forhold til opsjonene får fremtiden vise. Men ting kan jo ikke være bare galt med ledelsen. Aksjemarkedet har de ikke vist seg som noen kløppere på å mestre, men utvikling av oljefelter derimot gjør de bedre enn de fleste. Så langt har produksjonsøkningen hele tiden vært bedre enn budsjettert. Heather utvikles vider, Yemen utvikles med rekordlave kostnader og inntreden på norsk sokkel er sikret. Dette lover godt for fremtiden.
Selvsagt klar over at oljeprisen har falt mye men setter man dagens oljepris i litt perspektiv ser man at oljeprisen nå sannsynligvis ligger rundt det som er optimalt. Oljeselskapene tjener godt med penger og man unngår at verdenøkonomien kveles.
Vider fall? Tja, alt kan skje. Men jeg føler meg rimelig sikker på at et videre fall vil føre til at Opec reduserer oljeproduksjonen slik at oljeprisen korrigerer opp igjen. En del av disse landene er jo minst like avhengig av oljeinntektene som DNO.

Alt i alt tror jeg utsiktene er gode. Det fundamentale ser veldig godt ut og nå når Berge har fått sine millioner akjser i opsjoner er det vel også i hans interesse i at aksjen stiger mest mulig.
juma
20.12.2000 23:22
#184

Endre
re Georg m/fl.

Dette er vel ikke dagen for å skru ned forventningene til 4Q, men jeg tror det er på sin plass å i hvert fall minne om at DNO mener at de ikke kommer i skatteposisjon til Norge dette året.

Dette betyr så langt jeg kan se at DNO kommer til å avskrive stort sett alt av påløpte Glitne investeringer i Q4 for å kunne nulle ut et overskudd i størrelsesorden 80mill fra Jotunfeltet. Begriper fortsatt ikke hvordan DNO kan avskrive en sum stor nok til å få dette til i og med at det forsatt gjenstår 6mnd. før Glitne feltet er i produksjon.

Med mindre skatteregnskapet mot Norge kan divergere, når det gjelder valg av avskrivingsmodell, fra selskapsregnskapet står vi igjen med netto null bidrag fra Jotun på bunnlinjen.

Med andre ord har DNO maktet å finansiere mesteparten av Glitne ved hjelp av penger som var tiltenkt den norske stat. Ganske fikst spør du meg!

For året som helhet sitter vi igjen ned bunnlinjebidrag fra Heather (null skatt) og Tasour (Produksjons deling, ingen skatt) pluss litt fra offshore.

Hva blir så Q4 resultatet?
Q4 resultatet blir egentlig helt meningsløst hvis jeg har rett i mine antagelser. For året som helhet derimot
regner jeg med med et resultat på rundt 150mill (+- 15mill).

Hvis det er mulig/lovlig å holde skatteregnskapet mot Norge adskilt fra selskapsregnskapet og benytte ordinære sunne prinsipper for avskrivinger snakker vi om et resultat på over 200mill for året som helhet.

Uansett blir dette en lek med tall. Det er mye sunnere å se på kontantstrømmen enn på bunnlinje for et selskap som DNO.

Mvh
juma
[Endret 20.12.00 23:24 av juma]
Mec Iver
21.12.2000 02:31
#2290

Endre
Nå begynner DNO å lukte kjøpbar, bare en liten "nudge" ned i morgen til 18 og undertegnede velter seg inn i DNO. Har aldri tapt penger på DNO før og har ikke tenkt å gjøre det denne gangen heller. Tror "nudgen" jeg etterlyser kommer i form av at nasse-monsteret gikk ned med over 7% idag, og får vi i tillegg negative futter imorgen grunnet alle downgrades og PW'er som kom etter at nasse stengte, ligger DNO på 18 imorgen, kanskje 17. Etter at jeg har vektet meg opp i DNO er jeg klar for det Norske Oljeeventyret.
BKaz
21.12.2000 03:44
#344

Endre

.......... og velkommen skal du væe Mecc'ern! Forøvrig:

Her jeg sitter - har nettopp kommet hjem fra jobb og skal bare kuule'n med litt ST før bingen kaller - kan jeg ikke la være å knegge litt i tredagers-skjegget over alle dem som i sin uendelige visdom greier å gi Georg og Ulven skylden for kursnedgangen i DNO. Hadde det ikke vært for at jeg har tapt stort, papirmessig ihvertfall, skulle jeg ledd høyt. Går det an å være så på trynet dumme?!

Om en aksje ligger godt an - fundamentalt som vel som TA-messig - og likevel synker i verdi, så er det vanskelig å forvente å bli tatt alvorlig om man i fullt (?) alvor går ut og gir to investorer med noget mer enn middels innsikt - og himmelhøyt over den jevne hop her på forumet - ansvaret for dette. Skjerping folkens!!! Man må nok søke i andre faktorer, tror jeg.

For undertegnedes del kan mye av forklaringen på papirtapet spores tilbake til manglende stopp-loss. Igjen! Jeg hadde vært en rik og velbeslått herre med egen spalte i Finansavisen og fast bord, kanskje to, på Teatercafeen om jeg bare hadde vært flinkere til å huske følgende to sannheter:

1) Sett stopp-loss!

2) Ikke vær for grådig, men ta gevinst!

Men dengang ei..............!

Men jeg fortviler ikke. For som en vis og veltalende mann fra Lier, godt likt av folket og med enestående innsikt, engang sa det:

"Vi kommer tilbake, ja vi er der allerede!"

Et godt nytt DNO-år til oss alle,


Hilser

BKaz

(With licence to wright as a gentleman, even in weekends....!)

terkarls
21.12.2000 07:40
#93

Endre
Det kan nå virke som om de NOK 3 mill selskapet brukte på å prissikre en stor del av produksjonen på US $21 kan ha vært fornuftig, selv om jeg tviler sterkt på en varig oljepris under dette. Men man vet jo aldri. Uansett får DNO minst
US $21 for sin olje.
Telegrafen
21.12.2000 10:10
#120

Endre
Det er ikke morsomt å tape penger. Men å reagere med å skylde på skribenter her på ST er patetisk.
Denne gangen er det bla Per ulv og georg som får gjennomgå.

Jeg synes dette er spesielt urettferdig, siden disse to er blant de skribentene som kommer med innlegg som, stort sett, er velbegrunnede og informative.
Georg har dokumentert et kunnskapsnivå omkring temaet olje/offshore som såvidt jeg er i stand til å bedømme er meget høyt. Han har jo til og med blitt mistenkt av enkelte her på ST for å være BGL :-)
Per ulv er blant annet kjent for sine kunnskaper omkring temaet TA (teknisk analyse).
Begge skriver ofte lengre innlegg, og fra tid til annet dukker det opp skikkelige analyser. Disse analysene er til tider såpass gode at de blir lagt merke til, og referert til i meglermiljøer. Husker jeg ikke helt feil var en slik analyse en direkte årsak til at selskapet KENOR fikk seg en kraftig opptur en tid tilbake. Var det ikke du som skrev den PU?

Vel, vel. Lykke til, alle dere "med-tapere" der ute :-)
DNO kommer til å gå opp igjen, så det er ikke no` å være trist & lei for!
jac
21.12.2000 10:12
#489

Endre
Nå er jeg DNO-aksjonær også. Fikk en liten post på 18,4 og
er fornøyd med et.


[Endret 21.12.00 10:12 av jac]
gunder
21.12.2000 10:37
#409

Endre
Jeg vil spy når jeg hører Georg sier at han har anbefalt DNO siden 9kr.
Rett nok er det sant at han gjorde det på 9 men anbefalingene har vært minst like sterke på 30+++ før og etter kr.9,-.

At han solgte noen aksjer på 31 for å finansiere nye aksjer i børsgiganten PDR er vel ingen genistrek !!!
[Endret 21.12.00 10:37 av gunder]
Dude
21.12.2000 11:13
#92

Endre

ST brukere selger !! og Christiania Markets kjøper.

Jeg selger ikke, DNO skal opp igjen

Dude

NILSERIK
21.12.2000 11:22
#817

Endre
Da var dagens julekjøp gjort.
......og jeg som trodde salget startet i januar???
hunter
21.12.2000 11:28
#409

Endre
Jeg begynner mitt innlegg med samme glimrende avslutning som Georgs; Fuck You! Unnskyldninger finnes alltid for en dårlig aksjekurs, Georg skylder på noe han kaller blårussen og virker dypt fornærmet over at kursen har fallt så mye. Get a life, jeg byttet ut mine DNO med Ifc igår, jeg er lei av selskaper der grundere rompekjører aksjonærene for lett tjent gevinst. Fuck you too!
juma
21.12.2000 11:42
#187

Endre

Ser ut som om vi har fått kvittet oss med mange av ST aksjonærene de siste dagene. Kjøpte nye 5K DNO i dag. Det meste burde ligge til rette for en oppgang nå.

1) Oljeprisen har forhåpentligvis falt fra seg i denne omgang.
2) En del nyheter som har blitt oppfattet som negative (BGL opsjoner) burde være indiskontert
3) Prisen er latterlig lav
4) Mange ST'er har forlatt skuta.
5) OPEC burde nå kunne vedta betydlige produskjonskutt i januar.
ksandal
21.12.2000 11:44
#263

Endre
Har jeg ikke solgt til nå, så kan jeg vel heller beholde driten. ( kanskje til og med kjøpe mer) Men det føles jæv..ig og ikke ha MYE cash nå når det er NILLE priser på alt. ( dette skal jeg huske til neste jul) Nesten alt overskud for i år står nå i minus på DNO aksjene mine, så her er det vel bare å vente på bedre tider.... sommer 2001 kanskje ?

KS
falitt
21.12.2000 11:53
#168

Endre
re hunter: Først ble du rompekjørt av FO i NIS og nå av BGL i DNO. Du må være temmelig sår bak nå, tenker jeg ?
Mine første kjøp i DNO skjedde på 18,70. Jeg hadde ærlig talt ikke ventet å se kursen der igjen, særlig ikke etter den positive utviklingen i selskapet i de siste - på tross av BGL's opsjoner.
Er faktisk ganske trygg på fremtiden. Oljeprisen går ned og "alle" ser plutselig fortsatt nedgang. De fundamentale forhold er ikke endret. Det forbrukes stadig mer olje i forhold til felt som klargjøres for produksjon. Det sier ihvertfall meg at oljeprisen i snitt vil gå stadig høyere. Turbulensen rundt oljeprisen er egentlig en sterk indikasjon på akkurat dette.
OPEC kan kontrollere oljeprisen idag nettopp fordi det engentlig er lite overskuddsolje. Selv med den elendige disiplinen i OPEC, vil en liten reduksjon øyeblikkelig føre til økte priser. For å få oljeprisen varig under 20 USD fatet må verden gå mot økonomisk krakk a la 30 årene. Noen tror tydeligvis på det også, men altså ikke jeg.
hunter
21.12.2000 12:04
#410

Endre
Falitt, NIS ble en grei rentedeal, hva ble resultatet der for deg? Sitter du og holder NIS aksjer i follede armer enda?
falitt
21.12.2000 12:07
#169

Endre
re hunter: husker jeg ikke feil, var du en av de som mente FO måtte betale langt opp mot 20 tallet for å løse ut minoritetsaksjonærene. Du hevdet jo aksjen var verdt 35 på et tidspunkt ?
pinno1
21.12.2000 12:16
#151

Endre
Ksandal
Dno er hinsides priset nå og denne kommer tilbake i motsetning til endel av it selskapene. Dno har doblet produksjonen i 4q så resultatet blir tidenes beste.
Selv om oljeprisen har falt endel. Tror ikke opec vil se fallet i oljeprisen uten å kutte produksjonen.
USA har som alle vet tappet av reservelagrene og disse må
fylles på et eller annet tidspunkt. Tror oljeprisen har fått en overkoreksjon.
hunter
21.12.2000 12:19
#411

Endre
Falitt, dersom du husker lenger tilbake enn 1 min. var jeg den som først sa at slaget er tapt og at de som ventet på 15+ for NIS trodde på Nissen. Men det jeg anbefalte videre var at overskuddslikviditet burde plasseres i NIS på kurser opp mot 11.5 da sannsynligheten for å få en grei rentedeal var meget bra. Resultatet ble 12.5, jeg hadde ventet ca. 13 men freddie tok en frekk siste indre.
Hadde du noen mening i det hele tatt?
hunter
21.12.2000 13:54
#412

Endre
falitt, har du mistet munn og mæle? Du kan ikke slenge ut dri..tt og deretter stikke av med halen mellom beina!

Dr.doogie
21.12.2000 14:06
#20

Endre
Beklager min Alzheimer, men har ikke DNO prissikret mesteparten av produksjonen. Hvilket nivå ligger denne sikringen på?
Per ulv
21.12.2000 14:39
#1891

Endre
DNO har sikret 3000 fat til ca. USD 25,-. Oljeproduksjonen fra Yemen selges USD 2,- under spot WTC..

Godbiten for Q 4 tror jeg utifra hvilke priser DNO har oppnaad ved de andre kvartalene, blir meget bra. Dette fordi jeg tror DNO selger kvartalsproduksjonen forvard i begynnelsen av hvert kvartal. Om mine antagelser om OPEC slaar til vil oljeprisen komme opp mellom UAS 25/28 i lopet av Januar. Den senere tids fall i oljeprisen vil etter min oppfatning faa minimale konsekvenser for DNO.

Av neste aars produksjon er 4000 fat pr, dag hedget til minimumspris USD 20,-

Jeg tror at naar markedet oppdager dette vil DNO komme like raskt tilbake som den i den senere tid har falt. En noktern TA kan lages.

PU
driller
21.12.2000 14:41
#778

Endre
PU:
De 4.000 fatene er sikret på USD 21.
Per ulv
21.12.2000 14:43
#1892

Endre
Takker for den Driller..

Vi faar smore oss med tolmodighet. Naar fornuften kommer tilbake kommer DNO opp.

PU
falitt
21.12.2000 17:33
#170

Endre
re hunter: De gamle topicene eksisterer ikke lenger, så det er vanskelig å dokumentere det ene eller andre. Hvem som husker best får vi kanskje la ligge, beklageligvis.
Ha en god dag.
hunter
21.12.2000 18:00
#414

Endre
falitt, du påstår med andre ord at jeg juger! Vel vel, man treffer iblandt noen usympatiske mennesker uten at man kan gjøre noe med det. Du får sysle videre med dine tanker - de du klarer å huske.
Profit warning
21.12.2000 18:03
#519

Endre
Re P.U.
Markedet har ihvertfall oppdaget, om ikke før, hvilken kjeltring B.G L. er.
georg
21.12.2000 18:33
#1382

Endre
Jeg vet ikke hvilket marked du sikter til profit warning. I det markedet jeg beveger meg i,nemlig innen olje og offshore så går BGL for å være svært dyktig. Så kjønner jeg at noen mener at en som har noen millioner aksjer i et selskap aldri skal selge noen aksjer eller at han ikke skal tildeles opsjoner. Dette er en vurdering som er så grunn at den hører egentlig hjemme i en barnehage.

Klart BGL kan både kjøpe og selge aksjer som alle andre. Det han har gjort i det siste er å øke sine intensiver for at både PDR og DNO skal gå bra. Det synes jeg er helt greit.

I PDR så kjøper han aksjer som ligger 15 % over børskurs og legger pengene igjen i PDR aksjonærenes felles kasse.I DNO så har han opsjoner som kan innløses 50% over børskurs.

Så er det noen som skal ha det til at det er BGL sin skyld at DNO kursen har falt fra 30 kr til 20 kr. Noen skal ha det til at det skyldes at resultatet ble dårligere en forventet for 3Q. Dette skyldes ikke BGL, men dårlige analyser i markedet. Når kostnadene stiger som følge av mer arbeid og produksjonen ikke stiger så blir resultatet dårlig. En må vel være analytiker for ikke å få dette til å stemme.

Ellers, se deg litt rundt Profit Warning. Det er krakk tilstandert på børs og oljeprisen har falt med 30 %. Jeg har en følelse av at noen mener det er BGL sin skyld. Patetisk.
Profit warning
21.12.2000 18:56
#520

Endre
georg, jeg synes ikke det er feil at ledelsen selger aksjer i eget selskap, det er måten, og i hvilken grad man gjør det som ikke bare får meg, meg de aller fleste til å reagere kraftig på B.G.L.
Det var en lite ærefyllt reportasje ang. saken i Finansavisen i går.
Du spør meg hvilket marked jeg sikter til, jeg antar det er det samme som Per Ulv-s .Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS