"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Medi-Cult..
Medi-Cult..
BAFI
27.02.2000 13:17
#68

Endre
Noen som har erfaringer med selskapet, kan uttype hva de driver med. Sjekket på sidene dems www.medi-cult.com men skjønte fint lite av faguttrykkene som stod der. Noen som vet om noen tilsvarende selskaper i utlandet. Er dette er vekstmarkedet, og isåfall hva er prognosene. Har de noen patenter, eller store samarbeids avtaler ?

Svar mottas med stor takknemlighet.

saanders
27.02.2000 18:31
#27

Endre
Medi-cult oppererer undre segmentet "bioteknologi". Ta å les siste Kapital, gjestekommentaren av P Berge (adm dir i SEB kapitalforvaltning. Han fremhever dette markedet som det mest attraktive for risikoelskere. Hvis et selskap får patent på noe "stort" så er kurspotensialet ubegrenset. Det er dette segmentet som har hatt størst avkastning på "Nasse" og i Stockholm i år.

Når det gjelder mec vet jeg ikke hvilke patenter de sitter med, men de har hatt en formidabel omsetningsvekst fra 98 - 99, ca 120 %. Det er dette som gjør mec veldig interessant, her har du et selskap som alt har noen produkter ute på markedet, samtidig som de forsker på andre.

Det største problemet for mec er en stram likviditet, det liker ikke markedet og derfor prises mec som en konkurskandidat. Tror nok at det er mange IT selskaper som kunne tenke seg en omsetning på rundt 60 mill. Vi får se hva som skjer når emisjonsaksjene kommer ut.

saanders
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS