"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > CANARGO i februar 2001 nr.3
CANARGO i februar 2001 nr.3
dammerud
20.02.2001 08:10
#2487

Endre

Vel møtt til en ny og fersk februarutgave nr 3 av Canargos informasjonstopicer og håper denne kan være til nytte og glede for de som kan tenke seg til å handle med aksjer i dette selskapet.

Her er det Fundamentalister(FA-folk), Teknisk analytikere(TA-folk),TRADERE som går ut og inn,Manipulatorer som vil ha kursen ned slik at de kan gå billig inn og så ta ut gevinst senere når den går opp.
Det er langsiktidige og folk med kort horisont.

Det er oljefolk med kjennskap til denne sektoren og det er en enorm infostrøm her med nærmere 500 -1000 innlegg i måneden.
Gode og velbegrunnede innlegg taes i mot med takk

Til nye og gamle som vil gå tilbake etter info så er alle Canargoinnleggene månedsnummererte.

Nå har vi også laget et infobibliotek med mye relatert info om selskapet og Kaukasusregionen. har du noe relevant info for Canargo så kan du legge dette inn i infobiblioteket vårt, og deretter legge ved en melding her om at du har lagt det inn.
Anbefaler deg også å lagre infobiblioteket.
da sparer du mange tellerskritt.
Vel møtt.

Vi nærmer oss 28. Februar hvor muligens 4 Q blir lagt fram og resultatet vil selvfølgelig innvirke på kursutviklingen på før og etter resultatet
Her er noen av de siste innleggene i nr 2.
VFL var på presentasjonen av 4 Q i vårt "søsterselskap" DNO:
Re falitt – Jeg kan vel være enig med deg i at bunnlinjen kan bli rundt 0. Men hva sammenligner du med når du sier at dette er et ”svakt resultat”? Jeg synes iallfall at man for CanArgo som for DNO og andre selskaper må yte den rettferdighet at man ser på resultatutviklingen over tid. Og da synes jeg faktisk at et slikt 4Q resultat er brukbart, selv om jeg kunne håpet på et klart +.

At trykk og produksjon fra nye brønner endres i begynnelsen tror jeg CanArgo selv har påpekt, og det ble iallfall gjort helt klart under presentasjonen 30. januar. Derfor venter vi faktisk også på nyheter om hva det faktiske produksjonsvolumet vil bli på disse nye brønnene (samt noen gamle etter utført vedlikehold).

Re freshman – Jeg var tilstede på DNO presentasjonen i dag (har en liten pott i DNO også) og opplevde en utrolig forskjell i forholdt til møtet med CanArgo 30. januar. Personlig kan jeg ikke begripe annet enn at også DNO skulle ha en lysende framtid mht aksjekurs. Men bare for å illustrere DNO-opplevelsen, tar jeg med et utdrag fra et innlegg jeg laget om DNO:

”Jeg forstår ikke helt at DNO ikke skal prises som en vekstaksje. Øker du oljeproduksjonen med 100% de neste 12-15 månedene (historie) og ytterligere med 100% de kommende 12-15 månedene og så kanskje 50-70% de neste 12-15 månedene? Jo, forresten – jeg kan forstå det etter å ha vært tilstede på presentasjonen i dag. Dette var tørre greier, til tross for at tallmaterialet som sådan burde vært akkompagnert av champagnekorker! Jeg fatter ikke hvor entusiasmen ble av, men jeg registrerte ikke stort av det slaget. Snarer tvert om. Og da rinner meg i hu det gamle ord:

”There's only one thing more infectious than enthusiasm. Lack of!”

Jeg kjenner ikke DNO godt nok over lang tid, men hvis man på det jevne sliter like mye med kommunikasjon og markedsføring som jeg opplevde på presentasjonen i dag – ja, da har man et alvorlig problem som i beste fall bare kan overstyres av glitrende resultater! Foran på podiet var det to menn, den ene gjorde presentasjonen, den andre satt stille. Hvem var disse? Trolig var ikke jeg den eneste tilstedeværende utenom deres nære familie, men presentere seg? Nei – det klarte de ikke. Jeg må dog anta at de begge var ansatte i DNO. Iallfall han som holdt presentasjonen. Var det nervøsitet og mangel på rutine? – eller var det mangel på folkeskikk?”

La oss være glade for at vi har David Robson i CanArgo, folkens! Som personlighet med engasjement og entusiasme for egen virksomhet er han et utrolig aktivum for oss!

ps Jeg blir nesten litt engstelig, jeg, når aksjen uten videre løper av gårde slik den gjorde i dag, freshman? "


Ha en god uke.
I går var det bra,i dag?
Får se.


elg
20.02.2001 09:10
#551

Endre
Dette må taes for løst prat.!!!!!!

Ryktene sier at oppgangen til CNR baserer seg på rykter fra produksjonen. Det er høyere produksjonsnivå i nye brønner enn forventet. I tilleg er det full fart i de gamle brønnene etter at de ble vedlikeholdt. Dette medfører raskere utvinning og høyere utvinningsvolum enn forventet.

Tredjehånds informatonen sier at vi får en melding fra selskapet innen få dager....


Please ta dette som ren rykte strøm, men ha det i bakhodet


[Endret 20.02.01 09:11 av elg]
Bulldoser
20.02.2001 09:13
#107

Endre
Ref Dammerud.

Kjøper du aksjer på trynefaktor og personlige egenskaper ved resultatframlegging, eller baserer du deg på de faktiske tallene som selskapet kommer med?
dammerud
20.02.2001 09:21
#2488

Endre
God morgen igjen.

Alle indekser er på pluss i dag. Oppgang over hele fjøla.
Fint for canargo å starte like under 10.

Elg. Håper du har rett.

Og så til spørsmål om trynefaktor.

Innlegget om DNO og resultatprestasjonen var skrevet av VFL og hans reaksjon på presentasjonen. Ellers var det et meget uforskammet formulert spørsmål og bør glemmes.

Ta heller en titt på den Canargorelaterte infoen. Håper du har Canargaksjer og at du vil bli fornøyd i dag.

Utfra pretraden så ser det ut som vi kommer opp på 10 -tallet i dag.
Får se.
driller
20.02.2001 09:26
#879

Endre
elg:
Vi har hittil stort sett vært forskånet for ryktespredning på CNR-topicen. Vi hadde dog også forrige uke (ferske) skribenter på topicen som mente at det skulle komme en melding "på onsdag".

Det er bedre med kunnskap enn rykter. Da hjelper det ikke hvor mange ganger man presiserer at det er "bare" rykter. Hvis det hver uke kommer nye rykter om positive meldinger må selvfølgelig noen før eller senere få rett.
elg
20.02.2001 09:30
#553

Endre
Driller.

Sorry det skal ikke gjenta seg er dette det som er gjengs her at vi ikke skal drive meningsutveksling basert på info som gjør at man går inn i et selskap så gjærne for meg.

Kjøpte igjen på fredag basert på facts og litt løst prat som jeg i dag har fått tilbake fra andre kanter.

DRILLER du vil ikke få servert rykter fra min side noe mere.
freshman
20.02.2001 09:31
#893

Endre
Takk for den Driller
Støtter deg fullt ut her, selv om jeg gjerne skal se CNR kursen så høyt som mulig så tiltredes din oppfordring til dere som slenger ut rykter.
SPAR OSS, eller kom med fakta. Dette bare synker nivået på en ellers informativ topic.
Mvh. Freshman
Finnmarkingen
20.02.2001 09:34
#698

Endre
Var det litt ampert her inne på morgenen? Nervøse?
driller
20.02.2001 09:38
#880

Endre
Beklager hvis jeg tråkket på noen ømme tær elg, men
jeg mener at ryktespredning ikke har så mye med meningsutveksling å gjøre.
dammerud
20.02.2001 09:55
#2489

Endre
Klokka ti på ti er det 10 på 10 på pretraden på kjøpet.
Dette lover godt.

Og børsene ellers i Europa er i positivt område og futurene er bra i USA og oljeprisen er bra osv.
Så alt skulle ligge tilrette for en bra dag.

Driller, hei på deg.
Har du noen kommentarer til de 27 000 fat lagerolje som ble nevnt i Q 3.

Ellers har jeg sett på noen gamle bilder fra Ninotsminda med oversikt over gamle brønner. mange av dem.

Får se.


[Endret 20.02.01 09:57 av dammerud]
driller
20.02.2001 09:57
#881

Endre
Hallo Dammerud. Hvorvidt de øker eller reduserer lagerbeholdningen fra 30.09. til 31.12. avhenger nok av hvordan leveransene videre treffer i forhold til 31.12.
falcon
20.02.2001 10:59
#109

Endre
Hei Folkens

CNR starter i tradisjon tro sterkt om morgenen, synker litt før den igjen tar seg opp. Sterk ratio nå med over 3. Får vi et vidre forløp som vi har sett før på bra volum vil aksjen gå litt opp og ned utover dagen med stadig høyere topper og bunner før den avslutter sterkt.

mvh
FALCON
Finnmarkingen
20.02.2001 11:00
#700

Endre
Alfred Berg er jo på kjøperen nå. De har kjøpt over 50% av omsatt i dag :-)
freshman
20.02.2001 11:22
#894

Endre
Igår var en herrlig dag både kursmessig og teknisk.
Jeg var en stund meget nervøs for at en HS formasjon var i emning, men den ble avbrutt av at bunnen ble tatt ut høyere enn den forrige.
Nå er det slik at MA(moving average) for 16 og 24 dager ligger rundt 10 slik at vi må påregne litt konsolidering og gevinstsikring i dette området. Det som også er litt spennende er at MA 125 dvs gjennomsnittskursen siden ATH i august nå er 10,3 og her vil et brudd være avgjørende.
Jeg vil personlig være meget fornøyd om vi får opp volumet nå i dagene fremover slik at gevinstsikringen kan taes ut, noe jeg er rimelig sikker på vil skje. Som nevnt av flere er det mange parametre som er gunstige nå og aksjen er eksplosiv, det så vi igår da SO (sparebanken Nord Norge) var på kjøperen.
Konsolidering i underkant av 10 noen dager for så å få bruddet opp og ta ut forrige topp. Mye ligger til rette for at et slikt scenario kan være aktuelt nå. Evt. større aktører vil nok ikke jage aksjen for mye, men de vil prøve og lure seg inn før analytikerstanden som CNR tok for seg på Norgesturneen slipper nye analyser. Vi har også 4Q hvor jeg personlig tror det er gode muligheter for en ny presentasjon av fremtidsvyene til CNR slik vi har sett dem presentere dem før ved tidligere anledninger på en glimmrende måte.
For de som ikke er inne i aksjen eller vurderer å øke innsatsen så vil jeg anbefale dere å sjekke om aksjen konsoliderer under 10, gjør den det bør brudd her sees på som rimelig sikkert. Aksjen har definitift brutt langsiktig nedadgående trendkanal, det gjorde den forsåvidt i januar, men har siden ligget på denne som en slags støtte.
Men som sagt helt klart endel volum som må til for å bryte 10 og med dette en glimmrende anledning til å possisjonere seg for neste løft.
Mvh. Freshman
Petty
20.02.2001 11:37
#192

Endre
Angående rykter: CNR har jo alltid steget i forkant av gode nyheter eller presentasjoner. Når gode nyheter og info kommer faller aksjen. Så dette er en rykteaksje de lux blant meglerhusene i hvert fall.

Når aksjen steg så mye på mandag uten grunn og Alfred Berg er på kjøperen kan mye tyde på at det kommer en positiv melding snart. Uansett så håper jeg at neste melding er såpass positiv at vi kan få en kursstigning i etterkant av meldingen. For de langsiktige betyr ikke dette noen ting.
vfl
20.02.2001 11:38
#279

Endre
Takk freshman – slike analyser det liker vi. Måtte du bare få rett. Jeg kan også bekrefte datoen 28. februar (tidligere nevnt av andre) mht 4Q00 resultat for CanArgo, samt foreløpig resultat for 2000. Det er vel ikke sannsynlig at vi da får noen børsmelding før dette tidspunktet – altså har vi 6-7 børsdager foran oss før neste melding! Jeg gjetter på at vi får nyheter i form av nye/oppdaterte analyser fra meglerselskaper også i forbindelse med 28.2 – for eksempel fra DnB Markets, se kommentar i neste avsnitt.

Fra DnB Markets Ukerapport (uke 7)
”Vi hadde forventninger om at CanArgo skulle få et positivt løft i forbindelse med at ledelsen var på presentasjonsrunde hos flere meglerhus forrige uke. Det var nok mange i markedet som hadde forventninger om positive nyheter på rundturen, og som ble skuffet i fraværet av disse. Resultater fra selskapets omfattende boreprogrammer ventes imidlertid i løpet av 2-3 uker, og vi venter positive resultater fra disse.”

Nyheter i løpet av 2-3 uker. Jada. Det forventer vi. Har faktisk ventet i minst 2-3 uker allerede!

Rask påminnelse mht mest aktuelle nyhetskandidater:
- oppdatering av produksjonstall fra nyetablerte brønner samt brønnvedlikehold
- nyheter fra seismiske undersøkelser i Norio og Kumisi

Re elg – det hadde jo vært hyggelig med noen positive overraskelser for all del. For øvrig tiltrer jeg drillers milde ”irettesettelse”. Jeg vet det er vanskelig, men synes dog vi skal forsøke å forholde oss til informasjon som kan etterprøves og som kommer fra åpne, tilgjengelige kilder. Det viktige for meg er at selskapet etter hvert leverer hva de har lovet tidligere. Og i så måte har jeg tillit til CanArgo som langsiktig investering. Jeg kjenner ikke DNO i samme grad, men utfra tallmateriale, siste års utvikling og sannsynlig videre utvikling – ja, så forstår jeg ikke all negativiteten man finner på DNO-trådene. Men det får vel være mitt problem.

Re Bulldoser – jeg tror din kommentar (om trynefaktor) var til meg, ikke til Dammerud. Hvilke kriterier jeg kjøper aksjer på kan nok variere noe. Men jeg forventer så absolutt et minimum av folkeskikk også fra en adm.dir. ved en resultatframleggelse. Det var mine personlige refleksjoner rundt dette jeg ga uttrykk for ovenfor. For øvrig har jeg stor tro på at også DNO vil være et interessant vekstselskap å investere langsiktig i !

Men jeg kommer nok til fortsatt å være ”overvektet” i CanArgo framover.
Finnmarkingen
20.02.2001 11:41
#701

Endre
hmm. Alfred Berg Norge ASA kjøper jo alt som legges for salg på 9,90.-
Her må noe være på gang.
Finnmarkingen
20.02.2001 11:54
#702

Endre
Nå er Alfred Berg oppe i 62% av alle kjøp !!! Tilsvarer jo ca. 153 000 aksjer det. Nå rykker den opp straks, har jeg tro på.
dammerud
20.02.2001 12:17
#2490

Endre
Når en skal se på fremtidsvyer så filosoferte Driller,Nils Erik og jeg i oktober 1999 om

Canargos fremtid. Og jeg laget en topic. "Canargo,hva er det?

Og her er min introduksjon( Jeg var ikke akkurat beskjeden den gangen da aksjen lå på 3 kronersnivået og nesten ikke omsatt.

Dammerud:Hva er Canargo?

Det er det ukjente "norske" oljeselskap med enormt potensiale, med enorme
oljereserver og oppside. Muligheter over en to års periode stigning fra 4 kr til 100 -400 kr. pr aksje.
Dette kan ikke være mulig.
Hvis alle brikkene kommer på plass er det mulig.
Glem SAGA. CANARGO kan bli større.

Har sittet og analysert Canargo, brukt lang tid.
LES Canargos hjemmeside på canargo.com.

Se forøvrig de andre Canargotopics. Her får du mye info.

IP: Logged

Her er driller på spørsmål fra optimist 6/10 -99

Optimist:
Hvis ting går etter planen bør CNR om et års tid ligge et eller annet sted mellom 12 og 25. Høres kanskje flåsete ut med så høyt kursmål ift dagens prising, men hvis ikke ting skjærer seg enten med gassutvinningen eller med boreprogrammet/økning av oljeproduksjonen vil dette representere en fornuftig prising ift cashflow, forutsatt et normalt marked mht oljepris o.l. Kursmålet kan så eventuelt justeres opp etterhvert som flere felt i Georgia kommer i produksjon. Mitt kursmål er kun basert på Ninotsminda-feltet.

Her er er litt av en driller analyse fra høsten 1999.
-------------------------------------------------------------------------------
Jeg har kopiert den siste analysen av en av våre "oljeeksperter" på Stocktalk DRILLER som har gjort en grundig analyse av Canargos muligheter.
Her kommer deler av innleggene fra Driller levert for et par dager siden.(Svar på spørsmål fra en STOCKTALKER)
...Du spør om hva som er korrekt kurs på CNR. Først av alt vil jeg si at mange mener
at det markedet verdsetter en aksje til alltid vil være den korrekte verdien. Jeg har
likevel nedenfor satt opp tre alternativer som det kan argumenteres for er riktige
med utgangspunkt i fremtidsutsikter for neste år.
a) Kurs mellom kr 4 og 5. (omtrent som i dag): Hvis de mot formodning ikke klarer
å øke oljeproduksjonen i Ninotsminda neste år over 2.000 fat pr dag og ikke
produserer og selger gass vil de etter mine beregninger få en CF pr aksje på ca 1,25
pr aksje. Forutsetter vi PCF 4 får vi kurs 5. Ser da bort fra alle andre prosjekter.
b) Kurs kr 25: Forutsetter at boreprogrammet går noenlunde etter planen og at de
øker oljeproduksjonen til ca 5-6.000 fat pr dag som gjennomsnitt for år 2000. I
tillegg forutsettes at gassen selges med det volum og de priser som virker
sannsynlige. Dette skulle gi en CF pr aksje på ca kr 6,50. Ved fortsatt å bruke PCF 4
får vi kurs 25.
c) Kurs kr 50: Forutsetter at boreprogrammet går etter planen og at de når sin
målsetting om produksjon av 12.000 fat pr dag fra slutten av år 2000. Inntekter fra
gass-salg som ovenfor, men ser fortsatt bort fra oppsiden f.eks i Dagestan. Tar inn
det momentet at de sannsynligvis øker sin eierandel i Ninotsminda-feltet til ca 80 %
fordi den andre aksjonæren (britiske JKX) ikke deltar i investeringsprogrammet.
Inntekter fra olje og gass gir da CF på ca 12 pr aksje. PCF 4 gir kurs ca 50.
Som du ser er mulighetene mange. Det jeg er opptatt av er at nedsiden etter min
mening ikke er stor (bortsett fra midlertidige svingninger på lavt volum). Oppsiden
er imidertid stor. Spørsmålet er hvor mye og hvor snart dette materialiserer seg.("Til det nedenunder er Canargos andel nå redusert til nesten 10 %. Mine kommentarer")


Bare for å illustrere potensialet i Dagestan kan nevnes at lisensene der eies 70 %
av CNR og at ressursene i de to blokkene er anslått til 1,4 milliarder fat. Tar vi et
enkelt regnestykke og sier at 1 milliard av disse "tilhører" CNR og setter en verdi på
USD 2 pr fat "in the ground-verdi" får vi en verdi som tilsvarer over 500 kroner for
hver CNR-aksje. Jeg presiserer at dette er lek med tall og ikke representerer
realistiske kursmål, men det sier litt om hva slags ressurser selskapet rår over.
Andre synspunkter?
Glemte å anføre at jeg i beregningene ovenfor har brukt en oljepris på USD 18 p
Eierforholdene i NOC (Ninotsminda Oil Company) som innehar konsesjonene i
Georgia.
Selskapet eies nå 68,5% av CNR og 31,5% av det britiske selskapet JKX Oil & Gas
PLC (LSE: JKX). JKX reduserte sin eierandel i NOC fra 44,1% til 31,5% "as part of its
1998 capital investment strategy" (sitat fra årsrapporten deres for 1998). JKX har
slitt økonomisk og det er mye som tyder på at de ikke klarer å/prioriterer å bidra
med sin del av egenkapitalfinansieringen på USD 2 millioner i NOC's boreprogram.
Dette kan i så fall føre til at CNR øker sin eierandel i NOC ytterligere. (JKX har
forøvrig Ukraina som sitt hovedsatsningsområde). Jeg skal komme nærmere tilbake
med opplysninger om lisensene i Georgia ved en senere anledning dersom det
skulle være interesse for det.(Sitat slutt)Som dere ser av dette hadde driller og jeg store fremtidsvyer den gangen.

Synes dog at bildet er blitt mye bedre , men at tidshorisonten forskyves et år eller to fram i tid.

Derfor er jeg en trofast Canargoianer med stort kursmål.
[Endret 20.02.01 12:18 av dammerud]
falitt
20.02.2001 12:53
#368

Endre
Carnegie pøser ut akjser. AB har kjøpt 100k. Ellers er netthandlerne nettokjøpere. Frem mot resultatet er det nok flere som skal ut. Får vi tilsvarende utvikling som i DNO ?
freshman
20.02.2001 13:51
#896

Endre
Re. Falitt
Jeg tror ikke det, som jeg beskrev over er vi her inne i en konsolideringsfase og volumet begynner å ta seg opp. Selv om aksjen er rød nå er dette meget bra for den videre utvikling teknisk. Etter en oppgang som igår og når såpass mange sitter med gevinst i aksjen og var med opp til 11 sist for å se den snu er dette et sunnhetstegn mener jeg. Jeg tror vi ender dagen på rundt kursen fra igår, men vi må smøre oss med litt tolmodighet her det er litt overheng volummessig som skal tas ut før den forlater 10 for godt.
Sammenligningen med DNO forøvrig er rimelig missplasert vil jeg påstå, der oppererte meglerhusene med et driftsresultatestimat på 50mil og de leverte 1,5mil. Desuten var det ikke tvil om at dette klarte de og lekke ut før resultatet kom ikke i form av en børsmelding, men til store meglerhus som igjen fikk ut storkundene sine.
DNO i et nøtteskal spør du meg, CNR er langt ryddigere i sin måte å behandle markedet såvel som aksjonærer på.
Det er min personlige mening i hvert fall.
Mvh. Freshman (har desverre fortsatt en liten post i DNO)
dammerud
20.02.2001 15:14
#2491

Endre
45 minutter igjen handletid. Litt ned, men nå er det nesten ingen gevinstsikrere igjen(re freshmans syn). Og med en kjemperatio på hele 3,53 og bare 17 k fra 9.65 til og med 9,86 på salget kan det gå opp igjen.
Får se.
UFO
20.02.2001 15:23
#389

Endre
Jeg liker dårlig den posten på 9.5. Jeg vet ikke om den har ligget der i hele dag, men i så fall betyr den vel ingen ting.
dammerud
20.02.2001 17:45
#2492

Endre
Surfer litt i russland og innom Moscow Times.

Her tar de opp et skatteproblem hvor de store selskapene selger til underselskaper(til seg selv) til ca 10 % av hva de ellers ville fått. dermed lages det et system hvor de sparer mye skatt.(Og så selger de det egentlig til 100 % skattefritt etterpå !!!)
Nå vil myndighetene dette til livs.

Canargo har PSA i Ninotsminda og deretter selges noe til Gaor hvor de har 51 % og deretter til Canargo Standard Oil. Hvordan beskatningen er vet jeg ikke.

Men for hvert nytt ledd blir det merverdiøkning og ny beskatning eller avgifter.
Canargo kan bli den rene melkekua for Georgia.

Ellers så nærmer det seg 28 februar. det er onsdag i neste uke.
Da er jeg ikke på trening.
[Endret 20.02.01 17:46 av dammerud]
UFO
20.02.2001 17:58
#392

Endre
Dammerud

Det blir spennende å se om det blir noen store kursutslag de siste handelsdagene opp mot 4Q. De fleste har vel fått med seg hva som skjedde i DNO like før og etter resultat fremleggelsen. Mye tyder på at noen var informert på forhånd i den aksjen.


[Endret 20.02.01 17:59 av UFO]
AIBO
20.02.2001 21:11
#726

Endre
holder pent over på den andre siden av fjorden.....opp "hele" 1% dog på ok volum for å være there
AIBO
21.02.2001 00:49
#727

Endre
Hvor går vi i morgen.............?


[Endret 21.02.01 00:49 av AIBO]
dammerud
21.02.2001 09:56
#2494

Endre
God morgen og hva vil dagen bringe.

UFO stiller et meget relevant spørsmål re hva som skjedde i
DNO og tida fram til framleggelsen av 4 Q.

Jeg prøvde å følge med hva som skjedde, og det var mye rart og fryktelig mye rykter. VFL,Driller og Nils Erik kjenner godt til hva som skjedde og hva som ble skrevet her på ST.

Jeg har filosofert over hvis noen av Teddyboys skulle legge en lignende strategi,så ville de gjøre det med omvendt fortegn.

Vi vet at det er meget positivt i vente utover og da ville jeg hvis jeg var smart få kursen så langt ned som mulig..
Så langt ut fra ordrebildet er det meget mulig.

Selv om selgerne har lagt seg på 9,80 tallet og oppovere på pretraden er det mulig med 1 k på 9,25 på salget å få senket kursen og så plukke på meget lave verdier.

Så UFO, jeg tror at i uka framover vil det bli et trykk nedover fram til onsdag.

Er det små volum er det lett å få ned kursen.

Er det noen som har kommentarer til mine vurderinger.

Håper å slippe "DNO" tilstander i de gjenstående dager til 4 Q.
Så langt er det kjøper på 9,25 og selgere på 9,84 og oppover !!!

Hva betyr det ?
[Endret 21.02.01 09:56 av dammerud]
[Endret 21.02.01 09:57 av dammerud]
dammerud
21.02.2001 10:09
#2495

Endre
Før det var gått 5 minutter var det en som solgte 1 k til 9,25og la inn salg på 9,40 og etablerte sperre på 9,50. Ned fra 9.84 og nesten 5 % ned.
Nå er manipuleringen i gang godtfolk.
Nå kjøpes det på 9,30.
Utrolig lite volum.
Omsatt 2 k som fikk kursen ned 4,15 %


[Endret 21.02.01 10:10 av dammerud]
[Endret 21.02.01 10:14 av dammerud]
fugl
21.02.2001 10:13
#53

Endre
En dupp ned i min stigende trendkanal på CNR. Slutt bør ikke være under 9,50. Potensiale på 12 innen rel. kort tid.
loco
21.02.2001 10:16
#159

Endre
Slik jeg ser det er den nedre bunnlinjen ca. 9.1 ????
Brixer
21.02.2001 10:19
#317

Endre
fugl, Du må jobbe med ekstreme korte trender..
Slik tolket jeg CNR i helga og den trenden holder enda:

CNR

Brixer
fugl
21.02.2001 10:22
#54

Endre
Enig i at det bør være støtte der aksjen startet opp for to dager siden, men i trendkanalen bør jo bunnen bli høyere i følge nedre trendlinje, hvilket for dagens tilfelle blir ca 9,50.
juma
21.02.2001 10:31
#582

Endre

Vel, nå er jeg inne igjen med en liten post. Fikk noe på 9.31. Skal forsøke å fiske noe litt lavere hvis muligheten byr seg.

Mvh
juma
fugl
21.02.2001 10:36
#56

Endre
Re Brixer
Har et noe mer unyansert chart, men linjen ligger høyere med de to halene ned gjennom. Gjorde en meget hurtig TA før inntreden i går på 9,56-9,60.
dammerud
21.02.2001 10:45
#2496

Endre
SA(Stocknet) solgte 1 k på 9,25 k kjøpte like ettter på 9,30 og 9,31.

Spent på hvem som har sperren på 9,50.

SA kjøper nå.
Men det går oppover og nå er det der det skulle være fra begynnelsen av.


[Endret 21.02.01 10:49 av dammerud]
juma
21.02.2001 10:48
#584

Endre

Sender forøvrig en takk til Skandiabanken som etter at par tastetrykk innvilget 100K i kreditt.

Mvh
juma
fugl
21.02.2001 10:49
#57

Endre
Der gikk sperren, kjenner forøvrig den ferske stockneteren, og skal prøve å få ham til å legge kjøper høyere.
AIBO
21.02.2001 12:59
#730

Endre
Tung kjøper på 25' inn på 9,50 nå........skal vi opp.:-)
dammerud
21.02.2001 15:08
#2497

Endre
Carnegie kjøper og kjøper.

moberg
21.02.2001 15:09
#376

Endre
Ja, og noen selger og selger slutt med slike idiotinnlegg.
juma
21.02.2001 15:27
#588

Endre

re moberg,

Synes det var unødvendig å bruke slike ord. Denne topicen har stort sett vært fri for slike yttringer.

Mvh
juma
UFO
21.02.2001 15:29
#398

Endre
Enig med Juma. Smakløst.
vfl
21.02.2001 16:02
#280

Endre
Re ”Carnegie kjøper og kjøper”

Carnegie står for 65% av kjøpene i dag og intet salg. Selgerne er mye jevnere fordelt. Jeg synes dette er litt spesielt, jeg. Er det ikke det, da? Kan noen av våre tradere kommentere dette utfra erfaring? (Rene spekulasjoner kan jeg selv klare, både med + og – tegn foran.)

Eller ”er det bare slik” – punktum. (Det har jeg vanskelig for å tro.)

Hva sier forøvrig våre TA kyndige om dagens sluttnotering på 9,45 med 443.000 omsatt??
UFO
21.02.2001 16:45
#399

Endre
Sogte de aksjene jeg kjøpte i DNO forleden og er nå tilbake med full styrke i CNR. Kan like gjerne ta med meg et dårlig resultat til denne måneden.:-(... Ærlig talt så vet jeg ikke hva vi kan forvente av CNR 28.02. Den som lever får se. Jeg er optimist..:-)..

Etter at selskapet har meddelt passasjerer, og verden forøvrig, om togets tilstand og fremtidsutsikter, håper jeg vi tøffer videre oppover mot nye topper.

mvh
den evige optimist
dammerud
21.02.2001 16:52
#2498

Endre
Carnegie nettokjøpte hele 94,95 % av dagens omsatte aksjer og dette har et betydningsdifferensierende signal.
De solgte ikke heller en eneste aksje.
Hva kan man lese av dette?
MVH
AIBO
21.02.2001 19:40
#731

Endre
dammerud.........på vegne av moberg.......sorry

moberg.....vis litt stil da........what goes down will soon go up :-)
dammerud
21.02.2001 20:07
#2499

Endre
God aften.

Det ser ut som den verste konkurenten til Canargo Standard Oil i Kaspia/Svartehavsregionen(Kaukasus) vil bli Lukoil.
Dette er litt fra noe jeg sakset fra Bloomberg Energy nettopp.


02/21 09:12
Lukoil to Buy Refineries, Retailers in Europe, Canada (Update2)
By Eduard Gismatullin


London, Feb. 21 (Bloomberg) -- OAO Lukoil Holding, Russia's largest oil company, said it plans to buy oil refineries and retail chains in Europe and North America as it moves to build a global retailing brand.

After buying Getty Petroleum Marketing Inc. and its 1,300 U.S. filling stations for $71 million last year, Lukoil is now in talks to buy a refinery in the U.S. and filling stations in several southern U.S. states and in Canada, Western media reported, citing Vadim Gluzman, chief executive of Lukoil's North American unit.

Lukoil last month created London-based Lukoil Europe Holdings Ltd. to run its operations in Europe, said Lukoil spokesman Dmitry Dolgov. The Russian oil producer, which has 1,100 filling stations in the former Soviet Union and about 100 outlets in Europe, plans to add about 500 stations in East Europe within two years. It also is considering buying an Austrian gas station chain. (Det er mye mer i artikkelen som er av interesse.)

Man kan si at en reise begynner med første steget også i Georgia, hvor Canargo er i ferd med å bygge opp et nettverk som Lukoil og med forbindelser til Azerbeidsjan..

Det er lønnsomt å ha en raff- og bensinkjede enten det er Lukoil eller Canargo. Lukoil har tatt mange steg og Canargo sine første.

Ha en god kveld.Meisen
21.02.2001 21:19
#140

Endre
Tja, bytte ITE (ut idag) med CNR, kanskje ikke så dumt nå...?
mvh
Trutta
21.02.2001 21:28
#30

Endre
Re meisen
Er sterk inne på tanken selv!
dammerud
21.02.2001 22:10
#2500

Endre
Et lite innlegg i Georgia Daily digest i dag om oljeledningen gjennom Georgia.

KAZAKH PRESIDENT REAFFIRMS INTEREST IN BAKU-CEYHAN PIPELINE.
Nursultan Nazarbaev has written to his Georgian counterpart
Eduard Shevardnadze to reaffirm Kazakhstan's interests in
exporting oil via Georgia, Caucasus Press reported on 20
February. Nazarbaev noted that by signing the March 1999
Ankara and November 1999 Istanbul declarations, Kazakhstan
affirmed its support for construction of the planned Baku-
Ceyhan pipeline for Caspian oil. He said that the capacity of
the Tengiz-Novorossiisk oil pipeline that is expected to
become operational later this year is not sufficient to
export the 67 million tons per year that Kazakhstan envisages producing. LF

Kommer med noen relevante drypp nå og da.

Se i infobiblioteket vårt om denne rørledningen og VFLs analyse av raff og bensinstasjonen osv. og transitttrafikken.
MVH.


[Endret 21.02.01 22:10 av dammerud]
Dalen
21.02.2001 22:15
#115

Endre
Må nok regne med at cnr skal videre ned i morgen. USA rett ned i kveld, så det ser vel ikke så lystig ut. cnr er jo en "risikoaksje" så det er vel ikke til å unngå.
AIBO
21.02.2001 22:18
#733

Endre
dammerud.........riktig sted, riktig tid.........hatten av
UFO
21.02.2001 22:38
#400

Endre
Re Dalen

Ikke umulig at vi skal ned.

Jeg er litt spent på om CNR vil fremstå som litt mer attraktiv etter resultatet i DNO. Det er ikke så mange oljeselskaper på OSE og når et av de mest profilerte kommer med tall og opplysninger som mange er skuffet over da kan CNR fremstå som et godt alternativ.
Selv om PGS er et offshoreselskap ser jeg ikke bort i fra at dagens resultat er bra for CNR aksjonærene. Jo færre formsterke selskaper det er i olje/offshore "feltet" jo større er sjansen for at noen satser på akkurat din "hest". Er jeg helt på jorde nå eller ?
bestefar
21.02.2001 22:47
#26

Endre
Jeg syns resonemanget høres fornuftig ut UFO.
Håper dem går mot strømmen i morgen.
AIBO
21.02.2001 23:04
#736

Endre
UFO............hatten av
HAR-MAN
21.02.2001 23:18
#59

Endre
Vi får vel ta med de små lyspunkt i påvente av en forhåpentligvis hyggelig morgendag.

Over dammen endte GUSH opp 1% etter å ha ligget an til tilsvarende minus.

Men vi skal vel ikke gå over bekken etter olje og gass. Vi legger den i rør!

The best is yet to come!

HAR-MAN
dammerud
22.02.2001 07:22
#2501

Endre
God morgen.

Tillater meg å kopiere noe fra Citos innlegg anderswo om sjokkerende lagertall på olje og som kan få kursdrivende virkning pfor Canargo.

Takk for innlegget CITO.

Her er CITOs innlegg.

"Her blir det turbulens i markedet. API-rapporten viste et fall i råolje på 12 millioner fat siste uke, langt mer enn forventet. Dersom dette fallet bekreftes av DOE senere i ettermiddag, er vi i gang igjen med prisspiralen, oppover.. Olje fremdeles tingen?..

Fra CBS:
NEW YORK (CBS.MW) -- Crude futures prices topped $29 a barrel in after-hours trading Wednesday, after a key U.S. report reflected a drop in last week's crude supplies that was 30 times higher than some expectations.

After the market closed, the American Petroleum Institute said crude supplies, as of the week ended Feb. 16, fell 12 million barrels. The data came in well ahead of 400,000-barrel to 800,000-barrel drop expected by analysts polled by Bridge News.analysts polled by Bridge News.

In after-hours trading shortly after the data was released, April crude climbed 50 cents to $29.03 a barrel. March heating oil added 1.39 cents to trade at 75.50 cents a gallon and March unleaded gasoline gained 1.05 cents to 84.20 cents a gallon.
"Crude is going to explode," Phil Flynn, a senior energy analyst at Alaron.com in Chicago said.
Traders will likely wait, however, for confirmation from the Energy Department on the crude supply data Wednesday morning, Flynn said. The market will also raise questions as to where all that crude has gone, he said.
[Endret 22.02.01 06:41 av cito]
dammerud
22.02.2001 07:42
#2503

Endre
På Canargos blokker rundt TBILISI er det antatt meget store
forekomster av gass. Viser til vårt infobibliotek.

Her er et eksempel på hva gassen kan ha av verdi.
Og i dette tilfelle er det Norge.

January figures highest ever for single month

Norway's gas exports rocket


15.02.2001


Norway's gas exports climbed to to a single-month record value of Nkr5 billion ($562 million) in January, reported Statistics Norway today.


The gas export value increased 72.2% compared to January last year, mainly due to higher prices.

Norway's oil exports averaged 3.24 million barrels per day in January, an 8% hike from the corresponding month in 2000. The oil export value amounted to Nkr22.4 billion ($2.5 billion), up 19% from January last year.

The Norwegian Petroleum Directorate recently adjusted downwards the estimated oil production volumes for this year by about 250,000 bpd to an average of 3.14 million bpd. Gas production is estimated to increase from 50 billion cubic metres in 2000 to 60 Bcm this year.

Det er verdi i gassen også.

Med forventede funn i georgia vil Canargos inntekter gå meget bra opp(understatement).dammerud
22.02.2001 09:24
#2506

Endre
God morgen og i dag tror jeg det blir bra.
Jeg skal på trening i ettermiddag og da går det bra.
Oljeprisen opp.

559 k i opsjoner innløst til 9,40 internt i DNB.

Pretraden med 9.50 på kjøpersiden og 9.52 på selgersiden.
I går kjøpte Carnegie hele tida.

Får se.
dammerud
22.02.2001 09:33
#2507

Endre
Statoil med kjempeoverskudd:
Rekordresultat fra Statoil
(09:07) FRA DN

Høye oljepriser pumper opp Statoils resultater i 2000 til nye rekordhøyder. Den norske oljekjempen fikk et resultat før skatt i fjor på 38,1 milliarder kroner, mot 13,5 milliarder i 1999.

Vil dette resultatet smitte over på Canargo og at man får øynene opp for potensen(ialen) til CNR.


vfl
22.02.2001 10:09
#282

Endre
- og inkludert dagen i dag så er det nå fire handledager fram til 4Qres og foreløpig 2000res kommer. Vi venter i spenning. Ikke primært på resultatene, men kanskje mest på nyheter.

Åpning på 9,50 og med 5000 på selger 9,69 og 5000 på kjøper 9,50 ser jo bra ut, Dammerud? Fornøyd?
freshman
22.02.2001 10:19
#901

Endre
Vi så igår at et av husene nemlig Carnegie som CNR var hos på presentasjonsrunden stod for 95% av kjøpene. I dag er Pareto på banen, de er kanskje det meglerhuset med mest faglig tyngde i oljemiljøet. Ja jeg tror vi skal se rimelig lyst på fremtiden som aksjonærer her i dette selskap. Fortsatt mange med papirgevinst som sikkert brenner etter å realisere denne og de store husene har ikke hastverk med å kjøpe seg opp de presser ikke kursen unødvendig om de ikke må for å komme inn i aksjen.
Når vi i tilegg vet hvor flinke CNR ledelsen er til å legge frem grundige og detaljerte presentasjoner og følge opp disse syntes jeg ting ser meget bra ut. Håper fortsatt på en traidingrange mellom 9,5/10 som kan akkumulere de som vil ut (overhenget) og åpne veien for bruddet opp.
Mvh. Freshman
vfl
22.02.2001 10:25
#284

Endre
Siste 9,59 med 43000 kjøpere fra 9,40 til 9,59. Selgere 35000 fortsatt fra 9,69 til 9,80.

Hyggelig akkurat nå.
vfl
22.02.2001 10:29
#285

Endre
freshman – har du noen formening om sannsynlig volum på dette ”overhenget”?? (jeg lærer nye uttrykk stadig!) Og hvordan finner du fram til et slikt tall?
freshman
22.02.2001 10:47
#902

Endre
Re. VFL
Jeg satt store deler av kvelden igår og prøvde å regne på dette.
Det er mange faktorer som må legges til grunn, men jeg gikk ut fra 18.10.2000 da aksjen for første gang fallt igjennom 10. Om dette er riktig utgangspunkt er vanskelig å si, men en plass må en begynne og jeg så dette som en naturlig start. Jeg ble desverre ikke ferdig, men når jeg mener jeg har en viss oversikt så skal jeg legge den ut evt. maile den til deg. Problemet med dette arbeidet er å definere hvor mye som bør taes ut av overhenget sett i det forhold at noen har en investeringshorisont på mer enn to dager :)
Men jeg gjør et uhøytidelig forsøk og når jeg er ferdig vil du få det i mailen i form av et excelark der jeg ser på akkumulert volum på de forskjellige nivåer.
Det jeg foreløpig kan si er at det er omsatt ca 38mill aksjer til snitt kurs 10 siden 18 okt. og ca 36 mil til 8,5.
Ser man på gjennomsnittskurs siden 18 okt. stemmer dette bra med verdien på 9,2 siden dengang. Det jeg nå gjør er å forsøke å se hvor mye som ligger mellom 9,2 og 10. Går igang med dette i ettermiddag og håper å ha det ferdig i løpet av kvelden.
Dette er selvfølgelig helt teoretisk og kan ikke på noen måte ses på som noen fasit, men historien viser ofte at når overhenget er tatt ut i en aksje i opptrend så får vi et brudd.
Altså egentlig kun en lek med tall, men er du interresert så sender jeg selvfølgelig over excelarkene når de er ferdig.
Mvh. Freshman
vfl
22.02.2001 11:03
#286

Endre
Sitat fra Dammerud ovenfor: ”God morgen og i dag tror jeg det blir bra. Jeg skal på trening i ettermiddag og da går det bra.”

Jeg registrerer at sist omsatt nå er 9,70 med selger på 9,73 og kjøper på 9,70. Volumet er 58000 - ikke spesielt imponerende. Det ”strammes litt til” altså. Kanskje vi nå ser overheng-effekten som freshman omtalte? (Jeg mottar svært gjerne mailen fra deg, freshman.)

Noen som vil være med å spleise på ergometersykkel og tredemølle til Dammerud slik at han får trent litt oftere? Går det dårlig for CNR kan han bare hoppe rett på tredemølla ved siden av PC’en for eksempel!
freshman
22.02.2001 11:10
#903

Endre
Re. VFL
Det gikk en post før åpning på 559000 aksjer internt i DN så volumet er jo forsåvidt noe høyere.
dammerud
22.02.2001 11:29
#2508

Endre
Re trening og meg.

Det er kona som egentlig er og trener seg opp etter lårhalsbrudd, jeg er medfølger.

Men gleder meg til treninga sjøl.
Gammel idrettsmann, (til studentene: Ble studentmester i Trondheim på 5000 m i 1951(50 års jubileum) og er i kjempeform (11 helmaraton i Oslo etter jeg var 50 år).

Når det gjelder Canargo så er det forskjellige faktorer som bidrar til kursutviklingen. markedets reaksjoner og innsikt,selskapets utvikling og trendsetting samt smitteffekt fra OSE med dragsug og rekyl.
Gleder meg til 4 Q.

ha en god dag.[Endret 22.02.01 11:29 av dammerud]
xtralars
22.02.2001 12:06
#1

Endre
Noen som vet hvem som hadde opsjonene som ble innløst i morges?
Hvordan vet dere at det er opsjoner som ble utløst, og ikke
et ordinært internt salg av aksjer?

Hvem andre enn innsidere har opsjoner i CNR?

Jeg har sittet med CNR et års tid nå, men har ikke skrevet innlegg før nå.

vfl
22.02.2001 12:32
#287

Endre
Dammerud! Tilbake på tredemøllen!! Kursen faller!!! ”Nede” i 9,60 nå og det ser ut som kjøperne har overtaket.

Re xtralars – velkommen som bidragsyter. Posten på 559.000 aksjer har jeg ingen peiling på (var det opsjoner som ble utløst?). Men opsjoner omsettes jo på ordinært vis på børsen, så de kan for så vidt du selv også kjøpe. Jeg ble selv tilbudt en opsjonspakke (CNR) tidlig i januar Men selv om den så svært gunstig ut var totalinvesteringen (antall aksjer x premien) større enn hva jeg ønsker å risikere. Og risiko er det jo alltid, selv for oss som har klokketro på CNR. Det er jo f.eks. umulig å vite hva markedet kan finne på av gymnastiske øvelser, og selv om vi stadig venter på nyheter så har vi jo ingen garanti for at disse alltid vil være positive. Såpass realisme skal vi unne oss at selv om vi nå venter på positive(!) nyheter 28.2.[Endret 22.02.01 12:32 av vfl]
dammerud
22.02.2001 12:37
#2509

Endre
Carnegie og DNB kjøper nesten alt i dag.
tenfour
22.02.2001 13:20
#248

Endre
Ser vi CNR tilbake på 9,50 - 9,55 før dagen er omme? Selgersiden bygger seg opp og dropper selgerkursen stadig nedover. Og jeg som trodde oljeaksjer skulle stige. Hva er usikkerheten rundt CNR?
vfl
22.02.2001 15:02
#288

Endre
tenfour – slapp av. Foreløpig går da dette helt etter ”boka”. Jeg henviser da til freshman lenger oppe som ”Håper fortsatt på en traidingrange mellom 9,5/10 som kan akkumulere de som vil ut (overhenget) og åpne veien for bruddet opp.”

Og DnB og Carnegie tar villig vekk imot fra 88% av de som vil ut på disse nivåene i dag også.
Meisen
22.02.2001 15:31
#141

Endre
Øket beholdningen litt idag, inn på 9,61 og er rimelig fornøyd med det.
tvi, tvi....
fugl
22.02.2001 15:51
#67

Endre
En lekker liten sluttspurt, og trendlinjen følges som lærebokeksempelet!
xtralars
22.02.2001 16:11
#2

Endre
re vlf og dammerud.

Det var dammerud som nevnte i morges at det var opsjoner som ble innløst internt i DnB.
Hvordan han visste det, var litt av mitt spørsmål.
Kanskje det var han selv?? ;-))

vfl
22.02.2001 16:39
#289

Endre
Re xtralars – det stemmer med opsjonene, jeg fant det ut etter hvert selv også via NetFonds:

09:18:43 559 000 9.40 Negotiated deal Exercising of options

Jeg liker teorien din om at Dammerud var kjøperen! Da hadde iallfall ikke disse aksjene blitt omsatt på lang tid ennå! :-)
dammerud
22.02.2001 16:48
#2510

Endre
Fin treningstur for dere.Det gikk bra.

Re Opsjoner og hvordan jeg visste om disse.
Jeg har the" onlinetrader." Der er alle opplysningene.
jeg så på "trades" og der sto det kl.9.18 antallet, pris,meglere intern og opsj. Og på "broker" står det hvem som kjøper og selger og prosentbløtkake.

Desverre var det ikke meg.
Meisen
22.02.2001 18:42
#142

Endre
Med (stor) fare for å overvurdere mine kunnskaper virker det nå som 3 hovedfaktorer; TA, fundamentalt og Nasdaq-nivå sammenfaller til en flott mainstreamrekyl med full guffe for CNR ! (derfor kjøpte jeg også litt mer CNR idag)
Nasdaq er stadig jokeren....
mvh
dammerud
23.02.2001 07:44
#2511

Endre
God morgen.
Blir det en tier i dag.

Carnegie og DNB var de store nettokjøperne i går.

Q4 analyse for 2000
Tillater meg å lage en slags minianalyse av Q4.

Re DNO så bommet analytikerne med ca 50 millioner og hvis jeg gjør det samme så er jeg i godt selskap.

DNO hadde mange lik i lasten som dro resultatet ned.
Har Canargo noen igjen?.
De kvittet seg med disse i fjor og et av disse kom ut av skapet og ble født på ny til noe positivt igjen
I Ukraina.
Hva med kassabeholdningen. Etter en vellykket emisjon sitter de med flere hundre millioner på bok og ingen gjeld.
Her må det bli finansinntekter. Gassleveransene til AES er gjenopptatt. Her må det også være noen inntekter.
27 000 fat på lager i høst og ca 1600 fat/d +++ burde gi litt i kassa..
Q 3 hadde lavere inntekter enn de to foregående med bl.a. 30 % av oljen satt inn på lager. Med salg av lagerolja og av daglig produksjon burde inntekten komme opp i 2millioner ++ for
Q 4.
Her var status for Q3 når det gjaldt kassa.
Consolidated Condensed Balance Sheets Unaudited -------------------------- September 30, December 31, 2000 -------------------------- ASSETS Cash and cash equivalents $33,357,134
Renter av 33 millioner dollar burde med 4 % gi ca 350 00 dollar og med gasssalg i orden blir det ekstra her
Mine estimater er at fra 2 cent i minus pr aksje i Q 3 vil det nå bli 5 cent i pluss for hele året.. 3 -4 millioner dollar i overskudd.
Tar jeg feil så jeg er like god som DNO- analytikerne.

Jeg har sittet og sett over og studert Q3 og med utvikling osv burde dette være et nøkternt anslag.
I helga kan dere regne dere gule og blå og sikkert komme til et annet resultat. lykke til

MVH.

Ha en god dag.

PS. Bare i cash er egenkapitalverdien for CANARGO
ca 4 kroner
[Endret 23.02.01 07:48 av dammerud]
[Endret 23.02.01 08:16 av dammerud]
Breed
23.02.2001 08:19
#385

Endre
Tenkte det kunne være interessant å høre hva strategien til TA-fanatikerne er nå når kort stochastics nærmer seg 80. Er det noen som våger å trade med denne nå rett før 4Q offentliggjøres?[Endret 23.02.01 08:18 av Breed]
Bulldoser
23.02.2001 08:27
#108

Endre
Dammerud.

Jeg la merke til at du ble fornermet forleden, men med så dårlig begrunnede argumenter fortjener du spisse spørsmål. Jeg skjønner likevel at du valgte å overse spørsmålet. Det taler for seg...
vfl
23.02.2001 08:48
#291

Endre
Re Bulldoser – jeg antar du sikter til ditt spørsmål til Dammerud om: ”Kjøper du aksjer på trynefaktor og personlige egenskaper ved resultatframlegging, eller baserer du deg på de faktiske tallene som selskapet kommer med?”

Dammerud henviste helt korrekt (20.02.01 kl 09:21) til at ditt spørsmål nok var myntet på et innlegg jeg hadde skrevet (egentlig på DNO-tråden) etter å ha vært på DNOs resultatframleggelse.

Jeg har svart på din kommentar/spørsmål om trynefaktor og aksjekjøp lenger oppe på denne tråden (20.02.01 kl 11:38). Ok?

(Hvis du mener at Dammeruds anslag for 4Qres osv er dårlige, så kanskje vi kan få høre dine?)
dammerud
23.02.2001 08:49
#2512

Endre
Til Bulldoser.
1. Trynefaktor var rettet til VFL og jeg var ikke involvert i dette.

2. Andre del av spørsmålet: Selvsagt er det viktigst hva som legges fram av finansielle opplysninger osv.

Det er det som teller for meg.

Ellers håper jeg igjen at hvis du er inne i canargo at du vil ha en fin dag i dag.
NO HARD FEELINGS.
MVH.
freshman
23.02.2001 09:01
#906

Endre
Re. Breed
Jeg går vel under kategorien TA fanatiker........
Hadde ikke ofret trading nå en tanke = salg uaktuelt nå. Volumet øker, det er plenty motstand på 10, men større hus ser ut til å være villige til å ta det meste her ut, langt mindre motstand når 10 evt. passeres da er sjansene for at forrige topp på 11,3 taes ut.
Det kommer alltid dager der vi vil se mindre korreksjoner ned, men den går ikke under 9,5 på en stund nå. Det tviler jeg meget sterkt på ergo lite å hente på nedsiden nå desto mer på oppsiden intill videre. Jeg tar gevinst når jeg mener det er på tide og markedet har overreagert positivt for oss aksjonærer, vi er på langt nær der ennå. Men jeg dagtrader ikke, så strategi for dette har jeg liten eller ingen formening om.
Mvh. Freshman


[Endret 23.02.01 09:02 av freshman]
vfl
23.02.2001 09:19
#292

Endre
freshman - hvordan i all verden fikk du til understreking av ord?
BullBoy
23.02.2001 09:41
#42

Endre
I dag forlater vi 9 tallet. Kunne dere være så vennlig å gi meg beskjed, da jeg sitter på jobben med 15 minutters forsinket kursinformasjon.mvh BullBoy
freshman
23.02.2001 09:47
#907

Endre
Re. Vfl
He he tag u tag (bla)[Endret 23.02.01 09:47 av freshman]
[Endret 23.02.01 09:48 av freshman]
[Endret 23.02.01 09:50 av freshman]
falitt
23.02.2001 09:57
#381

Endre
Resultatet du predikerer dammerud er helt på jordet. (Tror jeg)
Dine estimater om 1600 f/d ++ er altfor optimistisk. ( Testproduksjon er ikke det samme som steady produksjon )
Jeg tror du skal være rimelig fornøyd om CNR kommer ut rundt 0 i 2000. Dvs. et svakt positivt resultat for 4Q alene.
Krafer
23.02.2001 10:07
#269

Endre
vfl: stocktalk tillater bruk av html-kode i innleggene så man kan bruke en rekke "tags" for å modifisere layout på innlegget. Noen eksempler:

Uthevet, kursiv, Uthevet kursiv, teletype , understreket, med strek igjennom, samt
stor og liten.

Ikke alt som er like nyttig da :-)[Endret 23.02.01 10:08 av Krafer]

vfl
23.02.2001 10:11
#293

Endre
Re Bullboy

Åpning 9,95, siste på 9,70.
Kl 10.10:
Selger 4.000 på 9,94
Kjøper 5.000 på 9,76

freshman
23.02.2001 10:12
#908

Endre
Krafer nå må du være snill :) he he
Jeg er håpløs med html og må brife litt med det lille jeg får til :)
vfl
23.02.2001 10:15
#294

Endre
Krafer – takk skal du ha. Men er man dum så er man dum. Hva er ”tags” – og hvor (eks.vis) kan jeg finne mer informasjon om dette. Jeg ser at innleggene kan bli mer fargerike! av dette. Den eneste snag’en jeg behersker er fet skrift. :-)

BullBoy
23.02.2001 10:15
#43

Endre
Takk for informasjonen.

Setter pris på om dere legger ved litt kursinfo hvis dere alikevel skal skrive innlegg.

:-)


mvh BullBoy
Celebre
23.02.2001 10:26
#1

Endre
Lekker kjøperpost på 16k 9,90 nå, vil nok spise opp 9,94 så vi blir liggende og kjøpe på 9,95 igjen!
Krafer
23.02.2001 10:27
#270

Endre
Kan man å legge inn fet tekst kan man enkelt gjøre resten også. Det er bare å erstatte bokstaven b, som gir fet teskst, med annen tekst. Erstattes bokstaven b med:
u får man understreket tekst
i får man kursiv
big får man stor tekst
font color=red får man rød tekst. Ikke ta med fargeangivelsen i siste "tag" (etter /).

Kombinerer man flere får man alle samtidig.

For ikke å ødelegge Canargo-topicen bør vi vel avslutte dette HTML-kurset her :-)

Krafer


[Endret 23.02.01 10:29 av Krafer]
Celebre
23.02.2001 10:28
#2

Endre
Verifiserer meg forøvrig som tidl. "fugl", men nicken fantes i versjonen "fuglen" på ST fra før, dessuten låter det jo ikke bra!
Celebre
23.02.2001 10:35
#3

Endre
Re Breed
Stoch er for daytradere eller muligens timing av salg ved bekrefting av RSI salgssignal. Dette vil ikke være tilfelle på "lenge". Vi blir sittende på trenden!
vfl
23.02.2001 10:35
#295

Endre
Fra DnB Markets:

"Canargo legger neste onsdag frem resultatene av sitt lete- og
utvinnings-program. Vi tror at tallene vil vise en kraftig fremgang i dagsproduksjonen, fra 1.600 fat i januar til 2.100-2.200 fat ved utgangen av februar.

Les mer på:

http://www.dnb.no/markets/rapporter/canargo_220201.pdf[Endret 23.02.01 10:36 av vfl]Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS