"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > aksjeforum på net fra torsdag 01.03.2001
aksjeforum på net fra torsdag 01.03.2001
vanHalen
28.02.2001 19:40
#473

Endre
Onsdag 28.02.2001 19:30


Normal drift fra torsdag
av Helge Lunde
Først publisert: 28.02.2001 19:22

Etter at Aksjeforum har vært fraværende i overkant av to døgn, vil driften igjen gå for fullt og forhåpentligvis være som normalt fra torsdag morgen.

Etter at Aksjeforum har vært utsatt for et større hackerangrep natt til søndag, er endelig vår tjeneste tilbake. Det har gått lang tid å få alt på plass igjen, noe som også har vært grunnet det arbeid som Økokrim har gjort i forbindelse med innbruddet for å sikre spor og beviser.

Les også:

--------------------------------------------------------------------------------
Aksjeforum er tilbake
Vi regner imidlertid å være tilbake i ordinær drift fra og med torsdag morgen. Men ber også for forståelse dersom vi er noe senere ute, og ikke er like raske som vi har vært tidligere med oppdateringer. For fremdeles har vi mye arbeid vi skal gjøre med gjenoppbyggingen, som krever våre ressurser.

Og vi vil som normalt også forsøke å sende våre daglige e-post utsendiger fra og med torsdag 1. mars igjen.

Det kan også være at vi har forbisett noe i gjenoppbyggingen av tjenesten, som dermed ikke fungerer slik som det skal. Oppdager du noe slikt, og noe som er uvanlig i forhold til hva du mente det var tidligere, så meld ifra og vi tar tak i saken så raskt som mulig.

Noe av tjenesten kan være treg ettersom det fremdeles mangler noen elementer i vår datastruktur for å være tilbake der vi var før hackerangrepet. Vi ber om tolmodighet med det i dagene som kommer, da vi vil arbeide fortløpende med å rette på alle disse elementene.

Til slutt takker vi alle våre trofaste lesere for at dere har hatt tålmodighet med oss i disse dagene, og med håp om at ventetiden ikke har vært for lang.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS