"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Sensonor- Blodtrykksmålere for meglere
Sensonor- Blodtrykksmålere for meglere
Asterix
04.04.2001 09:03
#46

Endre
--------------------------------------------------------------------------------
Ifølge velinformerte kilder har Sensonor nå utviklet en trykk-sensor som overvåker blodtrykket. Ideen er hentet fra Sensonors produkt for måling av dekktrykk.
Det nye produktet heter "Stockpress", og er først og fremst myntet på tradere og andre småsparere som frykter at de skal gjøre irrasjonelle handlinger dersom børsen stuper. Forskere har kommet frem til at det er en sammenheng mellom blodtrykk og irrasjonelle handlinger.

"Stockpress" trigger på et gitt innstillbart blodtrykk. Dersom blodtrykket blir for høyt vil den initiere en på forhånd bestemt sekvens. Denne sekvensen vil bestå av rasjonelle handlinger som personen selv har programmert før dagens aksjehandel starter, selvfølgelig i rolige omgivelser og med normalt blodtrykk. Rent teknisk skjer det ved at det overføres bits&bytes via en transmitter festet rundt håndleddet til din lokale dataskjerm. Transmitteren gir automatisk beskjed om å selge aksjer dersom aksjen du sitter i, f.eks OPC, synker for mye på kort tid - og blodtrykket ditt øker over det på forhånd innstilte nivået. Dette trykket må selvsagt settes sammen med din fastlege, og vil være det nivået som antas å være skadelig for deg som person. Har du ikke fastlege - så ta kontakt med nærmeste helsestasjon eller sentrale legemyndigheter. Det kan være livsfarlig å sette blodtrykket uten kyndig veiledning.

Sensonor har allerede merket stor etterspørsel etter dette produktet, spesielt fra meglere og småsparere. SENSONOR har allerede fått store ordre, anslagsvis i 100-millioners klassen. Det er ventet at SEN raskt vil stige tilbake til kurs 14, bryte gjennom motstand og klatre til 20 kroner i løpet av kort tid som følge av denne gladmeldingen.

Dersom du ikke har SEN i din portefølje er det selvsagt mulig å ordne dette. Selskapet ventes å øke ordrereserven etter lanseringen av dette nye produktet.

Idag finnes det billige aksjer, til rundt kr 10.20 på OSE.

KJØP SENSONOR.

------------------------------------------------------------------------------------------
Måtte bare sakse dette innslaget. Hehe
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS