"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Menn, pass dere for husarbeide !!
Menn, pass dere for husarbeide !!
O.J
15.04.2001 21:12
#457

Endre
Til alle menn som til stadighet blir belemret med mas og skrål om å gjøre div husarbeide.

For to dager siden blei en kompis av meg "trompa" av kjærringa til å være med å gjøre husarbeide . Støvsuginga gikk bra , men da det kom til det kritiske punkt "å riste tepper" skar det hele seg.
Kompisen min "rista" rett og slett skuldr av ledd!!!!

Det hører med til historia at han var på hytta si på Svalbard nå i påska, og dette gikk ikke upåaktet hen. Han måtte nemmelig bli henta av sysselmannen ( på beltevogn) .

Vedder ganske mye på at han vil få tilnavnet "tepperistern" framover, stakkars mann( hehehe)

Moralen i denne historia er klar: Menn hold dere laangt unna allt som kan defineres som husarbeide !!!!! Man blir gjort til latter . OG : det må ansees som direkte livsfarlig .

MVH O.J
Aahhaawaa Zaawie
15.04.2001 21:38
#299

Endre
Om din kompis er en dott, eller spousen er en ekte dottmaker, skal være usagt fra min side.

Han har likevel åpenbart IKKE SKJØNT det viktigste i et parforhold, ekte dominans:On a transatlantic flight, a plane passes through a severe storm. The
turbulence is awful, and things go from bad to worse when one wing is struck
by lightning. One woman in particular loses it.

Screaming, she stands up in the front of the plane. "I'm too young to die!"
she wails. Then she yells, "Well, if I'm going to die, I want my last
minutes on Earth to be memorable! I've had plenty of sex in my life, but no
one has ever made me really feel like a woman! Well I've had it! Is there
ANYONE on this plane who can make me feel like a WOMAN??"

For a moment there is silence. Everyone has forgotten their own peril, and
they all stare, riveted, at the desperate woman in the front of the plane.
Then, a man stands up in the rear of the plane.

"I can make you feel like a woman," he says. He's gorgeous. Tall, built,
with long, flowing black hair and jet black eyes, he starts to walk slowly
up the aisle, unbuttoning his shirt one button at a time. No one moves. The
woman is breathing heavily in anticipation as the stranger approaches. He
removes his shirt. Muscles ripple across his chest as he reaches her, and
extends the arm holding his shirt to the trembling woman, and whispers:

"Iron this."
javelda
15.04.2001 22:09
#234

Endre
Krev risiko-og smusstillegg.
peddan
15.04.2001 22:11
#1473

Endre
Hebbe
15.04.2001 22:12
#744

Endre
Hvor mange er det som har hytte på Svalbard?
peddan
15.04.2001 22:34
#1474

Endre
re Hebbe, det samme lurte jeg også på...
Finbeck
16.04.2001 00:00
#1489

Endre
At hytteturer kan avstedkomme mangt, kan jeg skrive under på. I påsken hadde det seg slik at jeg var på ei hytte hvor det var bestemt at den gamle svartovnen skulle byttes ut til fordel for mer moderen fyringsmetoder.

Problemet oppstod imidlertid da vi skulle ha ovnen ned fra hytte og til riksveien som ligger en kilometer lengre ned i lia.
Oven var gresselig tung, og snøen var så råtten som bare påske-snø kan være. Siden vi ikke hadde tilgang på hverken pulk eller snøscooter, ble det bestemt at vi skulle ta svarten ned ved hjelp av ski.
Hytta var imidlertid sparsommelig utrustet, og hverken tauværk eller åk til å henge ovnen opp i var å oppdrive.

Da var det at et lyst hode kom på ideen å ta ovnen i hendene, og så renne ned lia med den i favnen. Når han så kom ned til riksveien skulle han slippe svarten i brøyta, og så kunne vi andre komme ned og bære den over til bilen.

Som sagt så gjort. Alt gikk som smurt. Den største av gutta spente på seg et par slalomski, og vi andre lempet svarten opp i armene hans.
Svinet veide imidlertid sin 60-70 kg, og reaksjonen lot ikke vente på seg. Etter at den frivillige hadde målt krefter med råtten påskesnø og G-krefter et par sekunder, fikk han et hjelpende puff i ryggen fra oss andre, og skiløperen og svarten dro i vei nedover lia.

Det vi ikke hadde tenkt på var at et par slalomski og en løper med en svartovn i favnen kunne være tungt manøvrerbar, ja bent fram umanøvrerbar.
Ekvipasjen fulgte skiløpa ned mot riksveien de første femti meterene , og så skar de ut til høyre og ned i bratthenget.
Først så begynte skiløperen å skrike og rope som om det skule ha vært full fyr i gamle svarten. Så stilnet skrikene og en dødsralling var alt som kom ut av ham. Farten økte på, og en skigard på hyttetomta ble jevnet i flere meters lengde av ovns-expressen og godset hans.
Så dro de inn i kvistskogen, og mer juling med bjørkekvist har neppe noen fått siden prestene holdt skole på landsbygda. Da bjørkskogen var passert dro de inn i hyttefelte på nedsiden, pløyde flatt begynnelsen på et pølse-på-bål party, og kjørte deretter tvers av et støttebein til en veranda, Svarten tok støyten, og den eneste vi kunne se var ei sotsky som stod til værs idet verandaen la seg over.

Så bar det utfor det siste bratthenget. Skiløperen og svartovnen var kommet inn i nedre del av alpinanlegget, og det oppstod fullstendig panikk idet vår venn og svarten kom rasende nedover mot heishuset i vill fart.
Mannen var nedsotet,og lydene som kom ut av kjeften hans ville ha fått Lina Blair i The Exorcist til å skamme seg og dra hjem til ny øving.
Synet avstredkom heldigvis fornøden frykt, slik at ikke liv gikk tapt. Luer, briller og snøbrett av siste mote, for veggimellom da våre vorden arvtagere etter Kjetil Andre mm prøvde å redde seg fra Dovregubben forbannelse idet han, som spyttet ut fra *****tes fyrdørk, raste i vill fart nedover nedover.
Det eneste levende vesen som tok skade var muligens en Irsk Setter, som fikk halsmålet sitte redusert med ti-tyve nummer idet båndet huket seg inn i ovnsbeinet til svarten.

Det hele gikk ikke bedre enn at de for inn i maskinhuset til stolheisen, og vår venn kom ut på andre siden, mens svartovnen hadde tatt første stol til fjells.

Siden var venn nå var i så godt driv som han var, ble han ikke lenge nok på plassen til å løse billett for ovnen, og ingen av oss andre følte heller for å presenter oss for mobben som var samlet i bunn av bakken.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS