"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > seriøst foretak, folk tjener penger!!!
seriøst foretak, folk tjener penger!!!
Giant
30.06.2001 12:58
#6

Endre
Virtual games global

Her har du første pressemelding angående Virtual games global, les igjennom og bli med!

–Hvis Lotteriloven definerer dette som et ulovlig pyramidespill, er mange andre selskaper verre ute, sier Larsen.
Han er ambassadør for internettselskapet Virtual Games Global (VGG), et selskap som tilbyr lotterier over nettet – og enorme pengesummer til dem som rekrutterer nye brukere.
Forrige mandag vant en Sandefjord-mann førstepremien i det ukentlige lotteriet. Den lød på 14.085 sveitserfranc – cirka 72.800 norske kroner. Til sammenligning lokker VGG med inntekter på over det tredobbelte til sine ambassadører – ukentlig!
Ambassadørenes inntekter skriver seg fra prosenter av aktiviteten til dem de har vervet. Disse medlemmene er organisert i pyramideform. Nye medlemmer verves via den enkelte ambassadørs hjemmeside. En av mennene under Larsen har tjent 30.000 kroner på en måned. Selv tjener han «gode penger». Og spillet – og dermed beløpene – er ennå bare i startfasen.
Han innrømmer at bonusplanen kan virke «litt verst», og at det er snakk om mange penger. Han fremhever at beløpene blir store på grunn av internetts store muligheter.Sandefjord i front
Ifølge Asbjørn Richard Larsen er mellom 300 og 600 sandefjordinger allerede vervet inn i VGG. På landsbasis er medlemsantallet rundt 1.500. Sandefjord har alltid vært i front når pyramider skal bygges. Larsen ler når vi nevner «faraoene» fra 80-tallet.
–Sandefjordingene har lært siden den gang. Dette har en ordinær multilevel marketing-oppbygging, som for eksempel Nature's Own, repliserer han.
Det er to inngangsbilletter til VGG. Den billigste koster 130 kroner. Den gir deg en fjerdedel av inntektene du ville fått som ambassadør.
Den tittelen koster cirka 1.500 kroner. Larsen opplyser at omtrent halvparten av sandefjordingene som er med, har betalt den siste summen.
Mange av ambassadørene har bakgrunn i andre MLM-selskaper. Men alle slags mennesker er med, kanskje spesielt her i byen.
Hvis virksomheten blir definert som pyramidespill, er alle sammen lovbrytere.

–Seriøse firmaer bak
Asbjørn Richard Larsen har klokkertro på at han befinner seg på rett side av loven.
–Konseptet er tilrettelagt av det internasjonale advokat- og konsulentfirmaet Pricewaterhouse Coopers (PwC). Det borger for seriøsitet, mener han.
Firmaet Virtual Games Global holder kontor i Costa Rica. Forretnings- og spillelisensen er utstedt i Belize. Firmaet er ikke registrert som klient ved den norske avdelingen til advokatfirmaet PwC. Dermed tyder mye på at pyramidekonseptet ikke er blitt vurdert i forhold til norsk lov.

Gråsone
Ifølge rådgiver Bård Eikeset i Lotteritilsynet befinner VGG seg trolig i en gråsone i forhold til lovgivningen.
–Det finnes lovlige nettverk, der du tjener penger utfra hvor mye du selger. Tupperware er et eksempel. I ulovlige pyramidespill er salget av medlemskap nøkkelen til inntekter. Dette spillet virker å ha begge disse elementene, sier han.
–Hvis motivasjonen i selskapet er salg av medlemskap, er det ulovlig, konkluderer Eikeset.

Vanskelig å ta bakmenn
Fordi VGG har utenlandsk adresse, vil det uansett være svært vanskelig for norske myndigheter å stoppe foretaket.
– Hvis også serverne står i utlandet, vil det være umulig å stoppe firmaet. Men hvis vi definerer det som et pyramidespill, er medlemskap i kjeden ulovlig. I så fall kan vi straffe hvert enkelt medlem, konkluderer Bård Eikeset.
Tips hver dag
Han forteller at Lotteritilsynet får tips om pyramidespill hver eneste dag. Mange av spillene er internettbaserte.
¹Tilsynet vil vente med å vurdere VGG-spillet til de får inn tilstrekkelig med klager på det. Og klagene kommer gjerne først når folk har tapt penger.
–Fordi inngangssummen er lav, regner jeg med at få personer vil klage, sier Asbjørn Richard Larsen.

Vil du bli med?

Virtual games global--------------------------------------------------------------------------------
larsenlarsen
30.06.2001 13:40
#1934

Endre
Feil forum...

SEStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS