"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > PDR – Den klare taper i offshore relaterte…
PDR – Den klare taper i offshore relaterte…
Per ulv
09.03.2000 20:01
#259

Endre
Det er med en hvis beklagelse ovenfor Georg jeg åpner denne topic. Dog… Pathfinder som bruker en vesentlig del av sin tid til å ”preike dritt” om Kenor burde kanskje sjekke forholdene i sin egen bakgård…

Det finnes ikke en eneste god grunn til ikke å dumpe PDR. Offshoremarkedet er og vil være deprimert i lang tid. Oljeselskapene vil fortsatt gjennomføre igangsatte og nye sparetiltak til tross for høy oljepris. PDR vil kun overleve om selskapet får snarlig engasjement på de enheter selskapet har i opplag… Larsens familie har i hele den tid undertegnede har fulgt selskapet, maksimalt sugd ut de midler som er mulig.. Dette er gjort gjennom ulike former for engasjementstilknytning til PDR fra Larsens familie eide selskaper og omhandler alt fra regnskapshonorarer til opplagsavgifter og blitt omtalt, og stilt spørsmål om, i innlegg fra undertegnede for ca. 1,5 år tilbake…

Rent teknisk står aksjen for et valgskifte… Man har et meget langsiktig triangel under oppbygging.. Dette påpekte jeg forøvrig for noen måneder tilbake hvor jeg antok at kursen ikke ville klare å bryte den motstand som fremkom gjennom tidligere topp på NOK 14,- dette fordi det i dette området også ligger sterk volum motstand gjennom tidligere konsolidering tilbake fra host/vinter 98. Ulike parametere er relativt nøytrale og RSI leser noe over +40… men.. Om ikke aksjen snur fra nåværende nivå brytes tidligere triangel på nedsiden. Dette er et meget svakt signal og man kan, om dette inntreffer, håpe at aksjen tar support på NOK 10,- og danner en teknisk DB. Om dette ikke inntreffer kan man argumentere for at aksjen ennå ikke har dannet en bunnformasjon og neste stop vil være test av ATL. Om ATL blir utfordret finnes det ingen støtte på nedsiden.

Undertegnede er av en helt klar oppfatning at PDR er et av de mest risikofylte og dårligst valg man kan ta om man ønsker å posisjonere seg i offshore relatert. Selv antar jeg tiden fortsatt ikke er moden for denne sektor og avventer til man kan se konturene av OPEC sin fremtidige produksjons politikk….

------------------
Ha en fin dag...
PU

ncella
09.03.2000 20:07
#82

Endre
re PU, en frittalende helt med formuleringene i sin makt!

Fint at endelig noen tar bladet fra munnen og artikulerer fakta på en utilslørt måte - om et selskap der det i folkedypet har bygd seg opp mye "ugrunna von" rundt et frynsete snøre!

georg
09.03.2000 20:58
#371

Endre
Er det behov for en liten mini analyse her?
goldyear
09.03.2000 21:08
#32

Endre
re PDR

Tror ikke noen kontraherer disse riggen, selv om det var ingen andre ledige i hele verden. Et råtten selskap som ikke fortjener markedets tillit.

Goldyear


EYN
09.03.2000 21:13
#32

Endre
PU: jeg har hørt rykter om at PDR har benyttet alt annet enn "kremmalm" i jern-skroga på rustholkene sine....

hehehe.

fart-finder: ballen er din.

borch
09.03.2000 21:45
#195

Endre
hei per ulv

Det er for meg ingen overraskelse at du nå på pris 30 dollar er negativ til oljeprisen ....det var du jo på 9 dollar også..
Men tror også at oljen skal ned det viktige er spm om OPEC klarer å holde disiplinen innad og stabilisere oljeprisen.Det er dette pkt som er av betydning framover.Stabilitet, det er noe aksjemarkedet liker.

Per ulv
09.03.2000 21:59
#260

Endre
Hei Borch…

Har det blitt litt lite rødvin i det siste…

Om du erindrer, noe du tydelig hvis ikke gjør, hadde jeg i sin tid definert sannsynlig bunn på olje på +/- USD 8,- Når det gjelder oljerelaterte er det ikke oljeprisen som er det utslagsgivende. Dette faktum har du og de fleste andre problemer med å forstå. Det er derfor dere nå kan feire gullbryllup med deres PDR aksjer…

Du er kanskje også en av de som iler til og kjøper IT i morgen siden Nastaq nå er over 5000 (He, he)

------------------
Ha en fin dag...
PU

georg
09.03.2000 22:02
#372

Endre
Per Ulv
Jeg ser at du ikke ser en eneste god grunn til å ikke dumpe PDR. Kursen i dag er 10,50. Merk deg denne uttalelsen, men jeg kan nok komme til å minne deg på den. Jeg synes du her utøver stort mot basert på teknisk analyse. Du burde forstå Per at det ikke er teknisk analyse som gjelder her. Her er det fundamentale omveltninger på gang,men teknikere oppdager jo ikke slikt før etter at det har skjedd. Men ellers du må jo gjerne holde deg ute av PDR. Personelig har jeg brukt de siste par dagene til å vekte meg opp ganske tungt. Jeg er ikke en gang bitte litte grann i tvil om at dette er riktig.
Akilles
09.03.2000 22:12
#17

Endre
Med 160 rigger i opplag, og et OPEC som er i ferd med å åpne kranene er vel videre retning for aksjekursen for PDR nokså opplagt,.. videre ned.
addict
09.03.2000 22:47
#35

Endre
"Rig count" skriver at det er 27 ledige rigger i Europa, tre mindre enn sist uke. Hvor har du ditt tall fra?
borch
09.03.2000 23:40
#196

Endre
re per ulv

PDR,tja... en aksje jeg ikke handler eller anbefaler for andre...har et par kunder jeg handler aksjer for.Aksjer ala type PDR kjøper jeg selvfølgelig ikke til dem det innebærer for mye risiko.En klar taper har PDR vært ...det har du rett i...men Kenor på 9.80 har ikke akkurat vært noen gullgruve heller for dem som er stuck der..men er det noe jeg driter i,så er det taperaksjer jeg ikke selv sitter i -faktisk...so why bother?
At du gidder å kommentere en aksje du så tydelig tar avstand fra....der har jo tydeligvis du og georg noe til felles,nemlig å kommentere på en negativ måte aksjer dere ikke selv er involvert i.Jeg konsentrerer meg om morgendagen og de muligheter som ligger der-uvesentligheter gidder jeg ikke bry skallen med.
Er hensikten hellig -som feks å advare bestemødre i aksjemarkedet fra å investere i PDR,så er du herved tilgitt,hehe...
Kanskje PDR dobler seg i år -hvem vet?
Sitter med ca 15 % av porteføljen min i PDR snitt 13.40....kom meg ikke ut av siste traden,dessverre..håper på en rekyl opp eller aller helst en rateoppgang som kommer når som helst nå-de første signalene på slikt er faktisk allerede kommet.
Ha en fortreffelig aften,
mvh

dreamofjoy
09.03.2000 23:58
#97

Endre
Re Borch

Hva er vitsen med ST, hvis alle skal være enige hele tiden ?

PU har sett på PDR, funnet ut at de ikke er noe å investere i, så bare for å sjekke at han har rett, drøfter han det med andre over ST.
Klarer de andre å overtale han, så kanskje han en dag kjøper PDR aksjer. Er det ikke slik ST skal fungere.

At Eskimosipo sier kjøp "pillråtten asa" for nå stikker den, magafølesen sier så, og alle andre svarer "ja, denne kommer til å femdobble seg innen en uke, jippi". Hvilket utbytte har vi av det ?

Akilles
10.03.2000 00:26
#18

Endre
addict
Finansavisen; Totalt er det 146 ledige rigger for arbeid. I tillegg ligger det 52 enheter i langvarig opplag.
inbjerke
10.03.2000 00:36
#98

Endre
Georg, nå må du ta en alvorlig prat med Berge G.Larsen. Du kjenner han tydeligvis godt. Den useriøstet han viser når det gjelder PDR, slår jo også i fullt monn tilbake på DNO. DNO vil aldri kunne få en marginal innpass på marginale felter på norsk sokkel med denne mannens aksjonærpolitikk. Han er i ferd med å få status som en versting ved OSE. Skjønner han ingenting? Forstår ikke mannen hva tillit i akjonærmarkedet betyr? I motsatt fall bør du anbefale han å selge alt til høysbydende (uten provisjon til egne selskaper) og heller investere gevinsten i et undervurdert fotballag! Ryktene sier at Fredriksen kan være interessert i kjøpe PDR mot betaling i NOF-aksjer til bytteforhold 1-3.
Sålenge den nåværende aksjonærpolitikken fortsetter, er det ingen meglere som tør å anbefale verken PDR eller DNO. Det hevdes at tlliten til Larsen er like stor som tilliten til den russike mafia. Hvis Larsen selger vil det bli slutt på underskuddene og aksjekursen vil raskt 10-dobles.


baastool
10.03.2000 01:12
#58

Endre
åhh ,, georg larsen`s ladd- fucking ulven.

georg : jeg fant eller jeg orket ikke en gang til å slå opp på repeterte demagogiske og retoriske diskusjonstema.som du kaller det, når du ikke har svar. (eller mistenkiligjør andres motiver under lupen) Nok er krokk. Hva er dine sisste kursmål for p ***** m **** d***** du vet. Eller er det ikke aksjer du driver med , men kanskje teknisk tegning på tilbakesendelsesnivå?

Ps! Unnskyld pulven du trenger ikke støtte i det hele tatt. , mmen han?

------------------
hilsen
boh2

Akilles
10.03.2000 01:29
#19

Endre
Nettavisen; Kraftig fall for riggaksjer i USA
inbjerke
10.03.2000 01:34
#103

Endre
Riggmarkedet i USA er helt uinteressant for kursen på PDR! Har du noen gang sett noen sammenheng?
baastool
10.03.2000 02:20
#61

Endre
inbjercke.

JA!

Der, hvor Larsen har funnet sitt disk.forum
, finn det ut selv.

------------------
hilsen
boh2

Akilles
10.03.2000 03:41
#20

Endre
DNO anser situasjonen i riggmarkedet som lite presset og har derfor ingen hast med å hyre inn en rigg til boring på Heather-feltet. Dette opplyser H Eide til TDN finans.
inbjerke
11.03.2000 22:11
#105

Endre
Nå er PDR på topp igjen! Slutt med sutringen!
PDR er i 12 i løpet av 2 uker, og det er ikke på grunn av Georg (snarere tvert imot).
seaman
11.03.2000 22:30
#155

Endre
til de som ikke leser ken tropic.
pu har laget denne som et metvekt til pathfinder som er peder,men rakker ned på ken daglig.
har i mitt tidliger liv,ny på st hatt aksjer i pdr,dette påvirket av georg,(men egen vurdering)
har lært etterhvert at geors forelskelse ikke or noe og satse på,finn egen kjærest.
vidre sammenblandingen av larsens selskaper og rigg kvaliteten gjør at riggene ikke er de første som blir sluttet.
gjetter at dp bergen blir sluttet av dno eid og styrt av hvem,larsen.
georg du kunnet ha vært en rik mann har du styrt unna følerse,for viten har du.
mvh seaman
borch
11.03.2000 22:31
#206

Endre
re Per Ulv

Takk for tipset- visste ikke at Nasse var så høyt som 5000.Kjøpte 10000 MED mot slutten av fredagen à 92.50-solgte ut på 94.- så det ble en grei trade,men så er MED faktisk min lykkeaksje også.
Ellers er jeg glad for at Stocknet lå nede på begynnelsen av dagen ...ellers hadde jeg fått inn ordren min i MED på kr 95.-...og da hadde utfallet blitt et annet.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS