"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Wicom - kursmål 30 kr. 6 mnd. sikt..
Wicom - kursmål 30 kr. 6 mnd. sikt..
troll
17.07.2001 11:42
#465

Endre
Wicom har idag en marketcap på ca. 25 mill. ved en kurs på 3,8 kr. omsetningen i år ventes å bli rundt 50-60 mill. Antall aksjer er 6,7 mill. og det er nærmest utelukket at det blir noen ny emisjon før kanskje til neste år.

Markedet innen fokusområdet til WIC er ventet å bli rundt 1 000 mill. til neste år, samt kraftig vekst iløpet av høsten. WIC er posisjonert med svært stor handlefrihet i forhold til konkurentene som er bindt opp i store (for store?) nett investeringer. Selskapet har lav gjeld og har tatt store goodwill avskrivinger i foregående kvartaler.

Kistefoss (Sveaas) sitter helt rolig med sin post på 900k og har gjort det etter et fall fra 105 kr. i fjor vinter. Cappit er skilt ut som eget selskap og ble vurdert å ha 40 % av verdiene i gamle Wicom.

I løpet av ett par års tid vil markedet innen trådløse nettverk (ikke minst IP-telefoni) eksplodere etter bølgedalen i 2001, og dette vil kreve ekspertise som WIC innehar. Det er svært naivt og tro at telecom er over å ut, slik en skulle tro utifra dagens prising.

Tror man vil se dette iløpet av høsten, og aksjen vil igjen prises utifra fremtidig inntjening, noe som vil sende aksjen opp mot en 10-dobling. Det vil si 30-40 kr.

Eneste faren er at WIC blir kjøpt opp før den tid, noe som vil være synd for oss aksjonærer, uansett pris!

Dagens dystre kurs/prising situasjon er perfekt for å akkumulere aksjer som, min påstand, vil være verdt mer enn det 10-dobbelte om ett år. At aksjen nå er utrolig illikvid hjelper også på for oss som stadig akkumulerer WIC aksjer.
HasseBc
17.07.2001 11:48
#113

Endre
Hei Troll,

Det er en ting jeg har lurt på om WIC - når markedet for IP telefoni nå 'tar av' - hva leverer WIC ? konsulenttjenester, hardware, software ?

Hasse
Crom
17.07.2001 12:00
#3415

Endre
Re. hasse


Tipper alle tre..


Crom
BB King
17.07.2001 12:12
#227

Endre
Re> troll

Jeg håper du får rett men deler ikke ditt syn. Hvilke signaler sender lesdelsen når de deler opsjoner til innløsningskurs 4 i bøtte og spann?
HasseBc
17.07.2001 12:25
#116

Endre
hehe..jada Crom..jeg har spurt og gravd om akkurat dette i flere WIC topicer. Hensikten har egentlig vært å prøve å stimulere til at folk kommer med bevisste svar rundt WIC's inntektsdrivere ....slik at jeg etterhvert kan skyte det ned :)))

Skal ta meg sammen og kikke litt på WIC-siten og se hva jeg synes om IP satsingen..

Hasse


[Endret 17.07.01 12:25 av HasseBc]
HasseBc
17.07.2001 13:01
#117

Endre
Hentet fra WICs hjemmeside

-------------------------------------------------
••• Dette er WiComWiCom Communication skal fremstå som et kompetansehus og som en integrator ovenfor kunden, og ta ansvaret for kundens kommunikasjonsløsninger. WiCom skal tilby et tjenestespekter som setter kundene i stand til å utnytte nye innholdstjenester og kommunikasjonsløsninger basert på IP-teknologi, bl.a. designe og sette opp trådløse/radiobaserte punkt til punkt/multipunkt forbindelser, planlegge og konfigurere kundens trådløse LAN, tilby VPN, IP-telefoni, sikkerhet, Unified Messaging mm. Selskapet vil ha en i norsk sammenheng unik kompetanse innenfor :

- trådløse nettverk

- konvergens av data/tale/bilde

- IP-telefoni

I tillegg er datterselskapet Summit Systems Norge AS i konsernet. Summit retter sin virksomhet mot norsk industri. Selskapets produkter og kompetanse understøtter bedriftenes produktutvikling. Målet er å øke kvaliteten, samt redusere tid til marked; dette samtidig som bedriftens totale kostnader reduseres.

Konsernet har i dag ca 40 ansatte.

------------------------------------------------

Okay..la oss se litt på hva Wicom egentlig tilbyr.

For det første; det er i denne teksten ikke definert hvem KUNDE er (nettoperatør, serviceprovider, sluttbrukerkunde (bedriftskunde), eller hardwareprodusent (Ericsson, Nokia, Cisco, etc.). Jeg antar at Wicom mener at sluttbrukerkunden (bedriftskunden) er KUNDEN.

Secondly..to the services;
- designe og sette opp trådløse nettverk (point-to point/point-to-multipoint). Dette kan være W-LAN eller Fixed Wireless Access, noe som er direkte konkurranse med nettoperatørene (som har egne radiplanleggingsgrupper)
- Planlegge og konfigurere trådløst LAN. Ja, dette kan være en nisje, men dette forutsetter en samarbeidsavtale med en nettverksoperatør.
- Tilby VPN. No way - VPN er en kombinasjon av prismekanisme og gruppe-interne tjenester - Wicom har hverken nettjenestene (som regel en IN-node) eller billingsystemet. Begge deler ligger hos nettverksoperatøren.
- Tilby IP-telefoni. Mener Wicom Voice over IP ? Tja, jo, men det er jo da nødvendig å bygge routere og skaffe seg samtrafikkavtaler
- Unified Messaging. No way - UMS utvikles av produktmiljøene i de store telecom-selskapene (netcom/Telenor).

Hmm..etter å ha lest gjennom dette i korte trekk må jeg si at jeg desverre er negativ innstilt til WIC. Hele forretningsideen virker rotete, ufokusert og en generell mangel på kompetanse og forståelse hos ledelsen av hvordan verdikjedene i telecom-sektoren fungerer.

Wicom vil i mange tilfeller konkurrere direkte med nettverksoperatørene. Jeg tror derfor at det beste WIC kan gjøre er å inngå direkte avtaler med nettverksoperatørene (Telenor/Netcom) og telefonisystemleverandører (Ericsson, Alcatel, Nortel, Cisco, etc) om installasjon og support av enkelte nettverkstjenster (som feks. trådløst LAN). Et steg i denne retningen kan ha vært å få inn bedriftsdirektør Olav Madland inn i styret.

Crom..jeg har desverre slaktet endel av 'dine' selskaper nå. Neste gang kommer jeg med en positiv kommentar ..jeg lover :)

Hasse


[Endret 17.07.01 13:02 av HasseBc]
Cashulf
17.07.2001 13:01
#239

Endre
Skal vi velge å tro at wic har bunnet ut?
Når kjøperne kommer på banen blir dette bra, for det er få selgere som vil gi fra seg wic nå. Opp 7.5% nå og børsvinner igår!! Men volumet er fortsatt lavt.

Crom
17.07.2001 13:33
#3420

Endre
Hehe- Hasse..

Tar ikke det så tungt..Wicom har blitt slaktet så det holder av andre enn deg..(markedet)..og jeg har nok en litt annen vinkling inn mot selskapet enn deg.

De fleste har så langt vært uenige med meg, og enige med deg (jfr. kursutviklingen)..det KAN snu..men, sikkert er det jo ikke..:)

"Mine" selskaper er også ofte selskaper jeg har litt i- og vurderer jevnt å kjøpe mer i..kommentarer fra kunnskapsrike personer er derfor gull verdt..

Jeg har som regel mest i "sikre" selskaper- samt kontanter for tiden...

Så jeg skriver positivt om de jeg er positive til, og motsatt (andre blir nok plaget av mine "baisse- innlegg" )..helt til jeg ev. skifter mening..:)

Crom
Crom
17.07.2001 13:36
#3421

Endre
Re. Cashulf

Litt greit å minne om at grafen er sterkt preget av at CAPPIT er skilt ut (40% av "gamle" Wicom).

Likefullt oversolgt, og med et lite tegn på at investorer "tok imot" rundt 3,50..

Opsjonene ble satt til 4 kroner- og det har faktisk blitt tolket positivt- med jevn oppgang siden den meldingen. Ny økonomidirektør har nok også blitt godt mottatt..økonomien har nok sålangt vært det verste i Wicom..


Crom
Crom
17.07.2001 13:52
#3423

Endre
re. hasse

--------

••• Forretningsidé


WiCom-konsernet skal levere konkurransekraftige bredbåndsbaserte kommunikasjons- og informasjonstjenester som bidrar til å øke WiCom-konsernets kunders effektivitet og konkurransedyktighet. WiCom-konsernet skal være tilrettelegger for effektiv bedriftsintern kommunikasjon og for utnyttelse av trådløse innholdstjenester.

WiCom-konsernets forretningsidé baseres på at markedet er i rask bevegelse mot informasjons- og tjenestetilbud som har blitt mulig på grunn av bredbåndsteknologien. Pr. i dag er denne teknologien fortsatt kostbar for kundene, kundens interne nettverk ikke tilpasset, og tjenestetilbudet er underutviklet. I tillegg vil IT- og telekomteknologien stadig nærme seg hverandre. Standardisering av teknologi med tilhørende prisreduksjoner og økt tilbud av innholdstjenester vil medføre akselererende etterspørsel etter bredbåndskapasitet.

Det er i dette grensenittet WiCom-konsernet vil ha sin kjernekompetanse, og være konkurransedyktige ovenfor kunder som i stadig større grad vil etterspørre bredbåndsbaserte kommunikasjons- og informasjonstjenester. Trådløse løsninger for datakommunikasjon vil i mange tilfeller være billigere, og muliggjør økt grad av mobilitet og fleksibilitet for sluttbruker.----------


Kan jo ta med forretningsideen også..så kan du "slakte" den ..hehe..

Vi må heller ikke glemme SUMMIT oppi dette- de går med brukbart overskudd, og står for ca. 40% av omsetningen i Wicom..

Rett nok ikke kjernevirksomhet, men likefullt et viktig bidrag til kassen...også om det selges..


Crom
HasseBc
17.07.2001 14:50
#118

Endre
hehe..Crom; tror jeg har tømt meg for sure oppstøt i dag..har selvsagt noe å si om det siste innlegget ditt, men det er ikke positivt, så jeg får ta det en annen dag..;))

Hmm..jeg må finne meg en topic jeg kan være positivt til..

Hasse


[Endret 17.07.01 14:50 av HasseBc]
Crom
17.07.2001 15:00
#3429

Endre
Hehe- lykke til !

Med kun 18 aksjer opp i dag(sist jeg kikket), så er det ikke lett å være positiv..er i et moderat negativt leie for tiden..på leit..som han sa.


Crom
troll
17.07.2001 18:11
#466

Endre
bra med debatt !

Selvsagt er ikke alt som det skal i wic idag !! derfor er også aksjen lavt priset.

Poenget mitt er at wic skal opp med et eksploderende telecom marked fra høsten og videre utover neste år. da vil wic gå mer enn andre, slik vi så i fjor vinter, da analytikere satte 1 000 mill. som marketcap på wic innen 3 år...

nå har markedsverdien på telecom selskaper kollapset fullstendig, men dette vil GARANTERT snu før eller siden, og da...

wic vil tjene penger i år i ett trangt marked og vil tjene mer penger når markedet kommer, MEN det er nå en skal investere i dette og ikke når et god regnskap endelig kommer, da vil det være alt for sent..troll
18.07.2001 09:57
#467

Endre
som sagt kan bilde forandre seg fort..

wic kan tjene 150-200 mill. iløpet av neste år, og med den opprenskingen selskapet har gjort i egne skap tror jeg de vil tjene gode penger på dette.

med et overskudd på 10-15 mill. vil wic aksjen blir priset til 30 kr. med en P/E på under 20. Svært lavt, og med økende markedetsandeler i årene som kommer KAN wic bli et konsern slik Sveaas og andre ser for seg.

troll
19.07.2001 13:37
#468

Endre
Fra Imarkedet 19.07.01:
Nokia overgår resultat anslag

Konsernsjef Jorma Ollila i Nokia (bildet) innfrir markedets forventning til resultat i andre kvartal. Men dette er likevel Nokias første resultatfall på fem år. Nokia ser et fortsatt svakt tredje kvartal, men regner med resultatforbedring i fjerde kvartal, og solid vekst neste år. Aksjen stiger rett etter at tallene kom..

*****************************************************************

Veksten i telecom/trådløs kommer, og da gjelder det å være posisjonert. Anbefaler absolutt kjøp av WIC på dagens latterlige nivåer.
chriseh
24.07.2001 16:03
#30

Endre
Digitoday 24.07 (
http://www.digitoday.no/dtno.nsf/pub/te20010724150114_er_53069810
):

Bluetooth-bruken øker

Av Einar Ryvarden
Publisert 24.07.2001 15:01

Oslo (24.07.2001) - Det har tatt tid, men nå øker bruken av Bluetooth og WLAN raskt. Fraktselskapet UPS åpner snart verdens største nett.
Bruken av trådløse kortdistanse-nettverk er i ferd med å eksplodere. Leverandørene av Bluetooth og WLAN (802.11b) kan nå skryte til skeptiske kunder med at de har halt i land en svært tung kontrakt:

For nå skal det amerikanske fraktselskapet UPS rulle ut det selskapet hevder er verdens største trådløse nettverk i alle sine internasjonale pakkesorteringssentre.

UPS skal kjøpe inn hele 50.000 skannere til folkene som sorterer pakker. Skannerne består av en håndenhet og en enhet som er festet i beltet. Håndenheten kommuniserer med belte-boksen via Bluetooth i stedet for via kabel. Belte-enheten kommuniserer med de sentrale datasystemene over WLAN.

UPS skal samtidig utplassere 15.000 WLAN aksesspunkter over hele verden, hvilket selskapet hevder gjør nettet til verdens største.

UPS tror at de skal tjene tilbake investeringen på 100 millioner dollar allerede etter 16 måneder på grunn av høyere effektivitet og lavere vedlikeholdskostnader.[Endret 24.07.01 16:04 av chriseh]
Sliteren
24.07.2001 18:38
#786

Endre
Target 30 kr?!?

Jeg er naturligvis partisk, i og med at jeg greide å tape 25000 på Wicom tiltross for at jeg var inne med en relativt liten post.

Likevel tror jeg det er meget lenge før vi ser Wicom i 30. Det ville jo tisvare "gamle" Wicom i ca. 50 kr.

Begrunnelse;
Det ble ikke gjort tilstrekkelig utskifting i ledelsen, og da tar det i beste fall en god del lengre tid før tilliten blir gjenopprattet......
troll
24.07.2001 20:17
#470

Endre
ok sliteren !

6 mnd. kan nok være litt i korteste laget, men poenget mitt er at innen den tid vil troen på telecom/Wlan osv. være tilbake og da vil samtlige på OB kjøpe disse aksjene, og det er svært få slike på OB. WIC er latterlig billig med et vannvittig potensialet, og noe av dette vil måtte prises inn i aksjen.

å kjøpe wic nå kan vise seg å bli et MEGET kunstig kjøp, men det er selvsagt opp til enhver å avgjøre..
troll
24.07.2001 20:24
#471

Endre
husk at "gamle wicom" faktisk var i 105 kr. med en DnB analyse som spådde rundt 300 kr. per aksje innen 3 år.

Sveaas kjøpte på 86 kr. Det jeg sier er at disse tidene VIL komme tilbake før eller siden, og markeds analyser sier at dette kan skje meget raskt, kanskje innen noen år, og fordi aksjer prises utifra fremtidig inntjening, tilsier at dette kursen skal langt opp før denne tid!

At selskapet idag har marketcap på 25 mill. tilsier også at kursen skal dramatisk opp når telecom markedet snur, og det er det altså iferd med (ref. Nokia). Mobiltelefon salget eksploderer igjen, wlan tar av også videre osv...
BAFI
24.07.2001 21:25
#1218

Endre
Sveaas kjøpt lenge før 86kr, han var med hele turen fra da selskapet het Logisoft, tipper han har inngang så han ligger even nå.
troll
24.07.2001 22:30
#472

Endre
Sveaas kjøpte MER på 86 kr.

Rart at han ikke solgte ut sine 1000k på 80-100 kr. da aksjene var verdt 90 mill. istedet for å vente til de idag er priset til 10 mill. (inkludert CAP). Forferdelig dårlig foretnings mann, denne Sveaas! Også kjøpe mer for 86 kr. da..

Tror forøvrig aldri gamle Logisoft var under 14-15 kr.!
Sliteren
24.07.2001 22:31
#788

Endre
Troll

Er ikke uenig i at nye Wicom har et solid potensiale og at den - hvos den i det heletatt overlever - nok vil karre seg opp noe etterhvert.

Men dette med tillit til ledelsen er viktig, også for selskaper med kjempepotensialer. Se bare på DNO. 25 kr. i 98, 18 nå, og deres hovedproblem er tillit.......
troll
24.07.2001 22:34
#473

Endre
forøvrig BAFI,

Du har jo hatt en fin "record" på å finne underprisete selskaper. Husker ennå da du (og jeg) som de eneste på ST anbefalte NTR på 22-25 kr. da alt så som verst ut (konkurs bla blabla fikk vi som svar). Selv solgte jeg ut litt for tidlig.

Tror bestemt at dette kan være den aksjen vi leter etter på OB i disse dager! Uansett lykke til med investeringene!

Smooth
24.07.2001 22:44
#243

Endre
Wicom ?

GLEM DET !
troll
24.07.2001 22:46
#474

Endre
re Sliteren,

ikke uenig i at tillit er viktig! og det kan selvsagt også settes spørmålstegn bak ledelsens taktikk mht. opsjoner. Etter min mening ble 10-15 kontrakter (endog små) holdt tilbake til etter fisjonen av CAP, noe som ellers ville ha gitt kursløft for "gamle" wic. DnBs rolle som tilrettelegger for både ditt og datt kan også stilles STORE spørsmålstegn bak!!!

men om ett år (når kursen er i 30 kr.) er alt glemt, og ledelsen har de mest gullkantete opsjonene ever made. Sere også at DnB fortiden er på kjøpersiden om enn med små volum.
troll
24.07.2001 22:47
#475

Endre
hei Smooth,

gått på trynet i Nothern Oil og trenger noen å la det gå ut over ???
pal
08.08.2001 12:42
#37

Endre
Hei dere på stock-talk,jeg lurer på når 2Q resultat for Wic kommer?..........pal
Profitt
08.08.2001 14:22
#1898

Endre
21/8-01
Profitt
08.08.2001 14:23
#1899

Endre
http://www.ose.no/

Kalender
BB King
08.08.2001 14:49
#236

Endre
WIC er et tapsslukk som lever av rettetemisjon. Det har ikke kommet ikke noe positive meldinger fra selskapet på lenge. Det er bare et tidsspørmål før det kommer en ny rettet emisjon. Det jeg lurer på hvordan de klarte å lure Sveaas til å være med på en rettet emisjon på NOK 28.


[Endret 08.08.01 14:49 av BB King]
troll
08.08.2001 19:02
#477

Endre
WIC vil snart tjene penger, men kanskje ikke i 2Q.

Uansett er WIC idag priset til under verdien av rekvisita-rommet til sekretæren (inkludert kaffe maskinen).

Utrolig at det ikke har kommet bud på WIC...men det kommer vel!
BB King
08.08.2001 19:50
#237

Endre
Jeg håper du får rett troll!
Maestro
09.08.2001 08:36
#776

Endre
troll, hvem ønsker evt.å kjøpe WiCom?? Hva er unikt med WiCom i dag??

Alle gründerne av Communication har jo sluttet i løpet av sommeren.


Maestro
Crom
09.08.2001 08:53
#3650

Endre
Tja..det unike med grunderene var vel deres evne til å tape penger..


Crom
Crom
09.08.2001 13:08
#3652

Endre
WIC - MELDEPLIKTIG HANDEL EGNE AKSJER
12:53 09.08.2001

WiCom ASA har den 7.8 overtatt 26.400 egne aksjer fra en
ansatt som har gått ut av konsernet. Selskapet har i denne
forbindelse ikke betalt noe for aksjene.

Selskapet har etter dette 26.400 egne aksjer.


---------------------


Var vel en av de, dette ??


Crom
Profitt
09.08.2001 13:12
#1903

Endre
Er aksjene egentlig verdt noe!
Flyfisher
09.08.2001 14:10
#20

Endre
Sakset denne fra Bredbåndsguiden.
Har vel en viss relevans til Wicom.

Cisco økte 40 prosent i Norge

Tor 9. aug 2001 kl. 09:29


Kjell-Erik Tenold i Cisco Norge øker fortsatt omsetningen friskt.
Ciscos omsetning stagnerer globalt, men i Norge øker den kraftig. Cisco Norge hadde en omsetningsøkning i Norge på 40 prosent de siste 12 månedene, opplyser Kjell-Erik Tenold til Dagens Næringsliv.

Tenold mener at årsaken til det er at tradisjonelle selskaper og det offentlige i Norge fortsatt investerer i IT selv om dot-com selskapene dør.
Easy dot.com, easy dot.gone
Som både Cisco-ledelsen i USA og Tenold mange ganger har påpekt har dot.com-selskapene aldri utgjort en større del av Ciscos omsetning. Det er i første rekke store bedrifter og organisasjoner som ønsker bedre internett-tilpasning som etterspør Ciscos produkter og tjenester.

Tenold sier at nå blir beslutningene om teknologi-investeringer tatt på toppen og er bedre fundert enn tidligere.


Helsetilstanden
Cisco blir internasjonalt brukt som en av de viktigste temperaturmålerne på IT-bransjens helse, og på børsene har selskapet bjellesau-status. Aksjeverdien har derfor stupt siden Cisco i fjor vår en stakket stund var verdens mest verdifulle, etter mange års eventyrlig vekst.

Ciscos konsernresultater, offentligjort tirsdag, ble omtrent som ventet, men likevel var Cisco-sjef John Chambers såpass måteholden med framtidsutsiktene at markedet ble skuffet. Chambers tror nemlig fortsatt på sviktende marked i et halvt års tid framover.

aj/vz

troll
10.08.2001 09:49
#478

Endre
Maestro,

Sannsynligvis vil WIC gå konkurs innen året, siden Grunderne ikke jobber der lengre. Anbefaler alle å gjøre som dem, å gi vekk sine aksjer til WIC uten vederlag.

Det kan se ut som WIC har satt igang en kampanje der de oppfordrer alle til gi bort aksjene sine GRATIS tilbake til selskapet.

At grunderne forlater sine poster og lar nye koster overta et skakk-kjørt selskap er vanligvis positivt, men altså ikke i dette tilfelle.
Georg Stark
10.08.2001 10:02
#231

Endre
troll

Grunderne har forlatt telecomputing oxo. Dette skjer ganske ofte. Det er utrolig med kompetente personer igjen både fra Wic og netup.

Indre uenigheter har gjort at noen få personer har gått. Men, en grunder med kun 26.000 aksjer??? Det høres latterlig ut. Det var ingen grunder som gikk, og ga fra seg aksjer for 60.000 kroner. Wic har 15 millioner i cash. Et tilbake-kjøp-program-av-egne-aksjer er gitt. Snart begynner nok wic å hamstre litt. Og da må de batale mer enn null.

Georg Stark
10.08.2001 13:29
#238

Endre
Vi mimrer over gode dager..............................


Oslo (18.10.2000) - Den norske produsenten og leverandøren av trådløst nettverk, Wicom, har innledet et samarbeid med Sybase i Norden.

I en pressemelding fra Wicom i dag fremkommer det at selskapet har inngått en avtale med databaseleverandøren Sybase om utvikling og markedsføring av mobile datasystemer i Norden. Det amerikanske selskapet med eget kontor i Oslo har i de siste årene satset sterkt på utvikling av dataløsninger for bruk på mobile terminaler og mobilkommunikasjon, og har med flere ulike løsninger kapret store markedsandeler.

Wicom har med sine 15 års erfaring på utvikling av systemer for mobile terminaler, kapret posisjonen som Skandinavias største leverandør av mobile forretningssystemer. Med over 400 kunder og 40.000 installerte mobile terminaler, tar selskapet nå skrittet ut i Internett-verdenen, heter det i meldingen.

Avtalen med Sybase skal således gi en god match med Wicoms applikasjoner, og samarbeidet vil medføre utvikling av en rekke nye standardiserte systemer som skal markedsføres i alle Skandinaviske land.

Avtalen med Sybase vil være et viktig grunnlag for en positiv utvikling i Wicom fremover, og er særlig viktig for den delen av virksomheten som opererer innenfor logistikkområdet. Denne positive utviklingen ser vi nå kommer senere enn forventet, og vil først få vesentlig betydning for resultatene til konsernet i 2001, heter det til slutt i meldingen.Crom
10.08.2001 13:33
#3665

Endre
Det er CAPPIT !

Crom
Georg Stark
10.08.2001 13:34
#239

Endre
Ok, da kjører vi denne da. Dette er ikke Cappit.
Wicom avviser konkursstempel
Siri Skaalmo (12:34 18.06.2001)

Administrerende direktør i Wicom, Thomas Ramm, avviser at selskapet kan bli det neste konkursofferet i it-bransjen. Wicom sikret i dag en emisjon på minst 7,5 millioner kroner. - Grunnen til at emisjonen er såpass liten er at selskapet ikke trenger mer, sier Ramm.


Wicom melder i dag om fulltegningsgaranti for en emisjon. Seks av selskapets større aksjonærer har garantert for 7,5 millioner kroner i forbindelse med en emisjon som skal gjennomføres i løpet av andre halvår 2001. Det legges opp til en emisjon fra 7,5 til 15 millioner kroner, skriver selskapet i en børsmelding.

Blant de største aksjonærene i Wicom er Christen Sveaas' selskap Kistefos, Delphi Norge og Netup Invest.

Avviser konkurs-rykter
Dagens Næringsliv skrev lørdag at flere konkurser venter it-bransjen, og nevner Wicom som ett av selskapene i faresonen.

- Jeg forstår bekymringen utenfra, men jeg kan avkrefte at vi er nær konkurs. Vi er veldig langt unna akkurat det, sier nyinsatt administrerende direktør i Wicom, Thomas Ramm, som lover positiv kontantstrøm i selskapet i andre halvår 2001.

Ramm mener garantien for emisjonen er et signal om at det er mulig å hente penger til gode prosjekter, selv i et tørt investormarked.

- Når dere først henter penger i markedet, hvorfor henter dere ikke mer?

- Man må heller snu det på hodet. Vi trenger ikke mer, så vi henter inn det vi har behov for, sier Ramm.

Med mellom 7,5 og 15 ferske millioner i kassen skal Wicom gå i pluss i løpet av andre halvår. Selskapets kvartalsrapport for første kvartal viser driftskostnader på 39 millioner kroner og inntekter på 27 millioner. Første kvartal var imidlertid preget av mange ekstraordinære utgifter i forbindelse med omorganisering av selskapet.

Ved utgangen av første kvartal hadde Wicom en egenkapital på 89,6 millioner kroner. Wicoms datterselskap Summit har positiv kontantstrøm i dag.

Crom
10.08.2001 13:36
#3666

Endre
Den var bedre..:)

Crom
Profitt
10.08.2001 13:38
#1911

Endre
Nå koser vi oss heller med Enitel-volumet øker og kursen er opp 5 ØRE!
Ludde
10.08.2001 13:39
#11

Endre
Kom over følgende melding - ser ikke at dette har blitt diskutert her.
Gammelt nytt, men det kan vel ha betydning for Summit - delen av Wicom.

------
FOR RELEASE: Wednesday, May 23, 2001

EDS To Acquire SDRC; Intends To Take Unigraphics Private; Creates Leader in Software for Digitized Product Development
New EDS Line Of Business Will Have $1 Billion In Annual Revenues

PLANO, Texas, MILFORD, Ohio and CYPRESS, California -- EDS today announced an agreement to purchase Structural Dynamics Research Corporation (SDRC) for approximately $950 million in cash, or $25.00 a share.
-------

EDS eier UGS som også er til stede i Norge som en konkurrent til Summit.
Hva vil skje med Summit's avtale med SDRC etter dette?
Vil UGS frivillig overlate deler av overskuddet til Summit?

Selv om Summit ligger utenfor kjerneområdet til Wicom og ikke inngår i den langsiktige strategien vil vel dette vanskeliggjøre et eventuelt salg.

Andre synspunkter rundt dette?

mvh
BB King
10.08.2001 13:46
#240

Endre
Jeg koser meg med WIC på vinnerlista før det forsvinner.
Crom
10.08.2001 13:50
#3667

Endre
Summit går i hvertfall meget bra- og mye skjer for tiden !!

Sjekk hjemmesiden.


Crom
stocking
13.08.2001 15:25
#3660

Endre
Nå har jeg kjøpt WIC på 5 , 4 og nå 3 kr , selv om den faller på meget lavt volum tror jeg ikke jeg får den til 1-2 kr , selv om jeg har sluttet å tro noe som helst når det gjelder WIC .
Quest
14.08.2001 08:36
#789

Endre
Tilbake etter en lang,god sommerferie langt fra bekymring om dalende kurser og dylikt.Har selvsagt registrert at Wic har ligget på stedet hvil.Her er det i mangel på nytt tydelig at det er tallene for 2q som ventes inn før noe vil skje.Limer inn fra hjemmesiden,de søker etter folk også-tegn på aktivitet?

•• Rekruttering


WiCom-konsernets viktigste ressurs er de ansattes kompetanse og engasjement.

Per i dag søker vi :


REGNSKAPSFØRER
Vi søker etter en nøyaktig og selvstendig person som trives med varierte oppgaver innenfor området regnskap. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være løpende bilagsføring, avstemminger, lønn, oppfølging kunder og leverandører samt momsoppgjør.

Erfaring fra tilsvarende stilling er nødvendig og viktigere enn formell bakgrunn.

TEKNIKERE – TRÅDLØST NETTVERK

Vår tekniske avdeling har mye å gjøre, og trenger derfor å utøke med en eller flere innsatsvillige teknikere. WiCom bygger moderne innendørs og utendørs trådløse nettverk over hele Norge basert på løsninger fra Cisco, Nokia, Ericsson m.fl. Jobben vil bestå i å planlegge, installere og drifte utendørs og innendørs trådløse nettverk. Du bør ha kunnskaper / erfaring med IP generelt, gjerne også erfaring fra trådløs kommunikasjon, men her kan vi tilby grundig opplæring for rett person.

Du bør videre være en person som liker å ta tak i oppgaver, liker utfordringer og nye teknologier, og som har fokus på kundens behov.

SENTRALBORD - RESEPSJON

Vi søker en selvstendig, serviceinnstilt og ryddig person med hovedarbeidsoppgaver sentralbord og resepsjon i et til tider hektisk IT-miljø. Stillingen deles med flere selskaper, og vil også innebære en del andre administrative oppgaver. Du bør kunne håndtere en PC (tekstbehandling, mail etc.) og like å ta inititiv til å ordne opp i ting, gjerne på kort varsel.

Søknadsfrist for alle stillinger er 17. august 2001.

Søknad med en kortfattet CV kan sendes til WiCom ASA, Postboks 494, 1327 Lysaker eller til gg@wicom.no. (merk ”REGNSKAP”) / pal@wicom.no. (merk ”SENTRALBORD” eller ”TEKNIKER”).


Crom
14.08.2001 08:42
#3690

Endre
Fint å ha deg tilbake, Quest !!

Dårlig og laber stemning her for tida..men, dette høres tålig bra ut. Får håpe de har fått litt fokus på driften etterhvert..:)

Kan hende det er lurt å kjøpe mer etter resultatet..?

Crom
troll
14.08.2001 08:50
#480

Endre
Fastholder mitt kursmål på 30 kr. innen 6 mnd.

Lite som tyder på at WIC er konkurs, slik kursen antyder, og tror vi kan forvente oss et bedre enn forventet 2Q (forventet resultat er i området "svakt katastrofalt" til "helt elendig" ).

3Q blir ihvertfall bra, de ville vel ikke gå ut å ansette folk hvis de har for lite å gjøre!

Så, hvis du har lengere horisont enn førstkommende fredag, er dette en gullkantet investering.

Det går faktisk rykter om at wic ikke er konkurs....
Quest
14.08.2001 09:56
#790

Endre
re troll
et res.som reduserer evt.behov for ny innsprøyting av kapital er viktig.Tror frykten for en ny emisjon er den største årsaken til den labre interessen.Kanskje Crom har noen tall?
Quest
14.08.2001 09:58
#791

Endre
Hadde ikke før tenkt tanken,så...

14/08-2001 09:39:07: (WIC) WIC - INNKALLING TIL EO GEN. FORS.

WiCom ASA innkaller til ekstraordinær generalforsamling
fredag den 31. august 2001.

Til behandling foreligger bl.a.
pkt 4) Forslag om kapitalforhøyelse gjennom en offentlig
emisjon
pkt 5) Forslag om emisjonsfullmakt til styret

Vedr. pkt 4:

Styret har som langsiktig strategi at WiCom ASA skal vokse
både organisk og gjennom oppkjøp av andre virksomheter i
Norge og i utlandet, hvilket forutsetter en styrket
egenkapital. Videre ønsker selskapet å styrke sin generelle
likviditet. På denne bakgrunn har styret besluttet å
foreslå gjennomføringen av en kapitalforhøyelse i selskapet.
For å maksimere interessen for emisjonen, foreslås det at
eksisterende aksjeeieres fortrinnsrett etter
allmennaksjeloven § 10-4 fravikes, jf. § 10-5.

Aksjekapitalen økes med et beløp begrenset nedad til NOK
1.500.000 og begrenset oppad til NOK 7.500.000. Styret gis
fullmakt til å fastsette det endelige forhøyelsesbeløpet
samt å endre vedtektenes § 4 om antall aksjer og
aksjekapitalens størrelse i samsvar med sin beslutning. De
utstedte aksjene skal ha en pålydende verdi på NOK 1.
Tegningskursen per aksje fastsettes til et beløp i
intervallet mellom NOK 2 og NOK 5. Styret gis fullmakt til
å fastsette tegningskursen innenfor nevnte intervall.
Aksjene kan tegnes av enhver.

Aksjene kan tegnes i en periode som avsluttes 21. september
kl. 16.00 utelukkende ved bruk av særskilt
tegningsblankett. Tegningsblanketten utformes av styret.
Ved overtegning gis styret fullmakt til å fastsette den
nærmere fordelingen av aksjer blant tegnerne. De utstedte
aksjene gir rett til utbytte i tråd med slik
generalforsamlingsbeslutning fra og med regnskapsåret 2001.
Av emisjonen er NOK 7.500.000 garantert av et
garantikonsortium. Det skal betales NOK 187.500 i
garantiprovisjon ved kapitalforhøyelsen. Videre gis
garantistene rett til å tegne aksjer (opsjon 1) i selskapet
for inntil NOK 3.750.000 til den kurs som blir benyttet i
emisjonen. Denne opsjonen forfaller på samme tid som
emisjonsgarantien, 31. desember 2001. I tillegg gis
garantistene rett til å tegne aksjer (opsjon 2) i selskapet
for inntil NOK 1.500.000 i en periode maksimert til ett år
fra herværende emisjon er fullført til samme kurs som
benyttes i herværende emisjon.

Vedr. pkt 5:

Styret gis fullmakt i henhold til allmennaksjeloven § 10-14
til å utstede inntil 3.387.023 aksjer pålydende NOK 1,-,
til sammen NOK 3.387.023,-, og til å foreta
korresponderende endringer i vedtektenes § 4. Fullmakten
kan benyttes i forbindelse med oppkjøp av andeler i
virksomheter i inn- og utland, til sammenslutning med andre
selskaper og til å styrke selskapets egenkapital.

Av fullmaktsbeløpet kan inntil 900.000 aksjer utstedes i
forbindelse med opsjonsordning og etablering av
incentivavtaler overfor nyansatte og tillitsvalgte.

Fullmakten kan også omfatte kapitalforhøyelse mot innskudd
i annet enn penger. Fortrinnsretten iht.
allmennaksjelovens § 10-4 fravikes, jf. allmennaksjelovens
§ 10-14 (2) nr. 3. Fullmakten skal gjelde for inntil 2 -
to - år fra 31. august 2001. Emisjonsfullmakt gitt styret
på ordinær generalforsamling 29. mai 2001 erstattes av
ovenstående.

Forøvrig vises det til fullstendig innkalling vedlagt på
www.ose.no, samt til emisjonsprospekt som vil være
tilgjengelig i tegningsperioden.
troll
14.08.2001 10:27
#481

Endre
nei, har du sett!!

dette var da positivt...fortrinn og gode greier..oppkjøpstanker fra Wic i dagens sitasjon er modig og ambisiøst...flere nyansettelser..slikt kan man like..

jeg er selvsagt med på å tegne til 5 kr. stykke!!
Crom
14.08.2001 10:37
#3693

Endre
Virker ikke som de har panikk, nei..ikke utvidet siden de sist snakket om 7,5 millioner.

Crom
troll
14.08.2001 11:48
#482

Endre
Håper alle skjønner at dette IKKE er en ny emisjon, men samme som har vært annonsert tidligere i sommer 18.06.01.

I den fulle børsmeldingen tilgjengelig på www.ose.no er følgende utdrag om selskapets situasjon hentet fra:

"..Styret forventer at den avsluttede fisjons- og fusjonsprosessen, kombinert med avviklingen av WiCom Nett, vil skape større fokus i selskapet. Dette bør resultere i betydelig vekst i omsetningen og forbedring av resultatene i annet halvår. Aksjekursen i WiCom har falt mye siden toppnoteringen for 1,5 år siden. Aksjen er dermed ikke uten betydelig risiko. Imidlertid er det styrets oppfatning at det totale markedet innenfor selskapets fokusområde er på mer enn MNOK 1.000 og styret forventer at WiCom’s markedsandel vil vokse og at forutsetningene for dette, herunder lønnsom drift, er til stede..."

Synes dette tegner positivt for høsten, og er itråd med selskapets planer for lønnsom drift.
BB King
14.08.2001 12:33
#241

Endre
Det vil ikke overraske meg hvis WIC går konkurs. Selv om neste emisjonen er delvis garantert er jeg ikke i tvil at de garantistene har noe betingelser eller forbehold slik at de kan trekke seg. WIC ledelsen lover forstatt men de må sanrt leverer noe som helst untatt røde tall.

Uansett går kursen mot ett tallet ganske raskt
Crom
14.08.2001 12:54
#3695

Endre
Sånn er det jo..ikke en eneste ny ting i dette- helt siden juni har det vært kjent at Wicom skulle hente 7,5 millioner, og at de var garanterte..som Troll skriver.

Eneste forskjellen er at det muligens ikke blir 7,5 likevel, en noe mindre..og at det ikke blir rettet emisjon, men offentlig.


Crom
troll
14.08.2001 13:17
#483

Endre
der ble jeg ennå større aksjonær i WIC (hurra?)
BB King
14.08.2001 13:20
#244

Endre
hurra, hurra, hurraaaaa!
troll
14.08.2001 13:28
#484

Endre
Wicom i øyeblikket verdsatt til 16,2 mill. (omsatte ifjor for 63 mill.), bare Alvern laver på OB snart...he,he
Crom
14.08.2001 13:30
#3696

Endre
Litt oppside dersom Wicom leverer pluss..selv med full emisjon så er verdien såvidt under 40 millioner..

Crom, som blingser fælt i dag..7,5 millioner nye aksjer maksimalt..gir på kr. 3 en økt verdi på ca. 23 mill..og totalt nær 40 mill.
[Endret 14.08.01 13:30 av Crom]
[Endret 14.08.01 13:47 av Crom]
Crom
14.08.2001 14:04
#3697

Endre
Da er selskapet snart verdt mer enn ENITEl..:)

Crom
hjort er hjort
14.08.2001 14:19
#15

Endre
Dette passer vel bedre? Wicom, kursmål 6,- 30mnd. sikt
Crom
14.08.2001 14:24
#3698

Endre
Vel, de forventes å omsette rundt 80 millioner i år, og positiv CF er lovet i andre halvår..

Finnes det noen som enda tror på trådløse løsninger der ute ??

Crom
stocking
14.08.2001 14:38
#3675

Endre
De måtte vente med den meldingen til etter jeg hadde kjøpt , det samme skjedde i CNR da ble det også meldt om emisjon dagen etter jeg hadde kjøpt .
troll
14.08.2001 16:28
#485

Endre
Ser ut som noen aksjonærer i wic ikke følger med i timen lengre, mht emisjonen som var ventet og antall nye aksjer, (regn om igjen Crom det blir IKKE 7,5 mill aksjer) og agerer utifra mottoet: "I dont' care anymore.."

PS: Skarpe skudd blir ikke sendt ut med tegningsblanketten.
Crom
14.08.2001 16:40
#3701

Endre
Riktig..:) Blingset igjen..

Max. 3,25 mill. aksjer..stemmer det..?


Crom
Gaus
14.08.2001 16:42
#148

Endre
Husker fra "gamle dager " da solgte jeg meg ut på 102,-. Det var tider det.
stocking
14.08.2001 16:46
#3679

Endre
Husker også at jeg solgte 400 aksjer til 96 kr eller nesten 40.000 kr , hadde jeg solgt dem i dag hadde jeg ikke fått 1 tusenlapp for dem .
troll
14.08.2001 16:56
#486

Endre
det er bra at gutta begynner å mimre..neste år mimrer vi igjen:

"..husker da jeg solgte 1000 wic for under 3 kr ifjor på denne tiden, uff for en idiot..hvilken formue hadde ikke det vært idag.." osv. he,he..

tror ikke ting kan bli stort være mht. aksjonær tillit for wic, noe som kan bety at dette kan være et perfekt kjøp..
Gaus
14.08.2001 17:00
#150

Endre
Det er lett og være etterpåklok, men det er deilig å ha solgt til rett tidspunkt noen ganger. Kan muligens være rett til å gå inn igjen nå.
naz
14.08.2001 20:20
#1232

Endre
Jeg solgte også på 102 eller 103. 1000 stk Kjøpt på 57.
Men jeg har nok ett samlet bra tap på WIC.
Kjøpte noen i dag igjen på 2,5.
Får håpe de lykkes, og kommer opp i 100 igjen om ett par tre år.
cubor
14.08.2001 20:37
#320

Endre
er det i hele tatt noen som vet hva som foregår i wic,er det i hele tatt noe substans i sjappa?de kommer kanskje med halv-års resultat snart,når?eller har de ikke tenkt å si noe om det heller.Hva holder de egentlig på med bortsett fra fisjoner,ommstrukturering,og emisjoner?Det eneste jeg har fått med meg siste 1/2 år er at pga.alt dette så har vist ikke styre og ledelse hatt tid til å drive butikken,har de fortsatt ikke tid til å sette fokus på utvikling,drift,lønnsom drift,noen som vet?
troll
14.08.2001 21:49
#487

Endre
cubor,

de tjente 65 mill. ifjor (wicom-delen) og skal nå ha fått kontroll over kostnads siden. De er ute etter å ansett nye, har emisjonsfullmakter for å hente penger til samarbeid eller oppkjøp av selskap innen bransjen (kan jo kjøpe ENI f.eks).

veksten i bransjen er (fortsatt) ventet å bli 2000% de neste 5 årene, og de største langsiktige investorene (deriblandt Sveaas) sitter rolig etter emisjonen på 86 kr. Kortsiktig investorer har tradet aksjen rett i dass rettnok, men dette kan gå MEGET fort opp når forholdene ligger mer til rette for det, og dette kan skje fort (iløpet av høsten er mitt tips).

Ring eller send e-mail til ledelsen om du ikke er beroliget..mitt råd er å hamstre alt du kan..det kan snart bli morsomt igjen å være wic aksjonær.
gazza
14.08.2001 21:56
#79

Endre
Det går rykter om en fusjon mellom WIC, ENI, STP og FJO. De skal selge trådløs fisk i arbeidsmarkedet i Kuala Lumpur med UMTS-tillatelse fra Kredittkassen og Bergen bank.
troll
15.08.2001 08:11
#488

Endre
la for guds skyld andre en WIC-ledelsen og DnB planlegge og gjennomføre den fusjonen...ville kostet flesk og tatt 5-10 år..
Quest
15.08.2001 08:32
#792

Endre
troll-du kan få sagt det!Vi får se om noen dager om kapitalen er "nødvendig" tilførsel til drift,eller om det er på trappene et aldri så lite oppkjøp-eller kanskje en fusjon,he-he?
troll
15.08.2001 12:19
#489

Endre
noen som tror WIC er konkurs eller legger frem katastrofale tall snart.....

---------------------------------------------------------------------------------
19/06-2001 09:46:15: WIC - MELDEPLIKTIG HANDEL
Netup Invest AS, et selskap eiet av styremedlem Ulf Atle
Hansen har den 18 juni kjøpt 25.000 aksjer til snittkurs
3,82kr. Beholdning etter kjøpet er 293.787.

--------------------------------------------------------------------------------
19/06-2001 09:45:18: WIC - MELDEPLIKTIG HANDEL
Tallak AS, et selskap eiet av styreformann Ivar Formo har
den 18 juni kjøpt 20.000 aksjer til snittkurs 3,82 kr.
Beholdning etter kjøpet er totalt 70.000 aksjer fordelt på
Ivar Formo privat 25.000 aksjer, Tallak 30.000 og Ullevål
Utvikling 15.000 aksjer.

--------------------------------------------------------------------------------
11/06-2001 10:00:07: WIC - MELDEPLIKTIG HANDEL
Ramm AS, et selskap eiet av adm. dir. Thomas Ramm har i
dag, 11.06.01 tegnet og kjøpt 65000 aksjer i Wicom asa til
kurs 5,- pr aksje. Ramm as har etter dette 208961 aksjer i
Wicom. I tillegg eier Thomas Ramm personlig 129048 aksjer.
Total beholdning etter kjøpet er 338009 aksjer.
---------------------------------------------------------------------------------------
Netup Invest AS, et selskap eiet av styremedlem Ulf Atle
Hansen har i dag, 11.06.01 tegnet og kjøpt 65000 aksjer til
kurs 5,- pr aksje. Netup Invest AS eier etter dette 268787
aksjer.
---------------------------------------------------------------------------------------

alle gjort på tidspunkt hvor 2Q trenden er nogenlunde kjent...
Quest
15.08.2001 12:24
#793

Endre
..forventninger om at emisjonskursen blir i nedre leie(2,-) trykker..that`s it
troll
15.08.2001 12:30
#490

Endre
jeg synes det lukter gode 2Q tall når en venter med å gi emisjonskursen til etter 21.august, i tillegg begrenser den oppad til 5 kr, ???

emisjonen var også i realiteten klar da alle innside handlene ble gjort i juni..
BB King
15.08.2001 16:41
#246

Endre
Det går mot 1 tallet blank raskere enn jeg trodde.


[Endret 15.08.01 16:41 av BB King]
[Endret 15.08.01 16:41 av BB King]
troll
15.08.2001 16:50
#491

Endre
bra du følger med BB, men sjekk volumet også.. bare lommerusk omsatt under 4-5 (2-3%) og mye av dette NT trading...denne uken er det bare fondfinans as som har pumpet ut for å vekte ned i telecom og småaksjonærer med panikk...

neste tirsdag er det uansett REAL numbers som gjelder...
BB King
15.08.2001 18:34
#247

Endre
Du må ta det ikke personlig troll! Jeg skal kjøpe mer når target nræmer seg. Jeg er dessverre en trofast wic aksjonær som skal følge kisten til graven hvis det blir tilfellet.

Jeg har lenge vært postiv til wic og det hjalp ikke. Jeg prøver omvendt psykologi nå. Du vet aldri!
stocking
15.08.2001 18:35
#3698

Endre
Kjære Aksjonær

Kursbildet i Wicom gir grunn til frustrasjon og ikke minst behovet for
informasjon. Vi er klar over at det er vår oppgave å informere om status i
Wicom. Vi må forholde oss til de retningslinjer som gjelder, derfor er vi
ikke veldig pratsome nå.

Det som likevel er viktig å få en forståelse for er at Wicom har vært
gjennom en "rydde" prosess som har ført til en klar fokusering på valgt
kjerneområde. Vi skal fokusere på IP - Baserte kommunikasjonsløsninger for
faste og trådløse nettverk samt IP soner, sømløse nett og tjenester i
forbindelse med dette. Markedet er stort, aktørene er få, men dyktige.
Derfor føler vi en at vi har en klar fordel med Wicoms unike kompetanse på
trådløse nettverk og generelle trådløse systemer. Kunder krever mobilitet,
dette kan vi levere ved at kombinerer fast og trådløse nettverk samt
sikkerhetssystemer på disse nettene.

Wicom går ikke konkurs!!, jeg er positiv til at vi vil forlate "røde tall"
innen rimelig kort tid og mener som dere at kursbildet er urettferdig hardt
behandlet. beklagelig vis har ikke vi formidlet vår nye fokusering og ikke
klart pt. og overbevise om vår evne til å levere gode resultater.

Håper dette svarer på noe av de mange spørsmål som kommer på en slik negativ
dag..

Vennlig Hilsen

Thomas Ramm
Wicom (et selskap på god vei ut av tåken)

---------------------------------------------------------

Håper dette kan berolige noen .
BB King
15.08.2001 18:45
#248

Endre
Bra gjørt stocking. det varmer hjertet til en veldig frustrert wic aksjonær.

Quest
15.08.2001 19:17
#794

Endre
Kanskje det hjelper på informasjonsviljen om småaksjonærene bombarderer Ramm & Co.med spørsmål?
Noen som husker "samlingen" i PDR for ca.2-3 år siden?Aktive st-ere vil nok som samlet gruppering komme inn blant de 10-20 største aksjonærene,eller hva?Hypotetisk idag,men jeg tror gjerne det kan komme slike grupperinger i løpet av noen år..
Enig med troll når han henviser til omsetningen.Et fall på noen (altfor mange) prosenter med handler som tilsammen utgjør en passelig studentpost er ikke noe å gjemme seg under dyna for...
troll
15.08.2001 19:22
#492

Endre
BB King,

alt som skjer med wic tar jeg personlig..

Stocking,
Jeg anbefaler at vi som er/har vært i kontakt med selskapet IKKE gjengir e-mail osv. her på ST. Det kan dessverre resultere i at ledelsen i WIC ikke blir så hyggelige neste gang vi spør om informasjon.

Heldigvis er Ramm en fornuftig kar og gir ikke informasjon som ikke er tilgjengelig i markedet, han kommer kun med informasjon som er en selvfølge, men som panikkslagne småaksjonærer ikke får med seg i all elendigheten som er i det korte perspektiv..
troll
15.08.2001 19:29
#493

Endre
Forøvrig er det ikke 2Q så forferdelig uforutsigelig, det går ann å lese seg til omtrentlig driftinntekter/driftutgifter, personlig er min menging at avskrivingenes tid er over og iom at Summit går så det griner, vil jeg anta at wic kan vise blå tall meget snart.

Summit er i tillegg definert utenfor kjerne området til wic og er i praksis til salgs. Salgs-summen for Summit kan fort være på mer enn det dobbelte av hva hele WIC er priset til idag.

Quest ! Jeg er ihverfall på full fart mot topp 20 i wic, etter å ha kjøpt både i går og idag...
Quest
16.08.2001 13:24
#795

Endre
Plukker vel idag også,troll?
troll
16.08.2001 13:40
#494

Endre
jeg må bare ut å pante noen tomflasker først, får jo faktisk 1 wic aksje for 1 tom flaske med pils...

noe som betyr at alt man drikker i august/september kan vise seg å ha vært gratis drekke...hmm..interesant..
invest30
16.08.2001 13:41
#441

Endre
Kanskje dere bør endre kursmål fra 30 til 0.30? I første omgang.
Crom
16.08.2001 13:45
#3730

Endre
Neppe nødvendig..:)

6 måneders sikt er jo et greit begrep..med tåmodighet blir det nok sannsynlig en dag..

Crom
Quest
16.08.2001 13:56
#796

Endre
he-he,det betyr vel at vi må drikke mye nå-mens det er gratis..
troll
17.08.2001 13:53
#495

Endre
snart er det rock'n roll i wic, tirsdag 21...2Q
troll
17.08.2001 14:10
#496

Endre
vanskelig å bruke TA på WIC, men at den er sinnsykt oversolgt er ihvertfall sikkert, RSI på 7-8 !!!

et snev av positive takter å WIC går til 5-6 på en dag eller to..
Elwood Blues
17.08.2001 14:35
#129

Endre
OSE - WIC - MATCHING HALT
Oslo Børs has received quarterly results from WIC, and a
matching halt has been imposed until publication.
troll
17.08.2001 14:35
#497

Endre
opps...da er det tid facts.
Crom
17.08.2001 14:43
#3744

Endre
Fremskyndelse...bra..eller...?


Crom
stocking
17.08.2001 14:47
#3725

Endre
Veldig så lang tid det tok , det pleier bare å ta 1-2 min .Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS