"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Helgetopick: hvem skal gni inn Mec Iver med dritt?
Helgetopick: hvem skal gni inn Mec Iver med dritt?
Big Tuck
31.08.2001 19:51
#1

Endre
Hvem syns du
eksperten
31.08.2001 19:52
#51

Endre
Bullshit!
Santa
31.08.2001 20:06
#775

Endre
Hengelås?
Strago
31.08.2001 20:27
#267

Endre
Ser det ærlig talt ikke som noe poeng i å henge ut hverandre. ALLE har sitt syn! Kan ikke noen starte et parti som vil bruke av vår oljeformue til "bærekraftig utvikling" på fastlandet? Kan ikke bruke AP til det. Da vil vi få høre den samme røra om igjen og om igjen; at det må nedsettes "et utvalg" for deretter å nedsettes "et arbeidsutvalg", for deretter å nedsette "et hurtigarbeidende utvalg", for deretter å nedsette "et ekstraordinært hurtigarbeidende utvalg", osv osv. Ooops så var årstallet 2010 og fortsatt sitter de med sine utvalg som har kostet x-antall millioner kroner.

Jeg er av den oppfatning at det må satses radikalt mye mer på fastlands Norge for fremtiden. Olje ser det ut til å være nok av ettersom teknologien for å hente dette opp blir bedre og bedre. "Oljen er slutt om 20 år", er noe som ligger tilbake i tid og jeg er overbevist om at vi vil ha olje lenge etter at vi har gått over til alternativ energi. Nei,... sats på innlandet etterhvert som pengene blir pumpet inn i statskassen, men på en måte som ikke skaper ustabilitet i økonomien.

Jeg er ikke tilhenger av noe parti da jeg selv mener partiene er mer eller mindre like når de kommer til makta. Små endringer er det jo men ikke av de helt store, men det kommer nok mye av sammensetningen på tinget. Dog så har jeg overhodet ingen tro på dagens partier av den enkle grunn at det stort sett er gammel politikk som utøves. De ynder å si "modernisert parti", men etter som generasjonene har blitt flasket opp av forfedre innen politikken og gått inn i ungdomspartier for deretter å ha gått inn i mer sentrale verv, vil jeg si at politikkforskjellen fra bestefar til far til sønn stort sett er av det samme. Hvordan kan man da kalle seg et modernisert parti? Nei,... samme ulla spør du meg. England fikk det til gjennom Blair, en skikkelig endring av strømninger, men her hjemme? Nope!

Husker da datteren min gikk i barnehagen for siste år, 2 år siden. Hun hadde sett litt av en stortingsdebatt og uttalte;

"Men pappa, det er jo nesten som i barnehagen jo"Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS