"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Client Computing fekk storkontraktene
Client Computing fekk storkontraktene
Mardalen
21.09.2001 16:33
#2

Endre
Kommuner og fylkeskommuner i Norge har nå valgt sin KOSTRA leverandør for i år. Client Computing ble valgt av 150 kommuner, deriblant Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Bærum. Det vil si at raportering for mer enn halvparten av Norges innbygere kanaliseres nå gjennom Client Computing's løsninger, noe som gjør Client til en svært viktig e-business aktør innenfor kummunemarkedet.
Flere kommuner har i tillegg til KOSTRA nå store planer for E-handel, elektronisk markedsplasser, dokumenthandtering og fakta-datavarehus, også kjent som Lokal Informasjons Tjener. Samtidig skal dette driftes og sikres mot innsyn.

Dette er eit stort skritt for Client Computing som nå vil sikre seg gode inntjeninger og sikre muligheter for annen sal av kompetanse og løsninger innenfor Electronic Data Ineterchange (EDI) og elektronisk handel.


FAKTA OM CLIENT COMPUTING:

Client Computing tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester og består nå av en rekke ledende IT-miljøer innenfor e-handel, meldingstjenester og integrasjon, elektronisk dokumentasjon, tele- og datakommunikasjon samt ASP. Selskapet har lang erfaring med sikre e-handelsløsninger siden slutten av 80- tallet og gjennom Etrinell as var selskapet pionerer innen EDI-området i Norge.


Markedet søker i stadig større grad helhetlige og integrerte løsninger. Kundene ønsker modulbaserte løsninger som enhetlig kan sys sammen enten i dag eller i fremtiden. Client Computing kan ved siden av sin spesialkompetanse og erfaring innen de enkelte områder trekke på de ulike fagmiljøene i enkeltprosjekter. Dette gjør det mulig å finne verdiskapende løsninger i forretningskritiske prosesser for kunden.

Vi tilbyr kunden muligheten til å forholde seg til færre leverandører gjennom integrerte løsninger som gir lavere kostnader og økt effektivitet. Kunden vil få frigjort ressurser og større konkurransekraft innen sine respektive markedsområder. Besparelsene er målbare.

Client Computing har en grunnleggende kompetanseplattform som gjør selskapet godt posisjonert til å møte den veksten som kommer innen design, utvikling og drift av B2B-baserte portaler med spesiell fokus på meldingstjenester.

Gjennom strategisk samarbeid med et fåtall ledende bransjeportaler/ aktører ønsker vi å forsterke vår markedsfokus mot utvalgte bransjer som trenger våre løsninger.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS