"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Trading verktøy for analyse,
Trading verktøy for analyse,
belfast
31.10.2001 20:18
#51

Endre
Jeg ønsker tips om det finnes software som kan benyttes mot f.eks. NetFonds sin streamer el.l. som kan presentere dataene på andre former enn de innebygde. Det som bl.a. er meget interessant er presentasjon av omsetningskurser i "candlestick" og presentasjon av diverse beregnede verdier (teknisk analyse).

Jeg ville benytte dette på OSE for trading av mye omsatte aksjer. Jeg har benyttet dette på simulatorbasis på Nasdaq for dagtrading med godt hell. Nå ville jeg prøve det i praksis og ville teste teoriene ut på OSEs mest omsatte (STL,OPC,NHY,TOM osv).

Er det noen dagtradere el.l. der ute som kan gi meg tips om hvordan benytte kjente USA-teorier på OSE?

På forhånd takk for all hjelp!
belfast
13.11.2001 01:38
#52

Endre
Jeg prøver på nytt med spørsmålet. Dersom det er dagtradere som leser dette og som bruker lignende verktøy, bør dere svare på innlegget mitt fordi dette vil bidra med øket omsetning på mye omsatte aksjer, og dermed øke interessen for dagtrading. Det er jo som kjent for liten omsetning på OSE til at det er en god dagtradingbørs. Men jeg kunne nok bidra med en en mill i omsetning pr dag. Det var i allefall det jeg handlet for for et år siden når jeg tok pause i tradingen min (etter å ha tapt for mye selvsagt).
tullingdust
13.11.2001 08:26
#131

Endre
Vikingen er et bra verktøy med mange modeller.
Tyren
13.11.2001 14:59
#1066

Endre
Hvis du har simulert dette med godt hell på Nasdaq, hvorfor ikke teste det i virkeligheten på Nasdaq da ?
belfast
14.11.2001 00:04
#53

Endre
Kan Vikingen hente data fra f.eks. NetFonds streamer?

Grunnen til at jeg ikke vil på Nasdaq riktig enda er vel det at jeg ikke vil ta meg bryet med å åpne konto og flytte over en masse penger til USA før jeg har testet det ut i praksis på OSE. Og som du sikkert vet er simulering noe annet enn virkelighet. I virkeligheten kommer alle forstyrrende faktorer inn: grådighet, frykt og håp (i akkurat den rekkefølgen). Det er dette jeg har tapt på i virkeligheten, og i simulering er dette ikke aktuelt.

Men dersom kontoen øker etter å ha testet det på OSE en stund vil jeg over til Nasdaq for å teste ut.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS