"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > OCR...igjen....Noe nytt?
OCR...igjen....Noe nytt?
Ole Nilsen
23.03.2000 21:52
#5

Endre

Skulle ikke UMOE rapporten foreligge i disse dager?

Ole

belfast
23.03.2000 22:22
#2

Endre
Vet ikke noe mer om dette enn det som allerede er skrevet på dette forum. En ting som jeg derimot vet er at den typen rigger som Ocean Rig bygger blir gull verdt om kort tid (1år). Jeg jobber selv innen borebransjen og vet at dypvannsleting etter olje blir mer og mer aktuelt i framtiden pga Vest-Afrika og Brasil. Den som da har rigger klar til dette markedet kan prise døgnratene høyt og dermed tene masse penger.

Håper egentlig at Ocean Rig består som det er, og klarer å få kontrakt innen første rigg er ferdig.

En annen ting som er klart er at Fred Olsen er på utkikk etter ny rigg, ryktet sier jo noe om Bingo eller Navis Explorer.

Langsiktighet er nok tingen for å bli Ocean Rig aksjoner (har selv ca 50% urealisert tap på OCR). Det som kan redde de kortsiktige er evt kurshopp ved evt salg av en rigg eller understell.

Future
28.03.2000 11:13
#62

Endre
FRED OLSEN I MØTE MED DEN BRITISKE REGJERINGEN. OCR-RIGGER FULLFØRES VED H&W.

Seint i går var Fred Olsen i møte med representanter for den britiske regjeringen, bl.a. økonomiministeren. Til stede var og ledelsen ved H&W. Iflg. rapporter var det oppdrag til H&W som sto på dagsorden - og spesielt nye oppdrag innen offshore og kontrakter fra Royal Navy.

Møtet var omgitt av en hemmelighet og få uttalelser i etterkant, men fra H&W ble det senere på kvelden bekreftet at nye oppdrag innen offshore sto på dagsorden + oppdrag fra Royal Navy. Verftet har nå nylig og fått ISO 9001 sertifisering og står sterkt i kampen om nye oppdrag.

Iflg. mine rapporter ser det nå ut til at H&W gjøres klar til bygging/fullføring av OCR-riggene (understellene) og at Royal Navy om ikke så lenge gir verftet store nye kontrakter.

Kilde: Personer i lokalmiljøet + lokalpressen i dag (bl.a. Irish News).

Når Fred Olsen selv deltar på et møte med den britiske regjeringen er det store ting på gang. Her kommer nok meldinger om ikke så alt for lenge.

ezlife
28.03.2000 13:09
#88

Endre
Kansje noen med mulighet til det burde lage et sammendrag av OCR topicene og lage en felles. Synes det begynner å bli uoversiktlig nå. Mange topicer på samme selskap pluss mye bullshit-topicer....
Skjærpings !!!
ezlife
28.03.2000 13:12
#89

Endre
Ehm.. siste kommentar om bullshit-topicer gjelder på ST generelt og ikke OCR spesielt.
:-)Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS