"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Landets VERSTE/BESTE meglerhus
Landets VERSTE/BESTE meglerhus
Profitt
12.12.2002 10:36
#4965

Endre
Landets verste meglerhus?

Meglerhus knuses i omfattende undersøkelse. Taperen får null av 42 mulige medaljer.


Artikkel av: Thomas Erling Oksum (12.12.02 09:49)Se aksjeticker
- dnb
Lederen for meglerhuset i landets største bank, Ottar Ertzeid i DnB Markets, må konstatere at meglerhusets kvalitet blir vurdert som så dårlig at det ikke holder til en plassering blant landets syv beste, opplyser DN i dag.

Til tross for kraftig opprustning, må DnB Markets innse at meglerhuset sitter igjen med null medaljer av 42 mulige, etter at det svenske analyseselskapet Prospera har fremlagt sin undersøkelse.

Meglerhuset lokket analytikere og meglere med millionlønninger, men markedsandelen har falt og ikke en eneste av meglerhusets analytikere er rangert blant de beste i landet.

-Vi er ikke fornøyd med resultatet, sier Ertzeid og gremmes av det dårlige resultatet i årets grundigste undersøkelse innen aksjemegling og analyse. Meglersjefen lover nå nærmere undersøkels av resultatene samt nærmere vurdering av hva som nå må gjøres.

Orkla Enskilda Securities ble rangert som landets beste meglerhus, etterfulgt av First Securities og ABG Sundal Collier. 67 av de største institusjonelle og private investorene har deltatt i undersøkelsen. Undersøkelsen tar først og fremst for seg analysesiden og annehåndsmarkedet.

Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS