"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > TING PÅ GANG I NOA
TING PÅ GANG I NOA
foerland
10.04.2000 22:14
#104

Endre

Jeg har flere indikasjoner på at ting er på gang i NOA, og mitt tips er at selskapet i løpet av kort tid offentliggjør oppkjøp eller samarbeid med en av konkurrentene innenfor marine- og militære antenner.

NOA's kommunikasjonsvirksomhet (NAT Comrod) skal ha utviklet noen nye lette bredbåndsantenner som har vakt stor internasjonal oppmerksomhet. De nye antennene skal ha et meget stort markedspotensiale (både sivilt og militært), og kan være et gjennombrudd for NOA.

Dersom ovennevnte medfører riktighet, er NOA etter min mening et meget gunstig kjøp på nåværende kursnivå. Mitt tips er at aksjekursen i løpet av kort tid skal opp mot kr. 4,-. Jeg laster iallfall opp med flere aksjer i NOA i morgen.

Satan
10.04.2000 22:21
#296

Endre
Hvorfor sitter jeg med en følelse av at jeg har hørt akkurat det her en del ganger tidligere....? Kanskje lurt å selge Noa hvis aksjen stiger på dette "hete" ryktet....?
Sharkie
10.04.2000 22:36
#24

Endre
Ser at NOA var registrert som dagens vinner på Stocknet i dag.Ikke stor omsetning,men det betyr ihvertfall at folk ikke er så interesert å selge denne aksjen på billig salg lenger.I disse usikre it-tider kan det være lurt å kjøpe seg opp i billige industriaksjer.
Har også hørt at det skal være en kontrakt på gang,med en utenlandsk marine.Angående levering av bredbåndsantenner.
Denne aksjen har også før hatt en kurs på ca 4 kr,og nå som de har kvittet seg med underskuddsselskapene går en lysere tider i møte.Ser en på TA så holder denne aksjen på å prøve øvre sperre grense på 2,6 kr.Det har skjedd flere ganger de siste 2 ukene.Så hvis vi får et rykk opp med stor omsetning,så kan denne aksjen fort nærme seg 4 kr.
Sharkie
10.04.2000 22:53
#25

Endre
ser at Noa blir anbefalt som 1 av 4 kjøpsaksjer på
Investtech ,oppdatert i kveld 10.04.
Prøvde å kopiere kartet over,men det gikk ikke.
foerland
10.04.2000 23:12
#105

Endre

Re: *****

For det første er det helt korrekt at det flere ganger tidligere har versert rykter omkring NOA her på Stock Talk. De fleste av ryktene har imidlertid gått på hva som vil skje med komposittvirksomheten, og denne er nå AVVIKLET. NOA står p.t. igjen med kommunikasjonsvirksomheten og denne er, i motsetning til komposittdelen, meget lønnsom. I tillegg er ordresituasjonen meget bra, både på kort og lang sikt.

Til ditt råd om at det kan være lurt å selge seg ut av NOA nå, vil jeg si at dette er et meget dårlig råd. Mitt råd er at NOA er et meget godt kjøp på nåværende kursnivå.

tapogvinn
10.04.2000 23:43
#1

Endre
Jeg er enig i at NOA er en bedrift med gode produkter, og at det ser ut som om de vil gå lyse tider i møte. Likevel, å anbefale sterkt en aksje som har svinget så mye i de siste ukene og å påsta så sterkt at den er meget billig på dagens nivå, det synes jeg er litt drøyt. Dersom denne fortsetter med sine krumspring der kursens sjebne er prisgitt dag-traderne, er det håpløst å si hva som er lavt nivå og ikke. At den har "peaket"på langt høyere tidligere sier ikke noe om at 2,80 er billig.

Jeg har derfor følgende spørsmål til 'førland': Hva baserer du ditt utsagn på om at dagens nivå er lavt? Har du gjort en analyse basert på selskapets eiendeler, verdien i "intellectual property rights" på selskapets produkter samt innehavende kontrakter og markedet innenfor sektoren generellt. Eller kommer utsagnet basert på "magefølelse" eller innside kunnskap?
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS