"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Turnaround og MSP
Turnaround og MSP
georg
30.01.2000 20:56
#126

Endre
Turnaround har i lengre tid fra tid til annen anbefalt investorer å kjøpe MSP. MSP er en svært lite likvid aksje og dersom 10 personer plutselig finner ut at de skal kjøpe så går aksen 10%. Turnaround benytter annledningen til å fremstille seg selv som et geni. Men vet Turnaround noe om hva MSP driver med og som skulle gi en fornuftig begrunnelse til å kjøpe . Jeg tviler, men utfordrer herved Turnaround på hans egen favoritt aksje som han uten å blunke anbefaler i hytt og pine. Kom igjen nå da og vis deg som et mannfolk selv om du trolig bare er ei ynkelig kjerring!
Eskonsipo
30.01.2000 20:59
#64

Endre
nå må det jammen bli slutt på denne drittkastingen.

SLUTT
SLUTT
SLUTT

SLUTT for h elvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Eskonsipo
30.01.2000 21:04
#65

Endre
om turnaround eller noen andre tjener 10-200% på å hausse i likvide illikvide aksjer så får det så være, slik gjør mange flere enn Turnaround så dette er det ingen vits å diskutere lenger.

alle meler sin egen kake og basta bom, ferdig med det!

hvem f... ønsker å sitte lenger i en aksje som blir haussa opp 10-20% hvis han\hun vet at aksjen skal ned på samme nivå igjen?


enkel matte, kjøp billig og selg med fortjeneste.

LA VÆRE Å KJØPE AKSJER PÅ TIPS,HAUSSING hvis du ikke tåler at andre tjener penger.

alle misunnelige, svartsjuke tullinger bør holde seg langt unna aksjehandel på ST sine premisser.

kjøp og hauss!!

først til mølla billig og førstemann ut på topp.

slik er aksjemarkedet for oss som driver dag, dag-dag trading

Eskonsipo
30.01.2000 21:07
#66

Endre
og en ting til... g, jeg leser aldri dine innlegg lenger.....

sultanjafar
30.01.2000 21:09
#21

Endre
Når det gjelder dialogen mellom turn & georg (sympati med begge parter, som seg hør og bør) så er det en ting som skremmer meg, det er at georg (etter at han i lang tid har ignorert turns mer eller mindre vellykkede spekker & utsagn) har sprukket - og det til gangs!

Enten så kommer det PW i både DNO, PDR og OCR på mandagen, eller så har noen helt thallium i XO'n hans...

Eller har noen stjælt nick'en hans... Eller har han ganske enkelt fått nok...

georg
30.01.2000 21:10
#127

Endre
Eskonsipo
Jeg skal slutte når turnaround kommer og beklager sine usakelige angrep på meg.Ikke før. Selv så begynner han å grine fordi noen sier noe om ham og krever beklagelse. Turnaround bør derfor finne det naturlig selv å beklage når han gjør tilsvarende. Hvis ikke så er han en dust, hvilket det er god grunn til å tro.
Gordon
30.01.2000 21:11
#336

Endre
Hei, georg

Jeg har stor respekt for dine kunnskaper om offshore. Men jeg synes ikke det er grunn til å opprette enda flere topics om turnaround. Jeg forstår godt at du har mannen opp i vrangstrupen (du er ikke alene om det), men du sager over den grenen du selv sitter på dersom du fortsetter med dine delvis usaklige og personrettede innlegg.

Forøvrig ser jeg frem til den vurdering han har lagt til grunn i sin anbefaling av det aktuelle selskap. Men denne kommer nok ikke - han prøver vel å komme seg unna med den begrunnelse at han blir borte i 14 dager. Jeg har selv erfart at den godeste turnaround aldri serverer informasjon når han blir spurt om det.

Du får heller minne ham på det når den tid kommer. Men kan du ikke slutte å be ham dra til h e l v e t e og å kalle ham ei kjerring? Det kommer ikke noe godt ut av slike ting, og det vil bare slå tilbake på deg selv.

Fast bucks
30.01.2000 21:13
#127

Endre

He he

Mvh

Eskonsipo
30.01.2000 21:13
#67

Endre
vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg selv.

snu det andre kinnet til og smil.

smil og verden smiler til deg.

vold avler vold.

enkelt!

SL
30.01.2000 21:15
#28

Endre
Re georg :
Gratulerer du er herved utnevnt til årets største dustehue. Eller var du så uheldig og bommet på inngangen når du kjøpte aksjen ?? Tydelig at du ikke har peilling på hva du holder på med.
Trenger jeg å kjenne selskapene for å spekulere i de ? Da er det ikke mange selskaper jeg kan kjøpe aksjer i.
Jævla dustehue ! Har du ikke noe mer konstruktivt å komme med så spar oss andre.

idiot,dustehue er det du er...

Superoptimisten

georg
30.01.2000 21:15
#128

Endre
Sultanfar. Mine anbefalinger fra tidlig Jan år 2000 har vært DNO,PDR,HYD og OCR.dette står jeg på fortsatt og ingen skjær i sjøen. I tilegg anbefalte jeg SCS inn på 85 og ut på 110. De fire jeg nå sitter i er vinnere. Read my lips.
georg
30.01.2000 21:19
#129

Endre
SL
Du fremstår som en typisk medlem av åndsinvalidene i klanen rundt turnaround.
Hektor
30.01.2000 21:22
#37

Endre
Det samme sa Georg Bush.Read my lips
sultanjafar
30.01.2000 21:22
#22

Endre
georg -

Det var godt å høre! OCR + HYD har vært spennede denne måneden, og "verre" skal det bli, eller hur... Men det kan vi jo ta på en annen tråd

SL
30.01.2000 21:27
#29

Endre
Re Georg
Jeg beklager å måtte meddele at jeg brukte faktisk en halv time for å klare å synke ned til Georg sitt åndsnivå. Jeg er ingen turnarounder, men heller ingen georger.
Du annbefaler jo i år det samme som i fjor !
Hvor mye har avkastningen på PDR fra 1.1.99 til 31.12.99 vært ???
Du sitter selv og kaster stein i ett glasshus. Og da må du bare akseptere å bli kallt idiot. Æresmedlemskap i dusteforeningen har du ingen problemmer med.

Superoptimisten

georg
30.01.2000 21:36
#130

Endre
SL
Du synes å passe utmerket inn blandt idiotene rundt turnaround. Jeg ønsker meg et ST hvor slike idioter som deg og turnaround kan få et eget forum. Slik at andre kunne drive samtaler som er verdiskapene. Jeg vurderer imidlertid å etablere et slikt forum selv og der vil folk med for stor idiotfaktor faktisk bli utestengt. Det burde man jaggu vurdere her på ST også før det gror opp for mange konkurenter.
SL
30.01.2000 21:48
#30

Endre
re Georg:
Jeg og mange andre vil ikke bli lei oss fordi om du forlater dette forumet.

Superoptimisten

georg
30.01.2000 21:54
#132

Endre
SL
Jeg skal ikke utelukke at du har flere tilhengere en meg her på ST, men jeg må si at jeg føler meg ikke helt sikker.
sharky
30.01.2000 21:55
#15

Endre
HUFF- er det rart det blir krig i verden.......
Hvis dette fotsetter, flytter jeg snart tilbake til Usa, hvor i allefall folk eier et snev av høflighet og respekt for andres meninger. Alle har vel en privat sfære som man ikke vil at andre skal tråkke innenfor. Å kalle folkr for dustehuer og mere obskøne betegnelser er overtramp.
Ta nå for f ballen og ikke mannens baller.
Gå og vask fingertuppene deres!
sharky
georg
30.01.2000 22:04
#133

Endre
Dette er typisk for turnaround. han er overhodet ikke i stand til å forsvare sine egne anbefalinger. Unntaket er når han kan pjatte med drittunger som totalt mangler markedserfaring. Som å dele ute sukkertøy til unger.

[This message has been edited by georg (edited 31-01-2000).]

Oliver
30.01.2000 22:04
#1

Endre
Jeg setter stor pris på Tunarounds inlegg,det er også et vidt spekter av aksjer som blir anbefalt på kort og lang sikt!
Hadde turen gått til vans så burde Georg vært kjølhalt!!
Vi kan vel se forskjell på seriøse inlegg og hausing,heldigvis har en investor andre fora å forholde seg til før kjøp og salg!!!!!!

------------------

Quest
30.01.2000 22:10
#25

Endre
enig med sharky
dessuten er det bare sunt med uenighet,kanskje ikke minst i et forum som st.Dette fører til at den ene part fungerer som en korreksjon til den andre,så kan forhåpentligvis det beste hentes ut av begges meninger.Men-uenighet og disputter MÅ kunne løses saklig,uten disse idiotiske personangrepene.
God kveld,Q
Risky trader jr.
30.01.2000 22:26
#2

Endre
re: den verste feiden på ST ever,

Det skjærer meg i hjertet å se tilstandene her på ST etter lang tids "sølibat",

hvor gikk det alt galt?

Til alle nykommere,
jeg har hatt den glede å møte noen av STs mest fremtredende skikkelser, deriblant Turnaround. I kampens hete har det blitt slengt ut beskyldninger i øst og VEST( hehe ). Mye av dette stemmer...MEN,

hva så? Vi alle ønsker å skryte av oss gode anbefalinger...ALLE...
at jeg som tilbakevendt tilhenger av ST møter dette kaos preget av voksne menneskers "barnehave-oppførsel" gjør meg noe forundret...

Turnaround er en svært hyggelig type, basta! Gordon, en mann full av viten med svært mange gode betraktninger, du bør ikke komme med bemerkninger hvor du påstår at Turnips arrangerer seminarer kun for å få goodwill og anerkjennelse...ikke du Gordon( ikke ta dette som kritikk, du er beundret i mine rekker )

Georg, jeg ser det har rent litt over hos deg, ikke noe galt i det! Jeg må si jeg ble noe overrasket( i delvis positiv forstand ) da jeg så overgangen fra DNO-analysen til kritikken av "frukthodet" ( er forresten inne i DNO ). Til de av dere som påstår at ST ville vært bedre foruten Georg, skjerp dere!!! Skribenter som Georg, PU, Gordon, rik( innenfor flere "avdelinger" ) ER ST, resten av dere er kun pynt...!

Eskonsipo, vår kjære fredsmekler...stå på!
vi må sørge for fred på ST...hehe.


Ikke vær så bitre..enten sloss som ekte menn( frem med hanskene og balltre ) eller dropp barnslige innlegg hvor personangrep av denne grad får fritt utløp.


Dere alle gjør en glitrende innsats, og ingen er heller perfekte. Vi er alle selvdiggere, vi alle ønsker blest om oss selv...og turnips er en hyggelig, men dog en stor mann( pass på evt. fiender hehe..)


mvh
Karl


PS: rik, så julehilsen din først nå, takk og godt nyttår. Ble det noen negresser inn i det nye året?

Pjakken
30.01.2000 23:09
#46

Endre
For å kjøle ned litt og få støtte i de tanker som Rudyard Kipling uttrykker i diktet "IF" serveres det herved.

If you can keep your head when all about you Are losing theirs and blaming it on you;
If you can trust yourself when all men doubt you, But make allowance for their doubting too; If you can wait and not be tired by waiting, Or being lied about, don't deal in lies, Or being hated, dont't give way to hating, And yet don't look too good, nor talk too wise.

If you can dream - and not make dreams your master; If you can think - and not make thoughts your aim; If you can meet whith Triumph and Disaster And treat those two impostors just the same; If you can bear to hear the truth you've spoken Twisted by knaves to make a trap for fools, Or watch the things you gave your life to broken, And stoop and build'em up with worn-out tools:

If you can make one heap of all your winnings And risk it on one turn of pitch-and toss, And lose, and start again at your beginnings And never breathe a word about your loss; If you can force your heart and nerve and sinew To serve your turn long after they are gone, And so hold on when there is nothing in you Except the Will which says to them: "Hold on!"

If you can talk with crowds an keep your virtue, or walk with Kings - nor lose the common touch, If neither foes nor loving friends can hurt you, If all men count with you, but none too much; If you can fill the unforgiving minute With sixty seconds' worth of distance run, Yours is the Earth and everything that's in it, And - which is more - you'll be a man, my son!

Og så slutter veteranene på ST med kranglingen - i morgen fortsetter vi med å hausse opp favorittene våre, heia FOE, DNO og TAD.

hilsen

Pjakken

prillabayer
31.01.2000 01:39
#23

Endre
re SL

...igjen tar du ordene ut av min munn.

re georg

Nå tror jeg ****meg det har klikka fullstendig for deg! "Kom fram din jævla tispe"... Har du gått fra vettet mann? In case du har helt mista grepet, så kan du snakke med meg. Jeg har psykologi grunnfag (for første gang angrer jeg på at jeg ikke fullførte det studiet), og et åpent hjerte, og er å treffe på johnnylogan30@hotmail.com.

perry
31.01.2000 12:09
#10

Endre
Georg er kanskje litt vel forelsket i Berge Larsen & co...

Men Georg en hyggelig fyr!

Turnaround er kanskje litt vel forelsket i seg selv...

Men Turnips har nå fått sving på Norsken, og det er ikke dårlig. Og når turbo ikke har mensen, er også han en hyggelig kar...

Rompesaft!!!

traderman
31.01.2000 12:12
#19

Endre
Tåpelig Georg , Tåpelig.

Hva er poenget med å slenge dritt på denne måten?
Som du vet er Turnis opptatt av det tekniske når han anbefaler en aksje.

Aner jeg en viss misunnelse fra deg.
Du har sittet og hausset Pdr i 1 og et halvt år nå. Aksjen er fortsatt like Kjiip....

Du er kåret til St's største DUSTEHUE!!

Bondeknøl.

Tradis

ranger
31.01.2000 12:38
#45

Endre
Til georg!
Nå vet jeg det. Du og Turneround er en og samme person.
Du (dere) bare lurer oss, men på litt forskjellige måter.Schizofreni kalles dette på fagspråket. Nå ønsker jeg den analysen på NIS dere lovet oss til søndag ettermiddag. Du må
snu deg rundt (turneround) og gjøre dette for oss nå. Hilsen Ranger
perry
31.01.2000 13:15
#11

Endre
traderman;
Ta deg en slurk rompesaft din ELENDIGE SLIMÅL...

Dust

perry
31.01.2000 13:25
#12

Endre
Prillabayer, SL og andre hobbyloffere;

Dette er ikke ment som et personangrep...
Men hallo!
Sleik meg i anushullet..

Dere burde tvangsfores med rompesaft!

traderman
31.01.2000 14:40
#20

Endre
Re perry

?????????????????????

Et fint språk du har

T

pegasus
31.01.2000 16:54
#9

Endre
Georg ! Du burde skamme deg ! Å drite ut andre som skriver på stocktalk, på den måten du gjør , er ikke annet enn skammelig.
Det er sikkert noen 15 åringer som synes du er morsom, de fleste synes at du totalt mangler FOLKESKIKK.Du burde skjerpe deg.
Det er alltid interessant å lese innlegg fra Turnis og tilegg så er han meget morsom !
turnaround
31.01.2000 17:14
#161

Endre
Som man roper får man svar.
--------------------------------------
Hei Georg.
Jeg vil selvfølgelig ikke legge meg ned på ditt "saklighetsnivå".
Du spør meg om hva Msp har som forretningsområder, og siden du tydligvis er uvitende om det skal jeg informere deg.
-----------------------------------------
Msp har 2 satsningsområder.
1.Renseteknologi, hvor de også den seneste tiden har ingått en rekke kontrakter.
2. Selskapet har også boreteknologi som et av sine hovedsatsningsområder, dette er om mulig den mest spennende.
Dette til din orientering.
---------------------------------------
Så litt om dine angrep, som på meg virker svært underholdende, og viser hvilken personlighet du besitter.
1.A. Jeg anbefalte Msp første gang i fjor vår på 2,50, aksjen gikk senere til kr 6.
B. Du georg anbefalt sterkt kjøp i Msp på 4,80, aksjen falt senere til 2,75, hvor jeg igjen anbefalte aksjen, og hvorpå du imøtegikk meg på det sterkeste, aksjen gikk så til 5,20. Så får dere andre bedømme hva Georg har bidratt med når det gjelder denne aksjen.
-----------------------------------------
2.Så til din ufattelige vingling i Osr.
Georg anbefaler sterkt kjøp av Ocr ved kr 39 området, Ocr faller til 26,50, så anbefaler Georg salg av Ocr, undertegnede skriver "vent med å selge Ocr", da heller selg på løftet som kommer nå, da det er to spennede altenativer for Ocr, en ny emisjon på kr 25 med stor fremtidig oppside eller eventuelt oppkjøp på emisjonskurs + 50%, Georg fremstiller det som ren Bingo&Lott6o å kjøpe ved 26,50.
Ocr stiger igjen til 40 og igjen anbefaler Georg aksjen, finalen er enda ikke skrevet her.
--------------------------------------------
3.Så til ditt "hjertebarn" Pdr.
Georg anbefaler Pdr på kr 17 nivået, aksjen faller siden til 8,90, Georg fortsetter sin evindelige gnåling om Pdr, og da Oljeprisen som han i fjor vinter skulle videre ned, "undertegnede spådde kraftig oppgeng", nå har kommet sterkt tilbake, har selvfølgelig aksjen gått litt opp men henger fortsatt etter øvrig segment.
Undertegnede tok forøvrig inn Pdr i sin langsiktige portefølje ved 10,50, aksjen er nå i kr 13 mao, en pen avkastning.
Dere som kjøpte på Georgs sin anbefaling på 17, kan ju begynne å sende takkebrev.
---------------------------------------
4. Så til din karektrestikk av Nof når kursen var i 1,70, jeg ref."Nof sine eiendeler består kun av noe "skrapjern plassert på en parkeringsplass i Østen et sted" elle noe i den duren.
Kursen var igår 3,75, dette nok en trakkaserin mot en aksje som andre hadde tro på men som Georg på sin karekteristiske måte slaktet.
Dere som trodde på Georg og solgte ut før aksjen steg over 100%, send deres "takkebrev" til deres "idol" Georg
Slutt for denne gang, men mere kommer.
Ha ellers en hyggelig kveld Georg.
Turnaround "Slakteren" fra det blide Sørland.
Ps.Jeg er ikke sur, men morer meg over dine inlegg om meg
Alopex
31.01.2000 17:16
#18

Endre
Gud hjelpe meg Georg. Nå har du lagt hodet på stabben mange ganger. Ser du ikke at hodet ditt triller nedover bakken sammen med PDR investeringen din? Turner'n har truffet mange blinker, du har tviholdt på en skivebom du ble forelsket i. Ikke kom her å prat om verdisikring når du sitter i et glasshus som er til de grad steinet i filler fra innsiden. Ta en pause!
eskimosipo
23.02.2000 18:41
#85

Endre
denne er enda morsommere, he-he

bare krangel mellom georg og turn

The Bull
27.05.2000 19:57
#13

Endre
og?Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS