"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Hjemmeside på Internet
Hjemmeside på Internet
brummen
14.05.2000 19:47
#91

Endre
Emnet er litt utenfor topic, men vet det er mange eksperter her inne. Så jeg drister meg til et spørsmål: Hvor kan jeg få laget min egen hjemmeside på internet? Dersom dere har linken, er jeg takknemlig.

På forhånd tusen takk.

wwenche
14.05.2000 20:19
#250

Endre
Besøk hjemmesidene til www.mamut.no. Her finner du et meget enkelt verktøy, og gratis serverplass! Det er selvfølgelig endel begrensninger, men kan kanskje være en start.
AllTimeHai
15.05.2000 00:10
#31

Endre
Re brummen

Det følger vanligvis med gratis hjemmeside-område med den internettoppkoplingen du har, hos f.eks telenopr, telia eller tele-2. Mamut er som nevnt en grei plass, www.sensewave.com er også meget bra.
Dersom du trenger hjelp,kan du alltids maile meg,
Jeg har ca 25 hjemmesideproduksjoner bak meg, og lager også scripts i ASP.
svenhaa@hotmail.com
mvh
ATH

Polarbear
15.05.2000 03:35
#113

Endre
En litt mer proff løsning enn Mamut etc. får du her:

Gå til www.webeasy.com eller www.activeisp.com

Disse har pakkeløsninger som inkluderer web-server-leie, domene-registrering, e-mail etc.

Du kan dermed - for ca. 150,- pr mnd. - registrere www.brummen.com, få e-mail xxx@brummen.com samt leie 25 MB plass til hjemmesider (mye mer enn du trenger).

For å lage litt mer avanserte hjemmesider enn Mamut etc. trenger du Microsoft Frontpage 97 (eller 2000) (sørg da for at serveren du leier plass på støtter Frontpage Extensions). Frontpage koster rundt 1000-lappen og er nesten like enkelt å bruke som Word.

Et litt mer avansert program er Macromedia Dreamweaver som lager "rene" websider / html-kode uten Bill Gates's fixfaxerier. Det er litt høyere brukerterskel, men jeg vil si det er verdt strevet. Du trenger heller ikke støtte for Frontpage dersom du bruker dette programmet. (er dyrere i innkjøp).

Dreamweaver kan kjøpes online på www.macromedia.com og er egentlig meget lett å bruke derom man ikke venner seg til Microsoft's way!

Dersom du for eksempel skriver et Word-dokument som du vil legge ut på Internett: Du kan velge å Lagre Som HTML. Da får du en stor fil med en voldsom html-kode. Alternativet er å lagre som REN TEXT og så hente teksten opp i Dreamweaver - editere den der (sette inn tabeller, bilder el.l.) - og så legge fila ut på web-serveren. Da får man en fil som er en brøkdel av word-filas størrelse. Det vil også si at den lastes raskere i lesernes web-browsere.

Jobber du i Frontpage hele tiden funker alt egentlig meget enkelt. Du lager din egen lokale web - og når du vil gjøre den offentlig bare velger du Publish og vips så ligger alle filene ute på Internett.

Håper dette var litt til hjelp.

Dersom du vil se sider jeg har laget i Dreamweaver og som ligger på en av WebEasy's servere skal du gå til www.spitra.no

Lykke til!

PB

TKaarud
15.05.2000 06:39
#165

Endre
...eller du kan benytte www.virtualave.net og få benytte ditt eget domene (som du får på www.networksolutions.com ) gratis mot at de får vise reklame på din side.
Pamela
15.05.2000 08:12
#336

Endre
Anbefaler å spandere på deg et domene - da kan du flytte den rundt og velge den beste ISP leverandøren uten å måtte endre på hjemmeside-adressen.
Husk du får det du betaler for (eller ikke betaler for) også i denne bransjen!
Velg kun server med ASP støtte
occ
15.05.2000 10:13
#103

Endre
Prøv http://homestead.com

Gratis. Her er det veldig enkelt å bygge opp din egen hjemmeside akkurat slik du vil ha den ved å klikke og dra elementer hit og dit.
Her kan du til og med etablere dine egne nyhetsforumer etter samme modell som StockTalk, hvis du skulle øanske det.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS