"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Ikke lenge til neste all time high for OSE
Ikke lenge til neste all time high for OSE
kensen
16.05.2000 00:44
#70

Endre
Våger meg på en dristig påstand om at vi ser neste all time innen utgangen av juni. OSE har vært veldig sterk i det siste og har klart seg langt bedre enn de fleste markeder vi pleier å følge tett.

NY solid opp i dag, alle venter rentestigning på .5, og med dagens stigning viser markedet at det faktisk liker at fed viser muskler. Skal også huske at markedet alltid liker å ha rett, så jeg tror på en bedre utvikling hvis vi får .5 økning i forhold til .25, selv om lav rente isolert sett alltid skal være gunstigst for markedet.

Det som virker klart nå er at markedet i NY er ferdig med usikkerheten som har skapt all volatiliteten i det siste. Ser for meg et sidelengs marked gjennom sommeren før videre makroutvikling vil bestemme vei til høsten.

Bortfallet av de overhengende usikkerhetsfaktorene for verdens marked vil bety at OSE endelig kan få fred til å ta ut sin betydelige oppside.

Norge AS har aldri vært i nærheten av den gullalderen vi er inne i nå, og OSE er fortsatt priset rundt samme nivå som for to år siden. OSE`s relative styrke den siste tiden viser at den ikke har tenkt å bli liggende der lenge...
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS