"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Hva forventer vi av Stocktalk og oss selv
Hva forventer vi av Stocktalk og oss selv
dammerud
26.05.2000 08:21
#745

Endre
Starter en ny helgetopic for de som sitter hjemme og som ikke er på Aker brygge, men for å gi disse en sjanse starter jeg relativt tidlig på fredag.

Hvis det er noen som tar seg tid til å komme med innlegg her setter jeg veldig stor pris på dette,

Utgangspunkt: Det har vært temmelig turbulent med mye "rart" for å si det pent her på ST. Enkelte "seiøse" aktører har redusert og eller forlatt Stocktalk pga. dette. Fornærmelser og spydigheter, ja personlige angrep og en del ikkerelevant 5 + 1 -prat.

Spørsmål: Hva ønsker dere selv at Stocktalk skal være og fungere?

Jeg vil bare ta opp noen få tanker og egne meninger og overlater dere å komme med synspunkter.

Men jeg vil be dere om å se framover og ikke rippe formye opp i gammel halm, jeg tenker på den framtidige utforming.

1. Nickname
2. Saklighet
3. Stil
4. Høflighet
5. Relevans
6. Anbefalinger basert på info og analyser
7. Godt humør

8.
9

Stocktalk er en plattform som vi får lov til å opptre på. La oss gjøre den til et kvalitetsforum til beste for oss alle.

Dette vare noen momenter. Håper på respons.


ksandal
26.05.2000 08:27
#160

Endre
Jeg syntes ST er et gjennomført godt forum til å formidle børs info ,MEN det er viktig å bruke like lang tid på å sile ut info som er skrevet, å skille det fra de som KAN noe og ALLE de som IKKE kan noe annet enn å lage kvalme. Synd at noen bare er her for å "snylte" på andres gode tips og samtidig lirer av seg useriøse usanheter om børs selskap elelr medlemmer på ST. Håper gamlegutta på ST gjenomskuer/overser slike "lettvektere" og fortsetter med sine briliante analyser og tips, som jeg ved flere anledninger har tjent penger på. (selv om jeg har hatt et par "stygge" bom på vårparten he,he)
DDD68
26.05.2000 08:32
#154

Endre
Flott initiativ dammerud. Håper LarsenLarsen tar dette innover seg og begynner å sensurere i langt større grad en det som har vært tilfelle i det siste. Det er som du skriver: mange flinke folk har blitt borte eller er innom sjeldnere grunnet det jeg velger å kalle hån...

En annen ting som irriterer meg er at dette forumet fremstår som det rene chat siden hvor en diskuterer helt andre ting en aksjer. Alle har en mening om drapene i Kristiansand i forrige uke eller om ManU er verdens beste fotballag, men dette har ingenting med aksjer på OSE å gjøre. Derfor må slike topics fjernes fortløpende. Det finnes bedre fora for slikt.

En ting som manglet fra listen din er at administrator må påse at det ikke blir mulig å benytte flere Nick av samme person. Dette kan være vanskelig å gjennomføre teknisk, men klarer ST dette vil jeg tro at nivået vil bli hevet betraktelig og vi vil slippe de verste synderne. Det bør også innføres en offentlig advarsel system (ja, gapestokk). Har en skribent gått over streken må vedkommende få en advarsel på samme topic side av moderator. 3 advarsler og vedkommende blir utestengt i 1 uke. 3 utestengelser og vedkommende blir utestengt i 1 år. Poenget er at vi må få hevet nivået her på ST og den eneste måten å gjøre det på er å bruke pisken!

Stå på dammerud!

[This message has been edited by DDD68 (edited 26-05-2000).]

rakablakk?
26.05.2000 08:38
#40

Endre
Jeg mener at det er på tide at det blir rensket opp her på ST. Jeg har brukt ST i aktivt i siden FEb -00 alt på denne tiden synes jeg at ST nesten kun er blitt et forum der man prater om alt annet enn aksjer, man må lete lenge mellom gode innlegg som man kan ha nytte av som investor/trader!
At man skriver om at en aksje går opp eller ned og at man har vert heldig/dyktig med en investering er ok. Men det må ikke bli skryting! Skittkastingen mellom noen personer bør vi holde oss for gode til å gjøre. Dette kan gjøres i andre fora!
Når det gjelder nicknames bør vel de holdes på et seriøst nivå, slik at det ikke støter noen hvertfall.
ST- er vel "aksje snakk". Kan vel også bli"seriøst snakk"?

Qrtasjen
26.05.2000 08:46
#15

Endre
Re. Dammerud

Som navnet tilsier så har vi ett greit utgangspunkt i det å diskutere aksjer og lese andres vurderinger av aksjer.
At diskusjonene flyter over grenser må settes større krav til de som står for dette forumet og henvise slike diskusjoner til andre sider på internet.
Stort sett så har jeg jevnlig vært innom her ett par ganger i løpet av dagen og det er utrolig hva noen skal diskutere her inne for å få seg enten som Sr. eller øke antallet med innlegg/fyllmasse.

Her er det vi som utformer forumet og er det noen som ikke liker det som blir diskutert så forsvinner vi til andre forum slik som mange av tungvekterne har gjort.

------------------
Mvh Qrtasjen

mad
26.05.2000 09:14
#646

Endre
Enig i mange av synspunktene over.

Jeg synes moderatorene har blitt mer aktive, men jeg håper det er flere enn meg som reagerer på at de ikke tar affære overfor bruker som poster slike innlegg:
------------------------------------------
"poorboy
Junior Member
Posts: 45
Registered: Mar 2000
posted 22-05-2000 21:08

Re: mad og morpheus
Håper dere en mørk kveld et mørkt og øde sted møter en svær voldelig
homofil mann. Som skampuler dere så jÆveligt og lemlester dere.
Da tenker jeg nok dere hadde hylt på dødstraff ***** pedofilelskere."
-------------------------------------

Det som gjør meg virkelig opprørt er at moderator lar innlegget bli stående.

link: http://stocktalk.solbors.no/Forum2/HTML/014200.html


[This message has been edited by mad (edited 26-05-2000).]

[This message has been edited by mad (edited 26-05-2000).]

Lim Gordon
26.05.2000 09:15
#4

Endre
Hei Dammerud!
Takk for et initiativ, som absolutt er på sin plass.Som nykommer, er jeg fasinert av diskusjonene og innleggene, men kan styre min begeistring for slibrigheter og røreprat. Får dette holde på lenge nok, moderatorer, er jeg redd mange av de seriøse vil slutte å kaste bort perlene sine i dette forum. Det dukker nok opp et alternativ for disse, hvis behovet oppstår. Nei,finn en metode til å dempe pubertetsinnleggene, eller å sparke ut, permanent, dem som står bak.

Lim

Dream Attack
26.05.2000 09:28
#34

Endre
Helt enig i siste avsnittet til DDD68!

I forhold til det som sto i andre avsnitt:
Går dette an som utenom-snakk?: http://stocktalk.solbors.no/Forum9/HTML/000167.html
"Musikksalongen - kun for interesserte - Som utenomsnakk så mener jeg en slik topic kan gå an, av grunner som at den var totalt fri for overtramp av noe art.
Konklusjon; Så lenge det utenom-tematiske er fri overtramp, og det holdes en høflig tone uten personsnakk, er det i orden?

mvh

Fra en som trenger å skrive mye for i det hele tatt å komme med noe For å bidra med noe i de saksrelaterte aksje-topics.

dammerud
26.05.2000 09:29
#747

Endre
Du verden for en rask respons og takk for innleggene.

Til diskusjonen vedrørerende moderatorene så vil jeg si at "overvåkerstaben" er blitt styrket med to til. De har vært raske til å reagere, selv om enkelte har sluppet gjennom nettet, slik som et av eksemplene ovenfor.

Noen har reagert på at de har vært for strenge, men de finner vel en slags middelvei.

Et annet moment er topictittel hvor vi på Canargo-topicen
har gjort er å lage en nøytral tittel som nå
CANARGO I MAI 9. Her kan alle synspunkter å info komme og det er lett å søke bakover.

Hvis vi ser ellers på topictitlene er det mange mer eller mindre like om samme selskap. Her bør vi prøve å vise litt disiplin. Har selv vært litt ivrig noen ganger, men prøver nå å disiplinere meg.

Takk for responsen så langt.

Dream Attack
26.05.2000 09:44
#35

Endre
ps. - blir som Mad forundret over at moderatorer ikke reagerer på innlegg av typen "poorboy"'s av 22-05-2000.
mad
26.05.2000 09:50
#648

Endre
Kanskje det er Tkaarud som opererer under nicket poorboy?


(det var en spøk.)

Dream Attack
26.05.2000 10:01
#36

Endre
re mad;

hehe, der KAN en kanskje se hvor lett det kan være å mistolke hva som er spøk og hva som er spydighet, når en "chatter"/snakker med folk en overhodet ikke kjenner. Hadde jeg skrevet "Kanskje det er Tkaarud som opererer under nicket poorboy?", det samme, så hadde jeg garantert gått rundt og vært engstelig for om hvordan det ville bli tolket - om det ville bli tolket som morsomhet eller spydighet. Så en skal og bør egentlig være varsom, når en sitter ved sin PC og utveksler ord med noen du overhodet ikke kjenner.

mvh

[This message has been edited by Dream Attack (edited 26-05-2000).]

Jonny fra Stovner
26.05.2000 10:07
#154

Endre
Hei Dammerud

Bra initiativ. Også gode forslag du kommer med. Skulle ønske forslagene ble effektuert umiddelbart. Men det er sheriffens ansvar.


Dersom jeg mot formodning har gått utover ovennevnte regler, så ber jeg ydmykt om unnskyldning for det. Skal gjøre mitt beste for å etterleve din visjon for ST.


MEDfange 102

The force is not with me!

mad
26.05.2000 10:16
#649

Endre
Jeg mener i allefall at innlegg av den typen poorboy presterte bør føre til en resolutt utestegning. Faktisk kan jeg ikke komme på en eneste grunn til å la være å reagere. Likevel er det denne løsningen moderator har valgt.

Det hadde vært MEGET interessant få moderators forklaring på hvorfor innlegget ikke er slettet og poorboy fjernet.

Kom på banen, TKaarud!

[This message has been edited by mad (edited 26-05-2000).]

Gladiator
26.05.2000 10:20
#1

Endre
Re. mad,

Hele topicken om dødsstraff er en hån mot de som rammet av tragedien, mot ST, mot alt og alle......og jeg er som deg forundret (og det er mildest talt) over at moderatorer tillot denne type "edder og galle" utveksling... attpåtil om et meget politisk tema.... midt i noe som er en nasjonal tragedie.

Og det virket neppe som god reklame om en ønsker å arrangere ST-treff og bringe folk sammen.... jeg antar du ikke er overbegeistret ved tanken på å snakke aksjer eller drikke deg full sammen med poorboy!!!!!!!


mvh
Gladiator
"Når det trengs mannsmot og styrke"

mad
26.05.2000 18:52
#663

Endre
godt sagt, Gladiator!
Harry
26.05.2000 19:04
#188

Endre
Re. bl.a. Dammerud, Mad og Gladiator. Mye godt i denne topicen. Setter bl.a. fingeren på manglende autoritet hos moderator. Når Sol nå skal på børs bør ledelsen være klar over hvilket ansvar man har! God aften fra Harry, en av de som er mer eller mindre borte herfra pga. alle overtrampene.
Female
26.05.2000 19:08
#130

Endre
Re: Mad.

Jeg er enig med deg.
Jeg oppfatter innlegget som en trussel...
Her burde det vært reagert med en utestengning.

[This message has been edited by Female (edited 26-05-2000).]

mad
26.05.2000 19:16
#667

Endre
quote:
Originally posted by Female:
Re: Mad.

Jeg er enig med deg.
Jeg oppfatter innlegget som en trussel...
Her burde det vært reagert med en utestengning.

[This message has been edited by Female (edited 26-05-2000).]


jeg føler meg vel ikke akkurat truet av poorboy, men Muffdivers innlegg i samme topic gjorde meg noe uvel. Han skriver rett ut at han ønsker at jeg og barna mine (jeg har to) skal bli myrdet. (Riktignok oppfyller jeg ikke kriteriene han forutsetter for at jeg skal fortjene dette)

baltus
26.05.2000 20:47
#100

Endre
Dammerud, jeg er nok noe yngre enn deg, trolig eldre enn de fleste. Som deg etterlyser jeg en vilje til anstendighet og ordentlighet. Fleip er ikke utelukket.Jeg har i det nærmeste sluttet å lese innleggene her, men ble nysgjerrig på din topicoverskrift.
Dette er et anarkistisk forum, og folks motiver for å skrive er like forskjellig som
vi er forskjellig. Drømmen alle har er å finne gode analyser, informasjon og grunnlag for noen beslutninger. Selv om ikke alle kan bidra med analyser, så vil summen av den infohenting som ST-ere kan bidra med være viktig. Det er jo helt utrolig mye info folk snubler over og legger ut her. Noe stort analyseforum kan dette aldri bli. Skuffelsen er at det heller ikke fungerer som et forum for meningsutveksling på en ordentlig måte.
Rop på moderatorer så mye dere vil, jeg tror bare forfallet som aksellererer vil fortsette. Jeg finner snart ikke igjen noen av dem som skrevt vettig og vittig for et snaut år siden.
Aksjeforum setter innholdet inn i en ramme av opplysninger som de ansvarlige bidrar med. Forumet brukes ikke så aktivt, men ST er jo bare tilgang til chattesider, ingen investering fra eieren, og da blir bidragene deretter.
Fortsatt er det vel hårfint foran Hegnars forum, men det varer ikke lenge.
snapp
26.05.2000 21:41
#9

Endre
Har studert ST en tid og finner det interessant. Jeg tåler en støyt, men har tenkt mye i samme baner som mange her. Det er for mange "blåruss" og haussere på ST. Jeg er skremt over mange av holdningene som kommer frem i enkelte topics. Men det er også morsomme useriøse innlegg som liver opp. Livet og ST skal også være litt moro, Slike moro-topics skilles jo fra aksjepraten som merkes jo med ticker og da kan en jo skygge unna det andre.
Vurderinger og analyser, korrekt informasjon, diskusjon med saklig enighet/uenighet med en høflig og vennlig form med humor må være målet.
eh
26.05.2000 21:53
#33

Endre
Gode innlegg ! Er rimelig fersk på ST. Fant fort ut at dette er et bedre fora enn BørsForum på Hegnar. Tror det er fordi ikke gjester kan skrive innlegg her. Vi er mange og det er interessant å lese om andres meninger og taktikker. Faktisk tror jeg at vi representerer (noen ganger) den generelle handlers tanker og forventninger til markedet slik at ved å lese inleggene her kan man få en ide om hvor en aksje går. Dette gjelder selvfølgelig ikke MEC. Men faktisk tror jeg at små aksjer som MEC kan få små løft med haussing som vi har sett tidligere. Syns ikke selv at det er nødvendig, men det kan være at vi sammen er sterkere enn vi tror. Aksjehandel over nettet har mangedoblet seg i det siste og vi må få informasjon fra noen steder. Jeg tror mange klikker inn på ST. Det er ikke alltid like lett å få snakke med en megler for småtradere. Selv har jeg kontakter med noen i markedet men føler at en kikk på ST hjelper meg i valget f når jeg skal kjøpe/selge. Håper at vi kan få gode seriøse innlegg her, som vil hjelpe oss i å gjøre de rette valg. Det som er gjennomgående er at når noen vil ut av en aksje, --- ja så prøver man noen fortvilede innlegg for å få inn noen flere kjøpere. Dette syns jeg er tåpelig. Det funker iallefall ikke.

Lenge leve ST!!

phudge
26.05.2000 22:41
#120

Endre
Synd dette med all haussingen kontra Stock 'Talk', men jeg står like skyldig som mange andre her innen dette med haussing.

Det burdre vært noen form for restriksjoner på start av topics. (Maks 5 per uke) eller noe slik, da ville vi kunne ha mere fokus på det som ligger inne, enn å alltid jage etter noe nytt. Dette ville også redusere f.eks alle MEC topicene som går igjen. Hadde vært fint med mer historikk.

caligula
26.05.2000 23:07
#784

Endre
En liten iaktagelse fra undertegnede:
Registrerer at nye brukere er vel sprelsk i både ordbruk og oppførsel,men har dere registrert endringen når vedkommende har tilbrakt noen mnd på ST? De aller fleste har bråmodnet, noe jeg tror dels er et resultat av irretesettelser av Seniorer og at flere tydeligvis higer etter Seniortittel selv,og at de ved oppnådd ansenitet, føler at tittelen medfører et vist ansvar!

At det fortsatt er utskudd skulle bare mangle da vi er et stort antall brukere.
Frafallet av profilerte brukere KAN jo ha en naturlig forklaring i generell nedgang i markedet også.

cal

Groucho
26.05.2000 23:22
#119

Endre
Jeg håper at vi kan slippe å se en ny Canargo topic hver eneste dag. Hvem er det som oppretter disse; ser ut til å være Dammerud.
jesper
26.05.2000 23:59
#71

Endre
Seriøsiteten på dette forum blir oftere og oftere meget lav. Jeg har ikke vært her så lenge, selv om jeg har "puslet" litt med aksjer i noen år. Likevel mener jeg at jeg ser en tendens i utviklingen.

Har i det siste vært sjeldnere innom her, hovedsaklig for at jeg ikke orker å lese all "dritten" som man må gjennom for å finne innlegg med litt innhold. Dette er helt klart noe som skremmer vekk de seriøse, og da blir det jo bare rør her....

McStock
27.05.2000 00:03
#337

Endre
re groucho

CNR-topicene har kanskje vært noe av det mer seriøse som har vært å se på ST i det siste. At det er mange av dem har den enkle grunn at mange er interessert. Så argumentet ditt faller liksom til jorden, og jeg tror ikke dammerud trenger å se det som en spydighet en gang.

God bedring!

Bravo
27.05.2000 00:03
#2

Endre
Stocktalk! Innebakt i dette småcoole navnet ligger det noe essensielt. Dette forum er for meg en måte å skape en informasjonsutveksling som gjør at vi "menigmenn" har et mere riktig grunnlag for våre surt opptjente investeringer blir plassert riktig. Dette er et forum for de som vil tjene penger på aksjemarkedet, og dermed trenger alle mulige relevante opplysninger for å gjøre akkurat det. Hvis vi gjør dette på en skikkelig måte vil vi utligne noe av fordelene de "store gutta" har! Dette er faktisk kommunisme i praksis, hvis vi antar at informasjon=penger=all makt til folket. ST'eres portefølger vil i de fleste selskaper være ubetydelige, dermed har vi ingen reell "hausekraft. Hvis vi derimot tilstreber oss og formidle såkalt riktig informasjon, så kan vi faktisk utligne litt av fordelene Sveaas og tilsvarende har. Til slutt en formaning: La alle personlige psykoser rutes til der de hører hjemme, la ST fortsatt bli et forum for de som ønsker å tjene penger!
Eskonsipo
27.05.2000 00:05
#1149

Endre
Haussing av aksjer er sunt.
Vi får mere likviditet i en eller flere hotte aksjer og vi kan tjene penger.
Det er morsommere å følge med på ST når en aksje hausses under 1
topic og alle handler.
ST var meget morsomt før i tiden....
JEg vil ha gamle ST tilbake....
Bravo
27.05.2000 00:11
#3

Endre
Re: Eskimo!

De som faktisk betyr noe for aksjekursen sitter vel ikke akkurat foran PC'en å besvarer slike innlegg!

Pentium
27.05.2000 11:35
#107

Endre
Håper virkelig disse innleggene også medfører at det blir ryddet litt opp her.

Det er ikke mange (10)år siden at blårussens anstendighet lå i en annen verden.

Crom
27.05.2000 12:22
#170

Endre
re. cal

Som representant for den gruppen du skriver om, så vil jeg si meg helt enig. Jeg har enda litt igjen før seniortittelen tynger alt for meget, men jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen.

Som aksjeinvestor er jeg seriøs nok, men er selvsagt inne i en aktiv læreperiode. Grunnen til at de første innleggene her gjene blir "bråkjekke" i tonen, er todelt:

1. Forumet virker i starten usedvanlig kaotisk, og man føler ikke at det mulig å stole på noe som helst. Følgelig hiver man nok vekk mesteparten av det seriøse og beholder det useriøse i egne innlegg fordi " ingen bryr seg, og alt er uansett like tullet"

2. I starten går man gjerne på en del blemmer- både å stole på innlegg man ikke skulle stolt på, og fordi man handler/tenker helt feil. Da er det greit å slippe ut noe av frustrasjonen her...

Alt i alt- det tar noen mnd. å finne ut at det er seriøse aktører her- selv de som har de mest useriøse topicene har også seriøse og tildels veldig gode innlegg. Slik forandrer man tonen litt etter hvert selv også.

Ellers synes jeg fremdeles det mest ødeleggende er den stadige mistanken om at en del bruker mange nick i den hensikt å manipulere småsparere til å foreta handler som ihvertfall ikke småspareren tjener på...

Man bør altså tillate litt sprell fra nykommere- etterhvert har de nok en del å bidra med. Terskelen bør ikke være så høy at ingen "tør" å skrive med mindre de har 20 års erfaring.

Veldig bra er det at erfarne, og dyktige, folk tar seg tid til å svare på "dumme" spørsmål. Det ser jeg mye av her.

Crom


dammerud
27.05.2000 21:50
#757

Endre
Til Groucho først.

Ser du bemerker at det blir opprettet Canargotopicer relativt ofte. Grunnen er at det er mange innlegg og at vi forsøker å holde oss til ca 50 innlegg før vi går over til nye. Alle cnr. topicene blir nummerert slik at de er lette å finne fram i og jeg pleier å ta med noe av den siste infoen videre på den nye.

Jeg kommer til å opprette Canargotopic i Mai nr. 10 fordi 9 -ern er full. Du er hjertelig velkommen til å lese våre innlegg og håper at du setter pris på bli "daglig" oppdatert.

Og så dere andre:

Ellers synes jeg det mange "vettige innlegg" og setter pris på responsen.

Håper at de nye skjønner at det er noen av de gamle som forsøker å sette en høy standard til nytte også for dere.

Det er viktig for Stocktalk at dere selv er med å heve standarden her.

En ting er også lurt.
Eks. : Du ser en aksje som synker(du er inne i denne og vet ikke hvorfor)
Da kan du bruke ST. til nødrop "Hjelp,
x -selskapet stuper, noen som vet hvorfor."
Engasjer deg. Ditt bidrag kan være viktig,for det er kanskje andre som ikke er oppmerksom på dette. Eller det kan være det motsatte: " Y-selskap går så det suser, noen som vet hvorfor."
Lykke til og en god helg.

caligula
27.05.2000 22:15
#788

Endre
Re Crom
God beskrivelse/ godt innlegg!


Re Dammerud
Har ikke aksjer i Canargo,men følger med på trådene dine uansett. Seriøse og informative er min konklusjon.At noen finner det betimelig å klage på en daglig Canargo-topic finner jeg underlig. Det finnes mange andre aksjer som "okkuperer" mere plass med opptil 6 nye topicer HVER dag.

Til slutt vil jeg ønske alle sammen en riktig god helg!

Mvh cal

cito
27.05.2000 22:48
#295

Endre
Dammerud

Synes CNR-trådene fungerer akkurat som de skal. Begynne på ny når den gamle er full. Problemet i mange andre tilfeller er at det er for mange PR-kåte skribenter som bare "må" opprette en ny topic for samme selskap selv om det allerede er 3-4 fra før. Støtter også dine initiativ for opprydding på ST fullt ut, stå på!

mvh Cito

dammerud
28.05.2000 18:22
#763

Endre
Tillater meg å sakse litt fra en annen topic med henstilling til moderator fra Eskonsipo.

Kan være litt relevant og også at vi kan diskutere over topicgrensen.

Sitat:...Someone! SOL Børs diskusjonsforum
In the pit
FORSLAG TIL MODERATORENE!

profile | register | preferences | faq | search

next newest topic | next oldest topic
Author Topic: FORSLAG TIL MODERATORENE!
Eskonsipo
Senior Member
Posts: 3356
Registered: Feb 99
posted 26-05-2000 23:19
--------------------------------------------------------------------------------
Fjern følgende type topics:
Musikksalongen/-nytt [2] - kun for interesserte..

Hva forventer vi av Stocktalk og oss selv.

Herresalongen IV

Nasdaq kommer (LAG NASDAQ DISKUSJONSSFORUM)

Ja så chatter vi igjen (LAG HELLER EN HYPERLINK PÅ IN THE PIT)

Aker Bygge – Vin, øl & felles hygge…

Nå blir det rødt der borte

K-Markets SUCKS! (DISKUTERES PÅ EN ANNEN SIDE FEKS)

Til alle day-tradere i MEC, OPC etc... (FLYTTES TIL MORSOMME TING)

Teknologi har nådd botn!(?) (FLYTTES TIL TRENDER)

Gratis trading ! (FLYTTES TIL SIDEN FOR TIPS)

litt over en time igjen!!! (SLETTES PGA USAKLIGHET)

På tide å boikotte OSE som trading plass? (FLYTTES TIL ANNE SIDE)

Frukthuet har tatt navnet "Turnablond". OBS OBS (slettes og slett bruker)

USA Futures (sett opp futuren online på in the pit)

Henning Berg: NORGE KAN BARE GLEMME Å VINNE EM (FLYTTES TIL SPORTEN)

Røykesalongen - Kun for røykere (FLYTTES TIL CHAT)


Da ville vel noe være ordnet tenker jeg.

Jeg prøver å gjøre mitt for at nye topics skal holdes nede og handle om aksjer på en eller annen måte...
Jeg kan alltids begynne med min gamle stil jeg også......

Vel, jeg ønsker tilbakemelding på disse forslagene.

Sitat slutt.
----------------------------------------


Eskonsipo har noe her og en del av det han foreslår tror jeg er meget fornuftige.
Andre kan en være uenig i.

For oss er det faktisk et relevant innlegg her,derfor har jeg tillat meg å sitere dette.

Ha en fortsatt god helg.

Dream Attack
28.05.2000 20:02
#46

Endre
I just wanna say what a superb site this is! Keep up the good work!!

- men når det gjelder innlegg og topics skrevet i helgene, så blir det vel irrelevant hva de handler om, så lenge interessen er der og de IKKE brukes til personangrep el. til å diskutere personer som ikke er med/el. "tilstede" i selve diskusjonen. Sett ut i fra at det vanligvis er ganske mange helge-topics som ikke dreier seg om aksjer?

Jo, faktisk, så har denne helgen vist en gledelig endring, med overraskende mange aksjerelevante topics på ST! Bra!!


[This message has been edited by Dream Attack (edited 28-05-2000).]
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS