"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Igroups utvikling i neste uke
Igroups utvikling i neste uke
nysjerrig
25.06.2000 20:17
#1

Endre
jeg ser at igroup har sabilisert seg på rundt 4 kr den har faktisk steget ca 0,10 øre per dag i de siste 3 dager. jeg regner med at vi ser en økning her i neste uke. økningen tror jeg kommer raskt å fort nå som alle må få øynene opp for det store potensiale som aksjen har på kort og lang sikt. det å kjøpe seg inn her på 4 kr + vil gi god avkastning i løpet av en til to uker, trolig vil vi se en økning på ca 20% om de siste dagens utvilking fortsetter. et annet poeng her er at fondenen ikke har kjøpt seg inn ennå det vil komme med en stabil kurs rundt 5 kr. Forid da vil børsverdien være på et slikt nivå at fondene vil måte posisjonere seg i Igroup, da vil det virkelig skyte fart. De som har kjøpt seg inn nå i starten, vil kune få en fin avkastning.
kommentarer vil bli imøtesett
Loffen
25.06.2000 21:05
#45

Endre
Re: nysgjerrig

Det du skriver høres fornuftig nok ut...aksjens nedside er trolig begrenset til det vi opplevde forrige uke. Det er veldig mange småsparere som har posisjonert seg i iGroup...foreløpig sitter de fleste rolig og venter. Hva som vil skje framover, og hvor fort det vil skje, gjenstår å se. Men når kursen begynner å gå, kan det skje fort. Det spesielle med småselskap på Oslo Børs er jo at det er trangt i utgangsdøra, og like trangt i inngangsdøra...
Straks starter børsens sommerrally - da blir det spennende å se om iGroup blir med!

Santa
25.06.2000 21:44
#131

Endre
IGR kommer helt sikkert, det begynner å bli færre selgere på disse lave kurser. IGR`s korte historikk på hovedlista viser jo et utrolig lavt volum. Denne kan raskt gå 30-40% på noen dager. Husk det er ikke mange uker siden den lå stabilt mellom 5,5 - 7,-.
Det tilsvarer en økning fra dagens kurser på 40 - 70%.
Det er kun kommet positive meldinger fra selskapet etter børsintroduksjonen.
Last opp, denne kommer raskt og brutalt.

mvh
Santa

sqorpio
26.06.2000 01:00
#269

Endre
Tre meget lite interssante innlegg!!
Dere er alle interessert i om kursen kanskje bør opp, men legger småsparere, og 10øre opp om dagen, og fond til grunn for deres håp om oppgang! (Som ikke kommer).

Nemlig!
Problemet til IGR er at nettopp dere putter småpengene inn i selskapet, og efterpå ikke skjønner noenting!!!

Nå trenger vi penger og mennesker som tør å håpe på inntjening og som spør seg: Vil iGroup klare å utvikle seg på riktig måte, vil de kunne tjene penger om et/to år? O.S.V.

Personlig sitter jeg med en god del IGR, men jeg håper at kursen går ned kortsiktig (en til to måneder)! Mest pga. den personlige gleden jeg får av at noen må selge med tap.
Dernest for å få tak i billige aksjer sjæl!!

Goodstock
26.06.2000 08:59
#13

Endre
Les artikkel i dagens Finans Avisen.
iGroup satser på bruktbilsalg over nett og kjøper opp to godt etablerte aktører.
I løpet av tre-fem år vil denne aksjen stå i 50. Kjøp en liten post og bli sittende. Denne aksjen har en stor oppside for de tolmodige..
Loffen
26.06.2000 17:56
#46

Endre
Ja, tålmodighet må til! -Hva slags suppegjøker er det som ligger på selgern til 3,70??
"There's a nut down on the corner giving dollarbills away"
(Dr. Hook)
fuglen
26.06.2000 19:39
#122

Endre
Kan bli spennnende å se om IGR kommer til å overleve, med den "burn raten" de har på penga vet jeg ikke hvor lenge de kan holde på? En emisjon på disse kursene vil bare kunne bli negativt for oss aksjonærer.
Det var mega negativt at Amazon.com raste ned over 20 % i USA. Ikke bare fordi det var Amazon, men fordi det reflekterer folks tro på e-commerse, som mange nå begynner å sammenligne med postordre.

Loffen
26.06.2000 19:52
#47

Endre
Re:fuglen
Du har sikkert et poeng i at man skal ha litt sunn skepsis under vurdering av et selskap. Tror allikevel skepsis er godt og vel innebakt i kursen til IGR allerede...
Hele IT-bransjen har jo vært på "avvenningsklinikk" i vår, men om noen kurser har vært overvurderte, kan man ikke dødsdømme hele bransjen. Når det gjelder AMZN, så er de et markedsledende firma som har fått juling i overkant. Kursen her kan sprette like fort opp igjen 20 % - Nasdaq beveger seg hurtig. All time high derimot, er nok et stykke unna...
Den som har lever får se, som de sier hos Blåkors...Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS