"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > Superoffice - kommer nok!
Superoffice - kommer nok!
Blueboy
29.06.2000 18:32
#112

Endre
Kan vi ikke samle alt under en topic?

Klippet dette ut fra hjemmesiden:
Spennende jobber i SuperOffice Norge
SuperOffice er et av de meste profilerte og markerte softwareselskapene i Norge. 10 års erfaring og en installert base på 21.500 bedrifter, setter oss i en unik posisjon med tanke på salg og implementering av nye CRM, e-business og web-baserte løsninger. Vi er i rask vekst i alle markeder og søker nå nye medarbeidere til vår organisasjon i Norge. Vi er en effektiv, dynamisk og profesjonell salgs- og implementeringsorganisasjon med høyt tempo og fokus på salg. Er du en person som ønsker å bli en del av et ”winning team” kan du klikke nedenfor for å lese mer om de forskjellige stillingene.
SuperOffice Norge – Jobb
SuperOffice Norge A/S er SuperOffice ASA’s datterselskap i Norge. Selskapet har i dag 60 ansatte innen marketing, salg, implementering og opplæring som jobber med våre løsninger SuperOffice, Caesar og Interactive Office. Vi har en installert base på i overkant av 8.000 bedrifter og er derved den ledende aktøren i vårt marked. 50% av våre løsninger leveres gjennom sertifiserte SuperOffice forhandlere.

Nedenfor finner du en oversikt over de forskjellige stillingene vi ønsker besatt. Velg den som passer deg best og send oss din søknad i dag. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, profesjonell utdanning og utvikling, høyt tempo og salgsfokus.

Ledige stillinger:

Key Account Manager
Web-designer
Selgere
Systemkonsulenter
Konsulent Prosjektavdelingen
Supportkonsulenter

Stillingsannonse også på første siden av Finansavisen idag.

Det er tydelig at SUO ekspanderer.

Blueboy
29.06.2000 18:35
#113

Endre
For de som trenger å bli bedre kjent: http://www.superoffice.com/forside.asp
http://www.superoffice.no/

Ja, jeg er blitt SUO aksjonær.

yohoo
29.06.2000 21:41
#928

Endre
Hva med morgendagen, ser vi 35 i morgen?
TorEK
29.06.2000 22:01
#53

Endre
--------------------------------------------------------------------------------
Ja i dag solgte PW gutta seg sikkert ut av SUO, etter å skapt skrekk og gru hos noen aksjonærer med PW pratet sitt. Det medførte at kursen sank på onsdag, og steg i dag da man skjønte at dette bare var noe tull for å få ned kursen slik at de kunne skaffe seg noen billige SUO aksjer som siden kunne selges på stigende kurser. Det er bare tragisk at noen lar seg lure av slikt tullprat på ST og i dette forum. Enten er det løp og selg, eller så er det løp og kjøp. Resten kan man bare tenke ut selv, men for å hjelpe litt på er det selvfølgelig bare for at de enten er på kjøperen eller selgeren. Alt etter som det passer i i strategien for neste dag
Pølsa
29.06.2000 22:21
#41

Endre
Superoffice! Kjerringa mot strømmen!

Allt går opp, SUO går ned.

Allt går ned SUO går opp.

Pølsa sier merkelig! Dette henger ikke på greip. Men det kan være det samme. SUO viste styrke og motstand etter gårdsdagens hardkjør mot aksjen. La dette modne litt nå. Denne prossessen tar nok litt tid med forutsettning at ikke det kommer positive meldinger. Hvis det skjer er det bare å holde seg fast. Markedet kan ikke ha unngått å se siste dager bevegelse.

Markedet er skjerpa på SUO nå!

Chartet til SUO er ikke lett å tyde nå. Befinner egentlig i ingenmannsland.
Det kan slå begge veier. Det slo ned og har blitt vendt opp. Da skal det slå opp neste gang.

Setter en pølse på at SUO har samlet styrke, trukket pusten, armert rakettladningen.......nedtellingen har startet........vi vet bare ikke nøyaktig hvor nedtellingen har startet ifra.

God SUOmmer, godtfolk!

Mvh. Pølsa

yohoo
29.06.2000 23:59
#930

Endre
På lang sikt slår selvfølgelig dette opp.
john
30.06.2000 09:11
#20

Endre
En dags oppgang betyr ikke oppgang har kommet. Hvis det fortsetter noen dager, da kan vi si en oppgang, Ellers skal det ligge rundt Kr. 30-31 er det også mulig videre ned.

Det kan bli lært fra denne gang at det finns ingen aksje som er "latterlige" billig.

yohoo
30.06.2000 09:36
#931

Endre
sluttkurs i dag, 33-34?
yohoo
30.06.2000 09:46
#932

Endre
re john

Jeg skjønner ikke helt den store interessen din for SUO? Er du på kjøpern? Eller har du tapt alt i MED?

oehb
30.06.2000 09:56
#50

Endre
32,x og jeg er særs fornøyd...3-4% daglig er/blir *GULL*
Blueboy
30.06.2000 13:09
#114

Endre
Kursen står nå på 31.20. CM har fortsatt buy som anbefaling på SUO. Regnskapet for 2Q blir vel presentert i midten av Juli. Jeg venter røde tall. Etter kursen å dømme venter alle det. Se ikke bort fra at SUO kan overaske både med bedre tall og større ekspansjon enn markedet venter.
Men det nå en gang fremtidsutsiktene som har lokket meg til denne aksjen. Hvis halvparten av det som opplyses på deres hjemmesider om antall kunder og samarbeidsavtaler er sant, er dette konsernet fundamentalt solid.
Samarbeidsavtalene er ikke med døgnfluer og harry-selskaper på otc, men med solide markedsaktører med stor innflytelse både i Norden og Europa forøvrig.
Jeg nevner en: Microsoft.

SUO, for de langsiktige men også potentiale på kort sikt.

Hilsen Blueboy

Blueboy
30.06.2000 13:36
#115

Endre
Visma etablerer kontor i Rio de Janeiro.
Det søramerikanske markedet, og Brasil spesielt, er raskt voksende og gir betydelige muligheter både innen shipping, offshore og landbasert industri. For Visma Marine er tilstedeværelse i dette markedet viktig som en del av en global strategi.

Integrert samarbeidspartner for Visma: Superoffice.

john
30.06.2000 15:56
#21

Endre
yohoo

Jeg skjønne ikke hvordan du spår kursutvikling. Din magefølelse er trolig ikke godt nok. Imorgen skal det til 35, eller idag skal det til 33-34, Som aksjonær, kanskje er jeg mye tålmodigere enn deg. Vi må sjekke litt gran omkring før spår.

Prinsen
30.06.2000 16:27
#588

Endre
Altså her skal jeg være litt forsiktig, siden jeg har hausset SUO selv.

Dog synes jeg vel at visse kortsiktige kursmål er noe vel optimistiske. Har sagt 1000 ganger at dette er en fundamental aksje som vil komme. Dessuten er nedsiden i denne mindre enn før.

Grunnen til at jeg gikk ut, var at jeg ikke har så mye penger at jeg kan låse mesteparten i en aksje der det ikke skjer noe.

Det viser det seg jo at john som er mer nøktern, ofte får rett over andre som håper på store sprang samme dag.

Håper jeg ikke irriterte altfor mange nå.

God helg
Prinsen

john
30.06.2000 23:02
#22

Endre
Takk for kommentaren. Jeg synes aksjeinvestering er en hard opplevelse. Mer trist enn hyggelig. Det er virkelig tungt for man å bare leve i håp og ønske. Men likevel vil så mange gjøre, rart!
Pølsa
01.07.2000 00:24
#43

Endre
OK godfolk!

Nå har jeg nesten en følelse av at SUO topicer og innlegg nesten har blitt en familiefeide. Det er litt variasjon i meniger om SuperOffice, dens potensiale, utvikling, forventet utvikling. Her er john på den ene ytterkanten og yohoo med fler på den andre.

Familien krangler og det er bra! Det belyser andre nyanser en de som ofte faller en til hjertet.

For nå å få dette mest mulig konstruktivt oppfordrer jeg alle til og liste opp 3 positive forhold rundt SUO og 3 negative forhold. Gjerne med en liten kommentar. Vi lover at ingen blir sure etterpå :-) Vi har hele helgen på oss så noe burde vi jo ha til mandagen. Pølsa legger inn sitt tilslutt siden jeg fant det på!

Forøvrig god helg alle sammen for eller imot ;-)

Mvh. Pølsa

Bruce Wayne
01.07.2000 01:01
#90

Endre
Nå tar det av! Men SOI kommer til å gå mest!

CRM market expects revenue to hit $1bn mark

Changing market forces are driving growth in Western Europe's CRM market, with revenue for the sector expected to jump to over $1bn this year, according to a report from IDC.
The report predicts companies will become more customer focused as the internet and WAP present them with a larger consumer base.
Globalisation of business and EU directives pushing for increased deregulation and competitiveness were also highlighted as factors behind the growth in CRM.
IDC analysts estimate the market will treble in the next two years with CRM revenue hitting $3.3bn by 2004.

yohoo
01.07.2000 01:45
#933

Endre
Vi er visst blitt en fast SUO-kjerne her. Kult-aksje, ikke lenge før vi må ha SUO-treff.
Altså jeg er LANGSIKTIG, og overhodet ikke utålmodig, det har jeg nevnt flere ganger, helt tilbake i fra april da jeg kjøpte SUO. Så nå er det sagt en gang for alle.

3 positive om SUO:

1.SUO utvider seg i voldsomt tempo, omsetningsøkning på 50% i forrige kvartal.
2. En rekke nye avtaler
3. En aktiv ledelse som satser hardt for å lykkes, blant annet oppkjøp av Caeser. Og lansering av Galaxy som ligger på lur, dette tror jeg vil gi resultater fra 3kvartal.

3 negative om SUO:
1. Enkelte tror SUO er et lekeprogram.
2. Det må bli større interesse, folk må fatte potensialet, og det vil komme når markedet generelt bedrer seg på OSE. Til sensommeren og høsten?
3. SUO vil etter min mening levere et svakere 2 kvartal enn 1, pga av at det selges mindre generelt i dette kvartalet, flere fridager og div. Kanskje rødt? Men hva gjør vel det når 3-4 kvartal blir helt sinnsykt :-), og når jeg er langsiktig, og når galaxy kommer.

faber
01.07.2000 15:45
#105

Endre
Gikk inn i SUO for ca en mnd siden,har vert der siden.Men desverre har mine SUO røket ut både oppover ut med noe på 37 og nedover mot 34(resten gikk ut på S/L 31.5).Satset det jeg hadde på SUO (12000)aksjer.Kanskje ikke mye for noen her ,men for meg var det mye.Har ikke holdt på så lenge med aksjer men dette er den første jeg har vert med på som har en seriøs haussing.Desverre så følte jeg at jeg begynte å bli forelska i denne og så dette som farlig,derfor S/L på mine siste 3000 var på 31.5(det var kona som maste). Sitter igjen med en liten gevinst,men drar den seg
mot 33-33.5 er jeg med igjen,for denne har jeg tro på kan gå.Og når den går går den skikkelig ,det så vi når den spratt opp i 38 på et par dager.
Har nå hoppet over på SFJ med alt og sitter litt langsiktig,inngang gjennomsnitt 43,6 og håper det gir en pen avkstning.
Hvis ikke suo beveger seg nevne verdig nedover de neste dager tror jeg at oppsiden er stor,og håper for all del at "john"
med sin baussing ikke får rett,at denne er det nye PDR.Takker (foreløpig) for mye god informasjon om SUO og ønsker lykke til.(**** jeg ble vist forelska i denne allikevel)
Jalemo
01.07.2000 16:19
#40

Endre
SUO, neste uke. Tror den kommer til å teste støtten opp mot 33-34, men det virker som om det må noe fundamentalt til før støtten brytes.. Det er uansett ett glimrende tidspunkt å kjøpe seg inn nå(31), i ett kortsiktig perspektiv.. SUO har begynt stigningen innenfor trendkanalen og ingen slike stigninger har snudd før støtten tidligere. Så denne ser sterk ut teknisk.
kortsiktig alltså.
Pølsa
03.07.2000 08:31
#44

Endre
Pølsa følger opp!

Tre positive:

1 Europas største leverandør innen CRM
2 I ekspansjon, nytenkninger, dveler ikke ved gammel software som detter av lasset. Løsninger som gjør at deres eksisterende kunder får muligheter til å ekspandere og utvikle sin bruk.
3 Gode samarbeidspartnere for implementering og salg av SuperOffice.

1 Insider selger på ”ugunstig” tidspunkt. Dette er ikke sikkert men oppfattes slik av aksjonærer.
2 Markedet har ikke fått øynene opp for SuperOffice og deres muligheter.
3 Rykter i markedet om PW. Dette kan skape en negativitet rundt SUO som er tung å snu. Positive meldinger fra bedriften er nødvendig.

Mvh. Pølsa

Bankerott
03.07.2000 08:41
#220

Endre
God morgen !

Sjekk denne : http://www.superoffice.com/other/productflash/index.htm

3. positive

1. Flere meget bra produkt, bruker selv Superoffice daglig.

2. Større vekst enn sine konkurrenter i et meget ekspansivt marked.

3. Store og seriøse sammarbeidspartnere.


3 negative :

1. For mye aksjer samlet på få hender ; Une

2. Liten interesse fra meglerene i Norge (dette er på vei til å bedre seg).

3. Kursen reagerer ikke på nyheter.

Bankerott
03.07.2000 08:51
#221

Endre
Plukket denne fra SUO's svenske side, legg spesielt merke til at dette er en pilot for Kodak i hele Europa !

Dette viser klart fordelen med at SUO er et all Europeisk konsern :

Kodak i Norden väljer SuperOffice

SuperOffice, som utvecklar och säljer CRM-systemet SuperOffice, har tecknat ett avtal med Kodak Polychrome Graphics i Norden. Avtalet innebär att Kodak kommer att använda SuperOffice på företagets marknads- och försäljningsavdelningar samt på serviceavdelningar i Sverige, Danmark och Finland. Kodak Polychrome Graphics är världsledande leverantör av utrustning och material till den grafiska industrin.
Sedan två år tillbaka använder Kodak Polychrome Graphics personal i Norge SuperOffice och med de goda erfarenheterna i ryggen beslutade företaget att implementera systemet även i de övriga nordiska länderna.

-Efter att ha kört SuperOffice i Norge under två år var det ingen tvekan om vilket system som skulle implementeras i övriga Norden. I Norge är vi väldigt nöjda med SuperOffice och jag är säker på att man kommer att bli det i Sverige, Danmark och Finland också, säger Roar Ellingsen, nordisk försäljningschef, på Kodak Polychrome Graphics i Norge.

-Vi är glada att Kodak Polychrome Graphics valt SuperOffice för hela Norden. Projektet kan ses som en pilot där nästa steg kan komma att omfatta KPG i hela Europa, säger Erik Arkstedt, account manager på SuperOffice.

Lösningen innebär att samtliga databaser i Norden är sammankopplade vilket ger en tydlig överblick av alla kunder. Installationerna i de olika länderna är nu avslutade och utbildning av användarna har påbörjats. Målet är att all utbildning ska vara klar i slutet av sommaren.

För ytterligare information kontakta:

Johan Linder, VD, SuperOffice Sverige AB, tel: 08 446 37 00, eller e-post

Daniel Evers, Marknadschef, Caesar Business Systems AB, tel: 031 81 77 00, eller e-post

Blueboy
03.07.2000 11:27
#116

Endre
Liker ikke ordrebildet. Tror den trekker ned på 20 tallet idag!
Blueboy
03.07.2000 11:31
#117

Endre
Liker ikke ordrebildet. Tror den trekker ned på 20 tallet idag!
Blueboy
03.07.2000 11:36
#118

Endre
Får test av støttenivå på 28 idag!
freshman
03.07.2000 14:07
#231

Endre
Blueboy er du ute, i så fall ikke særlig lurt. Det er bare småselgere/kjøpere idag.
Prøver å få napp på 29,6 med en ny k til beholdningen. Ser ikke ut som noen er interesert i å selge under 30 idag.
Freshman.
oehb
03.07.2000 15:24
#52

Endre
Ser mildt sagt ikke pent ut...
snapp
03.07.2000 15:54
#45

Endre
På vei oppover nå, ordebildet er bedre. Gratulerer, freshman med bunnfisket på 29,6. Jeg fikk inn litt til på 29,7. Så får vi bare vente til det blir litt mer liv i dødvannet.
BKaz
04.07.2000 06:36
#231

Endre
Re alle:

Ingen er vel imponert over dagens sluttkurs, men noen har i hvertfall gjort en god handel........!

Dog, før man fortviler over sluttkursen, bør man ta en liten kikk på dagens handler:
http://193.69.4.227/tradelog.php?paper=SUO

Ikke særlig imponerende mener nå jeg. Vanskelig å si hva som er riktig kurs, dagens første eller dagens siste, når det ikke handles oftere enn dette. Fattig trøst kanskje, men med volum som dette blir sluttkursen nærmest tilfeldig.

Vel-vel, fortsatt happy trading, hilser

BKaz

Gladiator
04.07.2000 10:39
#119

Endre
For den som vil inn.... sjekk den ordreboka, her er det muligheter for bunnfiske!!
Blueboy
04.07.2000 11:24
#121

Endre
re.freshman:
Jeg solgte 3000 SUO først på dagen igår til 31.0 og 31.20 og realiserte et tap på 7500. Kjøpte noe Visma på 41.50 for de pengene + litt SUO på slutten av dagen.Har nå en gjennomsnitt på 30.2. Tenker det er flere som leser dette som sitter på høyere nivå, det er bare å vente på en oppgang som vil komme. Får se, får jeg en god pris på Visma seller jeg og kjøper mer SUO.
freshman
04.07.2000 11:46
#232

Endre
Blueboy
Gratulerer med inngangen i Visma, jeg var også der å prøvde meg men fikk ikke napp på bunnfisket. Tror denne kan gå noen kroner de neste dagene.
Når det gjelder SUO er det vanskelig å spå hvor bunnen er og hvor mye et evt dårlig 2Q er kalkulert inn i dagens pris. Personlig så tror jeg det ikke er realistisk å vente høy kurs her før vi nærmer oss 3Q men da er det mange som angrer på at de ikke handlet på nivåene aksjen er på idag.
john
04.07.2000 12:17
#23

Endre
Ha ikke noe ord. Sannheten snakker for meg
Gladiator
04.07.2000 12:32
#120

Endre
Re. John,

He, he.....sannheten er et relativt begrep i aksjenes verden........ men en dipp nå, det er rett. Så får vi se om SUO kommer tilbake senere... det som egentlig skjer om dagen er vel at sommerstille/mangel på interesse samt flytting av kapital medfører at en rekke aksjer opplever fhv. dramatiske fall (SUO, VIS, TCO for å nevne noen). I de fleste tilfelle føler jeg meg meget trygg på at dette vil rettes opp i løpet av de neste ukene/2-3 månedene.

Re. alle,

Det som virkelig interesserer meg... er at enkelte nick opererer med et uttall negative meldinger, uten å komme med konstruktive eller positive bidrag til debatten (John og SUO, CiK og TCO). At aksjene de omtaler synker om dagen er en ting, men deres taushet i fht. å komme med konstruktive innslag (bortsett fra å påpeke det åpenlyse -at aksjene er i fallende trend) samt manglende info om motivasjon for å komme på banen.... fascinerende.

En fortsatt god aksjedag og sommer ønskes alle fra

Kolossen
SUO-aksjonær som tidligere har tjent mer på SUO enn nåværende papirtap... og sitter heeeelt rolig

yohoo
04.07.2000 12:38
#934

Endre
Børsmelding på SUO :-).

SUO - Implementeringspartner i Nederland
SuperOffice ser øket behov for implementeringskapasitet
grunnet sterk vekst.

`s-Hertogenbosch Eindhoven, 29 Juni 2000
Roccade Civility er SuperOffice`s første
implementeringspartner i Nederland. Med mer enn 750
vellykkede CRM prosjekter bak seg over de siste to årene,
har SuperOffice i Nederland hatt en så sterk vekst at man
har bestemt seg for å starte samarbeid med business
partnere.


..Les resten selv..herlig..

Gladiator
04.07.2000 12:39
#121

Endre
Så kom børsmelding om partnerskap i Nederland grunnet sterkt salg.... ja dette går nok til h...... :-)
john
04.07.2000 12:50
#24

Endre
Re Gladiator

>Det som virkelig interesserer meg... er at enkelte nick opererer med et uttall >negative meldinger, uten å komme med konstruktive eller positive bidrag >til debatten (John og SUO, CiK og TCO).

Er det noen som kan bare høre positive mening? Fortell folk om egen følelser om kursutvikling. Er det feil? Noen ropte at "det er både langsiktige og kortsiktige så bra ut". men hva vi har sett på den kortsiktige.

oehb
04.07.2000 13:10
#53

Endre
100% SUO...tar sommerferie...heeelt rolig!!!
Fast bucks
04.07.2000 13:14
#1334

Endre
Re alle
Kursmessig ser det kanskje litt sorgligt ut nå, men denne aksje kommer at ta av dette er jeg helt sikker på, og når dette skjer så kommer kursen at stige med rakettfart.......

Den som kan bør nok kjøpe på disse nivåer !

mvh

Gladiator
04.07.2000 13:15
#122

Endre
quote:
Originally posted by john:
Re Gladiator

>Det som virkelig interesserer meg... er at enkelte nick opererer med et uttall >negative meldinger, uten å komme med konstruktive eller positive bidrag >til debatten (John og SUO, CiK og TCO).

Er det noen som kan bare høre positive mening? Fortell folk om egen følelser om kursutvikling. Er det feil? Noen ropte at "det er både langsiktige og kortsiktige så bra ut". men hva vi har sett på den kortsiktige.


Re. John,

Jeg er alldeles enig i at vi har visse "menigheter" her på ST som hausser og er så positive i forhold til sine "kjærlighetobjekter" at det går helt over styr, og setter pris på alle innlegg. Merker meg jo også at noen blir veldig forbannet når saklige negative innlegg kommer.... det er synd.

Men du ville nok styrket dine egne utsagn om du kom med litt mer substans, eventuelt delte med oss andre hvilke gode muligheter (om noen) du så i dagens marked. Derfor får du nok folk litt mot deg når du kun kommer frem med negative innlegg, man spør seg hva din motivasjon er....... noen her er fjortiser som skriver for å skrive, noen er seriøse tradere som bruker ST for å påvirke kursene for egen vinnings skyld, noen er faktisk velmenende mennesker som liker å dele sin kunnskap (om enn kanskje med en viss egeninteresse). Har litt vansker for å "kategorisere" deg.... derfor mitt tidligere innlegg.

Skal vi håpe SUO har snudd? 30 nå, og oppadgående. Fikk du kjøpt under 30? I så fall, gratulerer.


Mvh

Gladiator

PS Jeg tror alldeles ikke at kursen vil sprette i været over natten - og sommeren vil forbli fylt av muligheter for gode kjøp under dipper

freshman
04.07.2000 13:19
#233

Endre
John
Det er fint med inspill både positive og negative når man diskuterer en aksje, men de bør være begrunnet. At SUO har gått ned er i seg selv ikke en begrunnelse det er et faktum alle kan se ut fra kursen. Jeg skal ikke forsvare CIK og hans baussing av TCO, men han begrunner det han sier.
Her på SUO topicen har det vært mange og bra begrunnelser basert på teknisk og/eller fundamental bakgrunn. Hvis du kjenner til noen opplysninger om SUO som resten av oss ikke kjenner til som kan bygge opp under ditt negative syn på SUO kursen så hadde det vært flott. Jeg har tidligere etterlyst en aksje du er positiv til uten at du har villet komme med noe konkret her. Det ville vært innteresant å høre, eller er du generelt bare negativ til aksjemarkedet som helhet.
Ps. kursen stiger i dette øyeblikk i SUO.
Freshman.
Pølsa
04.07.2000 14:40
#45

Endre
Aksjen som var immun mot børsmeldinger!

Det er motsetninger her i SUO topic´en. Jeg må si at jeg undres over hvor lite SUO reagerer på positive meldinger. Markedet ignorerer aksjen. Har SUO fått boble.com stempel eller hersker det informasjon som ikke når frem til den ”lille trader”. SuperOffice har vært en aksje jeg har fulgt både lastet og ikke lastet.

Våren og forsommeren har vært en tid da SUO har vært i fokus med nye løsninger og avtaler. Kun en negativ melding om innsidesalg har dratt i negativ retning. Hvorfor responderer ikke markedet mer positivt til dette!

Aksjer er uforutsigbare!!!

OG NÅ SELGES DEN FOR 30,40!!!!!!!!!!!!!!

Gi meg kraft!

Mvh. Pølsa

Bankerott
04.07.2000 14:49
#222

Endre
Enig med siste taler, freshman.

john prøv å gi dine 3 beste argument for at SUO er en dårlig investering.

Hvis du ikke klarer dette, har jeg desverre ingen tillit til dine meninger !

Utenom dette er det betryggende å se at SUO ekspanderer videre i Europa !

john
04.07.2000 14:51
#25

Endre
Jeg har sagt jeg snakker om min følelse om kursutvikling, det stemmer det foreløpig. Jeg tror jeg må hjelp de som er småinvestorer til å klare over det er ikke slik at kursen vil til himmel idag eller imorgen, ikke blir hausset av de som superopptismist. Kanskje skal kursen skal stå veldig lenger, og vi skulle være mer realitisk.
Bankerott
04.07.2000 15:06
#223

Endre
Sorry john men dine "følelser" for kursutviklingen blir for dumt...

Den såkalte "haussingen" er iallefall som regel begrunnet !

yohoo
04.07.2000 15:20
#935

Endre
re john

Huff å huff.

De fleste som er superoptimistiske her har begrunnet hvorfor. Selv venter jeg på høsten og har ferie nå.

john
04.07.2000 15:57
#26

Endre
Mange fundamental begrunnelser er gode, Jeg har sagt tidligere at jeg er ikke noe negative til SUO. Det som jeg negative er dere i denne "menigheten" har ikke sanser på kursrealiteten.

Skal jeg forklare hva er "haussingen", spør de som sagt 60 før sommeren 100 før høsten, da! Jeg tror vi er nettopp mot en usikkerhet med Q2, dette er nåværende faktum, derfor kursen er så svake og aksjen er uinteressant, i forhold til andre, for eks. NER. uansette er det adm. dir.s insidesalg skapte urolighet og usikkerhet. Hans kapitalbehov kan ikke så enkelt forklare egentligheten.

Jeg må si til alle folk, være forsiktig på investering i en aksje som er diskutert så varmt.

oehb
04.07.2000 22:35
#54

Endre
50 innen september, 70 ved nyttår og 250 01.01.2002...mine personlige kursmål...alt av SUO er gjemt lengst innerst i skuffen; skal kun tas opp ved evnt.ekstremt negative meldinger...og de kommer ikke ;-)

oehb

dammerud
05.07.2000 07:55
#918

Endre
1. Et selskap som Suo som øker sin kompetanse, bredde, i takt med produktutvikling (og litt foran), (men med en sorgens kursutvikling) burde være et selskap å satse på.

Spørsmål 1. Tjener Suo penger ?
2. Er det nok til at inntektene er større enn utgiftene.

3. Hvor mye er alle de nye tusenkontraktene værdt.

4. Foregår det en kursmanipulering.

5. Er det dagtradere som Toram og CO. som tar kortsiktige gevinster på lave nivåer.

6. Er det von i hangande snøre med Suo.


MVH. fra en som har vært borte i 2 uker.

snapp
05.07.2000 11:27
#51

Endre
Det er fortsatt muligheter for "fiske". Kan ikke noen som har litt cash se å få kjøpt de to småpostene på 30,6 og 31 så vi får litt bevegelse. Vi kan vel kalle det "fisking" selv om de ligger i vannskorpa.
Bankerott
05.07.2000 11:52
#224

Endre
Snork......ZZZZZZZZZZZZZZZZ.....
oehb
05.07.2000 11:52
#55

Endre
Helt enormt volum i dag!!!
Mikro Midas
05.07.2000 12:13
#101

Endre
Foretrekker dette framfor 0.50 ned på en børspost
kanskje litt salgsdisiplin er på vei inn.
Re Dammerud
Vil skyte inn ett spørsmål til
Hvordan ser markedet på Galaxy satsningen, slike prosjekter har en tendens
til å komme litt "ut av hånd" kostnads, arbeids og tidsmessig. Uten att jeg har grunnlag for å hevde dette i suo s tilfelle
Må vi vente til skuronna er i hus før ting begynner å skje

Bankerott
05.07.2000 12:34
#225

Endre
Re Mikro Midas

Du har et poeng med at ingen "små-poster" er blitt dumpet idag. Normalt på en dag som dette ville vi ha sett 29-tallet med en total omsetning på formidable 800 fordelt på 4 poster !

snapp
05.07.2000 23:23
#53

Endre
Ikke mye å skrive om etter dagen 5.7.
Med nasse ned og mye ned på software-selskaper er det kanskje noen som frykter at SUO er i denne gruppen og vil bli dratt med ned. Det er det ingen grunn til.
SUO står på egne ben og trenger litt tid til å bli akseptert og forstått i markedet. Gode meldinger vil komme og vil åpne øynene på investorer som vil være med når løftet virkelig starter.
Det vil skje, men ikke akkurat i morgen kanskje.
Putt aksjene langt inne i skuffen og kos dere i sommer.
Helena
05.07.2000 23:26
#137

Endre
Har lagt SUO i skuffen. Dette blir for kjedelig. Med Nasse ned over 3%, hva skjer imorgen?

Helena drar på ferie, see you in August.

yohoo
05.07.2000 23:33
#937

Endre
Det er ingen fare i det hele tatt, folk gir blaffen i Nasdaq nå. Det blir nesten ikke aksjer til salgs i morgen, 200 her, og 200 der fra Blindern, er vel det som legges ut. Så kommer det sikkert noen studenter og kjøper 200.
Blueboy
06.07.2000 11:27
#126

Endre
Tenkte jeg skulle få kjøpt billige SUO aksjer idag, siden Nasdaq og alt er så negativt. Men den holder seg over 30.
oehb
06.07.2000 11:51
#57

Endre
Vel...nå er vel SUO "gratis" på 30,5 også...verdt å merke seg at det er mye færre selgere i dag...så å si tomt mellom 31,1 og 34 (3400 aksjer)
runnym
06.07.2000 11:59
#165

Endre
Har snakket med en salgsjef i Rubicon som jeg kjenner godt. Han kunne fortelle at salget av nye lisenser går dritt om dagen.
Dette er det sikkert mange andre som vet også. Det er vel en av grunnene til at det nedooooover ennå en stund.
burnside
06.07.2000 12:07
#405

Endre
Ikke sammenlikn Super Office med Rubicon.

For det første går salget utenfor Norge av Super Office lisenser bra. Det eneste CRM produktet i Rubicon familien er Rubicon Sales Office, og det produktet er beheftet med store driftsproblemer i windows NT miljø.

Mange Rubicon Sales Office kunder forlanger pengene tilbake og de har et omreisende tekniker team som forgjeves (i mange tilfeller) søker å løse driftsproblemene.

Blueboy
06.07.2000 12:24
#127

Endre
Hallo, Rubicon er etter det jeg har oppfattet ett SPC product. Hvorfor sammenblande med SUO?
Bankerott
06.07.2000 13:44
#226

Endre
Litt artig det med Rubicon.

Som nevnt i et innlegg over er det kjent at det har vert "store" problemer med Rubicon Sales Office, de skulle ha valgt samme taktikk som Visma. De har satset på et sammarbeid med Superoffice istedet for å laga en halvgod CRM-løsning selv.

Fast bucks
12.07.2000 13:04
#1385

Endre
quote:
Originally posted 04-07-2000 13:14 by Fast bucks:
Re alle
Kursmessig ser det kanskje litt sorgligt ut nå, men denne aksje kommer at ta av dette er jeg helt sikker på, og når dette skjer så kommer kursen at stige med rakettfart.......

Den som kan bør nok kjøpe på disse nivåer !

mvh


Bare sperren på 34 kr forsvinner, så er vi på vei.....

mvh

[This message has been edited by Fast bucks (edited 12-07-2000).]

Fast bucks
12.07.2000 15:10
#1386

Endre
Då ser det ut som om vi er på vei mot nye høyder !

Ha en god tur allesammen !

mvh

Fast bucks
12.07.2000 15:11
#1387

Endre
Då ser det ut som om vi er på vei mot nye høyder !

Ha en god tur allesammen !

mvh

Fast bucks
12.07.2000 16:21
#1389

Endre
Dagens oppgang på > 5% og Nasdaq´s sterke åpning ( nu opp over 2 %) lover godt for morgendagen....

Gratulerer til alle SUper Optimister

------------------
_____________________________________

"Jeg sverger på tro og ære, ved min farmors grav og min farfars hellig minne om at jeg overhodet ikke vet en dritt om selskapet, men bare syntes at dere andre også skulle få anledning til å glede dere over at det faktisk finnes selskap som har framgang uten at noe skribenter på St behøver å frykte for å tape sin frihet ved å uttale seg om selskapet, dets eiere, ansatte, kunder, dere nære familie,eller noen i dets nærhets gjøren og laden."

fastbucks40@hotmail.com
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS