"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > DNO – Tiden er moden?.. (Del 2)
DNO – Tiden er moden?.. (Del 2)
Per ulv
30.07.2000 21:02
#746

Endre
DNO oppfattes av mange som en av Oslo børs klareste doblings kandidater….

…..Om dette medfører riktighet kan man stille seg noe forundrende til hvorfor oppgangen ikke materialiseres samt den ”manglende” interesse det er i aksjen om man relaterer dette til dagsvolum. Hva er så årsaken til dette?.. Og, hva skal eventuelt til for at interessen gjenopptas for selskapet?..

Argumenter som har fremkommet tidligere er manglende tillit til ledelse og styre, at PDR oppfattes som en bremsekloss samt tvil om høy oljepris i tiden fremover. Om et eller flere av disse argumentene er hovedårsaken til den tragiske kursutviklingen selskapet har vist den senere tid er rimelig sannsynlig. Positive elementer i form av økte oljereservoarer, høyere produksjon og sterk oljepris er helt overskygget av negative faktorer, noe som fremkommer klart i kursutviklingen. Hva skal så til for at DNO skal befeste seg som vekstaksje med stabil kursoppgang?..

Vel… Om man er i stand til et par smarte sjakktrekk vedrørende forholdet DNO/PDR vites ikke… Dog bør ledelse og styre få øynene opp for markedets synspunkter og gjennomføre tiltak for å øke tilliten til selskapet. En bedre aksjonærpolitikk i form av en planmessig og strukturert informasjonsprofil kombinert med en noe mer aggressiv holding ovenfor meglerhusene bør gjøre trikset. Spørsmålet blir imidlertid om Berge Larsen & Co er internert i dette?.. Slik den senere tids innsidehandel har utviklet seg gir heller ikke denne noen retningsgivende profil for underliggende motiv…

Det har i den senere tid også blitt antydet at flere positive analyser er i anmarsj. Om dette medfører riktighet eller ikke skal ikke jeg ta stilling til. Jeg stiller meg imidlertid undrende til, om saa er tilfellet, at disse ennå ikke er publisert relatert til tidsintervaller oppgitt i ”rykteflommen” her på ST.

Hva sier så en oppdatert TA?…

Vel.. Her er også en noe unyansert bilde i det store og det hele.. Avhengig av tidsfaktor gir ulike analysemodeller ulik informasjon. Dette gjenspeiler selvfølgelig den usikkerhet som ligger i psykologien til selskapet relatert til ovennevnte argumentasjon. At InvestTech nå har salgs signal på aksjen bekymrer meg ikke. Dog skal det sies at et brudd ut i en eller annen retning er forestående. Kortsiktige analyser i dag chartet indikerer en ”brokete” oppgang. Parameterverdier i de enkelte analyseformer kunne dog vert noe mer favorable. Dette kan imidlertid inntre om vi får en dag eller to med negativ/nøytral utvikling. Problemet ligger imidlertid nå i uke chartet. Her fremkommer relativt retningsriktige analyser med signaler om en mulig nedgang. Ser man så på litt mer vanlige analysemodeller som RSI og MA viser RSI 21/10 ca. 58/23 i dag chartet og 45/35 i uke chartet. MA 20/40 har imidlertid gitt ”golden cross” i både dag og uke chartet. Ser man ytterligere på MA 20/40 i dag chartet ligger aksjekursen i ”A trapp” i dag chartet med test av MA 40 mens bildet i uke chartet viser close og test av MA 20. Benytter vi imidlertid måned chartet ser bildet straks mye lysere ut.

Det er vel egentlig ikke, i prinsippet, veldig stor forskjell på DNO og andre aksjer som har hatt en betydelig kursstigning. Om man benytter PAN kan det sies at fundamentale forhold på mange områder er like. økte priser, økte volum og gode kvartalstall basert på de to forste. DNO er i samme situasjon. Sammenligner vi med NOF er situasjonen den at markedet priser dette selskap på forventinger, i motsetning til DNO. Aarsaken til dette ligger nok psykologisk i den form at markedet har en klippefast tro på Fredriksen men skyr Begge Larsen som pesten.

Uansett.. Om DNO sin ledelse fortjener den tillitssvikt som klart fremkommer relatert til aksjekurs og P/E skal ikke jeg ta stilling til. Det som jeg imidlertid har tatt stilling til er det faktum at DNO vokser, og med det også oppsiden i aksjekursen . Om markedet trenger dette inn med te skjer får så være.. teskjeene kan fort vokse til bøtter, og da blir det vanskelig å svelge unna.. DNO er i ”et godt spor”. Basert på dette faktum velger jeg fortsatt DNO som hovedtyngde i min langsiktige portefølje..

Det er bedre å være smart og rik enn dum og fattig. Hvilken av disse kategoriene jeg vil tilhøre i fremtiden gjenstår å se..

Urg..
PU

rik
30.07.2000 21:14
#1067

Endre
Hvis ikke Berge-Luring stikker av med pengene, og bosetter seg på Bahamas..., så er det et faktum at...DNO skal opp!

Minuset er PDR...

DNO bør selge sin post i PDR, og det til høystbydende...(minst 1 krone pr aksje)

Bård_Børsguru
30.07.2000 21:23
#234

Endre
Hei Per

Jo, den er interessant den her, ingen tvil om det. Når det er sagt lurer jeg på hvorfor den ikke har tatt av ennå. Det er jo ikke lenge siden oljeprisen sto i $10 fatet, og det har vist seg at den ofte svinger mer i begge retninger enn analytikerne forventer. Jeg ser f.eks at CM forventer en pris på $22-24 i løpet av Q3. Uten at jeg egentlig er noen oljeekspert, bør man ikke utelukke at den kan falle til under $20, eller enda lenger. Det er min oppfatning at det er dette som nå legger en demper på utviklingen i DNO.
Jeg vurderte sterkt å kjøpe forrige uke, men foreløpig velger jeg å avvente utviklingen i oljeprisen, eventuelt på at det skjer noen annet spennede. Om eller når den tar av blir det alltids en mulighet til å kaste seg på.

mvh Bård

Telegrafen
31.07.2000 03:26
#59

Endre
WOW! rik er tilbake! ...og ikke nok med det......han er positiv til DNO!!.....i morra skal jeg øke min beholdning.......og bli rik jeg oxå......
Hvor mange DNO har du rik?
georg
31.07.2000 09:03
#797

Endre
PU
Markedet er mye rart ,med mange rare synspunkter. Som deg har jeg min hovedinvestering knyttet til DNO. Når det gjelder BGL så mener bransjefolk han er svært dyktig og handlekraftig. Det er ikke for ingenting han er på lag med Faruk al Kasim, Statoil og stadig kommer i inngrep for å gjøre business med selskaper som er svært mye større enn DNO. DNO er nå i en unik posisjon i NOrge og i en svært spennende posisjon i UK, Midtøsten og i Russland. Posisjonene er basert på substans og videre vekstmuligheter, og ikke bare på fromme ønsker. Jeg venter på godkjennelse av de norske kjøpenen fra myndighetene og antar det vil være på plass i løpet av sommeren. Oljemeldingen skriver at selskap som DNO er nødvendige og ønsket på Norsk sokkel. Eierandelen i PDR er noe som tidligere har vært viktig for DNO og som vil bli enda viktigere i fremtiden.
siesta
31.07.2000 09:21
#426

Endre
georg:
Flere etterlyser "positive" analyser. Såvidt jeg husker var det du som først antydet at positive analyser var under veis. "Så snart meglerne var ferdig med å gni seg i øynene"
var uttrykket du brukte...
Kan du utdype noe nærmere ?
smågutt
31.07.2000 12:54
#69

Endre
PDR TVINGER DNO I KNE!!!!
Insomnia
31.07.2000 13:03
#69

Endre
Skjønner at en del lar seg irritere, men jeg må innrømme at jeg faktisk finner gutten litt morsom og.

Ellers så er jeg selvfølgelig lastet i DNO, og her skal jeg sitte en stund.

Per ulv
31.07.2000 13:08
#749

Endre
Smaagutt er sur fordi han sitter i SPC og VIS. Det er derfor han er saa liten.. (og kanskje blir han ennaa mindre)

He, he..
PU

beachboy
31.07.2000 13:34
#114

Endre

Re:Siesta

Sundal Collier kom jo med sin meget bullsih analyse i midten av Juli. Har sitert endel fra denne i andre topicks. Problemet er at det hjelper jo ikke.... og her mener jeg at PDR er hovedgrunnen.

Profesjonelle investorer vil ha rendyrket exponering, ikke en samling av assets som BGL finner billig!

BB

janmarki
31.07.2000 14:58
#10

Endre
Dere skriver at PDR er årsaken til at DNO aksjen blir 'hold' tilbake. De har komet en børsmelding vedr. PDR i dag:

Børsmelding idag:
PDR - AD SKADE PÅ UNDERVANNSUTSTYR
Selskapet har lykkes med å få opp Utblåsningsventil (BOP) med kontrollsystem på `Valentin Shasin`. Utstyret er gjort rent for alt bunnslam og foreløpige tester viser at utstyret er uten skade. I forbindelse med uhellet gikk det også tapt stirgerør (riser), som nå blir hentet opp fra sjøbunnen. Eventuelt ødelagt stigerør (riser) vil bli ertsattet med nytt. Som tidligere meldt forventes dermed DS `Valentin Shashin` å være i arbeid godt innenfor utløpet av tidstapforsikringsperioden på 180 dager.

PDR er opp ca. 5% i dag med dobbelt så mange kjøpere som selgere, så hvorfor stiger ikke DNO ?

------------------
Proffen

Alf
31.07.2000 15:04
#96

Endre
DNO har gått opp 50 øre siden meldingen kom.
Selv om meldingen var positiv, er det jo fremdeles stor usikkerhet om når VS kommer i gang igjen, og hvilke konsekvenser som vil måtte komme.
Per ulv
31.07.2000 15:10
#752

Endre
Slapp av...

DNO kommer..

PU

Mec Iver
31.07.2000 15:17
#1520

Endre
Det er mange kåte selgere i DNO som holder kursen nede, hvorfor? Og hvor lenge må man sitte på denne før den tar av?
Per ulv
31.07.2000 15:25
#753

Endre
Hei Mec..

Dess lengere du sitter dess rikere vil du bli..

Et ulvhyl fra..
PU

Mr. frank
31.07.2000 15:40
#14

Endre
Det er terimn sine ord om PAN for ca 1 år sidan:

"Sjekk det resultatet dere, og spør dere selv!!tror jeg fisk og oppdrettsindustri blir større eller mindre i fremtiden.
1/2 ÅRS RESULTAT 88MILL,
BØRSVERDI ca 780 mill"

Eg trur DNO vil legge fram eit like godt halvårs resultat som det Pan gjorde ifjord. Greit nok DNO er prisa i dag til 1000 mill. men PAN har godt 1000% til utrulege 7,3 milliardar sidan den tid.

Mange vil seie at ein ikkje kan samanligne PAN og DNO, men min påstand er at situasjonen ikkje er så ulik, DNO vil sansynleg vis ha tredobbla produksjonen sin løpetet av 12-18 mnd. samt ting tyder på at oljeprisen har stabilisert seg gått oppe på 20-tallet. Så får vi sjå om eit års tid, DNO har kansje ikkje gått 1000%, men eg er godt fornøgd med 500% også.

Higher
31.07.2000 16:29
#140

Endre
Vanskelig å finne argumenter for nedside i denne aksjen synes jeg. Håper imidlertid den holder seg like lav i 2-3 uker til, slik at jeg får bedre likviditet og kan vekte meg opp i denne aksjen.
siesta
31.07.2000 16:48
#430

Endre
re higher:
Vi venter antagelig på det samme - at FO skal få fingen ut og komme med tilbudet til Navis aksjonærene. Når midlene er frigitt skal de rett inn i DNO - har en god del fra før, men alt tilgjengelig skal inn i DNO.
DNO har megapotensiale og jeg håper bare at kursen forblir lav en periode til...
Higher
31.07.2000 16:51
#142

Endre
Re Siesta
Riktig antatt. Har nesten hele sjela i Navis. FO drar dette j.... ut, jeg kan ikke gi bort disse på billigsalg nå. Håper derfor DNO holder seg lavt litt til.

[This message has been edited by Higher (edited 31-07-2000).]

Mec Iver
31.07.2000 16:56
#1524

Endre
Når jeg går inn i DNO er jeg redd kursen skal sprette opp på 30, grunnet mine enorme ressurser....bare kødda, men en inngang på 21 tallet må jo være bra eller hur Ulv?
Alopex
31.07.2000 17:15
#304

Endre
Re. PU
"DNO oppfattes av mange som en av Oslo børs klareste doblings kandidater…. "

Dersom dette utsagnet er riktig ville kursen gått. "Mange" sitter ikke å ser på et godt kjøp uten å kjøpe, og kjøper mange nok går kursen opp. Faktisk har DNO falt betydelig siden nyttår. Med noen hopp og sprett inne i mellom er utviklingen negativ siden årsskifte. Jeg er enig i betraktningen om selskapets verdier og potensiale, men markedet misliker et eller annet med DNO. Jeg tror bestemt dette et ellet annet er PDR som er og blir en tapsbombe av dimensjoner. PDR kan vel betraktes som et av de minst seriøse offshore selskapene på OSE. Gjennom PDR har markedet også en skepsis til Berge Larsen tror jeg. Dersom DNO ikke selger PDR eller makter å skape aktivitet og overskudd i PDR tror jeg DNO kommer til å henge etter betydelig, og jeg tror ikke haussing av selv den markante ulven himself kan endre dette.

Bård_Børsguru
31.07.2000 17:18
#240

Endre
quote:
Originally posted by Mec Iver:
Når jeg går inn i DNO er jeg redd kursen skal sprette opp på 30, grunnet mine enorme ressurser....bare kødda, men en inngang på 21 tallet må jo være bra eller hur Ulv?

Hei MEC !
Vi får håpe at du ikke selger igjen da, for da ramler vel kursen til 10 kr. He he

Lady Emanuelle
31.07.2000 18:10
#22

Endre
Alopex

DNO har 15 mill aksjer i PDR, dvs 150 mill kr. Verdien på DNO er vel må ca 1000 mill, og på grunnlag av inntjeningen burde den vel være verdt det dobbelte.

PDR tapsbombe eller ikke, det forandrer ikke på noe av det grunnleggende. Gi gjerne bort PDR aksjene til Frelsesarmeen. Eller behold dem. Ingenting endres.

[This message has been edited by Lady Emanuelle (edited 31-07-2000).]

Per ulv
31.07.2000 18:16
#756

Endre
Re. Alopex..

Mine innlegg om DNO er ikke ment som hausing men kun noktern informasjon inneholdende min egen oppfatning samt min egen tolkning av utviklingen i det tekniske bildet. Uttaelsen om at DNO er en av Oslo Bors klareste doblingskandidater er tatt fra Skagen Fonds. Jeg er imidlertid enig i denne vurdering tatt i betraktning den del av sykluskurven DNO befinner seg i. kortsiktige bevegelser i aksjekursen basert paa psykologi og tarmfolelser (Eller bakterier?)har mindre betydning i et storre perspektiv.

Aksjekursen reflekterer ikke sykluskurven og det er derfor meget naturlig aa konkludere med en sansynlig flerdobling. Sykluskurven for DNO har bunnet ut og vil stige med tiltagende stigningsgrad noe aksjekursen for eller siden ogsaa maa gjenspeile. Basert paa dette enkle faktum er det "bankers" aa sitte langsiktig i DNO.

PU

[This message has been edited by Per ulv (edited 31-07-2000).]

skipper
31.07.2000 18:37
#560

Endre
PDR
gullkorn eller .....vil ikke noen kjøpe en rigg som dette i dagens marked, den må da være verdt noe :
kanskje noe for en rik ....investor..
http://www.worldoil.com/infocenter/rig_detailimage.asp?File=Petrolia
Rig spes: http://www.worldoil.com/infocenter/RIG_DETAIL.asp?A=OWNERNAMETODETAIL&RIG_ID=526

[This message has been edited by skipper (edited 31-07-2000).]

beat pete
31.07.2000 19:02
#301

Endre
Jeg tror ikke PDR kommer til å være noen stor bør på DNO sine skuldre i de kommende kvartaler. Ser at mange er negative til DNO's eierskap i PDR, noe jeg ikke helt forstår. Deep Sea er i arbeid fra 1 aug. og PDR har forsikring mot det som skjedde med Valentin Shashin. I tillegg mener jeg at PDR har store avskrivingsrater på enhetene sine. Om verdiene av f.eks. Deep Sea Bergen er skrevet opp etter at opprustning og vedlikehold er gjort vet jeg ikke, men på meg virker det nesten som PDR prøver å skjule verdier.
Mange er nok negative til PDR etter den siste ulykken. Det var liksom dråpen som fikk begeret til å renne over hos allerede hardt prøvede PDR investorer. Jeg har imidlertid ikke vært med på noen nedtur med selskapet. Kanskje det er difor jeg er mer positiv enn dere?
Krafer
31.07.2000 21:03
#80

Endre
Jeg tror heller ikke PDR kommer til å bli noen byrde for DNO særlig mye lenger. Q2 kommer nok ikke å bli noe å juble over, og Q3 blir nok heller ikke spesielt god pga. at juli trolig blir en av de dyreste månedene i PDRs historie. Men allerede fra august tror jeg PDR går med overskudd (såfremt man regner med pengene de kommer til å få på forsikringen).

Meldingen i dag om at BOP'en er hentet opp, testet og funnet i orden er veldig positiv. Den største faren for at uhellet skulle bli veldig dyrt og hindre Valentin Sashin å komme i drift igjen godt innenfor 180 dager lå i om BOP'en enten ikke ble funnet eller at den var skadet. At dette er gjort på 12 dager synes jeg er imponerende.

I følge meldingen er de allerede igang med å hente opp risere. Selv om det skulle være skader på deler av riseren burde ikke dette være noe stort problem da disse ikke er spesielt vanskelige å erstatte. Tipper Valentin Sashin er i drift igjen i løpet av november. Innen da tror jeg nok de som var skeptiske til DNO kommer til å angre bittert.

Bulldoser
31.07.2000 21:27
#40

Endre
DNO kommer til å starte klatringen i august!

For dere som maser om PDR:
Glem PDR, fokuser på de øvrige underliggende verdiene samt produksjonsøkninger i DNO.

For dere som venter på kapital:
Ikke vent for lenge!


------------------
TR

Higher
31.07.2000 23:18
#144

Endre
Sjekk topic'en der verdien på DNO og NOF blir sammenlignet. Denne forteller svært mye om hvor veien går videre.
Higher
31.07.2000 23:20
#145

Endre
Og her var linken: http://stocktalk.solbors.no/Forum2/HTML/016610.html
skipper
01.08.2000 08:59
#562

Endre
PDR
tilbake i arbeid http://www.dn.no/ajour/art.cgi/2000/20000731/ag031131.html
Alopex
01.08.2000 09:31
#305

Endre
PDR jubles fortsatt av noen. Når PDR spås et overskudd her på ST er det gjerne i forbindelse med forsikringsoppgjør. Et selskap som er avhengig av gode forsikringsoppgjør for å unngå røde tall er neppe noe å satse på. Jeg er forsåvidt enig med flere om at PDR nødvendigvis ikke behøver bety all verden for DNO, men skulle PDR gå konk er det ikke ubetydelig heller. Kan noen garantere at PDR ikke vil gå konk i løpet av et år? Jeg vil ikke sette penga mine på at så ikke vil skje. Skepsisen til PDR koblingen kan like mye være skepsis til Berge Larsen og da betyr ikke størrelsen på PDR eierskapet så mye.

For orden skyld. Jeg har aksjer i DNO, men skjønner ikke hvorfor kursen ligger der den ligger og prøver å lete etter rimelige forklaringer. At PDR, som børsens mest mislykkede offshoreselskap, spiller en eller annen rolle her er jeg overbevist om.

jovi
01.08.2000 09:50
#397

Endre
Omsatt 20000 til kurs 17,30, kl 9:33
Var det BGL som fikk kjøpe billig????
jovi
01.08.2000 10:13
#399

Endre
PDR - Kontrakt - 01.08.2000 10:06
Kontraktsdekning SS `Deep Sea Bergen` (Eierandel 20,19%)

SS `Deep Sea Bergen` er med virkning fra i dag 1. august
2000 påbegynt kontrakt for Statoil med varighet i ca. 2
måneder. Dagraten vil være ca. USD 95 000.

Riggen er videre bekreftet slutte med oppdrag for Esso med
oppstart 1. oktober 2000, og med varighet ca. 1 år.
Dagraten vil være ca. USD 105 000.

KM
01.08.2000 10:14
#2

Endre
Nei, det var jeg som innløste noen opsjoner som jeg hadde.
Per ulv
01.08.2000 10:16
#762

Endre
He, he...

Jeg etterlyste "et parr" sjakktrekk vedrorende PDR. Vel.. Etter start paa et nytt "parti" ser spillet slett ikke galt ut.
Neste "trekk" vil sansynlig vere katalysator for hva alle tolmodige PDR og DNO aksjonerer etterlengter..

Lykke til..
PU

Bulldoser
01.08.2000 22:30
#44

Endre
Det begynner å løsne. Lukter det ulv?
Per ulv
02.08.2000 09:35
#771

Endre
Det er et faktum...

Det er salgspress i DNO. Hvilke motiv selger har fordette vites ikke. Dog, utfra dagsvolumer og TA antar jeg handelen er teknisk motivert og styres av en aktor. dette er relativt enkelt saa lenge det er manglende interesse for handel i aksjen...

Om mine antagelser er riktige forventer jeg at DNO vender nesen opp igjen etter en dag eller to.. Muligens allerede i dag. Indikatorer kan imidlertid indikere at dette er "litt" tidlig..

Denne hypotese stottes av det faktum at gaarsdagens fundamentale endringer for PDR ikke fikk noen form for effekt for DNO.

Ja.. DNO er retningslos...

PU

Krafer
02.08.2000 11:57
#84

Endre
Ser ut til at oljeprisen skal opp igjen. Fra nettavisen 02. aug 11:18:
"Oljeprisen gjorde et byks på mer enn én dollar per fat etter nyheten om at de amerikanske oljelagrene falt uvanlig kraftig sist uke. Likevel advarer Opec medlemslandene mot å øke produksjonen.

Nordsjøolje for øyeblikkelig levering blir i øyeblikket omsatt for 26,75 dollar per fat ved oljebørsen i London - 1,25 høyere enn tirsdag. Prishoppet kom først i Asia etter at Det Amerikanske Petroleumsinstituttet (API) tirsdag kveld norsk tid la fram tall som viser at de amerikanske råoljelagrene falt med ni millioner fat til 285 millioner fat sist uke."

Hele artikkelen ligger her: http://www.nettavisen.no/servlets/page?section=4&item=114082

[This message has been edited by Krafer (edited 02-08-2000).]

vanHalen
02.08.2000 22:30
#268

Endre
http://www.doe.gov/news.htm
Amerikanerene bygger nå et reserve lager for fyringsolje på to millioner fat. Dette burde være positivt for oljeprisen på kortsikt.
chaos
03.08.2000 00:04
#24

Endre
Olje indekser og service gikk meget bra i us i kveld,men det har vel ikke så mye å si for vår egen lokale sandkasse i morgen?Lasten inn med mere dno i dag.Sitter nå kun
med dno pluss litt rask i nhy og ken.Ikke mere cash, så nå blir det kun billig sprit og
lokalt øl mens jeg venter på meldinger fra yemen, heather etc.

god natt chaos

Per ulv
03.08.2000 13:24
#783

Endre
jeg fastholder fortsatt at tiden er moden..

Det tekniske bildet begynner aa se "utrolig" spendende ut.. (Kan utdype dette nermer)

At Smaagutt tror at kursen skal ned i 19 har han fra en helt elementer TA.. Med en slik kunskap ville jeg heller overlatt aksjevalg til gullfisken min. Saken er at det er en diagonal i dagchartet som stotter mulig test av 19... benytter man imidlertid litt mere avansert TA.. og flytter nivaaet noe hoyer.. (Overlater vurderingen til kanarifuglen) ser man fort at sansynligheten for Smaagutt sit senario har like stor sjense som... (jeg skal ikke utdype dette nermer)

Dette blir bra..
PU

runnym
03.08.2000 14:32
#199

Endre
RE:PU

Støtter deg fullt ut. Dette blir bra!!

Lady Emanuelle
03.08.2000 14:56
#23

Endre
Enten er den jevne DNO aksjonær et kjøtthode uten like eller så prøver noen bevisst å holde kursen nede. Å legge ut 46k til salgs på 22,1 og 22,2 på en dag hvor hele omsetningen utgjør 74k!
Per ulv
03.08.2000 15:00
#786

Endre
He, he..

Er nok enten en missforstaat short traider eller teknisk av en som holder chartet opp ned og buksene fylt av vaat Pampas..

Det hele er kun et tids sporsmaal..

PU

curtis
03.08.2000 22:40
#86

Endre
DNO er som Frontline ingen tror det før de får ser det, og da er det for sent.

En meget avslappet DNO aksjonær !!!!

Morten M
03.08.2000 23:11
#220

Endre
Jeg har de siste dager hatt
datakrøll i forbindelse med overgang til
ISDN.(Måtte bygge om 2 PC'er fra bunnen)
For 6dager siden skrev jeg et innlegg
som Forsvant på Stocktalk,om at DNO kommer
til å svinge opp innen 2 uker (1 uke fra nå)
Ifgl. mine beregninger.
Jeg tror vi kanskje allerede imorgen kan få
se en klargjøring for begynnende oppgang.
"Jeg tror haiene lukter blodfersk kjøtt"
(Nyheter fra Heather og Jemen)

Morten M

Mec Iver
03.08.2000 23:52
#1573

Endre
Uff, overmoden frukt har som regel en besk og dårlig smak....DNO har vært overmoden lenge nå. Dere må da skjønne at så lenge DNO må drasse på PDR går DNO i dass!
Helena
04.08.2000 08:44
#150

Endre
Re Mec Iver

Trodde du holdt deg til IT bransjen og XO.
Su skal bli minnet på dette innlegget ditt til høsten!

Hilsen Helena

Clipper
04.08.2000 08:52
#504

Endre
Re Mec

Du og flere andre overdriver PDR's betydning for DNO. PDR er nå med de nye avtalene etter min oppfattelse minimum en "nullfaktor" i verdifastsettelsen av DNO. Slik jeg ser det, kan PDR fremover kun trekke DNO oppover.

I øvrig mener jeg å huske at du for snaut en uke siden skulle inn i DNO. Er du ute etter ytterligere kursrabatt, - ref. dine negative betraktninger over...?

Det sorte gull har skapte mange av verdens største formuer, og det kommer til å skje i gjen....

Clip

Bård_Børsguru
04.08.2000 08:53
#248

Endre
Lady E

Hvorfor skulle noen prøve å holde kursen nede når det medfører at vedkommende må selge store poster ? Eller kanskje det var ironisk ment ?

[This message has been edited by Bård_Børsguru (edited 04-08-2000).]

Clipper
04.08.2000 09:15
#505

Endre
"Shell dobler overskuddet 1. halvår ift. i fjor"
http://www.nettavisen.no/servlets/page?section=4&item=114317

Når får folk opp øynene for at DNO faktisk er i nogenlunde samme bransje...?

Clip

G Soros
04.08.2000 10:29
#18

Endre
Ser definitivt ut som posisjoneringen foran 2Q er i gang. Kjøpersiden er langt sterkere enn den har vært i det siste. Gå inn i dag hvis dere vil være med.

------------------
G Soros
Beats the Trend

sqorpio
04.08.2000 10:54
#375

Endre
Kjøpersiden sterk,oljeprisen sterk,
tallene for 1H blir meget sterke.

Posisjonering før tallene er igang.
La merke til at en god del aksjer ble tatt ut på selger på slutten av gårsdagen.

Mye tyder på at en betydelig oppgang er på vei.

Telegrafen
04.08.2000 11:14
#70

Endre
quote:
Originally posted by curtis:
DNO er som Frontline ingen tror det før de får ser det, og da er det for sent.

En meget avslappet DNO aksjonær !!!!


Enig med deg her curtis!

Bård_Børsguru
04.08.2000 12:03
#252

Endre
Jeg vet ikke hva dere ser, men for meg ser det ut som det er fortsatt salgspress her.
Per ulv
04.08.2000 13:34
#800

Endre
Hei Baard Borsguru..

Ja det er det..

Men.. Det er ogsaa okende kjoperinteresse. Teknisk staar vi naa forran en "korsvei".

22,40/60 representerer naa ovre diagonal i medium term down trend... Denne staar for brudd og vil naar dette skjer utlose kjops signal i aksjen..

PU

Clipper
04.08.2000 13:50
#506

Endre
ups, - der gikk det en post på 20.000 stk. a 20,40.

Tipper vi får bruddet i dag PU, og at kjøpspresset kommer fra mandag morgen med mindre det skjer noe radikalt med oljeprisen i løpet av de neste 72 timene. MEN, jeg tror nok det er større sannsynlighet for at den stiger fremfor faller, ref. de siste oljereserve tallene fra USA.

Clip

Per ulv
04.08.2000 14:04
#804

Endre
Tiden er moden..

Bruddet kommer i dag..

PU
Som selfolgelig har handlet...

Morten M
04.08.2000 14:13
#221

Endre
Enig PU!

Som jeg sa igår:
sitat:
Jeg tror vi kanskje allerede imorgen kan få
se en klargjøring for begynnende oppgang.
"Jeg tror haiene lukter blodfersk kjøtt"

Noen haier er ankommet og beynner å sikle rundt byttet.

Morten M
PS:he-he som også også har handlet før haiene ankom.

Lady Emanuelle
04.08.2000 14:20
#24

Endre
Det jeg lurer på: Hvor mange DNO må jeg selge for å betale 70 000 restskatt om 1-2 måneder, og når bør jeg selge?
caligula
04.08.2000 14:30
#964

Endre
Ja ja, nå er også jeg DNO-aksjonær.
Plukket 19500 aksjer på 22.60.
Ordrebildet bedrer seg hele tiden!

Mvh
cal

Clipper
04.08.2000 14:34
#507

Endre
Re Cal

Velkommen inn i klubben! Når kjøpte du disse? Ser ikke det på ordre/salgsbilde.

Clip

Morten M
04.08.2000 14:36
#222

Endre
RE:Clipper .Calicula kjøpte dem kl.14.25!
G Soros
04.08.2000 14:40
#19

Endre
22.9 nå, og fortsatt oppgang. Noen som kan TA og som kan si hva som skal til for at vi får et etablert brudd?

------------------
G Soros
Beats the Trend

Per ulv
04.08.2000 14:43
#805

Endre
Ja, ja...

Det ligger litt smaarusk rundt 23... dette forsvinner fort.. Priskorelasjonen melleom NOF og DNO er helt sinnsyk..

Husk at Georg ogsaa antyder 40/60% okning i produksjonen paa nordsjofeltet... Dette er noe Gerog kan saa disse antydningene er ikke tatt ut fra lose luften..

Dette kan kun gaa en vei...

PU

caligula
04.08.2000 14:50
#965

Endre
Re Clipper
Takk for velkomsthilsenen!
Det er riktig som Morten M skriver, plukket aksjene direkte på selgersiden kl 14.25.
I følge TOT ble kjøpet delt opp i tre.

Mvh
cal

corus
04.08.2000 15:08
#84

Endre
DNO et godt kjøp fordi:
1. Stor verdi rabatt-prises til 2 USD pr fat mot riktig 4 UD pr fat av utvinnbare reserver
2. Lav PE. 5 for neste år.
Bør opp 100% ............
KLART KJØP TL LAV RISIKOStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS