"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > iGroup
iGroup
MrGlue
31.08.2000 11:08
#55

Endre
Hvem kjøpte over 200.000 aksjer til 3.10 i dag?

Ser at det fremdeles er mange selgere på disse lave prisene.

PGS-veteranen
31.08.2000 11:14
#93

Endre
Jeg vet ingenting om Igroup.
Men har hørt mange annbefalinger her på ST.

Er det noen som har peiling på dette selskapet??

Er det kanskje lukrativt å kjøpe på disse lave kursene??

Hvilket potensiale finnes?

Svar mottas med takk

Mazza
31.08.2000 11:29
#15

Endre
Det er mange her på ST som har anbefalt IGR, på andre fora er det litt forskjellige syn. Sitter selv med 22k i IGR for øyeblikket og har planer om å sitte med dem en stund og heller akkumulere etter hvert som kursen viser en mer positiv trend. Jeg vil ikke anbefale IGR på kort sikt, men med litt tålmodighet så tror jeg IGR kan bli en lukrativ investering.

Den siste tiden har det vært et salgspress i aksjen. Jeg har antydet og håpet at det er en litt større aktør som ligger i aksjen og presser prisen for å akkumulere billige aksjer. Posten på 220k i dag kan antyde at denne påstanden er sann.

At IGR som er et vekstselskap skal verdsettes lavere en årlig omsetning skjønner jeg ikke. Planene til ledelsen har så langt slått til og alt går som planlagt. Disse planene er det informert markedet om og at IGR skal bli straffet på en slik måte fordi de klarer å oppnå de målene de har satt seg synes jeg er utrolig. Ledelsen mål på 24 måneders sikt er å oppnå en omsetning på 1 milliard og et betydelig overskudd. Et mål som ikke er usannsynlig og som tilsier at IGR for øyeblikket er for lavt priset.

Mazza

[This message has been edited by Mazza (edited 31-08-2000).]

pladask
31.08.2000 11:37
#297

Endre
-når akkumuleringsfasen avtar, er det kort vei til 4,-
PGS-veteranen
31.08.2000 11:47
#94

Endre
takk takk.

Men hva DRIVER de egentlig med???

PGS-veteranen
31.08.2000 11:51
#95

Endre
takk takk.

Men hva DRIVER de egentlig med???

PatrickB
31.08.2000 11:58
#35

Endre
Re: PGS-veteranen.

Som Mazza sier er Igroup.no endel lavere priset enn aksjonærene finner rimelig. De fikk en tøff start på hovedlisten, og sliter med markedets nye krav til denne type selskaper. Resultater på bunnlinjen. Det holder ikke lenger med gode vyer - inntjening er stikkord om dagen.
De fleste ser på Igroup.no som en e-handelsbutikk. Sannheten er at IGR er mye mer enn det, men det er særlig Netshop og oppkjøp av flere spesialiserte e-handelsbutikker som er eksponert for tiden. E-handel er ingen stor suksess i Norge pr. idag, men sansynligvis vil vi vel se en eksplosiv utvikling NÅR DET FØRST TAR AV. Da vil IGR være godt posisjonert med et bredt spekter, og gode systemløsninger. Spørsmålet er bare; når tar det av?
I mellomtiden er det hyggelig å konstatere at det slett ikke går så værst med handelen nå heller.

Forøvrig er IGR mye mer. Dette kan du lese om på hjemmesiden "www.igroup.no". Det som er verdt å merke seg er at de har bygget opp kompetansen betydelig det siste året, konsulentene er husvarme og jobber med mange gode prosesser. B2B-løsninger er det området jeg håper skal ta av, slik at vi får et kursløft mens vi venter på at e-handel skal ta av. Måtte det skje snart, og måtte vi ikke få se det samme scenarioet som vi har sett mange andre steder. E-handelsstedene går konkurs før markedet kommer. Jeg tror at IGR sin styrke pr. idag er at de har mange ben å stå på - senere, når disse benene blir mer og mer selvstendige, vil vi nok se en gradvis kursdrivende utskillelse av selskaper.

Selv gikk jeg vel ikke inn på noe alt for heldig tidspunkt, men jeg forventer likevel en rimelig god avkastning i løpet av 12 mnd. Jeg tror også at du neppe får disse aksjene så mye billigere i fremtiden.

Clipper
31.08.2000 11:59
#589

Endre
re PGS......

Her kan du lese aalt om IGROUP:
http://www.igroup.no/

Clip

Clipper
31.08.2000 12:08
#590

Endre
.

[This message has been edited by Clipper (edited 31-08-2000).]

pladask
31.08.2000 12:10
#299

Endre
-man har kanskje ikke fersket at det finnes en search-funksjon på ST?

--> ta en titt, klipp og lim, og vis oss hva de driver med driver med, veteranen

dr. Stockman
31.08.2000 12:33
#559

Endre
Amazon og andre E-handelselskap gikk svært bra i USA. Er selv oppe i 120.000 aksjer nå. iGroup går enten opp eller ned nå. Tror oddsene er 70-30 for at det blir opp.
Mazza
31.08.2000 15:34
#16

Endre
re: PatrickB

Veldig enig med deg. Tror vekstpotensialet er størst i B2B, men også B2C på sikt. I motsetning til YaTack som er et rent B2C så har IGR B2B-enheten som er veldig spennende pluss de andre enhetene. I tillegg vil IGR i nærmeste fremtid opprette butikker i Sverige, Finland og Danmark. De er allerede etablerte i USA, i hvor stor grad de har lykkes med etableringen vet jeg ikke.

re: Pladask
At IGR er underpriset er det ingen tvil om i mine øyne. Men det er et problem med pennystocks at det er veldig mange småaksjonærer inne i aksjen. Jeg ser helst ikke at aksjen spretter opp i 4,-. Ser heller at den gjør det på litt sikt.

Mazza

MrGlue
02.09.2000 05:40
#60

Endre
Antallet småaksjonærer (meg selv inkludert) er helt klart et problem, da vi ofte ser at kursen faller på lave volum.

Tror imidlertid dette vil gå i orden etterhvert, og vi vil forhåpentligvis ikke måtte vente for lenge før kursen setter fart oppover.

De som har tolmodighet vil få mye igjen i denne aksjen.

Mvh,

MrGlue

sqorpio
02.09.2000 08:56
#648

Endre
Det er en som selger og aldri blir tom.
Jeg tipper(!) at det kan være Sveaas.
Han har gått fra 6% til 5% i annet kvartal!
I så fall er det et par millioner aksjer igjen.
Hvis jeg gjetter riktig, noe som er veldig usikkert, får vi en til to uker til med presset kurs. (Skal Sveaas ut så er det ut).
Det har vært gode volumer de siste to uker, så det kan gå fort.
Clipper
02.09.2000 09:40
#598

Endre
re mr. stockman

Du må være genial som klarer å komme frem til (og tør å stå frem med slike sterke meninger) at aksjene "enten må gå opp eller ned..."

Vi er ordentlig glad for å ha slike visjonære skribenter her på ST!

Takk!

Clip

comlite
02.09.2000 10:47
#141

Endre
Hvor mye koster det å få akjonærlisten fra VPS ? Dersom Sveaas er på vei ut, er det ingen vits i å kjøpe før han er ferdig....
lihaug
02.09.2000 11:03
#33

Endre
Du får aksjonærlisten gratis ved henvendelse til det aktuelle selskapet.

[This message has been edited by lihaug (edited 02-09-2000).]

pladask
02.09.2000 12:41
#311

Endre
iGroup-datter med kjempeplaner

Guiden.no, et av de tre forretningsområdene til iGroup, går sine egne veier når det gjelder å bli store på nett. De har egen inntektsmodell og tror de vil gjøre det godt på børsen når de en gang blir notert.

(14:52 01/09-2000)
Skrevet av: Nikolaos Farmakis

Både adm. direktør Jørgen Waaler og styreformann Rolv Heggenhougen har flere ganger fortalt iMarkedet at de vil dele selskapet og notere de tre delene som selvstendige enheter på Oslo Børs. Dette gjentok også selskapet gjennom siste børsmelding når de la frem heller skuffende halvårstall.
- Dersom styret bestemmer at vi skal på børs, så tror jeg det, svarer direktør Ragnar Christiansen i Guiden internett Portaler AS til iMarkedet når vi spør han om en fremtidig notering av guiden blir vellykket.
I forhold til børsens krav om at selskapet skal ha et tilstrekkelig antall aksjonærer ser ikke Christiansen på dette som noe problem. Dette kan for eksempel gjøres ved å tilby eksisterende aksjonærer i iGroup aksjer i datterselskapene.
Guiden selger annonser på sidene og når salgsorganisasjonen er oppe å går, så skal dette gi store inntekter.
- Hvis vi får til det som er ambisjonen vår, så vil vi nå et hyggelig resultat allerede i år, sier Christiansen.
Det er vanskelig å fastslå noe konkret inntektspotensialet for slike typer nettsider, men et enkelt anslag kan se ut som følger. Hvis de klarer å selge 5 knapper til 5.000 kroner i måneden med 250 portaler, så vil dette innebære at de får reklameinntekter på hele 75 millioner kroner.

Her er Christiansen mer beskjeden, og nevner at selskapet kommer "innpå en nisifret omsetning"
Guiden.no utgjør et nettverk av rundt 250 internettportaler med lokal forankring i de største byene i Skandinavia. På hver forside er det plass til flere reklameknapper.
- Her blir det veldig raskt inntekter når vi setter i gang salgsapparatet, sier han videre. Christiansen er ikke mindre beskjeden enn at han tar seg en sammenligning med SOL og viser til de er priset til fem milliarder kroner, samtidig som de gikk med langt over 100 millioner kroner i underskudd i andre kvartal.
Guiden lar de store portalene kjempe om de internasjonale selskapene, mens de selv har fokus mot lokalmiljøet. Konseptet kan ganske enkelt kalles "hva du vil-dot-guiden.no", på denne måten sikrer selskapet seg tilgang til de lokalemarkedene som de store portalene ikke er interessert i.
- Bare la de store ta de største, så tar vi alt det andre, sier Christiansen og viser til den enorme overvekten av næringsliv som kun har fokus mot sine nærområder.
I så måte konkurrerer guiden mer med lokalavisene. Skulle det være en lokalkjøpmann som vil annonsere på sin lokale guiden.no, så setter guiden i tillegg opp en enkel web-side for kunden.
- For dette tar vi rundt 12.000 kroner, og vi er konkurransedyktige i forhold til avisene. Pluss at de vil bli liggende i en måned, sier Christiansen.

gizmo
02.09.2000 12:47
#707

Endre
Det blir fokusert på at E-handelen forhåpentligvis tar av de neste par årene, og det hadde vært gunstig for IGR også, for all del. Men husk at NetShop kun står for ca10% av omsetningen i IGR, foreløpig ligger de store pengene i de andre divisjonene deres.
Kan vel tyde på at Sveaas er med på å holde kursen nende ved nedsalget sitt, men skal han helt ut?

GIZ

dr. Stockman
02.09.2000 18:35
#577

Endre
re. Clipper
Tydelig at du er fersk i markedet (i motsetning til meg) når du ironiserer over at jeg mener iGroup nå står foran ytterligere fall eller vil starte klatringen oppover. For oss som har drevet med aksjer en halv "mannsalder" er det ikke ukjent at en aksje i det korte perspektiv kan gå inn i en sidelengs utvikling hvor lite skjer i den ene eller andre retning. I tillegg anslo jeg sannsynligheten for at den forestående bevegelse ville være oppad for 70%. Hvor mye mer konkret kan man være? Men med ditt nick "Clipper" så har du sikkert gjort utallige klipp, så mine 10 mill i fortjeneste blir sikkert bare blåbær.

Mvh. dr. Stockman

Clipper
02.09.2000 21:48
#607

Endre
dr. Stockman

Jeg har nok desverre ikke gjort nok klipp til å nå deg til anklene dr. stock, - enda.

Men da er det jo heldigvis bra vi har erfarne ydmyke mangemillionærer her på ST som kan lære oss ferskiser noen "triks". Syns bare formuleringen din var litt for utydelig, - men som du sier, - skyldes vel min manglende erfaring.....

Beklager hvis jeg tråkket deg på tærne.

Clip

dr. Stockman
03.09.2000 00:32
#578

Endre
re. Clipper
Beklagelse godtatt. Kunne nok formulert meg tydeligere.
pladask
03.09.2000 15:44
#316

Endre
-en vinner på mandag?
Bruce Wayne
03.09.2000 16:47
#211

Endre
Da jeg ikke vet så mye om IGR, lurer jeg på:
Har de egne e-butikker, eller lager de e-butikker for andre?
Disse "døde" portalene de har kjøpt (jeg husker dem fra internet mange år tilbake, men trodde de var borte nå), skjer det noe der?
MrGlue
03.09.2000 17:01
#61

Endre
re: Bruce Wayne

iGroup driver selv Netshop som er B2C og IT-Shop som er B2B e-handel.

Vel saa viktig er konsulent tjenestene og webdesing delene deres.

Tror vi maa vente litt til, men ser en betydelig oppgang i iGroup paa 1-3 mnds sikt

Mvh,

MrGlue

Bruce Wayne
03.09.2000 17:20
#212

Endre
Takker for infoen.
Jeg sjekket akkurat www.netshop.no
Det var ikke akkurat mye å skrive hjem om:
Lite utvalg
Dyrt
Dårlig design

Jeg handler ganske mye fra nettbutikker både innenlands og utlands.

KursNedgang
03.09.2000 17:21
#87

Endre
I-GROUP eier også et firma som heter INPUT, et selskap som fungerer som distributør av hardware til forhandlere i Norge. I-Group har vel som formål å være en paraply for fremtiden, med satsning på internett.

Hittil nesten den første som ser ut til å lykkes med strategien!

KN

gunder
03.09.2000 21:51
#209

Endre
Re Bruce Wayne

Kl.1645 visste du absolutt ingenting om IGR.
På 10 min. klarte du imidlertid å konkludere med at Netshop bare var noe dritt.

Tullk*k.

sqorpio
03.09.2000 22:24
#649

Endre
+ at Sveaas selger aksjer ????
pjonsen
03.09.2000 22:27
#171

Endre
For intereserte,
det er for tiden en paralell til iGroup på BB. Se disse linkene.

Hvorfor satse på iGroup.
Nettbutikkene hvor går de?.

Sveaas selger ikke, dette ville fremtvunget en melding om innside handel. Han er trossalt størset aksjonær etter Mr Heggenhougen.

pjons

[This message has been edited by pjonsen (edited 03-09-2000).]

fuglen
03.09.2000 22:31
#200

Endre
Enig med BW, Netshop er meget dårlig og servicen skal visstnok være enda dårligere, se tidligere topic om kjøp av moobiltelefon. Hvor mange av dere har forresten brukt dem? Vet at de hadde en del treff i en måned nylig, trolig på grunn av navnet. IGR burde selge navnet og bruke penga på noe annet.
Tror det tar lang tid innen IGR blir noe annet enn en pennystock, tøm og røm hvis storaksjonærene selger, det er min strategi.

B2C er nok vanskelig levedyktig, så lenge disse nettbutikkene ikke gir noen added value for kjøperen. Som jeg ser det må de være billigst, men vanskelig da Elkjøp på hjørnet også har prisgaranti og er myyye større, du får repareret det du har kjøpt, ved å snakke med noen. Kan hende er det et alternativ hvis dere bor i Hvittingfoss eller deromkring. Immaterielle varer er
nok et mye bedre kort f.eks. bank og aksjetjenester.

[This message has been edited by fuglen (edited 03-09-2000).]

sqorpio
03.09.2000 22:31
#650

Endre
Apropos ingenting!

Men, jwg har handlet på Netshop, og jeg er kjempefornøyd!! Rimelige produkter /med prisgaranti), kjemperask leveringsstid og god up-backing!

Forleden dag returnerte jeg et produkt, formiddagen efter ble jeg spurt om kontnr¨., så de fikk levert penga!

skipper
03.09.2000 22:39
#756

Endre
For de som skal diskutere iGroup kan det være smart å følge med her.. da får man kanskje en forståelse av hva dette selskapet har tenkt å tjene penger på :
http://www.interactivetexas.com/conf_presentations.html
Bruce Wayne
03.09.2000 23:26
#213

Endre
re: gunder
Så vidt jeg kan lese skrev jeg ikke "absolutt ingenting". Når det gjelder mitt inntrykk av Netshop så trengtes det ikke noen doktoravhandling for å komme til den konklusjonen jeg gjorde, selv om jeg brukte mer enn 10 minutter. Jeg har handlet fra nettbutikker i mange år, første gang fra amazon.com noen måneder etter den åpnet, når jeg tenker meg om så har jeg selvfølgelig hørt om, og sansynligvis sjekket ut Netshop tidligere.
Er jeg negativ til IGR? Nei, men skeptisk, som jeg er til alle selskaper før jeg får satt meg inn i dem.
romeojb
04.09.2000 03:51
#361

Endre
iGroup ligger nok i dag paa en kurs som bra reflekterer aksjens egentlige verdi. Men det skal bli interessant aa foelge med den videre.

------------------
Mvh Joachim
romeojb@online.no

Carbo
04.09.2000 12:36
#240

Endre
re Scorpio

Sveaas selger seg ikke ut.

Ser det fra oppdatert aksjonærliste pr. 04.09.00.

flesvig
04.09.2000 18:51
#47

Endre
Har tro på en 20-30% økning i kursen iløpet av ca. 1mnd. Grunn: En stor mengde opsjoner utstedt til ledelse og PricewaterhouseCoopers må utøves inne 15/10-00. Strike ligger på 5-7kr. Sitt med det du har eller løøøøp og kjøøøp.Dette kan gå fort.
MrGlue
04.09.2000 19:09
#62

Endre
Synes det skinner gjennom litt vel my haussing her naa (baade i positiv og negativ retning).

Er det noen der ute som har sett noen analyse paa iGroup fra de større meglerhusene?

Mvh,

MrGlue

Carbo
04.09.2000 19:35
#242

Endre
re flesvig

PWC har etter det jeg kan se solgt seg ut av igroup og viser vel med det at de ikke har forhåpninger om å innfri opsjoner til den nevnte prisen?

Hvis noen er interessert i oppdatert aksjonærliste kan de sende meg en mail.

larsek@c2i.net
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS