"
Du er her: Forside > In the pit - Oslo Børs > K-nett Aksjehandel
K-nett Aksjehandel
nocky
01.09.2000 19:14
#45

Endre
Har brukt K-nett aksjehandel en stund nå, og har fått nok av problemene Deres vedrørende oppetid i serveren deres og andre småting. Har faktisk tapt en del penger på dem, da jeg ikke har fått solgt når jeg ville, da systemet deres akkurat da skal krasje.
Sendte da en skarp mail til dem angående problemet, og sa jeg sannsynligvis ville finne meg andre nettmeglere.
Jeg fikk da en rask tilbakemelding fra CM.

SITAT:
Vi legger oss langflate for den kritkken du komer med. Det er årsaken til at vi, som du har fått med deg, vil lansere en ny og bedre versjon av tjenesten. Her vil det bli endringer over hele linjen: Layout, utvidete handelsmuligheter, bedre kurs- og nyhetsinformasjon, utvidet tilgang på analyser, andre kurtasjeordninger og selvfølgelig bedre stabilitet! Vi har arbeidet med denne nye tjenesten i lang tid allerede, og er godt i gang med testing av den nå.

Nøyaktig launch dato for denne tjenesten er ikke satt, men vi regner med å være på banen i løpet av 1-2mnd.

Vi skal igjen bli størst og best!

Mvh,
Jens Petter Hagen (CM)

Så gjenstår det å se om de holder det de lover. I så fall ser dette lovende ut.
Det som jeg også vil legge til, er at når k-nett aksjehandel fungerer, tar det bare noen få sekunder fra du legger inn ordre, til den kommer på børs.

nocky

hotshot
01.09.2000 20:19
#109

Endre
K-bank har på ingen, absolutt ingen, måte gitt meg en positiv opplevelse. Flere handler har ikke blitt utført selv om vi har fått opp dette på skjermen, og beholdningen stemmer ikke med våre notater.

Jeg er 100 % sikker på at vi har notert riktig underveis, men K-bank benekter dette. Blant annet kjøpte vi en større post i ITE i vår, som aldri ble loggført i K-banks systemer, men pengene ble trukket fra vår konto!!!!

Etterhvert var de enige at det virket rart, og så var aksjene på plass igjen, men da med helt feil kjøpsdato og kjøpsbeløp. Antallet var korrekt, så jeg ga **** (siden deres kjøpsbeløp var høyere enn mitt noterte vil dette gi meg en skattegevinst, kanskje...)

Etterhvert ble jeg dritlei og skulle overføre hele porteføljen til Stocknet. Hva skjedde da, jo plutselig var ikke mine siste handler kontoført hos K-bank og dermed ikke overført til min VPS-konto. Dermed satt jeg i saksen. Ikke kunne jeg selge aksjene via K-bank, og jeg måtte faktisk vente bortimot en uke før K-bank hadde ryddet opp i rotet.

Konklusjon:

Jeg er veldig lite imponert av K-banks aksjehandelsløsning, og anbefaler alle å finne seg noe annet!!

valka
01.09.2000 21:51
#59

Endre
jeg har brukt k-nett i 2 1/2 år, og aldri vært fornøyd. Handler mye, og har sanntidskurser som viser seg å ikke være særlig sanntid likevel (ringer ofte en venn som sitter med info fra Reuters, og han ser kursbildet et minutt eller to før meg).

Har i dag tatt skrittet og meldt overgang til E*Trade, hvor jeg flytter hele min portefølje. Dette er en dønn seriøs aktør i USA, så jeg antar at portingen av systemene til Norge er blitt bra. Det er i grunnen liten nedside i dette, verre enn K-bank kan det vel neppe bli. Og den nye versjonen? Dette har med bedriftskultur å gjøre like mye som teknologi. Og bedriftskulturen kommer neppe i ny versjon.

PS: jeg har også brukt Datek Online i USA i 2 1/2 år, det er himmelvid forskjell fra K-nett.

Rasmus på Loffen
01.09.2000 22:20
#86

Endre
I dag var ivertfall oppdateringen i fra loggboken helt på trynet, solgte noe kl:10:08, dette var fremdeles ikke oppdatert når klokka var 17:30. Det kom melding om forsinkinger i systemet etter en god tid(for ørtende gang). Mye klager har dem fått, flere vil det bli, hvis det ikke blir bedre.
Forventningene til det nye opplegget dem skal komme med er store og vil nok bli ende større etterhvert, og hva hvis det fortsetter på samme vis som det er nå, da har ikke k-nett aksjehandel mange fornøyde kunder igjen. Jeg håper for K-bank sin del at alt fungerer som det skal, men aller viktigst er det jo for oss som bruker k-bank at det fungerer.

'KJINNA PÅ'

hotshot
01.09.2000 22:31
#110

Endre
Stocknet er ihvertfall veldig mye bedre enn K-bank når det gjelder å gjennomføre handler. På Stocknet føler jeg at jeg alltid har full kontroll med hva som skjer, og ordrestatus blir løpende oppdatert.

På K-bank måtte jeg ofte se på listen over dagens handler for å se om ordren var gått gjennom, for K-bank-løsningen var sjelden korrekt oppdatert før det hadde gått minst et kvarter.

I tillegg betaler man 80 kroner mer pr. transaksjon, så det eneste jeg lurer på er egentlig hvorfor jeg holdt ut så lenge.

E-Trade ser også veldig bra ut, og kan være et alternativ til Stocknet.

Flere burde forlate K-bank, som i tillegg ofte gir dårlig kundeservice på telefon...

Cardinal
01.09.2000 22:53
#251

Endre
Gå tilbake måneder eller år i arkivet, så finner dere samme såga. Er det en spesiell grunn til at dere fortsetter å betale best pris for dårligst service? Det tar tre dager å skifte.... Prisen er fremdeles ett frimerke.. Men for all del..
Pennies
01.09.2000 23:24
#18

Endre
Prøv Net Fonds. Det funker bra, lav kurtasje, ingen konto du må sette inn penger på, (før du handler). Jeg er fornøyd.
ottar
02.09.2000 01:05
#44

Endre
re hotshot:
hvor lang tid tar det typisk før porteføljen er klar hos StockNet etter overføring fra CM?

Jeg sendte faksen til CM torsdag morgen, og jeg har fremdeles ikke fått de opp i porteføljen min hos StockNet.

gregern
02.09.2000 02:30
#196

Endre
Jeg solgte NUT. idag,så på ordrebildet at de var solgt.Klikket på portefølgen,men der var de fremdeles,gikk så tilbake til handlebildet,så at det kun var meg som solgte til den prisen.(fikk forøvrig bedre pris en det jeg satt opp)(mere skatt på meg)
Holdt på med dette ca.en time F*AEN sa jeg dette går ikke an.Klikket så på handle knappen OG DER STO DET GLATT (bare kjøp)i stedet for kjøp/salg.
Først da fikk jeg bekreftet at jeg hadde fått solgt posten min.
Nå får jeg sikkert en mail fra CM. og sier at de er skuffet av meg.
Og TRO MEG,DE LESER RUBB OG RAKE HER PÅ ST.

mvh
gregern

gregern
02.09.2000 02:36
#197

Endre
Glemte og få med meg at jeg kommer til og bytte aksje kjøp/salg aksjeleverandør.

mvh
gregern

ghe
02.09.2000 20:09
#178

Endre
quote:
Originally posted by gregern:
Glemte og få med meg at jeg kommer til og bytte aksje kjøp/salg aksjeleverandør.

mvh
gregernsakset fra k-nett:

"Vi holder på å tilrettelegge for nye og bedre Internettjenester, og tilgangen til våre eksisterende tjenester vil derfor være begrenset fra fredag 1.september kl. 18.00 til mandag 4.september kl. 06.00. Skulle du ha behov for å betale regninger i denne perioden kan du gjøre det ved å trykke på følgende linker:......."

Kanskje dette blir bra??


Brixer
02.09.2000 20:30
#166

Endre
Ottar.

Jeg overførte aksjene min fra VPS jeg hadde i en bank til stocknet og måtte maile stocknet for at de skulle komme fram i portefølgen.

Jeg tror ikke portefølgen du ser hos stocknett er VPS kontoen din, det er nok kjøp/salg som er gjort hos stocknett.

Det virker heller ikke som de 'scanner' VPS kontoen din hver dag for å se om det er overenstemmelse mellom VPS og din 'lokale kopi' hos stocknet.

Husk også å skrive din snitt-inngang i de forskjellige aksjene ellers blir inngang satt til kursen den dagen de registrerer dette hos stocknet.

Du trenger ikke be på dine knær for å få fikset dette, de ordner det innen 1-2 timer etter at du sender mail. (Ikke helger selvfølgelig)

Vært fint om stocknet2 eller 3 kunne bekreftet fremgangsmåten, da jeg tror flere ville skiftet hvis de visste hvor enkelt det er.

Brixer

Stocknet3
03.09.2000 14:10
#11

Endre
quote:
Originally posted by Brixer:
Ottar.

Vært fint om stocknet2 eller 3 kunne bekreftet fremgangsmåten, da jeg tror flere ville skiftet hvis de visste hvor enkelt det er.

Brixer


Stocknet leser hver morgen inn en fil fra VPS om endringer på den enkeltes VPS-konto. I prinsippet skal det være mulig å ha aksjene på sin VPS-konto hos Stocknet dagen etter at man har bedt om flytting til eksisterende kontofører. Imidlertid er man avhengig av at denne melder flyttingen med en gang. MAO er dette en automtaisk jobb som går hver morgen før børsåpning.

Vi pressiserer også at Stocknet selvsagt ikke belaster kunden noe for dette.

Når det gjelder (snitt)pris på de overførte aksjene er det riktig at vi velger siste-kurs. Vi får ingen kurs- eller prisinfo i fila fra VPS. Kundene kan selv be om å få endret inngangspris ved å sende en mail om dette til kundeservice@stocknet.no.

mvh Stocknet

[This message has been edited by Stocknet3 (edited 03-09-2000).]

[This message has been edited by Stocknet3 (edited 03-09-2000).]

gorwell
03.09.2000 14:32
#1149

Endre
Ikke bare CM som leser her, gregern, eh? FIIIINEEEEH!

gorwell

Angie
03.09.2000 14:50
#82

Endre
Nå er også jeg lei K-nett.

Stort sett har jeg ikke hatt slike opplevelser som nevnt ovenfor, men mitt største ankepunkt er kurtasjen og stabiliteten. For ofte nede.

Hvis du gjør 150 handler på ett år, så sparer du fort 9-10.000 kr på å bruke Stocknet eller E-trade.

NasseNoff
03.09.2000 19:24
#26

Endre
Hvorfor jamre seg så fælt over K-Nett. Gjør som tusenvis av andre kunder. Flytt aksjene deres.

De nye tjenestene (ny versjon) var lovt i starten av mai 2000. Nye løfter om august/september. Nye løpfter ??? om ???

Jeg er rimelig sikker på at ny versjon lar vente på seg til neste år. I mellomtiden har E*Trade fått like mange kunder som K-Nett hadde på sitt høyeste.

Saken er at K-Bank er for tungrodd. Tror ikke de har skjønt noe av begrepet "time-to-market".

/Nasse

ottar
04.09.2000 00:05
#46

Endre
re Stocknet3:

Jeg snakka med ei dame på kunderservice og hu sa det samme. Porteføljen min skulle bli oppdatert tidlig på mårran. Nå har jeg vært to dager uten handle muligheter, så vi får håpe alt har ordnet seg til i morgen tidlig.

Har kikka litt på hvordan handling og slikt skjer på Stocknet, og det ser mye bedre ut enn hos CM. Mye bedre brukergrensesnitt og mer funksjonalitet. Og billigere kurtasje selvsagt.

Cardinal
04.09.2000 00:26
#253

Endre
Da jeg flytta fra CM til NettFonds var det nok med å sende NF en kopi av flytteordren jeg hadde sendt til CM, så lot NF meg handle aksjene, selv om de altså ennå ikke var formellt overført. Det opplevde jeg som bra service....
Rasmus på Loffen
04.09.2000 11:17
#87

Endre
Nå funker ikke realtida på k-nett, ivertfall ikke hos meg, for noe dritt, nå er jeg sint nå, så det så.
WebStar
04.09.2000 11:24
#6

Endre
Hva er det du venter på.., et mirakel ?
Selv bruker jeg E*TRADE, noe som funker til enhver tid uten å måtte be om et gode fra oven....Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS