"
Du er her: Forside > After hours > 11,5 % innskuddsrente ?
11,5 % innskuddsrente ?
stocking
09.05.2001 18:19
#3247

Endre
11,5% innskuddsrente må være bra , men det er vel noen høye gebyrer eller lignende , eller er det bare å sette inn 100.000 kr så har du 111.500 kr om ett år ?
Info
09.05.2001 18:31
#495

Endre
trenger du penger?
Looking
09.05.2001 19:33
#39

Endre
Husker at dette ble diskutert på forumet tidligere i år. Jeg limer derfor inn hva jeg fikk da jeg ba om informasjon:

Kaupthing Bank Luxembourg
Kaupthing er en Islandsk investeringsbank med ca 260 ansatte fordelt på kontorer i New York, Færøyene, Stockholm, Lausanne, København, Island og Luxembourg.

I Luxembourg er det 50 medarbeidere som jobber med Private Banking (personlig investeringsrådgivning)

Luxembourg er et internasjonalt finanssenter, med ca 220 forskjellige banker. Kaupthing Bank, Luxembourg er underlagt den Luxembourgske Banksekretesse, som innebærer at vi desverre ikke kan gi opplysninger om kundeforhold (kontoforhold) til andre en kontohaver selv.

En betaler ikke skatt til den Luxembourgske Stat av kapitalgevinster.


KontotyperPersonlig konto:
Kontoen åpnes på en person. Ved utfylling av separat fullmakt kan flere personer få disposisjonsrett.

Felleskonto:
Ved denne kontotypen kan flere personer være kontohavere. Alle kontohavere er solidarisk ansvarlige.

Begge overnevnte kontotyper kan åpnes som nummerkonto i stedet for på navn. Dette betyr at alle bekreftelser og kontoutskrifter fra banken blir påført kontonummer og at kontoholders navn blir utelatt.

I Kaupthing Bank, Luxembourg har man en konto for alle plassering en har, det innebærer at innskudd, opsjoner, aksjer ol. vil stå på en felles konto. Og du mottar en kontoutskrift.


Handel med verdipapirer, fond og derivater


Dersom De ønsker å investere i aksjer, obligasjoner eller derivater, er vi behjelpelig med dette. Denne tjenesten er tilgjengelig for verdipapirer handlet på alle anerkjente internasjonale børser. Også unoterte aksjer kan handles hos oss. Som følge av reglene om banksekretesse i Luxembourg, handler banken alltid verdipapirer på vegne av Dem, i bankens navn.

Vi tilbyr plassering i ulike fond (aksje- og obligasjonsfond). Kaupthing forvalter egne fond, men vi tilbyr også fond fra andre forvaltere.


Innskudd


Fastrente:
Innskuddet kan plasseres fra 1 til 12 måneder. Rentesatsen avtales på forhånd og vil være fast i den avtalte periode. Fastrenteinnskuddet tilbys i alle konvertible valutasorter.

Foliokonto:
Foliokonto tilbys i alle konvertible valutasorter. Denne typekonto er godt egnet for kunder som ønsker å ha midler tilgjengelig til enhver tid. Uttak kan gjøres med 2 bankdagers varsel.


Valuta


Vi tilbyr handel i valutaterminer. Med valutaterminer spekulerer man i rentedifferanser og kurssvingninger mellom ulike valutaer.


Investeringslån


Med investeringslån kan vi tilby en rekke investeringsmuligheter for den aktive og risikovillige private investor.

På grunn av forskjellige rentesatser på ulike valutasorter, kan De låne penger i valutasorter med lave rentesatser og plassere disse pengene i valutasorter eller verdipapirer hvor forventet avkastning er høyere.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS