"
Du er her: Forside > After hours > Mannens tøffe liv
Mannens tøffe liv
Lupo
14.06.2002 13:42
#138

Endre

Gud skapte et Esel, og sa til det: "Du er et Esel. Du skal arbeide uavbrutt fra morgen til kveld og bære tunge byrder på din rygg. Du skal spise gress og være mindre intelligent. Og du skal leve i 40 år.
"Eselet svarte: "Å leve i 40 år som du beskriver er alt for lenge. Ikke gi meg mer enn 30 år." Og slik ble det.

Så skapte Gud Hunden, og sa til den: "Du er en Hund. Du skal vokte over menneskers gods og hjem og være menneskets beste venn. Du skal spise restene etter mennesket, og leve i 35 år.
" Hunden svarte Gud: "Å leve i 35 år på denne måten er for mye. ikke gi meg mer enn 15 år." Og slik ble det.

Så skapte Gud Apen, og sa til den: "Du er en Ape. Du skal svinge deg fra tre til tre og forholde deg som en idiot. Du skal være morsom og til glede for menneskene, slik skal du leve i 25 år."
Apen svarte Gud: "Gud, å leve i 25 år som hele verdens klovn er for lenge. Ikke gi meg mer enn 10 år." Og slik ble det.

Til slutt skapte Gud Mannen og sa til han: "Du er en Mann, det eneste rasjonelle levende vesen på jord. Du skal bruke din intelligens til å herske over dyrene og verden. Dette skal du gjøre i 20 år.
"Mannen svarte Gud: "Gud, å være mann i 20 år er ikke nok. Gi meg de 10 årene som Eselet ikke ville leve, de 20 årene til Hunden og de 15 årene til Apen.

Slik sørget Gud for at Mannen lever 20 år som mann, gifter seg og lever 10 år som Esel, som arbeider fra morgen til kveld og bærer tunge byrder. Så kommer barna og han lever 20 år som en hund, som vokter hjemmet og kun spiser maten som er til overs. Så, i høy alder, lever han 15 år som en Ape
og forholder seg som en idiot til stor fornøyelse for sine barnebarn.

Tøft liv ....Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS