"
Du er her: Forside > After hours > de rød-grønne-ja de rød-grønne
de rød-grønne-ja de rød-grønne
Profitt
21.12.2005 09:20
#7317

Endre
Trond Giske forlot radiodebatt i sinneI fullt raseri skrudde kulturminister Trond Giske (Ap) av mikrofonen og forlot radiodebatten.

Redaksjonen


[21.12.05] Kulturminister Trond Giske (Ap) ga opp å kjempe for å få ordet. Derfor avbrøt han debatten og forlot lokalet, skriver VG Nett.

Den måpende motdebattanten Børge Brende (H) satt igjen da Giske forsvant. Han formidlet videre til programlederen i Trondheim at Trond Giske hadde forlatt studio.

Debatten dreide seg om et psykiatribygg på St. Olavs hospital i Trondheim. Brende mener at de rød-grønne lovte dette i valgkampen, og kritiserte Giske for å ha lovet for mye. Under programmet «Ordskifte» fra Trondheim satt de to debattantene i NRKs selvbetjente radiostudio i Stortinget.

- Det var ikke mulig å fullføre en setning. Når du får ordet seks ganger etter hverandre, og hver gang kommer til det fjerde ordet i setningen, da har det ikke noen hensikt å debattere mer, sier Giske til VG Nett.

- Jeg har aldri opplevd noe lignende i de årene jeg har deltatt i politikken. Jeg håper han tar seg en god juleferie, for det tror jeg regjeringen trenger. Hvis han ikke liker debattformen, må han si det på radio i stedet for å skru av radioen, svarer Brende til VG Nett.

Det hører med til historien at debatten ikke ble sendt direkte.

Phoebus
21.12.2005 09:28
#5079

Endre
Jeg er faktisk enig med Giske. Hører aldri på politiske debatter. For noen aper. Radiostasjonene burde styre dette elektronisk, men det kan jo hende at de tror krangling selger i visse lyttergrupper.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS