"
Du er her: Forside > After hours > Kva åt du no (#6) og annet koseprat
Kva åt du no (#6) og annet koseprat
oge
02.11.2008 22:09
#4991

Endre
Det er hyggelig å se en streng som lever:)) Borte et par dager og så er den full av god mat og koseprat, slik skal det være. Vi går nå inn i en av de mest matglade periodene i året. Tradisjonsretter. Jeg hadde mitt sedvanlige rypeselskap i går. En tradisjon som gir livet glede. Nå står de neste rettene på tapetet. Jeg gleder meg. Betaler nå dobbelt på Elexia så jeg kan trene ekstra mye;)
Streng 5

Endret 02.11.2008 22:16 av oge
oge
03.11.2008 23:08
#5007

Endre
Vi starter med lutefisk. Divien og dere ander gourmeter, lær oss!!

Nå ønsker jeg en fast fisk, med masse godt til.

Dette er bare en utfordring.

Jeg slenger ut en. Hvit saus er et must!!
tas1
03.11.2008 23:11
#4961

Endre
Dao drege me fram røykt blaokveite frao ytre sognefjord'n + pote og kvite sos.
oge
03.11.2008 23:28
#5008

Endre
hehe, skjønte ikke alt, men har vært en del i MK's rike og der var blåkveite en ufisk, men du så mye det samfunnet tjente på den. Skulle likt å smakt, men det blir nok til blodpris! Er dette førjulsmat, tas1?
E: Skjønte alt no. Sognamaal:) HAr ikke problem med det muntlig, men i skrift vaært det ..

Endret 03.11.2008 23:30 av oge
tas1
04.11.2008 00:19
#4962

Endre
Kveite (gjerne røykt) = Halibut og det er en delikatesse som kan anbefales før jul - flesketreninger og stekefett over det hele gjør susen (eller sausen for min del), men hvit saus funker også utmerket.
Jeg har ikke laget dette selv (mer enn en gang), men husker min far hadde dette som spesialitet.
Ellers har jeg bestilt det ett par ganger på restaurant og da med rødvin så tjukk at den nesten kan tygges. Det var himelsk husker jeg nå! :-))

Endret 04.11.2008 00:19 av tas1
MKane
04.11.2008 01:02
#5358

Endre
Etter en deilig middag med kokt torsk i går ..her snakker vi fersk... ikke kjøpt i butikk...laget jeg en nydelig fiskegrateng av restenen...potatis, bacon og smeltet smør til.

Nå slippes det nedpå en krukke gin og solo

Endret 04.11.2008 01:04 av MKane
oge
04.11.2008 01:04
#5009

Endre
Har du tenkt på alt det skadelige i soloen, sukkeret altså? Hold deg til ginen, MK.
MKane
04.11.2008 01:06
#5359

Endre
oge min gode venn, jeg drikker ikke kaffe og spiser mye fisk, derfor kan jeg dra en solo og gin.
Snart 50 uten å trenge briller eller viagra
MKane
04.11.2008 01:10
#5360

Endre
Sukkerfrie produkter er forbudt her i gården...rene giften alt ... her brukes kunn ekte vare
oge
04.11.2008 08:03
#5010

Endre
Hehe, ja disse substituttene for sukker har jeg liten tro på. Nu har jeg fått i meg den tredje koppen med beiksvart kaffe. Ha en fin dag!
Rune Hansen
04.11.2008 08:08
#4808

Endre
3 kopper allerede nå???

Det er det samme antallet som jeg har hittill i år...!!!

Ja-ja. Man få vel bare akseptere at det er forskjell på folk.
Camelon
04.11.2008 19:50
#12839

Endre
Har en spenstig improvisert lammegryte på gang.

Vet ikke helt hvor det ender, men sterkt skal det bli.
tas1
04.11.2008 20:04
#4968

Endre
Improvisert lammegryte sier du - vil det si at den er den uten lam?
Camelon
04.11.2008 20:05
#12841

Endre
Nei.

Men den mangler gryte.
tas1
04.11.2008 20:12
#4969

Endre
Da trenger du ikke grytelapper!
Camelon
04.11.2008 20:40
#12842

Endre
Nei, for det har jeg ikke.
Camelon
04.11.2008 20:43
#12843

Endre
Så de skal jeg heller bruke til drikken.

Vi lar en Chateau Laroque 2003 følge lammet på den siste reisen.
fjellbonde
04.11.2008 20:48
#17580

Endre
Lammegryte

Skjær kjøttet i biter og brun det i olje i en gryte.
Ta kjøttet opp og skjær løk i skiver og la dem bli gylne i stekefettet.
Tilsett kjøttet, salt, vann og gurkemeie.
La det småkoke i ca 20 minutter under lokk.
Rens purre og selleri, og skjær dem i 2 cm lange biter. Ha purre, selleri, hvitløk (presset) og hakket persille i gryten. La småkoke i ca 10 minutter.
Smak til med sitron, pepper og salt.
Serveres med ris. Kan og serveres med kokte poteter.
fjellbonde
04.11.2008 20:50
#17581

Endre
ingen orsak.

tar meg et knekkebrød.
Camelon
04.11.2008 20:56
#12844

Endre
Takk, fjellis.

Wasa Husman?
fjellbonde
04.11.2008 21:02
#17583

Endre
wasa?

hÆHÆHÆ
fjellbonde
04.11.2008 21:02
#17584

Endre
nå er det liverpool.
fjellbonde
04.11.2008 21:03
#17585

Endre
husman sa ingen ting.
fjellbonde
04.11.2008 21:09
#17586

Endre
det ble ei skive med roastbiff, rå løk og litt remulade på toppen.

Endret 04.11.2008 21:09 av fjellbonde
Camelon
04.11.2008 22:39
#12846

Endre
Husman knekkebrød.

De beste.

Akkurat som Liverpoool.
Gladiator
04.11.2008 23:58
#937

Endre
Kjøttboller. Hjemmelagde. Men på bosnisk vis, så litt mer krydder enn vanlig.

De stod svigers for, nå som hun er i seng er det Amerika Night, dvs valg og whisky og coke. Det er på amerikaneres vis, det.
oge
04.11.2008 23:59
#5013

Endre
Tilkjørt møtemat i aluform og papirpose. Pepperbiff, var faktisk godt! Og det ble nesten ikke oppvask.

Glad, hva slags krydder? Eller bare mer?

Endret 04.11.2008 23:59 av oge
Camelon
05.11.2008 00:06
#12852

Endre
Skal det være bosnisk, må det bli pita. Min favoritt.

Tro det eller ei, men jeg nipper (understatement of the day?) til en juleakevittflaske fra ifjor. Det burde greit beskrive hvor dypt barskapet her i hus egentlig er.

Gladiator
05.11.2008 00:06
#940

Endre
Mer. Rikere. Har ikke sjekket hva som skjedde, men det er smakfullt.

Skjønt min favoritt er Banja Luka Cevapci - det er avlange kjøttboller med mye løk. De beste fås faktisk i Banja Luka.
Gladiator
05.11.2008 00:09
#941

Endre
Krumpirica. Jeg sier ikke mer. Fra Mostar.

Ja sam vrlo slabo u gramatik, ali moj najlepce krumpirice ja jedem u Mostar u 96.
Camelon
05.11.2008 00:32
#12855

Endre
Da har jeg det tilgode å smake. Mine bosniske venner er så overdrevent hyggelige at om jeg ba om det nå, ville det nok ha stått på bordet allerede før Obama kan feire seieren. Og det er langt til Fredrikstad.
Gladiator
05.11.2008 00:38
#944

Endre
Må prøves. Pita med potet. Og pepper!
Camelon
05.11.2008 00:43
#12859

Endre
Pita blanco, dvs de kan fylle det med hva de måtte ønske - deilig er det uansett.
Og grasbrennevin.

Nu skal det åpnes en flaske Travarica, Privodna rakija "Perkovic", så spørs det om man må sjekke vinneren på text-tv fra sofaen i morgen ;-)
Gladiator
05.11.2008 00:52
#946

Endre
Travarica, en vinner. Selv har jeg ingen her men skal i den gode stemnings vei ta en Stock. Det gir samme virkning....

Har forøvrig brukt uken til å sjekke ut markedet for tørkede fiken-kaker her i Norge, det synes å være svært godt. Så jeg vurderer å reise ned i februar og plante fiken-trær på landet.....
Camelon
05.11.2008 01:09
#12863

Endre
Ok, men siden jeg har en forkjærlighet for oliven, vil det bli med litt vemod jeg ønsker deg god tur.

Livets tre er vel et oliventre...
Gladiator
05.11.2008 01:14
#948

Endre
Vel, helt enig, og det må også bli litt oliven.

Men vurderer fokus på fiken. Det viser seg imidlertid at landet jeg har kjøpt muligens ikke egner seg spesielt for oliven.

Derfor har jeg allerede satt min mann på jobben med å finne litt oliven-land.
Camelon
05.11.2008 01:22
#12866

Endre
Din mann?

Eller din ektemann?
oge
05.11.2008 01:25
#5018

Endre
Kjerringa, tipper jeg.
Gladiator
05.11.2008 01:34
#950

Endre
Min mann - min nabo - Velimir - Bonden. Han kjenner området og kan gi gode tips.

Det koster 30k per mål med jordbruksland per nå, og jeg har i mitt stille sinn tenkt at det kan være en god ting å kjøpe litt mer.

Til oliven.

Og fiken.

Og kanskje litt vin - hvis jeg får med en bonde som kan drifte det for oss.
Camelon
05.11.2008 01:37
#12868

Endre
Høres ut som en bra plan.

Mat og drikke, samt dessert.
Gladiator
05.11.2008 01:39
#951

Endre
Og bonden holder lam - så det blir også kjøtt.
Camelon
05.11.2008 01:45
#12870

Endre
Lam er aller best.

Skjønt i Bosnia sies det at tåler magen geitekjøtt, tåler magen alt.
Gladiator
05.11.2008 01:50
#952

Endre
Har jeg ikke hørt før, men makes sense.

Jeg skal vist på jobb imorgen så videre oppfølging om jordbrukets utvikling får komme siden.

For oppfølging kommer det.

Jeg har tross alt tatt mål av meg til å bli The Fig King. På Vis.


God aften fra Oslo Vest.
Camelon
05.11.2008 02:01
#12872

Endre
God natt.
oge
05.11.2008 02:02
#5025

Endre
Her er det mye koseprat:) Hyggelig! Tror det dyttes ned noen hamburgere der over dammen nå. Jeg er snausen og tror jeg tar meg en ostebit. Kona er fortsatt ikke kommet hjem, tror jeg..... Aiai, fant en spansk pølse (Salaioson Targe) Em slik med hasselnøtter i. Bare utrolig god. KUN to tynne skiver på meg. Tenk vekten oge!
Hansen er god!

oge
05.11.2008 19:35
#5031

Endre
Nå gjøres årets første lutefisk klar. Ahh, jeg elsker denne tiden på året når man kan forsmake på de deilige rettene før jul.
Rune Hansen
05.11.2008 19:55
#4811

Endre
Fitelusk?
oge
05.11.2008 20:02
#5032

Endre
Ikke spam her Rune!! hehe.
Nå er det klart og jeg kaller inn til middag. Jentene har lagd seg Grandiosa, SELV! Det serverer ikke jeg.
Camelon
05.11.2008 20:12
#12884

Endre
Lutefisk er nyydelig.

Her hjemme koker jeg kalde poteter, hjemmelagede. Til disse skal jeg ha litt kryddersild, godt raket ørret, cognacgravet bleke samt litt annet proteinsnaks.

Rømme, litt rødløk og hjemmelaget flatbrød er en selvfølge, på lik linje med øl og akevitt.

Enkelt og godt, det vanskeligste er å koke potetene kalde.
oge
05.11.2008 20:46
#5033

Endre
Hmm, ja den skjønte jeg ikke. Jeg serverte mandelpoteter, ferdigskrellete og måtte være forsiktig med varmen så det ikke ble mos. Gikk fint, men varme og ferdige var de likevel.
Camelon
05.11.2008 20:58
#12887

Endre
Full allerede, oge?

Jeg koker opp potetbiter, for så å la dem kjøles ned.
oge
05.11.2008 21:17
#5034

Endre
Aha, potetsalat!!
fjellbonde
05.11.2008 21:35
#17591

Endre
lutefisk og potetsalat?
lunken
05.11.2008 21:37
#12067

Endre
Det ble god lunsj på sen formiddag...så derfor blir det en enkel aftens. Får gjester i helgen og har i den forbindelse tatt opp fra fryseren to ytrefilet av reinsdyr (kalv)
De var faktisk begynt å tine når jeg sjekket de i kjøleskapet, så da ble fristelsen for stor ;-) Skar noen tyne skiver og la de i god olivenolje,carpaccio heter det ;-) drysset over grovkvernet pepper, litt salt og en halv presset sitron.(satt det i kjøleskapet ved 19:00 tiden) Har oliven i glass...Litt fint brød får nå en runde i ovnen, olivenpesto smøres på snart.

Tror dette blir et greit kveldsmåltid ;-)

Endret 05.11.2008 21:48 av lunken
Camelon
05.11.2008 21:50
#12889

Endre
Greit var vel et understatement...
oge
05.11.2008 21:59
#5035

Endre
Fy farao for et greit kveldsmåltid, sikle:)
Gladiator
05.11.2008 22:16
#954

Endre
Det må jeg si - her spises det fin kveldsmat. Selv kom jeg så sent hjem at middagen ble kveldsmat. Pastarett ble det. Med ferskt olivenbrød til.
Phoebus
05.11.2008 22:25
#7671

Endre
Kvelds for ekte mannfolk:

1 Neve chips
1 avslägen pilsner

Tilbehør:

1 Morgan Kane
oge
05.11.2008 22:53
#5040

Endre
~
Den siste (nr 23) lest 14 ganger I presume?
Gladiator
05.11.2008 23:12
#956

Endre
Jaggu sitter jeg ikke her og ser på Exorcisten. Nåvel, siste del av den. Kanskje han kan trengs bortpå Wall Street nå, jeg synes Lucifer er veldig aktiv om dagen.

Og Lucifer skal vi ikke spøke med - etter ham ligger det mange lik.

Som etter Morgan.
MKane
05.11.2008 23:22
#5361

Endre
Gilde grill i brunsaus, såpass mye at det ble til kvelds også
Sinnsykt godt
lunken
05.11.2008 23:35
#12069

Endre
Kveldens carpaccio smakte fortreffelig...(det ble kun vann til, så det får være aftens nedtur :-(
Har akuratt mottatt den glade melding om at selvplukket kantarell medbringes av helgens gjester, så da drister jeg meg til å spå en hyggelig middag på lørdag ;-)

Sov godt!
MKane
06.11.2008 00:07
#5363

Endre
Min mening om sopp er at det er noe dritt som vokser i skogen, som mennesker og dyr pisser på, det er ikke menneskeføde.
oge
06.11.2008 21:29
#5044

Endre
Vi har startet oppkjøringen til jul (som tidligere meddelt red anm.). Rakfisk i dag. Svindyr, men god. Tilbehør, mandelpoteter og lefse. On the side Kvitseidsmør, rømme, lodderogn, rødløk og selvfølgelig røbeter. Kjøleskapkaldt Maridalsvann ble skylt ned i større mengder. Også i etterkant.
tas1
07.11.2008 14:13
#4993

Endre
oge.

I kveld skal du få en ny (gammel) låt (rolig) som du skal be madammen opp til.
I refrenget må du huske på å gi hoften en liiiten knekk/stopp (samtidig som du roterer henne 1/9-del) mot der du har knekken - slår aldri feil :-)
oge
07.11.2008 18:05
#5052

Endre
tas1. Greit, jeg tar utfordingen, men tror ikke jeg kommer til å legge ut reultatet. En Travolta greie eller han andre noe yngre jeg ikke husker navnet på Svånsi?

Her gjøres det klart for en biffmiddag. Alle er hjemme i kveld og da må man jo ha noe god mat. Vi spiser jo alltid veldig enkelt når jentene er borte;)

Har ikke sjekket kjøttet, vacumpakket, det er jo umulig annet enn å se på datoen. Skulle det være seigt denne gangen så skal jeg levere tilbake. Serverer med Divipotetmos og satiat (salat).
tas1
07.11.2008 18:40
#4995

Endre
oge.

Den blir så rolig at en samtidig kan "nibbe" motparten i øreflippen (men husk knekken :-)

Skal også ha biff i kveld (mørbrad) - og her er ett alternativ til potetmos!

- Ildfast form.
- Smør den med olje.
- Del potetene i 4 deler (båter - og så mange det er plass til).
- Dryss med pepper, oregano, timian (ikke mye, men passe), og skvett over med mer olje.
- Poetene skal beholde skallet på.
- 200 grader i stekeovnen i ca. 1 time.
- Dette lager seg selv, og blir som bakt potet uten grising og sølvpapir i amalganfyllingene.

- Smørdampet brokkoli hvis en har + peppersaus.

Endret 07.11.2008 18:49 av tas1
Gladiator
07.11.2008 18:48
#966

Endre
Villsvin til forrett, laks til hovedrett.

Det var den förste.

Så blir det vel noen greier på neste fly også. Bra greier, regner jeg med.

Når jeg lander om ca 10-11 timer blir det det noe med mye krydder i.

I mellomtiden har jeg sett en fantastisk oppskrift på torsk på fly-TV. Den skal jeg komme tilbake til siden.

Ha en god after alle romere.

Dette går fremover.
oge
07.11.2008 18:51
#5054

Endre
Takk, mats. Godt tips med en potetvariant. Jeg har hatt stor suksess med madelpoteter ikke langt fra det du gjør, men tar de halve og drysser på krydder og olje. Bruker stekeplaten. Da er det nok til 8-10 personer på et brett. Det tar det også kortere tid. Nå er det skøyter i vinterhagen:) Gøy å ha det i gang igjen. Bra av ungguttene.

Endret 07.11.2008 18:51 av oge
oge
07.11.2008 18:53
#5055

Endre
Haha, Gladiator. Hvilken flyplass er du på?
Camelon
07.11.2008 19:27
#12903

Endre
18-timer svinesteik.

Men nypoteter og deilig brun saus, lettsukra gulrøtter, rødkål og rosenkål surret i baconterninger.

Resten vet dere.
fjellbonde
07.11.2008 20:03
#17603

Endre
synes ikke skøyter på tv er som før. var bedre med bjørnsen og jordsett.

Endret 07.11.2008 20:03 av fjellbonde
tas1
07.11.2008 20:33
#4996

Endre
Nett so kåno fjellbonde?
oge
07.11.2008 20:45
#5058

Endre
"Lilla drakt", not fargeblind Johnsen som elsket fiskeboller og alltid hadde med seg en boks på repotasjene til middag. Det var nok Vesterålens. KAN jeg snart få et brett for all reklame jeg gir til de som lager de beste fiskekakene på boks. Mange lager bedre ferske, men på boks slår ingen Vesterålens, det jeg vet!
Camelon
07.11.2008 20:52
#12911

Endre
Jeg skal personlig overrekke deg et brett, for jeg i juryen har enstemmig utnevnt deg som vinner av fiskebollkonken 2008.

Ved leilighet.
oge
07.11.2008 21:19
#5059

Endre
Takk vi ses, det er visst er par bytter på gang, Camelon. Taperen av tips Eliteserien 2008. Jeg bare venter på å overrekke premienm, dog gjennom mellommenn.
fjellbonde
07.11.2008 21:31
#17605

Endre
Stekte 100% Vesterålens fiskeboller
4 porsjoner

1 boks fiskeboller
3 løk eller purre
3 ss olje
300 g sopp
2 ts sitronpepper
1 ts timian
sitron
1/2 bunt persille

Rens løken og skjær dem i båter som freses i olje (purre kan også brukes). Legg det over på et fat. Hell av kraften av fiskebollene og tørk dem godt. Stek fiskebollene i olje og legg de over løken/ purren. Skjær soppen i skiver og brun den lett i pannen til det meste av væsken er fordampet. Legg løk og fiskeboller tilbake i pannen. Bland godt. Dryss over krydder. Press litt sitron over og strø over finklippet persille. Godt med poteter og rårevne gulrøtter til.

Endret 07.11.2008 21:37 av fjellbonde
oge
07.11.2008 21:33
#5062

Endre
Du glemte å skrive Vesterålens mellom Stekte og fiskeboller, fjellis
Camelon
07.11.2008 21:39
#12921

Endre
hÆHÆHÆHÆHÆH
fjellbonde
07.11.2008 21:42
#17606

Endre
http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel604.asp

sjekk suppe.
oge
07.11.2008 21:49
#5063

Endre
Lagt inn i bookmarks til neste gang. Var mange fine der. Takk fjellis!
Gladiator
08.11.2008 06:37
#968

Endre
Det står 0632 på Pcen, men 1232 på uret. Jeg må være i Bangkok.

Hva fan gjør en i Bangkok på en lørdag?

faen
08.11.2008 07:48
#3061

Endre
Du drømmer om Thailanske horer!
Camelon
08.11.2008 09:19
#12962

Endre
Gladi har høyere moral enn som så.

Men hvorfor kjører de halvtimes forskjeller, f.eks. i New Dehli?
Camelon
08.11.2008 09:20
#12963

Endre
Jeg må lese igjen.

Drømme om thaihorer når man er i Bangkok en lørdag?
Det kan vi gjøre hjemme, det.
Gladiator
08.11.2008 11:04
#969

Endre
Jepp.

Nå skal jeg spise Gang Kiew Waan Gong. Curry og elvereker. Med øl til.

Så kommer massøsen om en time.
Gladiator
08.11.2008 16:20
#977

Endre
Faen, jeg må værre ut av synk her.

Klokka er jo snart halv elleve. Her.

Massøsen lurte på om jeg ville bli med henne hjem. Pokker så draget jeg har!

Hun nevnte noe om at vi skulle ta et bad, eller svømmme i baht, jeg er ikke sikker på hva hun egentlig sa.

Men hun syntes jeg var kjekk.

Vel, jeg lot være å bli med henne hjem.

Og draget har jeg.

Jepp.
Changes
08.11.2008 17:14
#12110

Endre
Mange som blir invitert til å svømme med fiskene der nede.

Pass på!!
Changes
08.11.2008 17:18
#12111

Endre
Se opp for ladyboys med betongtøfler. Synes du skal spørre hvorfor dem har et parr betongtøfler stående over alt.
Gladiator
08.11.2008 17:27
#980

Endre
He, he.. ladyboys. Jeg var her sist i 85. Lærte alt om ladyboys dengang. Uten å svi meg.

Er trent.
Gladiator
08.11.2008 17:27
#981

Endre
Ehhh. Ble dobbelt.

Endret 08.11.2008 17:28 av Gladiator
Rune Hansen
08.11.2008 18:05
#4815

Endre
Nå skal jeg straks slafse, frotse og grise i meg "ett tonn" med nygrillede kyllingvinger.

DET ER GODT DET !!!!!

Endret 08.11.2008 18:05 av Rune Hansen
faen
08.11.2008 18:24
#3065

Endre
Jeg var en tur i Tahland! der åt jeg mange gode måltider, men det jeg vil fortelle har ikke noe med mat å gjøre.
Traff en utrolig vakker ung "kvinne" på en Bar eller Pub.

Hun ville vise meg litt omkring å som ny på stedet fant jeg dette som en positviv innvitt!

Hun viste meg meget å etter å ha tatt en "snartur" hjemme hos henne, dro vi mot pubben(baren) igjen. Flott Bar forresten!

MEN så på turen før vi nådde Baren så kom Politiet!

De var svært innteresert i hvor jeg hadde vært. Sånt tullprat!! Jeg hadde jo bare vært på en liten sightsing, så hva i allverde ville de med meg?

Ikke kunne de prate engelsk, ikke ville de forstå, så de tok meg med!

Da oppdaget jeg igjen pengenes makt! Etter å ha bladd opp endel så skjønte vi olutselig hverander. De kjørte meg også tilbake på samme pubben! De var jo så søte da, men det kostet jo endel, men det var det vært-- for å komme tilbake!
faen
08.11.2008 18:38
#3066

Endre
var aldir og aldri påtenk noen som helst seX i bildetog ikke oppfordret hun til det heller!
gazza
08.11.2008 19:01
#3012

Endre
Nei, eg og blei nesten voldtatt i Thailand, gang etter gang! Tror de likte den lange nasen min og dei glasurblå auene!
Phoebus
08.11.2008 19:02
#7701

Endre
Har vært i Thailand, men opplevde ikke noe værre enn at noen dro meg inn i en butikk og sydde en dress til meg uten at jeg rakk å protestere. De sydde en merkelig skjorte også, den bruker jeg når det er kostymeparty.
Gladiator
08.11.2008 19:04
#984

Endre
Selv har jeg vært ute på pub i Thailand i kveld.

Det ble en kort kveld.

Litt øl.

Og trehjulingstaxi hjem.

Hyggelige folk er det. Taxisjåføren ville invitere meg på sexklubb.

Jeg hadde imidlertid ikke lyst på sex med taxisjåføren, så jeg takket nei.
faen
08.11.2008 19:10
#3067

Endre
Gladiator ; innbiller meg at det ikke var seX med Taxisjaføren, men kanskje andre gobiter som ventet, BRUK GUMMI!

Endret 08.11.2008 19:11 av faen
Changes
08.11.2008 19:12
#12112

Endre
Har du et slikt avsindig svært nasegrev, gazza?

Gladiator
08.11.2008 19:14
#985

Endre
Faen. Mener du at jeg misforstod?


Forøvrig merker jeg med at draget på damene faktoren er høy her.


Men det er jeg vant med.

Pokker heller.

Gladiator.

Jeg er en gladiator.

Endret 08.11.2008 19:14 av Gladiator



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS