"
Du er her: Forside > After hours > It smells lik shite, it tates like shite..
It smells lik shite, it tates like shite..
mats2005
05.05.2009 22:05
#7014

Endre
We snakker selvsagt om franske oster. Men overskriften ljuger, franske oster smaker ikke skit de smaker himmelsk i tykke skiver på en baguett med masse smør under.

Steike så godt! Mmmm...
MKane
05.05.2009 23:54
#5505

Endre
vi holder oss til brunost og gauda
rug_0573
06.05.2009 07:26
#9323

Endre
Du har faen meg ikke smør under osten, det demper smaken!
mats2005
06.05.2009 08:12
#7015

Endre
Her på østlandet får vi tak i ferskt smør rug, det smaker langt mindre enn det harske smøret mange rundt i provinsen spiser. Det er nok der den feilforestillingen kommer fra.
rug_0573
06.05.2009 08:21
#9327

Endre
Mats;
Jeg lager mitt eget smør jeg.
Slik lærer vi som kommer fra grisgrendte strøk.
Ferskere enn det får du det ikke....
mats2005
06.05.2009 08:44
#7016

Endre
Det må jeg si rug! trading og kjerning av smør ;)
Ja da er du mer ekspert på smør enn meg gitt.
rug_0573
06.05.2009 08:50
#9329

Endre
Tradinger er bare en lek, der er jeg ikke mye dyktig. Hadde jeg vært det hadde jeg sluttet å jobbe,
, mat er alvor.
Jobbe gjør jeg bare for å kunne leke og spise, eller leker jeg på jobb også?

Hey, jeg strengt tatt bare driver med strømmen der jeg er og tar for meg godbitene som dukker opp....tja, nesten alle godbitene da....det finnes godbiter som ikke røres....

Dette er nøkkelen til lykke.

Jørn O
06.05.2009 22:25
#2207

Endre
Hva slags ost er det egentlig i ostepop?
Godt er det, men duften er noe for seg selv..



Ostepop ligner også litt på digre stafylokokker..
Er det egentlig ost?
mats2005
06.05.2009 22:38
#7034

Endre
Flensost vil jeg tro.
oge
06.05.2009 22:39
#6427

Endre
Haha, det er gulrøtter:) Du må ha noe feil med nesen!

Gøy, det er jo nå en slager disse minigulrøttene eller knaskegulrøtter som de kalles. Min tante kunne blitt rik på ideen sin. Hun sådde alltid så veldig tett med gulrøtter at de ble ikke større. Verden beste gulrøtter. Det er nok der de har det fra. Spiser noen hver dag for huden sin skyld.
Camelon
08.05.2009 11:12
#14851

Endre
Ja.

Det er ufattelig hva man lærer å venne seg til av smak, så lenge den egentlige grunnen er vinen som skal drikkes til.

Hva med en Sauternes til roqueforten i aftes? Harry kommer.

Endret 08.05.2009 11:12 av Camelon
mats2005
08.05.2009 11:31
#7049

Endre
Var i bryllup i Paris i helgen, nydelige oster. Vinen som ble servert til osten var gewürstraminer, husker ikke navn. Men den var nyyydelig.
Camelon
08.05.2009 11:43
#14852

Endre
Gewurtzraminer er nok min favorittdrue av de grønne. I den er det gjerne sødme og ikke minst kraft nok til å kombineres med det meste av oster. Antar at den du fikk servert gjerne kom fra Alsace, det særegne tyske fylket i nordøst-Frankrike.

Hvem giftet seg? Paris Hilton?
mats2005
08.05.2009 11:49
#7050

Endre
En fransk venninne av min kone. Brylluppet ble holdt i Les invalides, der bla napoleon er begravet.



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS