"
Du er her: Forside > After hours > Mens vi venter på feskkakeoppskrefta
Mens vi venter på feskkakeoppskrefta
Changes
18.01.2016 12:57
#23109

Endre
For å motivere forasamen, tenkte jeg vi her kunne spille litt musikk fra feiteelvis.

renud
18.01.2016 14:19
#11555

Endre
Den innspillingen må jo være fra en god stund etter at fleskeberget daua.

Synd doc'en til Michael Jackson ikke var der for å gi ham en sprøytemix før oppvisningen, han visste hvordan man kunne holde liv i et lik så lenge at likstanken hadde lagt seg.
Changes
18.01.2016 14:25
#23112

Endre
Jeg vil ikke si at du er i posisjon, til å kritisere Elvis Aron Presley.

Changes
18.01.2016 17:04
#23113

Endre
Hvor lenge kan forasamen holde ut dette:


fjellbonde
18.01.2016 17:47
#22088

Endre
MKane
24.06.2010 23:01
#6297
Endre Fikk fine gode plommer på treet i fjor, men i år der det dårlig ut ja
oge
24.06.2010 23:24
#9391
Endre Du, MK. Jeg har lyst til å lære oppskriften på moren din sine fiskekaker. Ber du henne om den for meg? Du har vel neppe lagd det selv, I presume, der i gården.

Fikk med meg Danmarkkampen. Synd, men det er flere som gleder seg over Japans avansement enn om Danmark skulle gått videre,(

Endret 24.06.2010 23:25 av oge
MKane
25.06.2010 00:08
#6298
Endre Frøkna her som banker fiskekaker, hun skal til Andenes nu i helga og hente noen kasser hyse, så i neste uke banker hun noen 100 fiskekaker og fiskeboller.

kan jo spørre henne, men tror det sitter i hodet det der, som en følelse liksom. Husker hun plagdes mye de første åra, da ble dem ''kort''
rug_0573
25.06.2010 06:16
#12248
Endre Ja dere kan le dere goklumpene mine. Isj!

Hadde dere ikke vært så teite skulle dere fått fiskekakeoppskriften min.

-----------

hva skal man med blogger og bøker, hvis en kan lese gamle innlegg fra Kva åt du no?

Endret 18.01.2016 17:48 av fjellbonde
fjellbonde
18.01.2016 17:49
#22089

Endre
skål for Loffen.

Endret 18.01.2016 17:49 av fjellbonde
renud
18.01.2016 18:48
#11559

Endre
Hva skal man med feskkakeoppskreft, når selv olja gjør som Chang og konstant oppholder seg i toer'n?
fjellbonde
18.01.2016 19:13
#22090

Endre
Rugerts gjeddekake-

1 kg filet av gjedde
150 g spekk (ja der kom det spekket igjen, det selges frossent i godt assorterte matbutikker)
50 lettsaltet flesk
2 rå pottiser
1/2 ts sirup, lys type
1/2 ts honning (Evt dropp sirup og bare bruk honning)
Grønne skudd av vårløk eller purreløk
1 løk
4 dl H-melk
2 dl Kremfløte
2 ss hvetemel
2 ss potetmel
2 egg
1 ss salt
Passe med grovmalt pepper
Mal grov farse av fileter, spekk, flesk, poteter, purreløl og løk
Ha i potetmel og hvetemel, bland godt
Salt blandes godt inn
Spe så med melk og fløte
Når deigen er passe fast, den skal være så klissete så mulig da det tross alt er fiskekaker, ikke sprettballer, en skal lage.
Stek i smør, mye smør!
MKane
18.01.2016 19:21
#10814

Endre
Nu skal dere få et gratis tips:

Når du skal steike kakene så bruk en sånn sak du lager iskuler med, da blir kakene jevne og fine.
mats2005
18.01.2016 19:42
#11638

Endre
Du er jo raus også da morgan. Du deler vel ut gratis tips når du er på restaurant også du.

hÆHÆHÆÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ
oge
18.01.2016 19:44
#16109

Endre
Hyse og gjedde har samme konsistens tross forskjellig smak. Gjedda er best på vinteren og hels i vann med lite gjørme. Sommergjedde fisket i sivet er python!

Rug er god på mat, men jeg tipperfur mashall lager de enklere og jeg tipper at hun kanskje steker de i smult? Kanskje i smultgryte Dronnings mormor.
oge
18.01.2016 19:44
#16110

Endre
Hyse og gjedde har samme konsistens tross forskjellig smak. Gjedda er best på vinteren og hels i vann med lite gjørme. Sommergjedde fisket i sivet er python!

Rug er god på mat, men jeg tipperfur mashall lager de enklere og jeg tipper at hun kanskje steker de i smult? Kanskje i smultgryte Dronnings mormor.
MKane
18.01.2016 19:47
#10815

Endre
Jeg eter ikke på sånne steder.

De få ganger jeg ikke lager maten selv eter jeg på Kaffistova eller feskarheimen.
MKane
18.01.2016 19:50
#10816

Endre
Smultgryte? Hvor har du dette fra?

De stekes i vanlig steikepanne med i en blanding av olje og smør.
renud
18.01.2016 19:51
#11560

Endre
Hvis jeg ikke skulle ha spist ne før Marshallen kom med feskkakeoppskrefta, så hadde jeg ikke fått mat før tidligst i mitt eget gravøl.

Stekte derfor noen Gilde medisterpølser.
renud
18.01.2016 19:52
#11561

Endre
"en blanding av olje og smør"?

Nå som så mange venter på den oppskriften samtidig, så vil oljeprisen gå til himmels når den endelig kommer.
MKane
18.01.2016 19:53
#10817

Endre
Alt som starter på medister er ikke annet enn hundemat.
renud
18.01.2016 19:54
#11562

Endre
Så var jeg bikkjesulten også da, etter å ha ventet på den jævla oppskriften siden før nyttår!
renud
18.01.2016 19:56
#11563

Endre
Hvis du ikke snart sklir den over, så skal jeg shorte Morgan-aksjen din gjennom kjellergulvet.
Da kan du jo se om frøkna har lyst til å lage en eneste, jævla fiskekake til deg lenger.
MKane
18.01.2016 19:59
#10818

Endre
Trusler hjelper ikke, det som trenges er smisking og smøring. (smøring som i gavekort på polet)
mats2005
18.01.2016 20:01
#11639

Endre
Hallo i luken. Det finns ikke no feskkakoppskreft. Morgan er ei stor luremus.
MKane
18.01.2016 20:07
#10819

Endre
Oppskrifta kommer så snart det blir laget et eget feskekakefora på ST.
renud
18.01.2016 20:09
#11565

Endre
Ok, jeg gir meg. Sender deg en 5 liters dunk med superdestillert 96% druebrennevin fra Spania.
Ikke bry deg om "M"-en foran betegnelsen "etanol".
renud
18.01.2016 20:13
#11566

Endre
"Trusler hjelper ikke"?

Ha! Når jeg står bak deg, med din egen Colt stappet ned i nakkegropen din, og sier at når vi er ferdige så er det enten feskkakeoppskrefta som er på papiret, eller hjernemassen din, så tenker jeg nok pipen får en annen lyd.
renud
18.01.2016 20:14
#11567

Endre
Men vet egentlig ikke hva jeg maser om, er jo ikke spesielt glad i fiskekaker.
Kattemat, spør du meg.
MKane
18.01.2016 20:15
#10820

Endre
Jeg vil ha et feskekakefora, HØRER DERE!
mats2005
18.01.2016 20:18
#11640

Endre
Enig ruined, tar meg en bab. Fokk off!



Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS