"
Du er her: Forside > Politikk > Tor Erling Staff" Pedofil"? Jeg bare Spør
Tor Erling Staff" Pedofil"? Jeg bare Spør
mmyhre
04.02.2002 23:32
#1530

Endre
VG Nett) Tor Erling Staff sier i en debatt på P4 at det bør være lovlig for voksne å ha sex med barn ned i 13-14-årsalderen.
Tips en venn om denne saken! - Se dagens mest populære tips!

INGEN GRENSE: Tor Erling Staff mener det ikke bør være noen aldersgrense på sex. Foto: Scanpix

AVSTEMNING
Bør den seksuelle lavalderen senkes?

Det var etter at straffeekspert Svein Slettan i dagens VG foreslo å senke de seksuelle lavalder til 15 år, at Staff kom med sitt utspill i P4s 17.30-sending.

- Det bør være lovlig for voksne å ha sex med 13-åringer. Helst bør det ikke være noen seksuell lavalder i det hele tatt, sa Staff.

Barneombud Trond Waage reagerte sterkt på utspillet.

- Da vi hadde den samme debatten om den seksuelle lavalderen for 3-4 år siden opplevde barneombudet en telefonstorm fra jenter som ville hindre at lavalderen skulle senkes, sa Waage.

Han viste også til en fersk undersøkelse fra Oslo, der 710 elever ble intervjuet om hva de mener om den seksuelle lavalderen. 66 prosent av guttene og 80 av jentene svarte at de vil beholde den seksuelle lavalderen på 16 år.

- Det virker som om man her tenker på sex som bare råe samleier. Dagens lovbestemmelse dreier seg om enhver form for erotisk tilnærning. I dag får slikt samvær konsekvenser for den voksne part, og det er jeg ikke enig i, sa Staff.

Svein Slettan sa i dagens VG at det er på tide at den seksuelle lavalderen senkes til 15 år, slik den er i Sverige og Danmark. I dag risikerer en voksen mann inntil fem års fengsel hvis han har sex med ei jente under 16 år.


Hvilken intersse har voksne folk for barn, men mindre man har pedofile tanker.

Noen andre tanker om dette
Timber Jack
04.02.2002 23:35
#556

Endre
Du bør vel komme med noen tanker om dette først selv, det er god skikk vet du.
hoytalainen
04.02.2002 23:35
#505

Endre
Hans sønn ser da misbrukt ut.

nuff said.

Timber Jack
04.02.2002 23:37
#557

Endre
HØYTALINEN, DEN VAR UNDER BELTESTEDET.
Big Balls
05.02.2002 01:26
#1131

Endre
Dette er et tema som er svært vanskelig å diskutere, fordi det er forbundet med så mye dobbeltmoral, og forkludres av en fornektelse av virkeligheten. På den ene siden ønsker man vel ikke at sine sønner og døtre skal drive med den slags (ikke sine mødre og fedre heller!), eller sine elever, eller de søte små som ringer inn til barneombudet. På den andre siden, de som våger å tenke tilbake til da man selv var 13-14-15 år, vil i alle fall overfor seg selv kunne vedkjenne seg at man var meget sexuelt aktiv, i en eller annen form. Å tro noe annet om dagens ungdommer, med den fokus på sex som er i alle media, filmer og musikk, det skulle da ikke være mulig uten å leve helt i sin egen verden.

Få har tilstrekkelig kontakt med seg selv til å innrømme at man synes 15-åringer er noe av det deiligste som finnes. For oss menn har det dessuten alltid hvert noe spesielt attraktivt over den unge, urørte kvinnen. Dette er samtidig vanskelig å svelge for de eldre, erfarne kvinnene. Spesielt i dag hvor de aller fleste over 20 år passer alt for godt til betegnelsen "hore", etter gammeldags språk.

Det er også et tankekors, at da Maria fødte verdens frelser, var hun nettopp i denne alderen. Og Josef, som var noe eldre, han ville sikkert blitt dømt i dag. Det er noe å tenke på for moralens voktere.

Camelon
05.02.2002 09:51
#3120

Endre
CNN:

Gud ble igår pågrepet og varetektsfengslet på Bahamas etter at Interpol gikk til aksjon mot luksusvillaen den mistenkte benytter på ferieøya. Gud er foreløpig mistenkt for å ha hatt sex med mindreårige. Pga. sakens spesielle karakter er ikke saken foreldet, selv om overgrepet skal ha skjedd for over 2000 år siden. Gud risikerer inntil 6 års fengsel dersom han blir funnet skyldig.
___________________________________________________

Neida...
En ting er vel at Staff er svært glad i å provosere. Tor Erling har tidligere gått åpent ut og vedkjent at han kan plasseres i kategorien horekunde. Det er heller ikke første gang han komme med utspill om akkurat dette. Ellers synes jeg BigBalls er inne på noo vesentlig, og jeg stiller meg ganske så greit bak innlegget hans.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS