"
Du er her: Forside > Politikk > Norsk asylpolitikk
Norsk asylpolitikk
Pathfinder
10.08.2004 09:30
#3534

Endre
Dette er jo et kjent og kjært diskusjonstema på ST. Derfor må vi få en ny topic.

Konsekvensene av den løssluppne asylpolitikken ser ut til å bli dramatiske. Kultur og religionskonflikter ligger "rett rundt hjørnet". I tillegg koster denne politikken det norske samfunnet betydelige beløp hvert år både mht. trygder, å drive asylapparatet m.m.
--------------------------------------------

Her er en typisk hendelse fra asyl-Norge:Knivstakk asylsøker i øyet

Etter en fuktig bytur i Trondheim havnet asylsøkerne i en voldsom krangel som endte med at en libyer ble knivstukket i øyet og en somalier ble slått i munnen med en tekanne.

Trondheim tingrett har nå dømt en asylsøker fra Somalia til tre års fengsel etter at han knivstakk en asylsøker fra Libya, slik at mannen ble varig blind, skriver Adresseavisen.

Han må også betale libyeren oppreisning og erstatning på tilsammen 265.000 kroner. 24-åringen nekter straffskyld og vurderer å anke dommen til lagmannsretten.

Utlendingsnemnda utviste mannen fra Norge i juni, men han må først sone straffen i Norge dersom den skulle bli rettskraftig.

Knivstikkingen fant sted på Sandmoen asylmottak 3. april. Seks asylsøkere hadde vært på diskotek i Trondheim og returnerte til Sandmoen i pirattaxi på natten. Ifølge dommen trakk somalieren kniv inne i en hytte på asylmottaket etter en krangel.

Fornærmede forklarte at han kastet hodet bakover for å unngå å bli truffet. Likevel traff kniven øyet til libyeren med stor kraft. Mannen mistet synet på øyet, og venter nå på å få satt inn glassøye.

Etter knivstikkingen skal en annen libyer ha slått en tekanne i ansiktet på tiltalte, slik at han blødde fra munnen.

Tiltalte er tidligere domfelt flere ganger, blant annet for å ha kastet en stein mot hodet til en annen person og for å ha fremsatt trusler.

Kilde:aftenposten.no
[Endret 10.08.04 10:52 av Pathfinder]
xrik
10.08.2004 09:35
#82

Endre
Må vel være bedre å sende penger ut av landet, så de latente morderne kan bruke de på våpen i hjemlandet, fremfor at de skal bruke trygden på våpen her, kun for å gjøre våre gater utrygge.
Stratofortress
10.08.2004 17:28
#1410

Endre
Nå soper kassa inn penger i bøtter og spann med dagens oljepris. Dessuten ser det ut til å vedvare i lang tid fremover

Derfor skal vi sette av noen mrd. kroner, slik at vi kan få hjemsendt i ei brenning, alle muslimene som er på norsk jord.

Dette burde være en haste sak for Erna The Fat One!
Pathfinder
19.08.2004 10:53
#3566

Endre
Mener han snakker norsk godt nok

Oslos varaordfører Svenn E. Kristiansen sa til VG i går at bystyrerepresentanter med innvandrerbakgrunn var nærmest umulig å forstå.

«Vi skjønner rett og slett ikke hva de sier,» sa en oppgitt Kristiansen til VG.

Varaordføreren mener de med for dårlig norsk ikke har noe i bystyret å gjøre, og reagerer på at bystyret nå skal sponse norskkurs for dem som trenger det.

- Uakseptabelt

Til VG i går ville ikke Kristiansen presisere hvilke representanter han siktet til. Men til partiavisen Fremskritt har han tidligere trukket frem Ahmed Ali Wais som eksempel på en representant med for dårlige norskkunnskaper.

Det vil Wais ha seg frabedt:

- Frp må forstå at alle, uavhengig av farge eller bakgrunn, har samme rettigheter.

Dette er bare et forsøk på å vinne velgere. Partiet sprer fremmedfrykt og intoleranse. Slike holdninger er uakseptable, sier Wais.

Ap-politikeren er opprinnelig fra Somalia, men har bodd i Norge de siste 18 årene. Han kom inn i Oslo bystyre ved siste kommunevalg.

- Har du opplevd at andre representanter har hatt problemer med å skjønne hva du sier?

- Jeg har ikke noen problemer med språket, slår Wais fast.

Også en rekke andre av bystyrets innvandrerrepresentanter reagerer på Kristiansens uttalelser.

Kahlid Mahmod (Ap) mener Kristiansen bør vurdere å trekke seg.

- Dette er helt bak mål. Kristiansen er i ferd med å skape et problem for selve institusjonen som varaordfører. Han er en tillitsvalgt på vegne av hele bystyret og de folkevalgte, og hans nedverdigende holdning til sine kolleger hører ingen sted hjemme.

Dårlig oppførsel

Jeg mener at han har gått over streken, sier Mahmood.

Bystyrerepresentant Reza Rezaee (SV) har heller ikke sans for Kristiansens utspill.

- Alle mennesker, om de er politikere eller ikke, kan ha svakheter på noen områder. Jeg mener for eksempel at Fremskrittspartiet har behov for kurs for å få andre holdninger og bedre menneskesyn, og synes gjerne at bystyret kan betale for det, sier Rezaee.

Han viser til dårlig oppførsel blant flere av bystyrerepresentantene fra Fremskrittspartiet.

- Når enkelte av innvandrerrepresentantene skal holde innlegg, er det mange av representantene fra Fremskrittspartiet som ler høyt. Jeg synes det er plagsomt å være vitne til, forteller Rezaee.

Sepideh Sadeghi (SV) har også merket seg dette.

- Det er jo ikke enkelt å stå på talerstol og holde innlegg når folk ler og ikke prøver å høre etter på hva du sier, sier Sadeghi.


(VG 19.08.04 kl. 06:51)
-------------------------------
Dette viser hvor langt idiotien har kommet. Legg merke til hva tåketaleren sier: Det vil Wais ha seg frabedt: "Frp må forstå at alle, uavhengig av farge eller bakgrunn, har samme rettigheter". Ja, slik skal det låte i det flerkulturelle Norge. Rett til ditt, og rett til datt. Også rett til å stå og bable i kommunestyre.
longterm
19.08.2004 11:01
#4502

Endre
Vel, vel, de er nå valgt inn på demokratisk vis, så hva vil du egentlig foreslå Pathfinder?

Selvsagt blir det vanskelig dersom de nå er så komplett umulige å forstå som det gis inntrykk av, men at det er så ille har jeg faktisk vanskelig for å tro.
Pathfinder
19.08.2004 11:11
#3568

Endre
longterm

Det kan ikke underslås at de er valgt inn demokratisk, men det viser hvor stort innvandringsproblemet er når partiene ikke engang klarer å finne kandidater som tilsynelatende ikke behersker norsk godt. Er han satt opp på lista bare fordi han er somalier, og sikkert har en bred kontaktflate i dette miljøet? Hvis svaret er ja, nærmer vi oss nesten kjøp av stemmer.

Det er ikke noe rart i at Norge er et paradis for fremmedkulturelle når partiene legger alt inn på å tiltrekke seg disse velgere.
longterm
19.08.2004 11:21
#4504

Endre
På side 26 i dagens DN kan du lese om ISS, som har 2.000 ansatte i Norge med flerkulturell bakgrunn. Konserndirektør Jan Bjørneboe i ISS uttaler at "hele servicenæringen stopper opp uten innvandrerne. Det er naivt å tro at man kan klare seg uten dem".

Dette som en kommentar til det du skrev (muligens på en annen topic) om at vi slettes ikke har bruk for arbeidsinnvandring i Norge.
Pathfinder
19.08.2004 11:37
#3570

Endre
longterm

Dette er bare tull. Selvfølgelig får man kortsiktige problemer hvis alle fremmedkulturelle sparkes ut. Det er imidlertid ikke noe mål, heller ikke for meg.

Norge har nok av arbeidskraft. Problemet som enkelte næringer har skyldes generøse trygdeordninger. (Også allokering av arbeidskraft . men dette er spørsmål om utdanning og lønn). For øvrig vil jeg ikke legge skjul på at mange fremmedkulturelle har en bedre arbeidsmoral enn mange nordmann. Jeg har selv trukket frem tamiler som em berikende folkegrupper i den sammenheng. Muslimer, og særlig somaliere derimot er en HELT annen historie.


[Endret 19.08.04 11:38 av Pathfinder]
Phoebus
19.08.2004 12:42
#2890

Endre
det må jo være en fordel at de valgte representantene forstår hva som blir sakt og kan gjøre seg forstått. Jeg forstår ikke hva som er problemet med å spandere sprogkurs på dem.
Stratofortress
19.08.2004 12:47
#1436

Endre
Fyren som stod fram i media i dag hadde jo bodd i Norge i 18 år.

Enten er det intelligensen som svikter, eller så er det viljen til å lære som er totalt fraværende...

Pathfinder
19.08.2004 12:52
#3573

Endre
Stratofortress

Så lenge man er i stand til å leve på trygdesystemet spiller det ingen rolle om man kan norsk. Her i landet er det fritt frem for å snylte i vei. Husk at det ikke er så mange år siden det ble ansett for å være rasistisk å kreve at innvandrere måtte lære seg norsk. Med andre ord: det er ikke så farlig om du ikke vil kvalifisere deg for arbeidsmarkedet, her er det ok å leve på trygd.
Stratofortress
19.08.2004 19:32
#1438

Endre
Da har Erna gitt innreise tillatelse til denne pakistanske religiøse partilederen Qazi Hussain Ahmed fra Pakistan.

Er ikke denne Erna bekymret over at en kjent islamistisk fundamentalist tydeligvis har en stor tilhenger skare blandt kongerikets muslimer?(?)
Stratofortress
19.08.2004 23:33
#1440

Endre

Ønskes hjertelig velkommen

Er vel bare feite Erna som tror at muslimene vil ta et oppgjør med denne fundamentalisten som kommer på besøk. Hun ga ihvertfall uttrykk for det på Dagsrevyen tidligere ikveld

Dette landet er kjørt ut av alle proposjoner. Tragisk er ordet.
Pathfinder
20.08.2004 22:18
#3590

Endre
Tannlege dømt for heroinsmugling

Sandefjord tingrett trodde ikke på den albanske tannlegen som sa hun var i Norge for å kjøpe utstyr til klinikken sin. 49-åringen sa hun ble sjokkert da kofferten hun tok med for en venn viste seg å inneholde 3,8 kilo heroin i tillegg til klær han skulle gi bort.

Straffen ble fengsel i åtte år og seks måneder, og inndragning av 140.000 kroner som politiet fant i hanskerommet på bilen hun satt i ved legevakta i Oslo 31. mai i fjor.
- Min klient er selvsagt fortvilet over dommen siden hun hele tiden har sagt hun er uskyldig, og mest sannsynlig vil vi anke siden hun ikke ble trodd, sier kvinnens forsvarer, advokat Paal B. Helland i advokatfirmaet Klomsæt & Co.

De to antatt hovedmennene, fra Nord-Irak og Kosovo, møtte ikke da rettsaken startet. Politiet tror de har rømt landet, mens saken mot en kurder som skulle hente kvinnen i Oslo, ble utsatt..
----------------------
Albanere må være noe av de verste krimiminelle som asylpolitikken noen sinne har importert. Fytterakker´n. Også har vi hovedmennene da som har rømt landet. De har sikkert dratt hjem. Så var de ikke forfulgt allikevel. Suprise, suprise. Trygden får de sikkert ettersendt....

Phoebus
20.08.2004 22:22
#2913

Endre
Skjønner ikke at de ikke trodde henne, jeg kjører for eksempel alltid rundt med et par hundre K i hanskerommet på bilen i tilfelle det skulle dukke opp et gunstig tilbud på Maryland Cookies eller lignende på Rema.
Pathfinder
25.08.2004 12:21
#3642

Endre
Innvandrerkrim kan føre til mafiatilstander i Norge

- Den etnisk baserte gjengkriminaliteten kan gi Norge de samme problemer som USA har hatt med mafiaen. Samfunnet, og aller mest inn-vandrerne selv, vil kunne bli hardt rammet, sier norsk forsker.


- Hvis det ikke settes inn effektive, målrettede tiltak mot kriminalitetsutviklingen i innvandringsmiljøene, kan det samme problemet oppstå hos oss, påpeker forsker og dr. polit. Inger-Lise Lien ved Norsk institutt for by- og regionsforskning (NIBR).

Lien er i disse dager ferdig med en forskningsrapport laget på oppdrag fra Kommunaldepartementet, som blant annet handler om hvordan innvandrermiljøene selv bekjemper gjengdannelse. Selv om det de siste få måneder ikke har vært rapportert om alvorlig sammenstøt mellom grupper som A- og B-gjengen, påpeker Lien at problemet er voksende, og at ikke minst de pakistanske og somaliske innvandringsmiljøene selv er bekymret over utviklingen.

- Ser vi på ungdom under 19 år som blir siktet for kriminelle handlinger i Oslo, er dessverre innvandrere i stor grad overrepresentert. I enkelte bydeler i Oslo; Furuset, Stovner og Gamle Oslo, har gjengkriminaliteten bitt seg fast. At kriminelle gjenger blir faste organisasjoner, er i internasjonal forskning et kjennetegn på mafiastrukturer som er i ferd med å bygges opp, slår hun fast.

Vold mot egne

- Fremveksten av gjengkriminaliteten i Norge har ført til mye oppmerksomhet i pressen, og det har sikkert hatt den sideeffekt at mange nordmenn er blitt mer skeptiske til innvandrere, sier Inger-Lise Lien.

- Jeg vil imidlertid påpeke at innvandrerne selv, i stor grad, blir rammet av denne formen for kriminalitet fordi kriminaliteten også retter seg innover mot innvandrermiljøene. Gjengmedlemmer utøver vold mot konkurrerende gjenger innenfor samme etniske gruppe, og vi har hatt tilfeller av forsøk på utpressing av pakistanske forretningsmenn i Oslo. Dessuten blir mange innvandrerfamilier hardt rammet av sønnenes kriminalitet, med påfølgende psykiske og sosiale problemer. Å få politiet på døren er forbundet med sterk skam hos innvandrere flest, sier hun.

Lien mener det derfor er mange innvandrere og innvandrerorganisasjoner som er innstilt på å gjøre noe med kriminaliteten. Bekymringen er stor i miljøene, og forskeren sier dette bør utnyttes med sikte på å skape et konstruktivt samarbeid.

Spesielt trekker hun frem de unge mennene i de somaliske organisasjonene som engasjerer seg i forbygging. Også i det pakistanske miljøet finnes det ildsjeler.

Adskilte samfunn

NIBR-forskeren mener at norske myndigheter må spille på lag med slike organisasjoner og trekke dem inn i et mer forpliktende samarbeid. - I motsatt fall kan det utvikles parallellsamfunn der innvandrermiljøene lever og organiserer seg adskilt fra det norske samfunnet. Denne utviklingen aner vi allerede konturene av. Et spesielt problem med å benytte innvandrerorganisasjoner i dette arbeidet er at de snarere gjenspeiler føydale landsby- og klanstrukturer i hjemlandet enn geografiske områder i det land der de lever, nemlig Norge.

- Å ensidig basere seg på moskeene i dette arbeidet, er heller ingen god ide, fremholder Lien. - Moskeene kan og bør spille en større rolle i kriminalitetsbekjempelsen, men det norske samfunn er sekulært. Derfor bør man være forsiktig med å støtte krefter som på lengre sikt kan skape sterkere skiller mellom "oss" og "dem", sier hun. De menigheter som er integreringsorientert er bedre samarbeidspartnere enn de som ikke er det, føyer hun til.

Tilhørighet

- Mine forslag til tiltak er å rette det kriminalitetsbekjempende arbeidet sterkere mot målgruppen, det vil si mot dem som allerede så smått har begynt den kriminelle karrieren. Videre er det viktig at gjengrekrutter møter reaksjoner umiddelbart, ikke etter at de har utført hele serier av kriminelle handlinger. Sist, men overhodet ikke minst, er det viktig at innvandrernes tilhørighet og tillit til det norske samfunn styrkes. Fortsetter utviklingen mot parallelle og adskilte norske og fremmedkulturelle samfunn, tror jeg bare at den gale utviklingen forsterkes, sier Inger-Lise Lien.

Kilde Aftenposten.
-----------------------------------------------------------
Det er nettopp denne utviklingen Pathfinder m.fl. har advart imot på ST. Om få tiår er det fremmedkulturelt flertall i Oslo samtidig som Norge ikke lenger bare kan pøse ut trygdemilliarder. Før eller senere må velferdsstaten bli mindre generøs. Da vil det bli mer fattigdom blant fremmedkulturelle, noe som vil øke kriminaliteten ytterliger. Oslo kommer til å bli et kriminelt *****te om få tiår.
Pathfinder
25.08.2004 12:26
#3643

Endre
Bevisst neglisjering av krimproblemet

Da innvandringen til Norge begynte, ble det ansett som uanstendig å påpeke at den også kunne skape problemer.


Tatt på sengen. I rapporten som er utarbeidet for Kommunaldepartementet stiller forsker Inger-Lise Lien seg kritisk til hvordan det norske samfunn har håndtert problemet med gjengdannelser i innvandrermiljøene.

På spørsmål om hvorvidt det norske samfunn ble tatt på sengen og var fullstendig uforberedt på at dette problemet kunne oppstå i kjølvannet av masseinnvandringen til Norge de siste 30 år, svarer hun: - I den første fasen av innvandringen var de fleste toneangivende nordmenn opptatt av at innvandringen betydde en berikelse for det norske samfunn. At kriminalitet i den forbindelse skulle bli et problem, forelå det ingen utredninger om. Bare å snakke om dette ble ansett for politisk ukorrekt og på grensen av rasisme. Man kan si at det norske samfunn av ideologiske grunner lukket øynene for at fenomenet kunne oppstå.

- Heller ikke innvandrerne var forberedt på at de skulle få problemer med sin ungdom. Da de kom hit, hadde de drømmen om det gode liv med seg. Ingen av dem tenkte på at deres barn kunne havne i Oslos gjengmiljø, slår hun fast.

- Hva man systematisk unnlot å ta hensyn til, er at internasjonal forskning viser at migrasjon - flytting - medfører betydelige påkjenninger. Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet. Til tross for at dette var kjent blant forskere, ikke minst i USA, var det så å si ingen i Norge som tenkte på å møte problemet i forkant, sier Lien.

Kilde Aftenposten.
----------------------------------
Ikke akkurat ukjent, dette her, for de innsiktsfulle gutter på ST!
[Endret 25.08.04 13:59 av Pathfinder]
longterm
25.08.2004 12:27
#4540

Endre
Jada, vi kjenner til dine "bekymringer" når det gjelder innvandringen Pathfinder............

Men dette er til orientering helt i tråd med det jeg klart har gitt uttrykk for. Kriminalitet i innvandrermiljøene må slås hardt ned på, og utvisning bør være et reelt alternativ der dette er mulig. Norske statsborgere kan selvsagt ikke utvises, men for alle andre bør dette være et mer brukt alternativ.
Pathfinder
25.08.2004 12:30
#3644

Endre
longterm

Beste måten å stoppe dette på er å stoppe masseinnvandringen til Norge.
dr. Stockman
25.08.2004 12:50
#4144

Endre
Var det ikke Longterm som mente at innvandringen ikke har medført sosiale problemer? Rapporten understreker det jeg nevnte i mitt svar - at alvorlige problemer allerede er i emning.
longterm
25.08.2004 13:02
#4542

Endre
Selvsagt er der problemer når vi snakker om innvandring.

Men det blir for dumt når hylekoret blånekter å være med på at det har noen positive sider, og utelukkende fokuserer på problemer.

Ta idrett som en sammenligning. Om man velger å utelukkende fokusere på skader, tapere, kostnader med anlegg, fokus vekk fra lekselesing, overtrening, overdreven slanking etc. etc., så er det heller ingen sak å få idretten til å fremstå som et onde.

Men spesielt informativt blir det jo ikke.
Pathfinder
25.08.2004 13:04
#3645

Endre
longterm

Ingen har nektet for at det er enkelte positive sider, men de positive sidene er bagatellmessig sett i forhold til de meget store ulempene.


[Endret 25.08.04 13:24 av Pathfinder]
longterm
25.08.2004 13:14
#4544

Endre
Der blir vi nok ikke enige med det første nei.
Shogun
25.08.2004 13:55
#7239

Endre
Vi snakket om de kriminelle muslimene Longis.....ikke god lovlydige utlendinger.

Det var bare noen av dere som ikke kunne motstå fristelsen til å byllepeste hele innvandringsproblematikken ved å beskytte det reineste avskum vi har tatt inn i landet.

Slike åndsvake handlinger har en pris i alle hensende og selvfølgelig for alle parter i saken.

Det må ryddes opp og bli litt fornuft......mange vil stemme Hagen i frustrasjon....ja kun for å bare få et alternativ til idiotiet......jeg skal gjøre det samme.

Shogun
longterm
25.08.2004 14:23
#4547

Endre
Nei Shogun, diskusjonen har overhodet ikke dreid seg om kriminelle muslimer, men om kriminelle innvandrere.

Forøvrig begriper jeg ikke hvorfor du insisterer på at kriminelle innvandrere generelt sett er noe bedre enn kriminelle muslimer som? Hva er forskjellen??
Pathfinder
25.08.2004 14:28
#3646

Endre
Poenget er at den naive asyl -og innvandringspolitikken generer kriminalitet.
Heksen
25.08.2004 14:55
#7036

Endre
>>> Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet.

”Poenget er at den naive asyl -og innvandringspolitikken generer kriminalitet.”


>>> Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet.

Jeg skjønte ikke poenget pathfinder forbinder med det han limte inn.
Heksen
25.08.2004 14:56
#7037

Endre
Hva er naiv asylpolitikk og hvordan genererer denne kriminaliteten ?
Pathfinder
25.08.2004 15:09
#3648

Endre
Heksen

Er forbauset over at du ikke ser sammenhengen - den ligger nemlig "klar som dagen".

Når et land fører en naiv og slepphendt asyl - og innvandringspolitikk betyr det at mange får opphold. Dette er mennesker som er fremmedkulturelle (vanskelig å tilpasse seg vårt samfunn). Og som rapporten viser er disse overrepresentert mht. kriminaliet (noe ST-gutta allerede vet). Altså jo flere fremmedkulturelle, desto mer kriminalitet.
Heksen
25.08.2004 15:17
#7038

Endre
Det betyr altså at emigrasjon/immigrasjon skulle forbys siden ingen gidder å gjøre noen å motarbeide årsaken til problemene:

>>> Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet.

Ingen norsk emigrasjon til USA inkludert ?
Eller gjaldt det ikke for norske emigranter ?
Pathfinder
25.08.2004 15:23
#3649

Endre
Heksen

Vi skal ikke trekke inn utvandringen til USA inn her. Det var noe helt annet enn dagens trygdeinnvandrere. De fleste som kom til USA i innvandringsperioden hadde også med seg den kristne fellesarven slik at man unngikk gnissingene som problemreligionen Islam medfører.

Poenget er at med den masseinnvnandring av sosiale problemer til Norge - særlig de 7-10 siste årene får vi mange problemer. Kriminalitet er ett av dem.
longterm
25.08.2004 15:26
#4548

Endre
Norske emigranter til USA har vel vist at de har en noe bedre evne til å tilpasse seg amerikanske forhold, enn det enkelte grupperinger av innvandrere til Norge har vist Heksen? Det må du vel være enig i?

Men at man blandt innvandringsmotstanderne setter som krav at det overhodet ikke skal være problemer eller utfordringer knyttet til det å la folk få opphold her, er jo en smule drøyt - for å si det mildt.......
Heksen
25.08.2004 15:48
#7039

Endre
Er det en problemstilling som ikke forandres over tid jo lengre immigrantene bor i et land ?
Heksen
25.08.2004 15:52
#7040

Endre
I sine studier av det norskamerikanske miljøet i Chicago i slutten av det 19. århundre fant han at nordmenn toppet statistikken over arrestasjoner for offentlig fyll, blonde norske jenter var populære som prostituerte og i gatene herjet kriminelle norske guttegjenger. I hvilken grad dette også var situasjonen i Bay Ridge, kan han ikke fastslå.

Derfor gutter:

Er innvandringsproblemer som beskrevet ovenpå et muslimsk problem ?
Heksen
25.08.2004 15:56
#7041

Endre
Har dette i det hele tatt noe med religion å gjøre eller skriver damen om problemer angående innvandring som sådan og pathfinder ønsker å forkorte dette til muslimsk innvandring som vanlig ?
Heksen
25.08.2004 15:57
#7042

Endre
>>> Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet.

Hva leser pathfinder om muslimer eller såkalte fremmedkulturelle ?
Heksen
25.08.2004 16:07
#7043

Endre
Mye selvgod bla bla her.
Shogun
25.08.2004 16:10
#7240

Endre
Vi har altslags kriminelle krølle.
Noen av de verste blandt de verste er likevell de Muslimske kriminelle.
De bruker Allah og hans lære, en kar som selv var en rabiat kriminell og psykopat, som legitimasjon for å dekke til grove forbrytelser og ugjerninger.
Religionen blir altså unnskyldning og alebi.

Bekjemp derfor Islam og den psykopatiske læren som er rene pesten av maktmissbruk fra mannsiden i disse sterkt underutviklede landene.

Basis menneskerettigheter og personlig frihet som tas som en selvfølge i vesten, er faktisk tungt straffbare handlinger i undertrykkelses hegmoniene.......ofte styrt av stammer eller lokale patriarker.

Noen liker bare ikke at sannheten blir nevnt....heksen er da normalt straks på pletten med en homofil kristen prest på hedemarken som har knullet katten sin.

Heksen er syk...og forsvarer ivrig denne knesatte vederstyggeligheten Islam er.

Triste greier

Shogun
Pathfinder
25.08.2004 16:14
#3650

Endre
Heksen

Jeg snakker ikke om muslimske innvandrere. Jeg snakker om fremmedkulturelle innvandrere.

PS: Forresten kan jeg glede deg med at jeg ikke er enig med Shogun her. Det er ikke Islam som skaper kriminalitet i seg selv. På ingen måte.
longterm
25.08.2004 16:18
#4549

Endre
Hvilken "legitimasjon" en kriminell bruker overfor seg selv for å begå kriminelle handlinger i Norge er meg ganske likgyldig Shogun. Om det er sult, grådighet, spenning eller Allah d.riter jeg i.

Det eneste interessante i denne sammenheng er at denne "begrunnelsen" har null og niks å si for lengden på vedkommendes opphold bak murene.

Jeg har hørt mye sprøyt fra den lavt utdannede Shogun opp gjennom årene, men at en muslimsk kriminell skulle være verre enn en buddistisk eller kristen kriminell er bortimot "rekord", selv fra ham.
Shogun
25.08.2004 16:44
#7241

Endre
Pathfinder.......er du rasist ?

Er det ikke det *****tes mølet av en koran som legimiterer forbrytelsene i disse landene.

Er det ikke det *****tes svineriet som står i koranen som er nedledet til sharia lovene ?

Er det ikke i koranen det står at du skal skjære halsen over på alle vantro og du gjør en god gjerning for Allah.


Menneskene i muslimske land er som oss når de fødes......men over alt der Islam og Koranen gjelder......der står overgrepene mot menneskeheten i kø.

En av de værste forbrytelsen begås mot småbarn som systematisk hjernevaskes fra 8 års alderen med tvangslesning av Koranen.

Hvorfor tror du det ?

Shogun
Shogun
25.08.2004 16:45
#7242

Endre
Longis

Gjesp........du kjeder meg vanvittig din undermåler.

Shogun
longterm1
25.08.2004 17:10
#1681

Endre
Ja, alle som har oppdaget det voldsomme misforholdet mellom dine påståtte fantastiske egenskaper på den ene siden, og den triste virkeligheten på den annen side, gjør vel det..?

Sannheten kan være hård iblandt, men stå på du Shogun!
Pathfinder
25.08.2004 17:17
#3651

Endre
Shogun

Er enig i de du sier om Islam og overgrep. Men som forklaringsfaktor for A og B-gjengens herjinger i Oslo er Koranen ingen direkte forklaringsfaktor.
Shogun
25.08.2004 17:21
#7243

Endre
Gjesp

Longis....hadde du bare ikke vært så stokk dum,

Sho
Shogun
25.08.2004 17:28
#7244

Endre
Path.

Nei aldeles ikke som forklaringsmodell for A&B gjengen, men ett sted begynner det.......hvem var de sønner av.

Ville det forundre deg om de var Muslimer som strengt forsøkte oppdra dem etter de galskaps normene som ligger nedfelt i koranen.........midt oppi et av verdens mest liberale samfunn.

Er noen overasket over at det ikke går godt ?.......hvordan ville du selv forholdt deg middelalderske argumenter og forordninger i din egen oppdragelse.

Islam gjør dyp ubotelig skade med sitt psykopatiske svada,...det er et faktum.......håper den med tiden blir forbudt slik vi taklet nasismen.

Sho


longterm1
25.08.2004 18:08
#1682

Endre
Dumheten din kjenner visst ingen grenser Shogun, du kan umulig ha passert folkeskolen på lovlig vis.

Pathfinder har helt rett i det han sier, og du befinner deg nå så langt ute på jordet at du kan bli storbonde. Ja, om du ikke er det allerede da, det virker slik.

Så du går rundt og innbiller deg at muslimske foreldre har et annet forhold til små- eller storkriminelle barn enn kristne foreldre? At de nærmest oppfordrer barna til å bli kriminelle, men bakgrunn i Koranen?

Send inn de hvite frakkene......
Heksen
25.08.2004 18:12
#7044

Endre
I sine studier av det norskamerikanske miljøet i Chicago i slutten av det 19. århundre fant han at nordmenn toppet statistikken over arrestasjoner for offentlig fyll, blonde norske jenter var populære som prostituerte og i gatene herjet kriminelle norske guttegjenger. I hvilken grad dette også var situasjonen i Bay Ridge, kan han ikke fastslå.

Derfor gutter:

Er innvandringsproblemer som beskrevet ovenpå et muslimsk problem ?
Heksen
25.08.2004 18:21
#7045

Endre
Pathfinder [3650]
”Heksen
Vi skal ikke trekke inn utvandringen til USA inn her. Det var noe helt annet enn dagens trygdeinnvandrere. De fleste som kom til USA i innvandringsperioden hadde også med seg den kristne fellesarven….”
longterm [4668]
Norske emigranter til USA har vel vist at de har en noe bedre evne til å tilpasse seg amerikanske forhold, enn det enkelte grupperinger av innvandrere til Norge har vist Heksen? Det må du vel være enig i?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nordmenn i USA.
Sier du "innvandrer" til en nordmann, vil samtalen dreie seg om ghettoer, språkvansker, fremmede religioner og kulturer - om alt som ikke er norsk.
Men det finnes andre historier, historier hvor nordmenn selv har vært innvandrerne.
………
I sine studier av det norskamerikanske miljøet i Chicago i slutten av det 19. århundre fant han at nordmenn toppet statistikken over arrestasjoner for offentlig fyll, blonde norske jenter var populære som prostituerte og i gatene herjet kriminelle norske guttegjenger.
I hvilken grad dette også var situasjonen i Bay Ridge, kan han ikke fastslå.
Pathfinder
25.08.2004 18:46
#3652

Endre
Shogun

Mht. Islam og kriminalitet er vi enige når det gjelder den indirekte effekten. Her er det nemlig en sammenheng. Mange muslimer er livredde for at barna skal bli norske. Derfor blir det dårlige norskkkunnskaper og dårlig innpassede barn i det norske samfunnet. Dette gir kriminalitet.
longterm1
25.08.2004 18:47
#1684

Endre
Jeg vet ikke hvor du har tatt dette fra Heksen, en over 100 år gammel "studie".......

Det er nok av både studier, historier, eksempler og bevis på at nordmenn som dro over til Amerika faktisk gjorde det veldig bra. En annen ting som man selvsagt skal huske i denne sammenheng, er at man på den tiden ikke fikk noen som helst støtte eller hjelp til noe.

I motsetning til de innvandrere som kommer hit.......

Eller synes du ikke det er noe poeng Heksen?
dr. Stockman
25.08.2004 19:36
#4145

Endre
Som jeg skrev i et innlegg litt lenger opp så anser jeg det ikke som et generelt problem at innvandrere er fremmedkulturelle. Innvandrere fra Sri Lanka, Kina, India og Vietnam tilpasser seg ganske bra, og bidrar til det man kan kalle et fargerikt fellesskap. Filippinere anser jeg som tidligere nevnt ikke som fremmedkulturelle ettersom de flasket opp på amerikansk TV og dessuten tilhører den kristne kulturkrets.

Jeg ser mange problemer med muslimsk innvandring, men ikke først og fremst pga. høyere kriminalitetsrate. Den høyere kriminalitetsraten skyldes jo heller ikke Koranen i seg selv, men religionen bidrar til en fremmedgjøring i det norske samfunn. At mange ikke finner seg til rette med å være halvt norsk og halvt muslim gjør at mange havner på skråplanet.

Mens foreldre fra landene lengre øst har betydelige akademiske ambisjoner for barna så er de muslimske foreldrene mer opptatt av at barna skal kunne Koranen på fingerspissene på originalspråket.

Apopos Heksens sidesprang til USA så kan jeg jo opplyse at de norskættede amerikanerne har et svært lavt alkoholforbruk sammenlignet med den opprinnelige befolkningen (indianerne), men det kan vi jo bruke som et klart eksempel på hvordan det går med den opprinnelige befolkningen når innvandringen tar overhånd.
Heksen
25.08.2004 20:34
#7046

Endre
Re. longterm1 [1770]

”Det er nok av både studier, historier, eksempler og bevis på at nordmenn som dro over til Amerika faktisk gjorde det veldig bra.”

Selvfølgelig, men det fantes åpenbart også ”både studier, historier, eksempler og bevis på at nordmenn som dro over til Amerika faktisk gjorde det ikke så veldig bra.”

Og det hadde ingenting å gjøre verken med religion eller med såkalt ”fremmedkulturell” opprinnelse hva det så måtte være, som noen her på ST stadig prøver å fordumme folk med.

Sier du "innvandrer" til en nordmann, vil samtalen dreie seg om ghettoer, språkvansker, fremmede religioner og kulturer - om alt som ikke er norsk.
Alt dette har nordmenn erfart selv som innvandere i et fremmed land.
Der har de møtt samme problemer som alle innvandrere sliter med pga av omstendighetene nemlig språkvansker, diskriminering og å bli betraktet som fremmede(kulturelle) som egentlig ikke tilhører flertallet.

Derfor støtter jeg følgende sitat som Pathfinder limte inn:

>>> "Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet."

...........

Akkurat dette skjedde denne gangen med nordmenn som flyttet til USA .
Spør de gamle som kom tilbake.
Dette skjer overalt i verden hvor større grupper av emigranter flytter på seg om det er økonomiske grunner eller krig eller hva det måtte være.

Sosiale støtte og hjelp lindrer helt sikker levekårsproblemene men forhindrer ikke at store grupper av innvandrere i Norge tilhører det nederste trinnet sosial og økonomisk sett og hindrer ikke i det hele tatt kulturforskjellene (som for eksempel eksisterer mellom polakker og nordmenn) og foreldrenes tap av kontroll over sine barn (pga av fortrinnet i språket og bedre tilpasningsevner til nye kulturer).

Slik var det med nordmenn som kom til USA som innvandrer og så er det i dag med innvandrere som kommer til Norge fra mange forskjellige land.

Å søke årsakene for problemene som berører innvandrere i deres religion , etnisk tilhørighet eller ”mindreverdige” kultur som lettvinde forklaringer for alt som vi ikke liker hjelper på ingen måte å lære oss å forstå de virkelige årsakene problemene bunner i og dermed å håndtere problemene adekvat.[Endret 25.08.04 20:35 av Heksen]
[Endret 25.08.04 20:50 av Heksen]
[Endret 25.08.04 20:52 av Heksen]
BIakkMedVilje
25.08.2004 20:47
#6473

Endre
et lite tips, Heksen:

dersom du benytter anførselstegn, kursiv eller uthevet skrift er det langt lettere å forstå hva som er sitater og hva som er dine egne formuleringer. I innlegget over er det ikke uten videre åpenbart hvor mye du siterer fra Pathfinders innlegg.
Heksen
25.08.2004 20:50
#7047

Endre
Korrekt.
Jeg skal rette opp med engang.

:-)
Pathfinder
25.08.2004 21:05
#3653

Endre
Heksen prøver å sammenligne nordmenn i USA med fremmedkulturelle i Norge. Uhyre frekt og tåpelig. Fremmedkulturelle i Norge har det for godt. Familer mottar faktisk i de fleste tilfellene mer i tryd enn de ville fått i arbeidslivet. Somaliere får såpass mye penger slengt etter seg at de kan sende store beløp hjem.

Nordmenn som kom til USA hadde ikke noe sosialt sikkerhetsnett. De måtte klarer seg selv. Videre var nordmenn i USA ikke fremmedkulturelle. De hadde den samme kristne kulturelle bagasjen som de fleste andre fra Europa.
Pathfinder
25.08.2004 21:10
#3654

Endre
-Nå må Regjeringen våkne!

FrPs formann Carl I. Hagen ber Regjeringen åpne øynene etter at en forskningsrapport offentliggjort i Aftenposten i dag advarer mot konsekvensene av innvandrerkriminalitet.

- Når nå også norske forskermiljøer advarer mot dramatiske konsekvenser for samfunnet dersom ikke innvandringskriminaliteten tas mer på alvor, må Regjeringen snart få opp øynene, sier Carl I. Hagen.

Han er oppriktig glad for at en norsk forskningsrapport nå slår fast det han og FrP gjennom over 20 år har hevdet nemlig at den naive og snillistiske innvandringspolitikken som har blitt ført vil føre til alvorlige konflikter og problemer i det norske samfunn, samt at forskningsrapporten også slår fast at de andre partiene, for å være politisk korrekte, bevisst lukket øynene for hva dette ville kunne føre til av problemer for det norske samfunnet.

Personlig oppreising
- Jeg oppfatter derfor denne forskningsrapporten for også å være en personlig oppreising etter at jeg i over 20 år nærmest har blitt utskjelt for å være rasist - og for å fremme fordommer mellom innvandrere og nordmenn - nærmest hver gang jeg har påpekt konsekvensene av de øvrige partiers snillistiske politikk på dette området, sier Hagen.
Hagen legger også til at han nå forventer at Regjeringen og stortingsflertallet i langt større grad tar disse problemene på alvor og støtter FrPs ulike forslag for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet.
- Det må nemlig langt annen lut til enn det Regjeringen så langt har vært villige til å innse dersom vi skal kunne klare å begrense skadevirkningene av den etnisk baserte gjengkriminaliteten i det norske samfunn, avslutter FrP-formannen.


BIakkMedVilje
25.08.2004 21:13
#6475

Endre
vet du om rapporten er tilgjengelig på nettet, Pathfinder?
Heksen
25.08.2004 21:24
#7048

Endre
Re. Pathfinder [3654]

Denne reaksjonen måtte komme siden du åpenbart ikke liker at nordmenn som innvandrere i USA som horer, fylliker og kriminelle ungdomsgjengmedlemmer likner så veldig ditt bilde du prøver å tegne som unik for fremmedkulturelle (som du for øvrig ikke gidder å definere for oss) i Norge .
Det er alltid vanskelig å møte seg selv i døren.
Jeg skjønner deg og føler med deg.
Beklager at jeg måtte ødelegge ditt lysende selvbilde av dine egne kulturelle aner.

Å likesette amerikansk krigs og torturkultur med norsk freds og menneskerettskultur er like latterlig som å likesette for eksempel polsk kultur med norsk kultur hvis det da i det hele tatt eksisterer disse nasjonale kulturer.
Kanskje har du fått med deg at USA betraktes som en kulturell smeltepott hvor enhver kultur lever sitt liv ved siden av hverandre sammen eller mot hverandre ?
Nei ?

Jeg vet ikke om du ønsker å fremheve at innvandrere i Norge lever på samme eller et høyere sosiale nivå enn nordmenn flest når du skriver:
”Familer mottar faktisk i de fleste tilfellene mer i tryd enn de ville fått i arbeidslivet. Somaliere får såpass mye penger slengt etter seg at de kan sende store beløp hjem.”

????????????????????

Det skulle i så fall være temmelig dumm og latterlig.
Heksen
25.08.2004 21:27
#7049

Endre
"Hagen legger også til at han nå forventer at Regjeringen og stortingsflertallet i langt større grad tar disse problemene på alvor og støtter FrPs ulike forslag for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet."

Hvilke forslag har både Hagen og Pathfinder nå
"for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet." ???

Hets og forhåning og stigmatisering som Pathfinder er en mester i ?

Pathfinder
25.08.2004 21:39
#3655

Endre
BMV

Rapporten fra forskeren er nok kun tilgjenglig hos Erna.
BIakkMedVilje
25.08.2004 21:45
#6476

Endre
Innvandringen til Norge har gått tilbake i første halvår i 2004. Nettoinnvandringen hittil i år er på 4 300 personer, 1 800 færre enn i samme periode i 2003, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.
Pathfinder
25.08.2004 21:46
#3656

Endre
Heksen

Jeg må nok skuffe deg - om nordmenn drakk mye i USA og om blonde damer var populære prostituerte, så bryr det meg faktisk ikke. Denne USA debatten er en avsporing - det vi drøfer er fremmedkulturelle og ødeleggingen av Norge. Nordmenn i USA er interessant nok, men har ikke noe her å gjøre.

Forresten så skriver du:
"Beklager at jeg måtte ødelegge ditt lysende selvbilde av dine egne kulturelle aner". Da må jeg spørre: hvor har du dine aner fra? Ali Baba? Negerkonge?

BIakkMedVilje
25.08.2004 21:47
#6477

Endre
Antall flyktninger og andre personer innenfor UNHCR ansvarsområde har falt med 18 prosent til 17,1 millioner mennesker i 2003. Dette er det laveste antallet på minst 10 år.

Tallet inkluderer 9,7 millioner flyktninger, 1,1 millioner returnerte flyktninger, 4,2 millioner internt fordrevne, 233 000 internt fordrevne som har returnert, 995 000 asylsøkere og 912 000 andre, inkludert statsløse personer.

UNHCR: Sharp decline in refugees
Heksen
26.08.2004 07:00
#7050

Endre

Pathfinder [3654]

”Heksen prøver å sammenligne nordmenn i USA med fremmedkulturelle i Norge. Uhyre frekt og tåpelig.”

Pathfinder [3657]

”Heksen
Jeg må nok skuffe deg - om nordmenn drakk mye i USA og om blonde damer var populære prostituerte, så bryr det meg faktisk ikke.”

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

For det første så sammenlignet jeg ikke nordmenn i USA med fremmedkulturelle i Norge, men norske innvandrere i USA med innvandrere til Norge og viste hen til at de ikke skiller seg fra hverandre i forhold til misstilpasning i et nytt sosiokulturelt område .
Siden du ikke likte likhetstrekkene syntes du vel i første omgang at det var:
”Uhyre frekt og tåpelig” gjort fra min side for å forkynne senere:
”så bryr det meg faktisk ikke”.

Selvfølgelig bryr disse fakta deg ikke (uansett at de irriterer deg) fordi ditt mål er ikke å erkjenne årsakene til problemene som enhver innvandring av hvilken som helst gruppe hvor som helst i verden bringer med seg for å kunne finne mulige løsninger nå og i fremtiden.

Nei da, du ønsker å forsterke problemene med din dritkasting mot såkalte ”fremmedkulturelle” en stigmatisering som er åpen mot alle fremmede … altså ikke etnisk rene nordmenn i minst 4 generasjoner ….. (just etter personlig behov) .


"Hagen legger også til at han nå forventer at Regjeringen og stortingsflertallet i langt større grad tar disse problemene på alvor og støtter FrPs ulike forslag for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet."

Hvilke forslag har både Hagen og Pathfinder nå
"for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet." ???

Hets og forhåning og stigmatisering som Pathfinder er en mester i ?

Hva bidrar Pathfinder med "for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet." ???
Pathfinder
26.08.2004 08:11
#3658

Endre
Heksen

Du har ikke vist noe som helst - du har kun dratt frem en bestemt meningsyttring om hvordan situasjonen var ett sted i ett område. Dette er ikke noe bevis for hvordan nordmenn fungerte i USA. Du har derfor ikke noe grunnlag for å si at nordmenn var mistilpasset.

Dessuten er hele dette forsøket på å sidestille nordmenn i USA med fremmedkulturelle latterlig. Dette var et nybyggersamfunn og dette skjedde for vel 100 år siden. Å diskutere innvandring er noe helt annet i dag.

Rapporten viser at masseinnvandringen til Norge er en forbannelse. Norge er i ferd med å ødelegges av kriminalitet og sosiale problemer. Når velferdsstaten ikke lenger har råd til massive overføringer vil problemene bli akutte.

Du spør: Hva bidrar Pathfinder med "for å bedre integreringen av innvandrere i det norske samfunnet." ??? Da kan jeg glede deg med å svare: INGENTING. Det er ikke min oppgave. De som er ansvarlige for masseimporten av disse problemene får selv rydde opp i sølet.
longterm
26.08.2004 08:41
#4551

Endre
Hva er ditt forslag da Heksen, til å bedre på tingenes tilstand her til lands når det gjelder kriminelle innvandrere? Dette er faktisk den største trusselen mot folks oppfatning av og innstilling til innvandring til Norge, og kan raskt komme til å snu en forholdsvis positiv oppfatning til motstand.

Det er ikke uten grunn jeg sterkt har kritisert dine synspunkterpår kriminelle innvandrere, som er at selv drapsmenn skal få bli her så sant de ikke risikerer dødsstraff i hjemlandet. Gjentatte tilfeller av kriminalitet vil du heller ikke straffe med utvisning, der det måtte være mulig. Her til lands er nok den generelle oppfatningen at dersom du inviterer en gjest til ditt hus og gjesten stjeler eller ødelegger, så hiver du ham ut. En helt grei holdning, som du ikke bør lefle for mye med.

Jeg er faktisk helt enig med Pathfinder i at denne 100 år gamle saken du har dratt frem fra USA er helt irrelevant, overhode ikke sammenlignbar. At de drakk kan desuten ha sammenheng med at folk faktisk drakk vesentlig mer i dette området på den tiden. Dessuten var det ikke forbudt hverken å drikke eller å hore, eller hva? Dette var altså overhodet IKKE kriminalitet.

Heksen
26.08.2004 09:04
#7051

Endre

Re. Pathfinder [3659]

Riktig jeg sidestiller norske innvandrere med alle innvandrere altså også de som du betegner som fremmedkulturelle (fremdeles uten å spesifisere dem).

Fakta om norske innvandrere:
”Sagt om innvandrere i Norge:
De gidder ikke engang å lære seg språket For andre var språket et større problem.
Siden nordmennene stort sett hang sammen med andre nordmenn, tok det lang tid å lære engelsk.
Det var mulig å klare seg uten.
På leseværelset, hvor praten fortsatt foregår på norsk og engelsk blir snakket med rene R'er, husker de hvor flinke sjømannskirken var til å oversette amerikanske dokumenter.
Tospråklige advokater hjalp til med å fylle ut skjemaer.”

”Gettodannelse, manglende språkferdigheter, de gadd ikke engang å lære seg språket”
kjente slagord fra hetser mot innvandrere som for eksempel deg.

Nybyggersamfunn USA i 1900 , for en latterlig argumentasjon.
Du liker vel fremdeles ikke at innvandring også for norske innvandrere hadde ødeleggende konsekvenser for en del av dem .
Norske innvandrere er helt sikker ikke overmennesker som trosser konsekvensen av innvandring i fremmede sosiokulturelle omgivelser bedre enn andre innvandrere ellers i verden.
Norske innvandrere har samme uheldige opplevelser som blomstring av horeri og kriminalitet i egne rekker og dannelse av kriminelle ungdomsgjenger fra egne rekker so du og andre hetser her på ST ønsker bare å tilskrive såkalte ”fremmedkulturelle” i dagens Norge som et unik fenomen.
For et selvgod tull.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nei da, du ønsker ikke å bidra med noen som helst for en bedre integrering Pathfinder.
Takk at du endelig bekrefter at din tidligere argumentasjon at vi må stoppe videre innvandring for å kunne integrere de NÅ i Norge boende innvandrere bedre som bullshit og HYKLERI.

Du ønsker å forverre situasjonen .

Du er prototypen av brannstifter og biedermann.
Heksen
26.08.2004 09:27
#7052

Endre

Re. longterm [4671]

>>>> Heksen [7100]
”Re. longterm [4585]
Ved engangstilfeller behandle han/hun rettslig som en norsk statsborger med vektlegging på sosial oppfølging for å finne årsaken og mulige sosialisering.
Skulle det vurderes at det ikke finnes muligheter til sosialisering og forbrytelser er til fare for andre så utvisning til hjemlandet (hvis ikke det skulle vente tortur eller døden på han/hun).”

At du fremdeles ønsker å forsøple diskusjonen med usanne forvridninger som
”Gjentatte tilfeller av kriminalitet vil du heller ikke straffe med utvisning, der det måtte være mulig.”
når jeg ettertrykkelig henviser til engangstilfeller gjør det vanskelig for meg å se på deg som en redelig diskusjonspartner .

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Selvfølgelig står det fritt for enhver å nekte for seg selv sosiale konsekvenser av innvandring når det gjelder sitt eget folk (spesielt når de er negative og eventuelt pinlig når man tenker nasjonal sjåvinistisk).

Jeg siterer derfor igjen den fra Pathfinder selv fremlagte forskningsrapporten:

>>> "Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet."

Dette rammer de fleste familier som flytter til et nytt land, hvor de enn kommer fra og skal hen og på hvilken som helst tidspunkt det skjedde eller skjer.

Norske innvandrere for 100 år siden opplevde det samme som innvandere i dag opplever i Norge .
Sammenlign gjerne beskrivelsen fra for 100 år siden som gjentok seg for øvrig etter andre verdenskrig da norske igjen i stor antall flyttet til USA.
Snakk gjerne med de som fremdeles lever.
Jeg bor i et strøk i Norge hvor utvandring var et helt vanlig skjebne .
Det er nok igjen som kan fortelle deg litt om det som skjedde der.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Selvfølgelig var det kriminalitet i kriminelle ungdomsgjenger eller hva mener du hvorfor de kalles kriminelle ungdomsgjenger.
Kanskje tror du i tillegg at disse kriminelle i disse ungdomsgjenger plutselig bli mindre kriminelle da de ble voksen.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hva gjorde så USA med disse kriminelle nordmenn ?
longterm
26.08.2004 09:54
#4552

Endre
Heksen:
"At du fremdeles ønsker å forsøple diskusjonen med usanne forvridninger som
”Gjentatte tilfeller av kriminalitet vil du heller ikke straffe med utvisning, der det måtte være mulig.”
når jeg ettertrykkelig henviser til engangstilfeller gjør det vanskelig for meg å se på deg som en redelig diskusjonspartner ."
------------------------------------------------------
Forsøple diskusjonen??
Du har uttrykt deg flere ganger rundt dette emnet, og selv om du mener ikke å ha sagt det rett ut så må du klart forstås dithen at du ikke ønsker utvisning som et reelt alternativ for innvandrere ved gjentatte kriminelle handlinger. Men hvorfor babble rundt om dette da Heksen, du står jo helt fritt til å benekte eller bekrefte, så hva mener du egentlig? Siden du mener det er å "forsøple diskusjonen" å hevde at du er imot utvisning for gjentatt kriminalitet, så må vel det da bety at du er for? I så fall er vi jo enige, så hva er det du skriker for??

Jeg står på at din meget liberale holdning til kriminelle innvandrere bidrar til å øke innvandringsmotstanden. Du prater så fint om "sosialisering", men dette blir i praksis mer svada enn et tiltak. Det kan da ikke være noen som helst tvil om at utvisningstrusselen vil være et mer effektivt tiltak. Som sagt, dersom gjesten i ditt hus stjeler fra deg, er det særdeles rimelig å kaste vedkommende ut.

Din avsporing ved å bringe inn 100 år gamle saker fra nordmenn i USA synes jeg er så meningsløs at den debatten lar jeg ligge fra nå av. Forskjellene er så enorme at en sammenligning blir helt på jordet. Til USA kom man uten noe, og til ingenting. Hit kommer man til innkvartering, norskopplæring, sosiale støtteordninger etc. etc. Alt blir lagt til rette, mot null tilrettelegging i USA.

Dessuten er det jo slik at de aller fleste klarte seg meget bra. Å dra frem de få unntakene er jo noe du selv stadig argumenterer mot, generalisering kalles det vel, men nå bruker du det for alt det er verdt. Er det redelig??
Heksen
26.08.2004 10:00
#7053

Endre
Greit for meg når noen av dere mener at nordmenn er så mye annerledes og selvfølgelig bedre enn andre nasjoner.

For meg er det just det samme som Bushs:
"We are the finest people in the world"

Selvgod tull.
dr. Stockman
26.08.2004 10:02
#4150

Endre
Sitat Heksen:

"Fakta om norske innvandrere:
”Sagt om innvandrere i Norge:
De gidder ikke engang å lære seg språket For andre var språket et større problem.
Siden nordmennene stort sett hang sammen med andre nordmenn, tok det lang tid å lære engelsk.
Det var mulig å klare seg uten.
På leseværelset, hvor praten fortsatt foregår på norsk og engelsk blir snakket med rene R'er, husker de hvor flinke sjømannskirken var til å oversette amerikanske dokumenter.
Tospråklige advokater hjalp til med å fylle ut skjemaer.”

”Gettodannelse, manglende språkferdigheter, de gadd ikke engang å lære seg språket”
kjente slagord fra hetser mot innvandrere som for eksempel deg."

================================================================

Er Heksen deltager i OL i vrøvl og historieforfalskning? Hun tror vel ikke engang selv på det pjattet hun forsøker å konstruere her. For de som måtte være blanke på amerikansk historie får jeg bare slå fast at det er ren demagogi uten noe forhold til den historiske virkelighet.
longterm
26.08.2004 10:03
#4554

Endre
Tullprat Heksen.

Du kan nok inkludere de fleste nasjoner i den vestlige verden her. Men nordmenn er nå allikevel et bra folk, det lar seg nå ikke benekte.....
Heksen
26.08.2004 10:08
#7054

Endre
Nevn gjerne folk som er mindre bra enn oss, longterm.

Stå på.

Er spent på et ærlig svar .
dr. Stockman
26.08.2004 10:10
#4152

Endre
Ingen er ihvertfall mer naive enn oss. Heksen er jo et godt eksempel på det.
Heksen
26.08.2004 10:12
#7055

Endre
Svada.

Et ærlig svar, Stockman.

Hvilket folk er vi overlegen over ?
For feig til å svare ?
Heksen
26.08.2004 10:14
#7056

Endre
Dere kan selvfølgelig også nevne folk som er mindreverdige (ikke så bra som oss) .
Litt mer utfordrende men samme tankemønster som ligger bak.


[Endret 26.08.04 10:14 av Heksen]
Heksen
26.08.2004 10:21
#7057

Endre
Ørebedøvende taushet om vår egen fortreffelighet som alltid skinner gjennom uten at en tør å si det rett ut ?


[Endret 26.08.04 10:37 av Heksen]
Heksen
26.08.2004 10:49
#7058

Endre
Jeg skal hjelpe til:

Amerikanere feks:

mindreverdigere enn oss
likeverdige med oss
høyverdigere enn oss


Somaliere feks:

mindreverdigere enn oss
likeverdige med oss
høyverdigere enn oss


[Endret 26.08.04 10:53 av Heksen]
Aahhaawaa Zaawie
26.08.2004 11:35
#4029

EndreNytter ikke hva dere sier, for jeg skal vinne alle diskusjonene med alle i hele menneskeheten. Det har legen min sagt !

Og blir dere for slemme med meg så skal jeg utslette dere med ild og evig pine !!


He -he .. Oppfattet ?Heksen
26.08.2004 11:40
#7059

Endre
Typisk reaksjon når feiginger ikke vil stå frem med sine sanne meninger fordi noen andre kunne mene noe negativt om det .

Hvem skal brenne hvem ?
Ytringsfriheten står sterk i Norge.
dr. Stockman
26.08.2004 11:45
#4153

Endre
Heksen [7225]
26.08.04 10:12

Svada.

Et ærlig svar, Stockman.

Hvilket folk er vi overlegen over ?
For feig til å svare ?

===========================================================

Heksen er passe desperat nå. Etter å ha mistet sin siste trofaste venn Longterm (nå kalt "vedkommende") er det forståelig at hun går i spinn.

Hun slenger ut spørsmål om hvem vi er "overlegne" i forhold til. Jeg har ikke antydet at vi er overlegne, og det har ikke Longterm heller for den saks skyld. Tvertimot er Heksen bare toppen av isberget når det gjelder å demonstrere at vi er et hjelpesløst naivt folkeferd.

Men vårt rettssystem er da i mange sammenhenger (ikke i alle) overlegent f.eks. det iranske. Enda mer åpenbart burde det være at norsk trykkefrihet er overlegen f.eks. den iranske eller den nordkoreanske. Og her har jeg begrenset meg til sider ved samfunnet som egentlig ikke koster penger, og som selv mindre bemidlede samfunn kan ta seg råd til.

Dessverre er våre politikere i stor grad undermålere hva sunn fornuft angår, så der har vi stort potensiale for fremgang.
dr. Stockman
26.08.2004 11:48
#4154

Endre
He, he, kanskje litt pussig, men jeg har alltid sett for meg Magica von Tryll når jeg forsøker å forestille meg Heksen. (Antyder dog ikke at hun går rundt med stumpen bar.)
Heksen
26.08.2004 11:56
#7060

Endre
Typisk stockman svar.
Mange ord ingen mening.
Hvis ingen
”har antydet at vi er overlegne, og det har ikke Longterm heller for den saks skyld”
så må det vel være mulig for dere å si ALLE folkeslag er likeverdige med oss.

Heksen:
”Greit for meg når noen av dere mener at nordmenn er så mye annerledes og selvfølgelig bedre enn andre nasjoner.”
longterms direkte svar:
”Du kan nok inkludere de fleste nasjoner i den vestlige verden her. Men nordmenn er nå allikevel et bra folk, det lar seg nå ikke benekte.....”

De fleste nasjoner i den (gode) vestlige verden ?
Det betyr at noen faller utenfor i den vestlige verden for ikke å snakke om den ikke vestlige verden.
(Somaliere for eksempel)

Og stockman du vil vel ikke si at du er fri fra denne formen av nasjonal sjåvinisme ?[Endret 26.08.04 12:02 av Heksen]
dr. Stockman
26.08.2004 12:05
#4156

Endre
Tja, på lengre sikt vil nok f.eks. pakistanere i Norge ble en "underlegen" gruppe om de fortsetter å spille hazard med sine gener: (fra dagens VG)
(For øvrig er vel "mange ord ingen mening" Heksen i et nøtteskall)

Høyere risiko

For barn av et søskenpar er inngiftekoeffisienten 1/4, mens den er 1/16 for barn av et par som er fetter og kusine, 1/64 for barn av tremenninger, og 1/256 for barn av firmenninger.

Med andre ord er det 64 ganger så høy risiko for å arve denne typen genetiske sykdommer for barn av et søskenpar sammenlignet med barn av firmenninger.

- For barn av tremenninger og firmenninger er det ikke en observerbar forskjell i risiko sammenlignet med befolkningen for øvrig, sier Stoltenberg.

Søskenbarn

Hun kjenner ikke til tilsvarende historier i Norge der søsken har fått flere barn.

Derimot er det ikke uvanlig med ekteskap mellom søskenbarn.

- Dette er vanlig i en del innvandrergrupper, blant annet de med pakistansk opprinnelse, sier Stoltenberg.

Hun beregnet i 1998 andelen fetter-kusine-foreldre blant par med pakistansk opprinnelse som har fått barn i Norge, til mellom 30 og 50 prosent.

Blant etnisk norske nordmenn er det sjelden at nære slektninger får barn.

- Andelen fetter-kusine-foreldre var ca. 0,1% i 1993, sier Stoltenberg.


(VG 22.08.04 kl. 10:33)[Endret 26.08.04 12:06 av dr. Stockman]
longterm
26.08.2004 12:07
#4555

Endre
Som Stockmann helt korrekt påpeker er ikke dette noen rasedebatt,. som heksen så desperat ønsker seg.

Det går bl.a. på hvordan man har innrettet og organisert sitt samfunn, ref, igjen Stockmanns henvisning til bl.a. trykkefrihet, ytringsfrihet. Her kan man legge til en rekke ting, som f.eks. store ulikheter i og praktisering av lovverket, menneskesyn, kvinnesyn etc.

Poenget som mange har forsøkt å formidle til deg Heksen, blir da at når mannesker kommer fra et system som er totalt anderledes organisert enn vårt, kan og vil det bli problemer.

Det er bl.a. derfor ditt eksempel med nordmenn i USA er så på viddene, vi er på ingen måte så ulike.

Forøvrig Stockmann er din antydning om at jeg plutselig skulle ha slått inn på en annen vei når det gjelder innvandringsspørsmålet helt feil. Jeg har i bunn og grunn positiv til en viss innvandring til Norge, men har sterke oppfatninger når det gjelder elementer som kan ødelegge for flertallet, nemlig de kriminelle. At Heksen overhodet ikke synes i stand til å ville gjøre noe effektivt med dette problemet var jeg ikke klar over. Det samme gjelder hennes vegring mot å innse at det ikke fører til noe godt å overbelaste psykiatrien.
Jeg bare nevner dette, jeg gidder overhodet ikke engasjere meg i en ny diskusjon om dette, bare konstaterer at Heksen og jeg er særdeles uenige her.
Heksen
26.08.2004 12:14
#7061

Endre
Heksen:
”Greit for meg når noen av dere mener at nordmenn er så mye annerledes og selvfølgelig bedre enn andre nasjoner.”
longterms direkte svar:
”Du kan nok inkludere de fleste nasjoner i den vestlige verden her. Men nordmenn er nå allikevel et bra folk, det lar seg nå ikke benekte.....”

longterm [4675]

”Det er bl.a. derfor ditt eksempel med nordmenn i USA er så på viddene, vi er på ingen måte så ulike.”

Hvorfor i all verden mener longterm og andre så at norske innvandrere er så mye annerledes enn andre innvandrere ?

Jeg gjentar konklusjonen fra forskningen:

>>> "Når en familie flytter til et nytt land, mister foreldregenerasjonen ofte kontroll over sine egne barn. Opphopningen av levekårsproblemer, fattigdom, store kulturforskjeller og foreldrenes tap av kontroll forsterker risikoen for å havne i kriminalitet."

Gjelder åpenbart for alle unntatt norske innvandrere.

Latterlig.
Pathfinder
26.08.2004 12:17
#3659

Endre
Heksen

Dette røret du brygger sammen nå, er av godt gammelt Heksen slag.

Aller først vil jeg fastslå at du overhodet ikke har dokumentert at det du kaller kriminalitet var noe problem blant nordmenn i USA. Sannsynligvis vil tippe at nordmenn klarte seg utmerket i USA sett under ett.

Dernest vil jeg påpeke dette med språk. Endel kunne sikkert ikke engelsk. Hva så? De fikk sikkert jobb allikevel. F.eks. gårdsarbeide. Å sammenligne dette (150-100 år siden), med dagens situasjon viser hvor fullstendig langt på viddene du er. I et moderne samfunn er det nødvendig for alle å kunne landets språk. De fleste som ikke kan det lever på sosialen. I USA var det ikke noe offentlig sosialt nettverk av betydning på den tiden. I tillegg bidrar det til problemer som kriminalitet for de som faller utenfor.

At du rakker ned på nordmenn som dro fra landet for opptill 150 år siden for å forsvare dagens fremmedkriminelle sier mye om galskapen din.
Heksen
26.08.2004 12:19
#7062

Endre
Re. Stockman [4159]

Slik er det sannsynligvis.
Var det ikke deg sammen med longterm som ønsker å begrense familiegjenforeningsrett
(menneskerett) for pakistanere ?
(Det er nok kvinnelige hvor man kan velge pakistanere her , var deres argument)
Jeg ønsker bare å tilføye at arbeidsinnvandrere fra pakistan denne gangen kom fra et begrenset område i Pakistan.

Hykleriet vil ikke ende ta.
Heksen
26.08.2004 12:34
#7063

Endre
Re. Pathfinder [3660]

Motivet til dine innlegg har du lagt frem.
>> Du ønsker ikke å bidra til en vellykket integrasjon av innvandrere i Norge.

”Fremmedkriminelle” er et nytt slagord som er ukjent for meg .
For øvrig husker jeg ikke at jeg på noen som helst tidspunkt skulle ha forsvart kriminelle uansett hvem og hva du ønsker å presentere som løgn her.
(Jeg ber deg inderlig om et belegg som jeg aldri få siden dette er sedvanlig løgn fra din side)

Hvis kriminalitet som eksisterte i form av kriminelle norske ungdomsgjenger i USA ikke er et problem i dine øyne så går jeg ut fra at du ikke i det hele tatt ser på kriminelle ungdomsgjenger fra innvandrerkretser som et problem eller er det slik i din verden at norske kriminelle ungdomsgjenger fra norske innvandingsmiljøer i USA ikke er et problem mens kriminelle ungdomsgjenger fra innvandrermiljøer er et problem.

For meg er begge deler et problem.
At jeg skulle rakke ned på nordmenn når jeg siterer utrag fra beskrivelser fra øyenvitne og forskning kan jeg bare forstå som en reaksjon ut fra din egen selvgode selvforståelse .

”Sannsynligvis vil tippe at nordmenn klarte seg utmerket i USA sett under ett.”

Sannsynligvis vil JEG tippe at innvandrere flest klarer seg utmerket i Norge sett under ett .
Heksen
26.08.2004 12:41
#7064

Endre
- Nordmenn tror de er best i verden.
Det trodde jeg også da jeg kom fra Norge i 1958.
Italienerne ville vi ikke ha noe med å gjøre.
Vi mente katolikkene var helt fortapt.
Vi blandet oss ikke med noen andre grupperinger.
Vi holdt oss mest for oss selv i våre egne helnorske grupper, sier hun.
Stratofortress
26.08.2004 12:48
#1460

Endre

Bållaydien har enda ikke skjønt at det er muslimene "guttegjengen" er skeptiske til.

Likevel fortsetter hun og vri den knusktørre kluten - dum, dummere, dummest

Heksen
26.08.2004 12:51
#7065

Endre
"Et norskamerikansk samtidsbilde"
av Odd S. Lovoll er resultatet
av et

>>> omfattende forskningsprosjekt.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Men bevares Pathfinder og flere andre driter vel i den slags forskningsprosjekt.
(Slik ønsker vi ikke å lese fordi det går på selvgodheten løs)

Jeg siterer:

”Er Heksen deltager i OL i vrøvl og historieforfalskning?
Hun tror vel ikke engang selv på det pjattet hun forsøker å konstruere her.
For de som måtte være blanke på amerikansk historie får jeg bare slå fast at det er ren demagogi uten noe forhold til den historiske virkelighet.”

”Jeg er faktisk helt enig med Pathfinder i at denne 100 år gamle saken du har dratt frem fra USA er helt irrelevant, overhode ikke sammenlignbar.
At de drakk kan desuten ha sammenheng med at folk faktisk drakk vesentlig mer i dette området på den tiden.
Dessuten var det ikke forbudt hverken å drikke eller å hore, eller hva? Dette var altså overhodet IKKE kriminalitet.”

”Det er bl.a. derfor ditt eksempel med nordmenn i USA er så på viddene, vi er på ingen måte så ulike.”

”Heksen prøver å sammenligne nordmenn i USA med fremmedkulturelle i Norge. Uhyre frekt og tåpelig.”[Endret 26.08.04 12:52 av Heksen]
Heksen
26.08.2004 13:06
#7066

Endre
Apropos vrøvl og historieforfalskning, stockman


Stockman [3906:

”Nei, det vil si at alle immigrasjonsnasjoner tok vare på noe av sin kultur og egenart, men uten å danne ghettoer av den grunn.
Ghettoer kan man vel til dels finne blant immigranter med kulturer som står langt unna den europeiske (f.eks kinesere) og blant de svarte.
Nordmenn og andre europeere dannet aldri ghettoer.”


>>> Nordmenn og andre europeere dannet aldri ghettoer.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


"Lapskaus Avenue" ble 8th Avenue kalt den gangen.
Snakker du med norskamerikanere som har opplevd 1950-årene, vil de huske at de kunne gå ned hele denne streeten uten å høre annet tungemål enn norsk.
Overalt var det norske barer og butikker.
På 1930-tallet ble det talt 63 000 første- og annengenerasjons nordmenn i Bay Ridge, 60 prosent av dem var født i Norge.
Innvandringen fortsatte opp gjennom 50-tallet.
Brooklyn, med senter i Bay Ridge, hadde den største urbane norskamerikanske befolkningen i USA.
De var sjømenn og snekkere.
De kom til Bay Ridge, tok kontakt med venner eller slektninger og fikk jobb på arbeidsplasser med bare nordmenn.
Ungene gikk på skoler med stort overtall av norske elever, de hadde norske venner og lærere som snakket norsk.
De stiftet sine egne organisasjoner.
Heksen
26.08.2004 13:12
#7067

Endre
Stockman 3906:

"Ghettoer kan man vel til dels finne blant immigranter med kulturer som står langt unna den europeiske (f.eks kinesere) og blant de svarte.”

Stockman [4156]:

”Jeg har ikke antydet at vi er overlegne, og det har ikke Longterm heller for den saks skyld.”

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Her lyves det så PC ``n rødmer.
dr. Stockman
26.08.2004 13:18
#4157

Endre
Jeg tenker ikke på "ghetto" som noe negativt i denne sammenheng. Chinatown fungerer utmerket, og de amerikanske kineserne klarer seg minst like bra som amerikanere flest. At noen av kineserne i de største byene har søkt sammen i egne bydeler er ikke noe problem, men har snarere vært et fortrinn. Her ivaretas den kinesiske kulturen uten at det går på bekostning av tilpasningen til det amerikanske samfunn.
longterm
26.08.2004 13:44
#4556

Endre
Herregud Heksen så mye rør du kommer med, er du full?

Jeg gjentar mitt innlegg:
"Det går bl.a. på hvordan man har innrettet og organisert sitt samfunn, ref, igjen Stockmanns henvisning til bl.a. trykkefrihet, ytringsfrihet. Her kan man legge til en rekke ting, som f.eks. store ulikheter i og praktisering av lovverket, menneskesyn, kvinnesyn etc.

Poenget som mange har forsøkt å formidle til deg Heksen, blir da at når mannesker kommer fra et system som er totalt anderledes organisert enn vårt, kan og vil det bli problemer.

Det er bl.a. derfor ditt eksempel med nordmenn i USA er så på viddene, vi er på ingen måte så ulike".

Den siste setningen gjengir du som om jeg snakker om enkeltpersoner eller rase, men du må da for svarte se det i sammenheng med det som står ovenfor. Da vil du skjønne at jeg snakker om likheter i samfunnsorganisering, altså bl.a. menneskesyn, kvinnesyn, lovverk etc. etc.

Enda et eksempel på din svært uredelige debattform, hvor klipping og liming tatt ut av sammenhengen er en gjenganger. Du vil på død og liv ha en rasedebatt, for etter din oppfatning er visst de fleste nordmenn egentlig selvgode rasister.

Slikt gidder jeg ikke bruke tiden på.
Aahhaawaa Zaawie
26.08.2004 14:12
#4034

EndreEn liten gjettekonkurranse: Hvem står bak ? Hvem gjennomførte jobben ? Og hvor skal leketøyet brukes ?


Shogun
26.08.2004 14:14
#7246

Endre
Jeg liker når Heksen står naken tilbake i diskusjoner med sine argumenter i form av .........pedofile prest i fra småland, hundrede års gammelt fyll, blonde horer fra norge i USA og andre rariteter.

Hva som er sikkert er.

Heksens INNVANDRINGS politikk er på KRAFTIG tilbaketog i Norge.

Uansvarlige mennesker ala Heksen gjør dyp skade for vårt land.

Holdningen til Heksen er det som skal få den norske velger til å riste på hode og utale:

Over my dead body.

Shogun[Endret 26.08.04 14:24 av Shogun]
Heksen
26.08.2004 15:37
#7068

Endre
"Du vil på død og liv ha en rasedebatt, for etter din oppfatning er visst de fleste nordmenn egentlig selvgode rasister."

Morsomt.

De fleste nordmenn er etter min oppfatning ikke like deg og guttegjengen.
Og ingen selvgod nasjonal sjåvinist må bli en rasist.
Heldigvis.


[Endret 26.08.04 15:38 av Heksen]Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS