"
Du er her: Forside > Politikk > Så kom det Russiske svar på barnemyrderiene
Så kom det Russiske svar på barnemyrderiene
Shogun
08.09.2004 17:27
#7356

Endre
Putin vil likvidere terrorister i hele verden

MINNES: Putin vil gå enda hardere til verks mot terrorister.
Foto: SCANPIX

Kopierer USAs forkjøpsangrep.
KRISTIN GRØNTOFT
Onsdag 8. september 2004 14:48,
oppdatert 14:54

I går ble to kvinner arrestert i Tsjetsjenia, angivelig fordi de var selvmordsbombere. Kvinnene skal ha planlagt angrep da de ble arrestert, ifølge Moscow News.

Den siste måneden har Russland vært rammet av flere selvmordsangrep. To kvinner sto bak selvmordsbombene da to russiske fly eksploderte med få minutters mellomrom. Alle om bord ble drept. Noen få dager før gisseldramaet begynte på skolen i Beslan, tok en kvinne livet av ti russere da hun sprengte seg selv i luften ved en t-banestasjon i Moskva. Det er ikke kjent om det er noen forbindelse mellom kvinnene som ble arrestert i går og de tre som utførte de dødelige selvmordsangrepene mot flyene og t-banestasjonen.

Vil drepe terrorister hvor som helst


Nå vil russerne gjøre som amerikanerne og israelerne: De vil angripe det de mener er treningsleirer for terrorister.

- Når det gjelder forkjøpsangrep på terroristbaser, vil vi gjøre alt for å likvidere terroristbaser hvor som helst i verden, sier general Yuri Baluevsky til russisk presse.

Dermed overtar russerne strategien amerikanerne valgte etter 11. september.

- Militære maktmidler er alltid siste utvei når det gjelder å bekjempe terrorister, sier Baluevsky. Han sier at russiske myndigheter vil velge metode avhengig av omstendighetene.

- Dette betyr ikke at vi vil gjennomføre angrep med atomvåpen, understreker generalen. Baluevsky mener at terrorismen har endret seg de siste årene. Fra å operere mer eller mindre for seg selv, har terroristene gått over til å jobbe sammen i nettverk.

På mandag gikk Putin hardt ut mot USA og andre land som ba ham starte forhandlinger om Tsjetsjenia. Han sammenliknet Sjamil Basajev med Osama bin Laden og avviste alle forhandlinger.

- Hvorfor skulle vi snakke med barnemordere? spurte han.

På et møte mellom Russland og NATO-landene ble terrorangrepet mot Beslan enstemmig fordømt.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Selvstendig nasjon for Tsjetsjnia er vel nå det samme som å tro på julenissen skal komme to ganger årlig.

Hvilket land blir det neste som kommer til å velge å skyte først og spør etterpå ?

Putin sa offentlig at Israel var nå landets nærmeste allierte i kampen.

Ekstremistene får det til du.

Sho
[Endret 08.09.04 17:40 av Shogun]
Aahhaawaa Zaawie
08.09.2004 19:47
#4076

Endre


Undres på hvor tsjetsjenske aktivister heretter vil søke asyl, når det brenner under føttene deres ?

Og hvilken behandling vil søknadene om asyl få ? Her vil det være reell fare for aktivisters liv dersom de blir sendt tilbake.

Og vil de være trygge der hvor de får asyl ? Må de ha politibeskyttelse døgnet rundt i nytt oppholdsland ?

Noen som husker den fatale elimineringen av Ahmed Bouchikhi i 1973 ?Heksen
08.09.2004 21:59
#7170

Endre
Merkelig at det finnes folk som ønsker seg russiske militæraksjoner i feks Norge eller Danmark eller ellers i vesten når Russland kan peke ut hvem som helst som terrorist.

Tett i hodet ?
ULF
08.09.2004 22:36
#372

Endre
ALT er bedre enn KMB sin holdning. Han ser på Folk & røvere i Kardemomme by som en meget sterk krimenalroman som bør ha 18 års grense.

mvh
BIakkMedVilje
08.09.2004 22:41
#6567

Endre
neida, Kjell Magne har bare lurt deg han:

Statsminister Kjell Magne Bondevik tror ikke han oppfattes som aggressiv, selv om Norge har vært i krig i begge statsministerperiodene hans.
ULF
08.09.2004 22:47
#373

Endre
Dægern, lurt igjen :-))

god natt

mvh
BIakkMedVilje
08.09.2004 22:59
#6568

Endre
men vi gnir oss i hendene sammen med Shogun. Endelig skal terroristene knekkes. Nå skal verden bli fredelig og fin igjen, og det trolig i lQpet av kort tid. Når russerne, israelerne og amerikanerne står sammen om en så god sak kan det umulig gå galt.
Loffen
08.09.2004 23:09
#5292

Endre
Nei, alle kan vel invadere Afghanistan uten å havne i noen suppe av den grunn?...

..personlig er jeg såpass konservativ at jeg holder på den gode gamle måten å løse problemer på: Ved å invadere Polen...

Men det er jo smak og behag, selvsagt.
De unge må jo prøve den invasjon som passer best for dem, selvsagt!
Heksen
09.09.2004 07:46
#7173

Endre
En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at GB skal invadere Irland eller utføre likvideringer der fordi IRA terrorister holder på der ?

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at Spania skal innvadere Frankrike eller utføre likvideringer der fordi ETA terrorister holder på der ?

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at Spania skal innvadere Marokko eller utføre likvideringer der fordi muslimske terrorister holder på der ?

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker et påskudd for enhver land i verden å gå til krig mot enhver land ved å påstå at det finnes terrorister i det andre landet ?

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at enhver land kan sende dødsskvadroner til fremmede land under påskuddet at det finnes selvdefinerte terrorister der ?

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at flyktningsproblemet (asylsøkende) løses på denne måten siden sannsynligvis disse asylsøkende kan defineres som forræder mot sitt fedreland og dermed frigitt til likvidering ?


En skulle vel spørre Shogun om han grunnen hans hat mot muslimer finner enhver påskudd av USA, Israel og nå Russland godt nok til å undertrykke, trakassere og til slutt drepe muslimer og ikke bare terrorister ?
Hvor mange uskyldige sivile muslimer ble drept til nå for èn terrorist ?
10.000/èn ?

Heksen
09.09.2004 09:39
#7174

Endre
Et veldig interessant trekk i mange av disse diskusjoner er for øvrig at menneskerettigheter, folkeretten og internasjonale konvensjoner for øvrig som først og fremst tjener mindre stater og minoriteter i hvilket som helst land gjerne tilsidesettes eller tilminst settes spørsmålstegnet ved av guttegjengen og dessverre noen andre vanligvis mer oppegående debattanter når ulemper luktes for en selv eller sin egen etnisk, religiøs eller nasjonal tilknytning.

Jeg som maktesløs i et maktesløs bite lite land setter pris på at menneskeretten, folkeretten og internasjonale konvensjoner overholdes for å føle meg beskyttet mot hensynsløse stater og hensynsløse regjeringer og hensynsløse flertall i enhver sammenhang i hvilket som helst land.

Jeg forstår meg ikke på folk som stadig prøver å forulempe debattanter som henviser til brudd av disse grunnprinsipper også i vårt land demokratiet er bygget på og det internasjonale samfunnet skal idealtypisk være bygget på.[Endret 09.09.04 09:41 av Heksen]
Shogun
09.09.2004 09:45
#7361

Endre
Det er et beklagelig faktum, men muslimer generelt tar overhode ikke avstand fra myrderiene til Terroristene......overhode ikke.

Kun spredte små bosetninger i kristne land....der kremtes knapt frem et "Vi støtter dem ikke"......støtter ikke...hva i he.lvete ?

Vi forventer ikke noe mindre enn ....Vi jager bandittene ved dag og natt og gir dere beskjed når vi stiller dem for retten.

Det uteblir behendig.....hva skjer så:

Putin til eksempel vil kjøre pre anslag når som hels hvor som helst......altså enda en supermakt som har fått nok.
Det skal bli forbannet varmt rundt øra på guttene nå......Russerne ser på terroristene som de dyra de er....og det russiske folk forlanger opprydning.... m.a.o. terroristene skal skytes som gale hunder
Han har videre erklært.
Israel er russlands nærmeste allierte i kampen mot terrorisme......se man det..... nu går alt så mye bedre for Palestina ......Ikke sant ?
Vi skjønner russerne godt...vi skjønner alle som sier nok er nok....nå er det terroristene og Alle deres medløpere sin tur å dø.

Shogun
Heksen
09.09.2004 09:52
#7175

Endre
10.000 uskyldige ofre for èn terrorist som drepes.
Shogun: ”Det er et beklagelig faktum”
(Menneskeforakt verdig en menneskeslakter som Saddam, Hitler, Pol Pot og diverse).

Motbydelig.
Shogun
09.09.2004 10:48
#7362

Endre
Heksen
LES OG LÆR.

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at GB skal invadere Irland eller utføre likvideringer der fordi IRA terrorister holder på der ?

SVAR
Vi hjelper en blind:
Irland har ikke bedrevet folkemord på 300 000 sivilister.
Den Irske stat støtter ikke moralsk og økonomisk terrorisme.
Irland søker ut terrorister og dømmer dem inn til livsvarig fengsel.
Irland er et demokrati.

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at Spania skal innvadere Frankrike eller utføre likvideringer der fordi ETA terrorister holder på der ?

SVAR
Vi hjelper en blind:
Frankrike har ikke bedrevet folkemord på 300 000 sivilister.
Den Franske stat støtter ikke moralsk og økonomisk terrorisme.
Frankrike søker ut terrorister og dømmer dem inn til livsvarig fengsel.
Frankrike er et demokrati.


En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at Spania skal innvadere Marokko eller utføre likvideringer der fordi muslimske terrorister holder på der ?

SVAR
Vi hjelper en blind:
Marocco har ikke bedrevet folkemord på 300 000 sivilister.
Den marrokanske stat støtter ikke moralsk og økonomisk terrorisme.
Marocco søker ut terrorister og dømmer dem inn til livsvarig fengsel.
Marroco er som de andre statene i regionen uten demokrati, men oppfører seg sekulært.

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker et påskudd for enhver land i verden å gå til krig mot enhver land ved å påstå at det finnes terrorister i det andre landet ?
SVAR
For dumt spørsmål til at et svar er nødvendig

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at enhver land kan sende dødsskvadroner til fremmede land under påskuddet at det finnes selvdefinerte terrorister der ?

SVAR:
Ikke under påskudd men fordi der er terrorister som myndighetewn ikke straffer....helt supert.

En skulle vel spørre Shogun om han ønsker at flyktningsproblemet (asylsøkende) løses på denne måten siden sannsynligvis disse asylsøkende kan defineres som forræder mot sitt fedreland og dermed frigitt til likvidering ?

SVAR
På hvilken måte........her mangler logikk ?

En skulle vel spørre Shogun om han grunnen hans hat mot muslimer finner enhver påskudd av USA, Israel og nå Russland godt nok til å undertrykke, trakassere og til slutt drepe muslimer og ikke bare terrorister ?
Hvor mange uskyldige sivile muslimer ble drept til nå for èn terrorist ?
10.000/èn ?

SVAR
Staurdum argumentasjon en stupid Heks verdig.

Er du ikke litt skamfull klisterguri.......nei neppe

Shogun


[Endret 09.09.04 10:48 av Shogun]
longterm
09.09.2004 13:56
#4611

Endre
Shogun, du er lettlurt.

Tvil ikke et sekund på at russerne kommer til å ta mange "terrorister" i nærmeste fremtid. Men stoler du virkelig på alt som kommer derfra, på samme måte som du stoler på absolutt alt som kommer fra Bush??

Så naiv kan du ikke være. Putin er utsatt for massiv kritikk fra folket, og jeg tror ikke han vil nøle et sekund med å kverke noen småforbrytere og siden utbasunere for verden at de har tatt noen store terroristfisker i garnet. Han gjør nok hva som helst nå.

Rettssikkerheten i USA har ikke akkurat vært helt på topp i USA etter 11.9, hvordan tror du den nå kommer til å bli i Russland? Jevngodt med null vil jeg tro. Sannsynligvis blir det uskyldige som må lide, nok en gang. Kanskje fakkes en terrorist en gang i blandt, men er du virkelig likeglad med til hvilken pris det skjer?? Er det greit for deg at 10 uskyldige styrker med pr terrorist, 100, 1.000?

I stedet for å forsøke å imponere etter sin feilslåtte politikk under og etter barnemassakren, hvor russerne serverte løgn etter løgn, så burde han se å få ordnet opp i Tsjetjenia. Når man ser all den djevelskapen Putin & Co har bedrevet i Tsjetjenia i årevis, må man nesten forvente at det kommer motreaksjoner. Det er det samme med Sharon & Co, som med sin fremferd selvsagt innkalkulerer noen tapte liv på terroraksjoner.
Shogun
09.09.2004 14:25
#7368

Endre
Longterm:

Les nøye det jeg skriver:

Pga grunner som du viser til har Shogun i tre (3) år ettersøkt hva de muslimske statene SELV vil gjøre med terrorismen sin, som har utspring hos dem i det muslimske religiøse miljø.

De muslimske landene har dafcto i store trekk (så å si) ikke gjort annet enn å beskytte terroristene, finansiere terroristene og hylle terroristene.

Jegt spør deg seriøst :
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere

Du vet like godt som meg at status Q angående muslimsk terrorisme er som jeg sier

Hvorfor velger muslimske land å ikke gjøre en dritt med problemet selv ?

Hvorfor er ikke ENGANG muslimer i norge , som lever trygt i et land med verdens nest beste levestandard, ikke en gang villig til PRAKTISK å ta fatt i terrorismen å fordømme den på en troverdig måte ? (ikke kun lire av seg at de ikke stemmer på og støtter den)

Hvorfor hylles terrorismen hos muslimer....og hvem bærer da ansvaret for det som skjer.
Er det de sivile og barna som er blitt bombet av dyrenesom har annsvaret ?

Shogun
longterm
09.09.2004 14:47
#4612

Endre
Shogun:
Du har vel selv lest at en ledende, arabisk avis nylig har satt problemstillingen på dagsordenen, og rettet søkelyset mot at over 90% av all terror begås av muslimer.

Flere muslimske miljøer stod dessuten frem og tok avstand fra gisselaksjonen mot Frankrike.

Å si at ingen tar avstand blir derfor feil.

Når det gjelder Tsjetjenia så er det en ganske hårfin grense mellom det å defineres som terrorist og det å defineres som frihetskjemper. Disse barnemorderne går selvsagt under førstnevnte kategori, men saken er jo at tsjetjenerne har ført sin kamp i over 10 år. Russerne har svart med metoder som har vært ganske inngående beskrevet i diverse publikasjoner i det siste, og når man leser hva de har foretatt seg så kan ingen forundres over at man skaper terrorister.

Putin må derfor dels ta skylden selv for dette, man kan ikke til de grader trampe et folk ned i søla og forvente å slippe ustraffet fra det. Han burde ha lært litt fra Israel, som gjør det samme og blir hårdt straffet med jevne mellomrom.

Når Putin nå skal vise seg som en sterk mann og bekjempe terror, så gjelder det å være på vakt. Verre løgnhalser enn russerne finnes sikkert, men russerne er notoriske. Ingen bør derfor feste tillit til alle de utbasuneringer som nå vil komme om store fangster av terrorister. Sannsynligvis er det fylliker ogsmåforbrytere som ofres for at Putin skal se sterkt ut.
Shogun
09.09.2004 15:19
#7370

Endre

Longterm
Skjønner du at vi har problem med å ta deg seriøst når du svarer slik på et almindelig generelt spørsmål:

"Shogun det blir feil når du sier ingen tar avstand, der er en ledende avisi Arabia som har tatt opp spørsmålet."

Godeste lonterm.....er det sommer fordi om en flue sitter i vinduskarmen ?
Skulle jeg skrevet "nesten ingen" slik at du ikke kunne svare med semantiske floskler ?

Hodeplagg problematikken i Frankrike var ikke nevnt med ett eneste ord........jeg driter i slikt ......er du enig i at ditt svar er meningsløst?

Hva med ALLE de andre spøtrsmål du overhode ikke svarer på ???

Mener du ærlig talt selv ditt tilsvar var noe å sette pris på for tenkende mennesker ?
longterm
09.09.2004 15:24
#4613

Endre
Men herregud da mann, jeg gidder simpelten ikke "svare" på alle muslim-spørsmålene dine. Dessuten fremstår de som særdeles retoriske (er muslimer onde?? - herrejesus Shogun - hva er dette for slags nivå?), der alt annet enn bekreftene svar allikevel kun blir møtt med mer av samme sorten.

Uinteressant.

Men det som er interessant er at muslimske media faktisk har begynt å sette søkelyset på muslimsk terror. Det har ikke skjedd før, og burde være positivt selv for deg.

Men du har vel ikke registrert det?
Shogun
09.09.2004 15:28
#7371

Endre
Takk for diskusjonen din åndspygme.

Shogun

longterm
09.09.2004 15:40
#4614

Endre
Åndspygne? Look who`s talking.....knegg knegg!

Vi gjentar:

"Jegt spør deg seriøst :
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere"


Dette er jo f.aen meg på Holmgang-nivå....
Shogun
09.09.2004 15:54
#7372

Endre
Du klarer ikke å svare ja eller nei longterm.....jeg aksepterer det.

Men jekk deg ned.....kan du ikke svar så hold gjerne kjeft.

:-))
Shogun
Heksen
09.09.2004 15:58
#7176

Endre
"Jegt spør deg seriøst :
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere"
d) Er jøder onde.
e) Er negere dumme.
f) Er amerikanere feite.
h) Er russere løgnere.
i) Er italienere knivstikkere.
ii) Er jugoslaver voldelige.
iii) Er kosovoalbanere falske.
iv) Er nordmennene kalde.
v) Er somaliere mordere.
vi) Er sigøynere tyver.
vii) Er …. Osv.


Nivå ?
Shogun
09.09.2004 16:01
#7373

Endre
Nei dette passet ikke hekser
Liker ikke når man må ta stilling til ting.........bla bla bla er så forunderlig mye enklere.

Hyklere

;-))))
Sho
Shogun
09.09.2004 16:25
#7374

Endre
I leiren var det tsjetsjenere.
Torsdag 9. september 2004 12:50,
oppdatert 12:58

Minst 50 mennesker, mange av dem utenlandske islamister, skal være drept etter at pakistanske styrker torsdag bombet det de hevder er en treningsleir for terrorister.

Den angivelige terroristleiren ligger i et stammeområde i Sør-Waziristan nær grensen til Afghanistan. I leiren var det blant annet tjsetsjenere, arabere og usbekere.

- Etter det vi erfarer er 50 personer døde, de fleste utlendinger. Det pågår etterforskning og det er en fare for at tallet på døde vil øke, sier en talsmann for den pakistanske hæren.

Ifølge øyenvitner ble også sivile drept da pakistanske bombefly og kamphelikoptre angrep leiren torsdag formiddag norsk tid.

- Rundt 40 militante samlet seg i leiren tidlig om morgenen, forteller landsbyboer Ajub Nur. To bomber falt ned på dem. Deretter kom lokale landsbyboere bort for å se hva som var skjedd. Da kom det et nytt angrep, og mange folk ble drept.

Den pakistanske hæren sier den knuste treningsleiren i det den kaller et «presisjonsangrep» og at angrepet varte i to timer.

***************************************************************************************************************

Gledelig at man nå eliminerer mer effektivt enn før.
Terrorisme er gammelt som arvesynden...den går ikke bort av seg selv.

Sho
BIakkMedVilje
09.09.2004 19:01
#6570

Endre
At størstedelen av terroristene som har preget nyhetsbildet den senere tid er muslimer eller har sterk tilknytning til islam er det vel ingen som trekker i tvil. Spørsmålet er da om islam er selve årsaken til terroren, slik Shogun m.fl. tror, eller om islam bare er et middel eller et påskudd forskjellige grupper kynisk benytter i kampen om rettigheter og fordeler i et maktpolitisk spill.

Man kan nok anklage det fundamentaliske islam for mye; kvinneundertrykkelse, sosial stagnasjon, mangelfulle utdannelsesmuligheter og kunnskapsspredning, forfølgelse av annerledestenkende, alvorlige brudd på menneskerettigeter osv. Og det finnes voldselementer i islam som ikke uten videre har sine paralleller i enhver religion. Likevel blir det naivt og banalt å utpeke selve religionen islam til hovedfienden i kampen mot verdens terror og elendighet.
For 25 år siden var gjennomsnittsintekten i de arabiske landene ca en femtedel av gjennomsnittsinntekten i et OECD-området, I dag har den falt til ca en sjuendedel.


Er det da slik at den jevne, muslimse araber er en ondsinnet terrorist? Vel... en undersøkelse utført av World Values Survey viser at araberne kom på topp når det gjelder tro på demokratiet som den beste styreform.
Er det religiøse, islamistiske årsaker til at muslimer/arabere hater amerikanere og israelere? Eller har dette andre årsaker også? Svaret er åpenbart, men årsakssammenhengene likevel så kompliserte at mange velger det enkleste:
Lag et fiendebilde som putter alle i en sekk, mal ordet "muslimer" utenpå sekken, og voila - der har du definert hele verdens ondskap.

Dessuten har man da skildret fienden på en slik måte at vi europeere går fullstedig fri. For vi europeere er jo kristne, må vite....

Chris Patten - en britisk konservativ - har sagt følgende om hva vi står ovenfor: «At Europa skal kunne defineres av religion er en falsk ide, ja faktisk en farlig ide. På mange måter er Den europeiske union en reaksjon mot ideen om at vi kan definere oss gjennom religion eller etnisk tilhørighet og således åpne veien for at vi kan definere andre på en falsk og farlig måte."[Endret 09.09.04 19:02 av BIakkMedVilje]
[Endret 09.09.04 19:03 av BIakkMedVilje]
Heksen
09.09.2004 19:35
#7177

Endre
Re Shogun [7517]

”Nei dette passet ikke hekser
Liker ikke når man må ta stilling til ting.........bla bla bla er så forunderlig mye enklere.

Hyklere”

Shogun:
”Jegt spør deg seriøst :
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere”


Seriøse svar:
a: nei
b: nei
c: nei

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Lavnivå preget av spørsmålsstillingen.
Ingen seriøs debattant gidder å bekrefte dine egne fordommer som du ønsker å kle i spørsmål:

Jeg Shogun mener at muslimer er onde.
Jeg Shogun mener at den muslimske læren er ond.
Jeg Shogun mener at de muslimske lederne er onde undertrykkere.

Lavnivå svart /hvitt tull.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

Mine oppfølger som spørsmål er like teite som dine siden det er kjente generaliserende og stigmatiserende fordommer du kan lese her på ST og andre fordummende forumer som diskuterer utlendinger:

d) Er jøder onde.
e) Er negere dumme.
f) Er amerikanere feite.
h) Er russere løgnere.
i) Er italienere knivstikkere.
ii) Er jugoslaver voldelige.
iii) Er kosovoalbanere falske.
iv) Er nordmennene kalde.
v) Er somaliere mordere.
vi) Er sigøynere tyver.
vii) Er …. Osv.

Du kan vel svare på disse "seriøse" spørsmål ?

Seriøs ?
Nei, fordummende og latterlig.
Latterlig !

[Endret 09.09.04 19:49 av Heksen]
Aahhaawaa Zaawie
09.09.2004 19:51
#4079

Endre

Næ'men heksen, da

Nå har du fullstendig regreert til biskusjonsnivå for 6-åringer

Du faller sogar utenfor Habermas sin kjente maxime om at ideologier og idèer kan tre inn der hvor kunnskapene svikter eller mangler.

Har du fulgt med i dagens nyhetsbilde ?

BIakkMedVilje
09.09.2004 20:17
#6573

Endre
re Ahaaazazhahzwiii:

jeg tror Heksens innlegg er ment som en kritikk av, og en parodi på et av Shoguns innlegg.
Aahhaawaa Zaawie
09.09.2004 20:21
#4080

Endre


re: BMV

Takker,

Jeg tror faktisk jeg kjøper den,

- har visst fått noen ryggmargsreflekser når det gjelder damen, ......

dr. Stockman
10.09.2004 00:40
#4242

Endre
Heksen er vel ikke akkurat kjent for sin humor, så vi skal vel egetntlig ikke klage over at parodien ikke sitter som et skudd ennå. Men vi skjønte i det minste at det var et forsøk på parodi. Eller var det egentlig det?
Heksen
10.09.2004 07:49
#7179

Endre
Besatt av religion

Religion er Shoguns forbannelse. Et stykke glødende kull like innenfor pannebeinet som aldri slutte å sende signaler dit signalene nå engang skal. For Shogun står religion over all rasjonell tenkning. Det blir gjentagne ganger hans bane.

For han er religion som sex.

Kongeriker er oppstått og har gått til grunne for noen runder i religionens sengehalmen.
Heksen
10.09.2004 07:57
#7180

Endre
Voodoo på film betyr hekser, dukker og vill sex.

Voodoo er en av de eldste trosretningene vi kjenner, enkelte mener den kan spores hele 10 000 år tilbake i tid


I voodoo henger alt sammen, og mennesker er hverandres speil.

Hva du gjør mot andre, gjør du mot deg selv.

For voodoo-tilhengerne er det hundrevis av ånder som kontrollerer natur, helse, velstand og lykke.
Disse påkalles gjennom bønn, tromming, dans, sang og ofring.
Offergavene kan bestå av alt fra rom til en hane, og under ritualene kan ånder angivelig ta bolig i deltakerne.
Voodooprestene blir bedt om hjelp med alt fra pengeproblemer til trøbbel i kjærlighetslivet.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kanskje noen terapi for våre religionsbesatte debattanter.
dr. Stockman
10.09.2004 09:13
#4244

Endre
"Voodooprestene blir bedt om hjelp med alt fra pengeproblemer til trøbbel i kjærlighetslivet."

Det er vel ikke så ulikt den rolle heksene spiller.
Shogun
10.09.2004 11:29
#7375

Endre
Takker for svar Heksen......på mine dumme spørsmål

men.......
Hvorfor står muslimer for 90 % av terrorismen i verden?

Altså den terrorisme som statsvitere noen lunde enes om er terrorisme,....og ikke den som inneholder din banale BUSH doktrine.......husk ikke den du konstruerer i din litt forvirrede verden.

Kunne faktisk vert litt artig å få vite det Heksen

Shogun
Stockamateur
10.09.2004 11:35
#2589

Endre
”Jegt spør deg seriøst :
a) Er det en overrepresentasjon av onde muslimer.
b) Fremmer den muslimske læren ondskap.
c) Er de muslimske lederne stort sett onde undertrykkere”

Svar:

a) Ja
b) Ja
c) Ja
longterm
10.09.2004 11:42
#4619

Endre
For de som er interessert kan man i dagens Aftenposten lese at over halvparten av verdens 1,4 mrd. muslimer faktisk lever i demokratiske land. Det største, Indonesia, med over 200 mill muslimer, har til orientering også en kvinne på toppen.

Antar dette er en aldri så liten overraskelse for en del her på forumet.

I det muslimske Senegal er det faktisk også slik at katolikker får pengestøtte for å dra på "pilegrimsreise" til Vatikanet, siden muslimer får det samme for å dra til Mekka.

At denne ensidige generaliseringen er det komplette idioti burde vel derfor begynne å få opp for noen og enhver?
Shogun
10.09.2004 11:47
#7377

Endre
Ja og så blir det litt sånn trivelig Nasi Per også da over innlegget til longterm.

"Vi nasister vil verne dyra....spesielt hunder"

Vi kan trygt se bort i fra terrorismen etter dette.

Ellers har du det bra Longis ?

;-))
Sho
longterm
10.09.2004 12:08
#4620

Endre
Så du synes det blir for dumt å ymte frempå om at det faktisk finnes muslimske, demokratiske samfunn som klarer seg helt fint Shogun? At alt ikke er som du alltid skal ha det til? Til og med kvinner på toppen.

Ja,ja, jeg vet jo at du liker å ha det enkelt i sandkassa di, og at favorittfargene dine er sort/hvitt, så jeg skal slutte å komplisere det for deg.........

Bare fortsett med dine enkle ting du.
Shogun
10.09.2004 12:14
#7379

Endre
Så så Longis...når du er for feig til å svare på mine banale spørsmål......da er du en ekte reddhare.

;-))
Sho
longterm
10.09.2004 12:20
#4621

Endre
Shogun:
Spørsmålene dine kan du gi til Oddvar Stenstrøm i Holmgang, han har vel snart brukt opp flosklene sine........

Men glem nå meg, som bare kompliserer verden for deg. Altså, hvor var du hen? Jo, alle muslimer er onde....var det ikke der?

De gale har det godt, he,he,he...........
NILSERIK
10.09.2004 12:32
#9385

Endre
....Heksen....tror jeg skal ha meg litt voodo i aften.
Heksen
10.09.2004 12:37
#7186

Endre
Du er også besatt av religion ?

Jeg synes du er på riktig vei når du prøver en religion som avstå fra å være den eneste sanne .
Din mental helse blir vel i første omgang helt sikker lidende kanskje er psykiatriet slutten for deg men kanskje kan du løse deg fra all hatet mot de andre som også krever sannhet for sin tro.

Lykke til.
Shogun
10.09.2004 12:57
#7380

Endre
Longterm.

Nå er vi venner resten av dage, så kan vi være sure på mandag dersom det passer begge.

Du er en fin fyr med noen aparte meninger

:-))
Tjoheigun
dr. Stockman
10.09.2004 12:58
#4246

Endre
At muslimer fra India og østover er annerledes enn Midt-Østens muslimer har vært poengtert av oss med jevne mellomrom. Særlig muslimer i det østarabiske området har et høyere innslag av ekstremister, fundamentalister og terrorister enn ellers.
Heksen
10.09.2004 13:03
#7188

Endre
Shogun [7512]:
"Les nøye det jeg skriver:

De muslimske landene har dafcto i store trekk (så å si) ikke gjort annet enn å beskytte terroristene, finansiere terroristene og hylle terroristene.

Jegt spør deg seriøst :
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kan ikke DU da svare på Shoguns enkle spørsmål, Stockman ?
Shogun
10.09.2004 13:09
#7383

Endre
Er snylteguri på banen ?

;-))
Sho
NILSERIK
10.09.2004 13:09
#9388

Endre
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere

a) Ja.....noen.
b) Ja..... til dels.
c) Ja....stort sett.
Heksen
10.09.2004 13:13
#7189

Endre
Jegt spør deg seriøst :
a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere


Shogun [7527]


Endre Er snylteguri på banen ?

;-))
Sho

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Jegt spør Shogun seriøst :
a) Er muslimer onde ?
b) Er den muslimske læren ond ?
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere ?

Kanskje kan han selv svare enkelt med ja eller nei på sine enkle spørsmål ?
Shogun
10.09.2004 13:13
#7384

Endre
Heksen:

Les nøye det jeg skriver:

Pga grunner som du viser til har Shogun i tre (3) år ettersøkt hva de muslimske statene SELV vil gjøre med terrorismen sin, som har utspring hos dem i det muslimske religiøse miljø.

De muslimske landene har dafcto i store trekk (så å si) ikke gjort annet enn å beskytte terroristene, finansiere terroristene og hylle terroristene.

Jegt spør deg seriøst :

a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere

Du vet like godt som meg at status Q angående muslimsk terrorisme er som jeg sier

Hvorfor velger muslimske land å ikke gjøre en dritt med problemet selv ?

Hvorfor er ikke ENGANG muslimer i norge , som lever trygt i et land med verdens nest beste levestandard, ikke en gang villig til PRAKTISK å ta fatt i terrorismen, å fordømme den på en troverdig måte ? (ikke kun lire av seg at de ikke stemmer på og støtter den)

Hvorfor hylles terrorismen hos muslimer....og hvem bærer da ansvaret for det som skjer.?
Er det de sivile og barna som er blitt bombet av dyrene som har annsvaret ?

Shogun
Heksen
10.09.2004 13:17
#7190

Endre
NILSERIK [9406]


a) Er muslimer onde.
b) Er den muslimske læren ond.
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere

a) Ja.....noen.
b) Ja..... til dels.
c) Ja....stort sett.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

a : noen ? Noen mennesker er vel onde uansett religion.
Finnes NOEN kristne som er onde også ?

d: til dels ? Er det ikke bare å plukke ut det som ønskes å finne. Har du lest bibelen og funnet til dels noen onde i denne læren ?

c: stort sett ? Nevn.. vær så snill.. 10 av disse stortsett onde muslimske ledere.
Heksen
10.09.2004 13:19
#7191

Endre
Les nøye hva jeg skrev Shogun:

Jegt spør Shogun seriøst :
a) Er muslimer onde ?
b) Er den muslimske læren ond ?
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere ?

Kanskje kan han selv svare enkelt med ja eller nei på sine enkle spørsmål ?

Jeg ser han kan ikke .
For noen tulling.
Shogun
10.09.2004 13:23
#7385

Endre
Heksen
Du har vist ikke lykken med deg, det er vanskelig å bortforklare at 1/5 av befolkningen på jorden begår 90% av terroren.

Det hjelper lite å reise tilbake i middelalderen for å finne eksempler (nå er vi i 2004) som du og longis er ekspert på............ din Hykleheks

Missforholdet er dessverre slik

Shogun
[Endret 10.09.04 13:25 av Shogun]
NILSERIK
10.09.2004 13:24
#9390

Endre
Stakkars mann (dame) om du har Heksen.......
kyrreetsted
10.09.2004 13:25
#873

Endre
"Du har vist ikke lykken med deg, det er vanskelig å bortforklare at 1/5 av befolkningen på jorden begår 90% av terroren."

er du så sikker på det? tror nok heller 0,0001 prosent av befolkningen på jorden begår 90% av terroren.
dr. Stockman
10.09.2004 13:26
#4248

Endre
Problemet med de "onde" muslilmske lederne er nok ganske sammensatt. Dels tror de nok selv på tøvet (sin egen spesielle tolkning av Koranen), dels er det psykopater og dels bruker de dette som et rent middel til å bygge opp under sin egen stormaktsgalskap. Hvilke motiver som driver folk som Bin Laden, Basajev og denne irakiske opprørsmullahen kan nok være ganske forskjellig, men uansett kan de forenes i sitt hat mot Vesten og i særdeleshet USA og Israel (og nå også Russland).
Heksen
10.09.2004 13:28
#7192

Endre
Jegt spør Shogun seriøst :
a) Er muslimer onde ?
b) Er den muslimske læren ond ?
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere ?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Synes denne mannen selv at hans spørsmål er så generaliserende dumme at han er for feig til å svare ?


Latterlige og fordummende spørsmål.

Kanskje Stockman kan hjelpe deg ?
Shogun
10.09.2004 13:28
#7386

Endre
Jeg spør Shogun seriøst :
a) Er muslimer onde ?
b) Er den muslimske læren ond ?
c) Er de muslimske lederne onde undertrykkere ?

a) generelt nei
b) Helt uomtvistelig ja...det er bare å les selv i koranen.
c) Generelt ja......jobben er å undertrykke.

Er Hyke heksen happy ?

Shogun
Heksepasser


[Endret 10.09.04 13:28 av Shogun]
[Endret 10.09.04 13:29 av Shogun]
Heksen
10.09.2004 13:32
#7193

Endre
Disse svarene var da :-)) .
NILSERIK
10.09.2004 13:33
#9391

Endre
Er du gift eller har samboer Heksen?
Shogun
10.09.2004 13:35
#7387

Endre
Hykleheksen var happy.....

Guttegjengen er alltid happy

men hva med longis.......

;-)
Sho


[Endret 10.09.04 13:35 av Shogun]
longterm
10.09.2004 13:35
#4622

Endre
Vi kommer dessverre ikke utenom at 90% av all terror begås av muslimer, og derfor et dette helt klart et problem som må tas alvorlig.

Heksen gjør som vanlig, som i innvandringsspørsmålet, alle som ikke er med i hylekoret en bjørnetjeneste ved å forsøke å bagatellisere problemet, feie det vekk med mer eller mindre gode motspørsmål. En meget dårlig taktikk fra Heksen her også altså, hun hadde sannelig ikke gjort det særlig skarpt som politiker nei.

Jeg er enig med Shogun i at det er en smule forstemmende å se at så få muslimer faktisk står frem og tar avstand fra terroren.

Men, som jeg har nevnt tidligere så er det lys i tunnellen, idet en stor arabisk avis faktisk har slått dette stort opp, og spurt om hvorfor deres egen religion er i førersetet når det gjelder terror.

Problemet med diskusjonene her på ST er all sort/hvitt tenkningen og generaliseringen. Heksen hadde selvsagt tjent stort på å ikke alltid forsøke å bagatellisere ting som muslimsk terror og problemer med innvandringen, noe hun alltid gjør. At Shogun & Co ikke er i stand til annet enn enkle, sort/hvitt argumenter er vel nærmest å betrakte som et uhelbredelig faktum.
Heksen
10.09.2004 13:38
#7194

Endre
For å spørre enklere.
Disse 10 % som mangler :
har longterm noen eksempler ?

Kanskje er vi alle interessert å få din kilde med disse 90% ?
Shogun
10.09.2004 13:43
#7388

Endre
Helt riktig...vi trodde på en illusjon i mange år...den har muslimene bombet stein død.

Det som jeg hevder...som få tør....er at f..skapet ligger i den psykopatiske læren ISLAM.

Den gir ryggdekning for det mest horrible gjerninger....det har vi sett i PRAKSIS.

Vi vet at selvmordsbombere rekruteres i MOSKENE

Nå vet folk som kan telle fingrene sine......at vi MÅ bruke våpen i kampen mot terror.

Jeg håper forøvrig at Putin holder ord

Shogun
Shogun
10.09.2004 13:45
#7389

Endre
Dem Arabiske avisen som tok opp problemet Hykle-Heksen.

Men du godtar neppe en avis fra Arabia som pålitelig kilde.....og der har du faktisk helt rett.
;-))
Shogun
Heksen
10.09.2004 13:45
#7195

Endre
Hjalp dette å lette trykket ?

Stakkars.
Heksen
10.09.2004 13:47
#7196

Endre
"Dem Arabiske avisen som tok opp problemet Hykle-Heksen."

Jeg spurte enkelt og greit om hvem "Dem Arabiske avisen" var/er

Shogun/longterm ?
longterm
10.09.2004 13:48
#4623

Endre
Nei Shogun, dette ligger ikke i Islam. Det er helt feil.

Det ligger minst like mye i at i land hvor fattigdommen herjer, har åndelige, sterke ledere lett tilgang på makt. Spesielt dersom de kan knytte sin avskyelige virksomhet opp mot noe religiøst.

De kunne forsåvidt like godt ha valgt seg det gamle testamentet som Koranen, begge er like ille. Problemet er derfor ikke Islam, men fattigdom og elendighet.
NILSERIK
10.09.2004 13:51
#9392

Endre
Er du gift eller har samboer Heksen?
Heksen
10.09.2004 13:52
#7197

Endre
Hemmelig kilde ?

Men, jeg kan ikke lese arabisk .
longterm
10.09.2004 13:55
#4624

Endre
Det mest oppsiktsvekkende eksempel på førstnevnte er Abdel-Rahman al-Rashed, generaldirektør i den populære og innflytelsesrike arabiske tv-stasjon al-Arabiya med hovedkontor i Dubai. Rasheds daglige spalte i den arabiske avisen Asharq al-Awsat, som utgis i London, hadde overskriften «Den smertefulle sannhet: Alle verdens terrorister er muslimer», og selv om det ikke helt var det al-Arabiyas generaldirektør skrev, gikk han langt i den retning.

«De fleste av dem som i de siste 10 år har utført selvmordsoperasjoner i busser, skoler og boligområder, har vært muslimer», poengterte han.

«Vi må erkjenne de skandaløse fakta (...) Bildet er ydmykende, smertefullt og tøft for oss alle», skrev Rashed.
Shogun
10.09.2004 13:56
#7390

Endre
Re Longis 4743
Slettes ikke longterm...du er helt på jorde.

Man hjernevasker barn fra 6 års alderen...det er kjent stoff.
De leser Koranen og der ser man at det GLEDER ALLAH når man myrder en vanntro.

Fattigdom er der i størstedelen av verden.....mens mestedelen av terrorismen kommer fra rike gulf stater som Saudi Arabia

Den greie forklaringsmodellen du kaster frem er fullstendig ubrukelig.
Hele India, Østen, Søramerika og Afrika skulle vært kun bombekratere dersom fattigdoms doktrinen stemte.
Slik er det ikke.
Bin laden himself kommer faktisk fra en av de aller rikeste familiene i Saudi.

Shogun


[Endret 10.09.04 13:57 av Shogun]
[Endret 10.09.04 13:58 av Shogun]
NILSERIK
10.09.2004 13:58
#9394

Endre
Er du gift eller har samboer Heksen?
Shogun
10.09.2004 14:00
#7391

Endre
Hun er gift med gamle erik....eller forlovet....trur eg

;-))
Shofelgun
Heksen
10.09.2004 14:01
#7198

Endre
«De fleste av dem som i de siste 10 år har utført selvmordsoperasjoner i busser, skoler og boligområder, har vært muslimer», poengterte han.

longterm og shogun dere er intelligente nok til å erkjenne at det er viss forskjell mellom følgende utsagn fra deres side:

"Vi kommer dessverre ikke utenom at 90% av all terror begås av muslimer"
og
«De fleste av dem som i de siste 10 år har utført selvmordsoperasjoner i busser, skoler og boligområder, har vært muslimer»,

???????

Jeg er skremt over disse forfalskninger .


Men kanskje har Shogun en bedre kilde som støtter deres felles påstand/antagelse ?

[Endret 10.09.04 14:02 av Heksen]
longterm
10.09.2004 14:02
#4626

Endre
Shogun:

bin Laden, din tufs!?

Han er jo eksempelet på en sterk, åndelig leder, som jeg nevnte. De fattige som jeg snakker om er selvsagt de som lar seg lede, ikke de som leder. De som leder er i bunn og grunn galninger, maktgale folk som gjør hva som helst. Fattige og uopplyste folk er det enkleste i verden å lede inn på den sorte sti, såfremt man klarer å kamuflere det som noe hellig, religion.

NILSERIK
10.09.2004 14:03
#9395

Endre
....hehe....da synes jeg synd på han Gamle Erik.
Shogun
10.09.2004 14:07
#7392

Endre
Shogun:

bin Laden, din tufs!?

Han er jo eksempelet på en sterk, åndelig leder, som jeg nevnte. De fattige som jeg snakker om er selvsagt de som lar seg lede, ikke de som leder. De som leder er i bunn og grunn galninger, maktgale folk som gjør hva som helst. Fattige og uopplyste folk er det enkleste i verden å lede inn på den sorte sti, såfremt man klarer å kamuflere det som noe hellig, religion.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Les hva Longterm skriver gutter....les og le før han begynner sin bortforklarings kavalkade

Jeg takker min gud for at du skriver det selv....EGENHENDIG det er religionen som brukes som verktøy slik jeg hevder
longterm
10.09.2004 14:09
#4627

Endre
Heksen, din forbannede tosk!

Kom ikke her og snakk om forfalskninger. 90% er et tall som denne avisen selv har kommet med, og som har vært referert i mange norske aviser.

Jeg gidder ikke å søke igjennom flere aviser for å finne dette, men du får bare holde kjeft om forfalskning dersom du selv ikke gidder det.
Heksen
10.09.2004 14:14
#7199

Endre
Om du tror det eller ei:

Jeg har søkt gjennom norsk og internasjonale medier og har ikke funnet belegg for deres påstander.


Men bevares, sannsynligvis har du lest dette tallet.
Jeg tror Shogun hadde skrevet dette før .
Derfor spør jeg heller Shogun om hans kilde .

Beklager at jeg irriterte deg med dumme kildespørsmål.
longterm
10.09.2004 14:18
#4628

Endre
Shogun, hvor dum kan du egentlig bli, begriper du intet annet en de helt enkle ting?

Selvsagt kamufleres det som religion. Det har jeg jo sagt flere ganger. Men det at galninger bruker religion til å forsvare sine sinnsforvirrede meninger betyr selvsagt ikke at Islam er problemet. De kunne like gjerne brukt det gamle testamentet. Den fortolkningen av Islam som disse galningene klarer å få aksept for hos den fattige og uvitende befolkningen er jo så ekstrem at muslimer andre steder ikke kjenner den igjen i det hele tatt.

Noen nøttehjerner har sannelig vanskelig for det......
Shogun
10.09.2004 14:19
#7393

Endre
Heksen
Jeg kaster ikke bort tid på deg...du trenger ikke spørre en gang........

Så hykleriske personer som deg .....driter jeg langt i

Beklager ,,,,,hva du tror eller ikke er meg KOMPLETT knekkende likegyldig.

Håper jeg slipper å male grisematen to ganger for deg.
;-))
Shogun
Shogun
10.09.2004 14:22
#7394

Endre
Slettes ikke longterm...... slettes ikke

De kapper armer og ben av folk også etter den boken...de dømmer mennesker til døden med den....den er f...meg LOVEN i mange land.

Nei du øyner ikke hvor ille det er Longterm....få gjør faktisk det.....det er for horribelt.


Shogun
fjellbonde
10.09.2004 14:29
#7836

Endre
saudi-arabia??
Heksen
10.09.2004 14:40
#7200

Endre
Longterm:
"Vi kommer dessverre ikke utenom at 90% av all terror begås av muslimer"

Shogun:
”Hvorfor står muslimer for 90 % av terrorismen i verden?”
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kildespørsmål ble besvart på følgende måter:

<<< Heksen
Jeg kaster ikke bort tid på deg...du trenger ikke spørre en gang........
Så hykleriske personer som deg .....driter jeg langt i
Beklager ,,,,,hva du tror eller ikke er meg KOMPLETT knekkende likegyldig.
Håper jeg slipper å male grisematen to ganger for deg.
;-))
Shogun

<<< Heksen, din forbannede tosk!
Kom ikke her og snakk om forfalskninger. 90% er et tall som denne avisen selv har kommet med, og som har vært referert i mange norske aviser.
Jeg gidder ikke å søke igjennom flere aviser for å finne dette, men du får bare holde kjeft om forfalskning dersom du selv ikke gidder det.
(longterm)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Interessant debattnivå.
longterm
10.09.2004 14:52
#4630

Endre
Men ditt innlegg, hvor du karakteriserte dette som "forfalskning" , var vel på et HØYT nivå Heksen???
Heksen
10.09.2004 14:59
#7202

Endre
Ja, så absolutt.


Longterm 1.:
"Vi kommer dessverre ikke utenom at 90% av all terror begås av muslimer"

Svar på kilde
fra
longterm 2:
«De fleste av dem som i de siste 10 år har utført selvmordsoperasjoner i busser, skoler og boligområder, har vært muslimer»,

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Å benytte longterm 2 for støtte longterm 1 er mild sagt dumm eller dessverre etter mine tidligere erfaringer er longterm 1 en billig forfalskning av longterm 2 .


Men kanskje kan du forklare linken mellom longterm 1 og longterm 2.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

Jeg tror at også du vet forskjellen mellom "de fleste av dem" og "90%" .......og mellom "selvmordsoperasjoner" og "all terror".

Forøvrig tror jeg ikke at det finnes noen som helst pålitelig tall om terroraksjoner som foregår hver dag i feks Afrika eller Asia eller Sør-Amerika eller Europa siden vestlige medier fokuserer på muslimer .[Endret 10.09.04 15:08 av Heksen]
longterm
10.09.2004 15:03
#4631

Endre
hva babbler du om?
Shogun
10.09.2004 15:05
#7396

Endre
Heksen

Det er det vi har tilbake av å høre på pisspreiket ditt i mange år......vi er tross alt et ekstremt tålmodig folk som hyser og før deg.

Shogun
Heksen
10.09.2004 15:11
#7203

Endre
Kjære gutter,

kom med bare en eneste kilde for deres sammenstemte påstander,
vær så snill.
Shogun
10.09.2004 15:12
#7397

Endre
Heksen
Jeg kaster ikke bort tid på deg...du trenger ikke spørre en gang........

Så hykleriske personer som deg .....driter jeg langt i

Beklager ,,,,,hva du tror eller ikke er meg KOMPLETT knekkende likegyldig.

Håper jeg slipper å male grisematen to ganger for deg.
;-))
Shogun


[Endret 10.09.04 15:13 av Shogun]
Heksen
10.09.2004 15:20
#7204

Endre
Grei kilde .


Men tror det eller ei:

jeg er kjent med banningen fra din side når du blir spurt om kilder for dine påstander/antagelser/løgn osv.

:-))
Shogun
10.09.2004 15:23
#7399

Endre
Heksen

Snylt å vær glad.....men ikke kvel vertskapet ditt.

Det er jo et gode for deg at vi er i live....ikke omvendt.
;-))
Shogun
Heksen
10.09.2004 15:26
#7205

Endre
"Det er jo et gode for deg at vi er i live....ikke omvendt."

Hva er forskjellen for meg om dere er i live eller ikke ?
Shogun
10.09.2004 15:32
#7400

Endre
Vi forsvarer din rettighet til å sitte her for vår regning å preike nedsettende tull...... med våpen i hånd.

Var du i de landene du forsvarer så var du nok et hode kortere.

Men slikt gjør SELVFØLGELIG ingen forskjell for en HykleHeks

he..he..
Shogun
Heksen
10.09.2004 15:34
#7206

Endre
"Vi forsvarer din rettighet til å sitte her for vår regning å preike nedsettende tull...... med våpen i hånd."

Heisann for en pisspreik.

Men....med våpen i hånd... ?
Er du en av disse terroristene ?
longterm
10.09.2004 15:37
#4632

Endre
Jeg har dessuten allerede kommet med kilden til utsagnet om at 90% av alle terroraksjoner begås av muslimer.

Mannen er Abdel-Rahman al-Rashed, generaldirektør i den populære og innflytelsesrike arabiske tv-stasjon al-Arabiya med hovedkontor i Dubai.

At han i den artikkelen jeg først fant frem til var sitert på å ha sagt "de fleste", og ikke "90%", betyr selvsagt ikke at det er snakk om noen FORFALSKNING Heksen. I flere andre medier er han sitert på å ha sagt 90%, hviket selvsagt er årsaken til at jeg drar det frem.

I motsetning til deg driver jeg ikke med fusk.
kyrreetsted
10.09.2004 15:38
#874

Endre
Hvem er det som akker og oier seg mest om terrorisme? Noen av verdens største militærmakter som driver utstrakt statsterrorisme, USA, Russland og Israel.

Terrorisme er en helt naturlig - om enn forkastelig - måte å drive krigføring mot mot totalt overlegne okkupanter.
Shogun
10.09.2004 15:38
#7401

Endre
Nei
Jeg er en del av det Norske forsvar Hykle-Heksen, men nå blir spørsmålene dine litt for tåpelige

Shogun
Heksen
10.09.2004 15:39
#7207

Endre
:-))

Ditt nivå synker .

Jeg har søkt i alle norske medier og finner dessverre ikke en bekreftelse for din påstand at det skulle stå i norske aviser at "90% av alle terrorhandlinger begåes av muslimer".

Men kanskje har de slettet denne påstanden ut av sine register ?

Hvem vet ?


[Endret 10.09.04 15:42 av Heksen]
Shogun
10.09.2004 15:40
#7402

Endre
Den var fin Kyrrested
Å så har du strikka den sjøl ?

;-))
ShoStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS