"
Du er her: Forside > Politikk > Martin Kolberg (AP) må være dagens vits igjen !
Martin Kolberg (AP) må være dagens vits igjen !
skipper*
13.09.2007 09:04
#5102

Endre
Dagens artikkel i VG må være dagens vits,

Det AP har greid, er å ta livet av SV............ noe som er helt greit , sikkert også for de fleste AP velgere..
men å rope ut at vhan har tatt knekken på FRP ved dette valget må være valgets 2007 største vits...

En hver oppegående velger har sett hysteriet til Martin og denne ... men slik er livet ... så hva er AP sin politikk ???

Han er nå i godt selskap med Venstre storkjeften Sponheim..

Begge like uspiselige for velgerne...

*************
Vi knakk Frp-koden!

Av Bjørn Haugan Foto: Frode Hansen 13.09.2007 kl. 06:09 Kilde: VG

Ap-partisekretær Martin Kolberg feirer at han og Ap strupet Fremskrittspartiet.

SMØRBLID: APs partisekretær Martin Kolberg smiler fra øre til øre over Frps valgresultat på 17,6 prosent.

- Folk har oppdaget at de sier en ting, og gjør noe annet.

I mai i fjor gikk Kolberg til frontalangrep på Frp og lovet at han skulle knekke Frp-koden.
Velgerras
Den gang var Frp landets største parti, med en oppslutning på 33,2 prosent på VGs måling 11. mai, etter å ha nådd 36,9 på VGs måling i april. Ap lå på rundt 32 prosent.

Frp har falt fra 33,2 prosent i mai, til 17,6 prosent ved kommunevalget mandag.
Det betyr at over 40 prosent av velgerne er borte:

385000 velgere som den gangen sa at de ville stemme på Frp, gjorde det ikke likevel.

- Tar vi meningsmålingene på alvor, er det riktig at Frp har falt fra det nivået og ned til 17-18 prosent. Det er et veldig stort fall, fastslår Kolberg fornøyd.

- Vi så det også i valgkampen; Frp tapte hele tiden. Etter å ha ligget på 22-23 prosent i valgkampen, endte de mye lavere. De når sitt beste lokalvalgresultat, men er selvsagt lite fornøyd når de har ligget så høyt tidligere.
Kolberg innkasserer seieren i duellen med Frp.

- Vi har vunnet første runde og nå skal vi vinne runde to, hvor eksamen er valget om to år.
Avviser høyrebølge

Han avviser Høyre-leder Erna Solbergs påstand om at høyrebølgen er tilbake.

- Det hun sier er notorisk feil. De to partiene har ved valget en samlet oppslutning på 36,8 prosent, det samme som de hadde for to år siden.

- Det riktige er at Frps fall fra de gode målingene, har skapt rom for Høyres opptur, sier han.
Han sier Ap har fått Frp-velgere til å tenke seg om.

- Vi valgte å rette fokus mot Frp av politiske grunner; for å avsløre deres politikk. Vi tydeliggjorde hva Frps politikk ville føre til. Det gjorde at folk begynte å tenke seg om. Det er en viktig seier for oss.
- Trollet sprakk
- Hvilke konkrete saker mener du dere avslørte dem på?

- Jeg tror eksempelvis vi fikk frem konsekvensene av Frps barnehagepolitikk. Da sprakk trollet og Jensen pratet ikke om det temaet siden i valgkampen.

- Siv Jensens svar til dere er at valgresultatet i de kommunene de har hatt ordfører og makt, viser at folk er fornøyd og fortsetter å stemme på Frp?

- Det der er feil, fordi Frp lokalt i all hovedsak har videreført den velferdspolitikken andre har etablert. Det har skjedd svært lite privatisering i disse kommunene. Frp rir to hester; en liberal og amerikanisert politisk linje sentralt, og noe helt annet lokalt.

- De har blant annet ordføreren i Nordreisa. Han vedkjenner seg ikke den politikken de fører sentralt. Det har han sagt til meg og det kan du sitere meg på, sier Kolberg.

- Poenget er at norske velgere vil ha fellesløsninger. Hvis Frp hadde gjennomført sin egen politikk, ville vi sett et helt annet samfunn. Da ville Frp bli feid av bordet, sier Kolberg.

God underholdning

Det Kolberg sier er fantastisk god underholdning. Han må gjerne holde på å knekke Frp-koder til han blir blå i ansiktet, mener Frp-leder Siv Jensen.

- Vi har ikke videreført andres eller Aps politikk lokalt. Sannheten er at vi i svært mange av kommunene har måtte snu svært dårlig økonomi til solid økonomi. Vi overtok dødsbo etter de rødgrønne og det har tatt tid å rydde opp, sier Jensen.

Hun synes det er urettferdig å bruke stortingsvalg-meningsmålinger mot fylkesvalgresultater.

- Vi gjør det alltid bedre ved stortingsvalg, så det blir som å sammenligne epler og bananer.

(VG 13.09.2007 kl. 06:09, Sist oppdatert 13.09.2007 kl. 06:56)
*********

[Endret 13.09.07 09:05 av skipper*]
skipper*
13.09.2007 14:52
#5107

Endre

Det eneste parti AP har klart å knekke er SV .

SV har gått dukken på å ikke forstå lokal-norge, men tror at klima er det som opptar kommunene i regnbygene og sørveststormene..

Hadde folk trodd SV kunne gjøre noe med klima ville de hatt minst 60 % oppslutning fra det norske folk.....

Men er det noe som SV aldri vil bli i stand til ............så er det å forandre klima....
Det eneste de er i stand til er å skattlegge rederne til utflukt og pålegge oss vanlige dødelige norske folk en haug med nye avgifter...kalt miljøavgifter, CO2 kvoteavgifter og you name it.. ..... noe vi nå er drittlei å betale, for ikke å få noe tilbake....

Hva tror dere verden får tilbake ved at norge sender NOK 100 mill til Afrika ?????

Null og nix, det bare gir arfrianerne anledning å kjøpe seg nye biler og flere fly...noe de selvsagt trenger i afrika.... og vi få beholde regnbygene og sødna-vindstormene til en anda høyere pris...

Derfor er det smart av Stoltenberg å beholde disse " udugelige" SV statsrådene ...da er han sikker på at SV blir under sperregrensen ved neste valg ...

Lykke til Martin, men du tar en bløff som vanlig...det er SV du har myrdet ikke FRP koden...den er for vanskelig å klare...


georg
13.09.2007 15:11
#14144

Endre
Det som kjennetegner valget er jo at Fr.P sine ordførere er gjenvalgt fordi de har levert. og de har fått følge med flere nye.
skipper*
15.09.2007 13:31
#5113

Endre
georg
Martin mente i en diskusjon at grunnen til at FRP gjorde det så godt i kommunenorge var at de ikke førte FRP politikk.... slik som Siv har sagt politikken skal være...bare tull selvfølgelig..

Det Martin ikke har fått med seg at FRP fører en politikk hvor kommunen er til for folket og ikke folket til for kommunen ....slik som Martin og AP ...

De vil regulæstyre alt og alle...husker da 100 meter bygge forbud ble innført i dette landet...fordi noen rikinger ved oslofjorden hadde bygget noen hytter nede ved starndkanten... så skulle plutselig hele norge lide for det...og vi fikk 100 meter byggeforbud fra strandlingen.....

Et typisk AP forslag uten sørlig behov og et helvet for alle som nå plutselig kom i klørne til byråkratene som skulle handheve forslaget og ...nå er dette oppmyket .. ved hjelp av FRP...
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS