"
Du er her: Forside > Politikk > ISLAM - EN BANDITTRELIGION
ISLAM - EN BANDITTRELIGION
Pathfinder
02.12.2007 12:12
#4661

Endre
Av Aftenposten.no i dag fremgår det at hovedmannen i Taxi-saken er såkalt hafiz dvs. en person som normalt har studert Islam og/eller kan Koranen utenat.

Dette har ikke hindret omfattende og grov kriminalitet. En plausibel forklaring er at Islam er en bandittreligion. Kanskje det rett og slett er en del av religionen å begå kriminaliet mot ikke troende. Det faktum at den store profetet drev med karavaneraning er "hjemmelen" for denne oppførselen. Den store profet er jo forbildet for alle muslimer og ved å rane karavaner sier han et det er greit å stjele fra ikke troende.

Faktum er at muslimer driver med omfattende kriminaliet i Norge enda så religiøse de er. Dersom Islam er en bandittreligion forklares denne oppførselen.

Fra Aftenposten:"33-åringen omtales som "hafiz" Aslam både i Norge og Pakistan. Vanligvis betyr det at vedkommende har studert islam og lært seg Koranen utenat".

Kilde:http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article2130491.ece
.


[Endret 02.12.07 12:16 av Pathfinder]
caligula
02.12.2007 12:31
#8499

Endre
Hmm...er do rasssssist?
dr. Stockman
02.12.2007 12:38
#10151

Endre
Du skal være kjekk og snill i forhold til andre mannlige muslimer - ihvertfall de som måtte være henholdsvis sunnier eller sjiaer som deg selv. Hvordan man forholder seg til kvinner, hedninger, dyr, miljø etc. er neppe en prioritert sak i Koranen - i det minste ikke hos dem som tolker den.


[Endret 02.12.07 12:38 av dr. Stockman]
Heksen
17.12.2007 07:33
#17201

Endre
Samferdselsetatens nye gransking var på høy tid, mener direktøren i Norges Taxiforbund (Wiggo Korsnes).
Han (Wiggo Korsnes) er glad for at juksemakerne nå får løyvene sine tilbakekalt.

- Man har en del folk som man helt sikkert vet har drevet ulovligheter, og at man ikke skal kunne tilbakekalle de løyvene er jo helt utrolig, sier .......direktør i Norges Taxiforbund Wiggo Korsnes til TV 2.

Kjæreste til (Wiggo Korsnes) og kone granskes

Taxidirektøren ...Wiggo Korsnes...er den eneste drosjeeieren i Oslo som har fått dispensasjon til å ha drosjeløyve og fulltidsjobb.

Men granskingen har avslørt at også ..denne ...taxitoppen (Wiggo Korsnes) har hatt ulovlige drosjeløyver.
Har han konvertert til islam?
Eller er kanskje kristendommen også en bandittreligion???
Logisk eller bare rasistisk drittkasting?


;-))))


[Endret 17.12.07 07:35 av Heksen]
Shogun
17.12.2007 13:21
#13288

Endre
Islam er en tragedier hvor enn religionen får fotefeste.....

Tvangs trøye er en bra betegnelse.

Shogun
dr. Stockman
28.12.2007 04:00
#10214

Endre
Var svaert bekymret for at Bhutto skulle bli drept. Det viste seg dessverre aa bli en realitet. Nesten utrolig at hun ikke tok sterkere forholdsregler. Haapet for Pakistan betraktelig redusert.
longterm
28.12.2007 09:58
#6713

Endre
Synd at potensielt gode diskusjoner blir ødelagt allerede i starten av slike som stifteren av denne topicen, folk som knapt nok ser så langt som egen nesetipp. Var forresten ikke Hitler kristen Pathfinder....og i så fall...skal du ikke trekke noen bastante konklusjoner om kristendommen på grunnlag av det?

Bosnia er er at de meget få land hvor praktiseringen av Islam meget vel kan tåle en sammenligning med hvordan vi selv praktiserer vår egen religion nå til dags. Fredelig, ingen kvinneundertrykkelse, ingen kleskoder satt av gamle menn med maktbegjær, ingen æresdrap, ingen terror etc etc. Kort sagt en særdeles "vestlig" praktisering av Islam, en praktisering tilpasset 500 år med Islam i Europa. Fattige selvsagt, etter år med krig og utryddelse, og fremdeles blir den muslimske befolkningen undertrykt av serbere, og tildels kroater. Men "europeiske" som noen.

Synd det ikke finnes så mange flere muslimske land som Bosnia, eller rettere sagt som den muslimske delen av Bosnia. Europa viste allikevel de bosniske muslimene ryggen under krigen, og tillot serberne å i fred og ro massakrere 7.000 bosniske muslimer i Szrebenica + mange mange tusen til andre steder. Først når amerikanerne syntes det var nok ble det slutt. Slik unfallenhet fra sine europeiske brødre ville/burde normalt ha ført til at visse elementer blandt de bosniske muslimene gjørde opprør, men det skjedde ikke. Men andre muslimer gjorde det, på deres vegne. De så det som nok et svik, eller angrep, fra Vesten mot muslimer.

For å gjenta meg selv; synd ikke flere land praktiserer Islam på den bosniske måten. Vil derfor oppfordre til støtte for de bosniske muslimene og gjenoppbygging av landet deres, kanskje de engang kan bli sterke nok til å satse på "eksport" av "moderne", og forhåpentligvis fremgangsrik, Islam?

Det behøves, for det finnes det desverre ikke mye av i verden.
dr. Stockman
28.12.2007 10:06
#10215

Endre
Er ingen ekspert paa bosniske muslimer, men det kan jo vaere at religion ikke lenger spiller noen stor rolle i deres liv (in the name only) slik det er for de fleste europeere naar det gjelder kristendommen. Isaafall er det ikke snakk om en spesiell Koran-tolkning, men om avislamifisering. Lite grunnlag for aa haape paa at dette vil gripe om seg med det foerste.
longterm
28.12.2007 10:52
#6714

Endre
He,he....der tar du nok grundig feil Stockmann. Religionen betyr nok mer for de bosniske muslimene enn for den jevne europeer, og laaangt mer enn for den jevne nordmann - som egentlig ikke er spesielt kristen lenger.

Så å kalle de "avislamifisering" er langt bak mål. Men det viser at det nok ikke nødvendigvis er selve religionen det er noe feil med, men hvordan den tolkes og praktiseres. Dessverre er misbruk av Islam særdeles utbredt, ja nærmest regelen. Gamle menn utnytter dette skånselsløst til å oppnå makt og holde på makten i fattige og underutviklede land. For disse menneskene er religionen kun et middel, men et middel som lett lar seg utnytte, spesielt så lenge brorparten av befolkningen er fattige mennesker uten utdanning.[Endret 28.12.07 10:52 av longterm]
Shogun
28.12.2007 11:21
#13304

Endre
Så å kalle de "avislamifisering" er langt bak mål.

Ja så lite forstår longterm.....

Islam ala Bosnia....ekte vare

Islam ala Arabia/Iran/Afgahistan.....dårlig vare

Jeg ler...

Sho


[Endret 28.12.07 11:23 av Shogun]
longterm
28.12.2007 11:33
#6715

Endre
Bare le du Shogun, de fleste skjønner jo at det faktisk er mangel på kunnskap som er årsaken.

Men om man veldig gjerne vil trykke de bosniske muslimene enda lenger ned i søla så kan man selvsagt kalle dem "avislamifisert". Men det sier faktisk mer om den som bruker betegnelsen enn noe annet.
Shogun
28.12.2007 11:57
#13305

Endre
Tja det var jo USA som berget rompa deres sist....selv om det ikke passer i dine normale doktriner (tvangs trøyer)

;-)
Shogun
Aahhaawaa Zaawie
28.12.2007 13:05
#6210

Endre


re:longterm ( 6833 )

Hitlers "kristendom" i forhold til sin egen person var minimal. I beste fall var den en en merkelapp til å henge på seg ved ekstreme behov.

For Hitler og die alten Kämpfer var ( romersk ) katolisisme ideologisk fiende nr. 3 etter kommunister og jøder. Den ble betraktet som den største hindring i forhold til gjeninnføring av førkristen åndskultur i Tyskland. Katolske geistlige ble plassert i KZleire, og kirens eiendommer ble i meget stor grad beslaglagt. Alliansen med Mussolinis Italia og ekspansjonen av riket i sør ( Anschluss og Tsjekkoslovakia ) tvang Hitler-regimet senere til å inngå kompromisser her .' Husk at Hitler kom fra det sterkt katoliserte Østerrike, og la grunnlaget for bevegelsen i det katolsk-dominerte Bayern

Forholdet til den evangeliske ( protestantene )kirken var styrt av behovet for å ensrette og - ikke minst - underordne kirken i forhold til den nye statens behov. En ny rikskirke måtte organiseres. Lavkirkelige organisajoner og menigheter var i varierende grad objekter for tvang og forfølgelser. Den organiserte protetantiske kirke ( høykirkelighet ) aksepterte rikskirke ideen. Men pålegg tidlig etter maktkuppet om å tilpasse rikskirkens tro og budskap til å inkludere førkristne åndselementer og ritualer ble avvist. Kirkekampen her kan i ettertid gjerne oppfattes som forbildet for den kirkekamp som ble ført i Norge etter Quislings Statsakt i 1942.

Kirken ble nødvendig for regimet. Hitler-regimet trakk mange av enrettingsframstøtene tilbake. Kirkeklokkene måtte brukes til å kime når større militære triumfer skulle markeres, - så lenge det varte.

Motstanden i "Kirkekampen" i det tredje riket, - og kirkene posisjon hos den jevne tysker var - utrolig nok - en av de mest avgjørened fundamenter for å få - spesielt Vest-Tyskland - til å bli et organisert og velfungerende demokrati etter 1948.


PS Fortsatt god jul til alle på forumet

longterm
28.12.2007 13:18
#6716

Endre
Shogun:
At amerikanerne omsider faktisk gjorde noe og fikk slutt på blodbadet mens europeerne holdt supperåd skal vi være glade for, men det er allerede nevnt og har jo heller intet med den saken jeg tar opp å gjøre.
Shogun
28.12.2007 13:41
#13306

Endre
Du tar ikke opp noe som helst min gode mann, det eneste du gjør er å påpeke at enkelte steder hvor Islam råder er det levelig for andre mennesker og at undertrykkelse av kvinner ikke er klassisk stor..
Det rasjonell i det du ellers skriver er en vits, produsert i klassisk god sosialdemokratisk tullball ånd.

Shogun
longterm
28.12.2007 14:45
#6717

Endre
Selvsagt er det det Shogun, vel og merke for en som er så forstokket at han ikke skjønner bedre.

Akkurat der er du en ener på forumet:).

HeldigvisStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS