"
Du er her: Forside > Skatt, Trading og Utbytte > Selge hus selv el bruke megler?
Selge hus selv el bruke megler?
zik40
23.03.2010 19:21
#191

Endre
Visste ikke helt hvor jeg skulle poste denne men endte opp her:)
Vurdere å selge huset mitt. Hadde megler på besøk her om dagen. Med forsikringer osv osv blir det ikke rent billig å selge. Sitter å lurer på å bruke en advokat fremfor megler.
Med advokat , en takst mann og tegne en selger forsikring burde vel det meste være gjort, eller? Kan man forresten få en selger forsikring hvis man selger privat? Klarer liksom ikke å se hvorfor jeg skal betale en megler store summer når de til syvende og sist fra skriver seg alt ansvar ved en evt reklamasjon.
Synspunkter er velkommene:)
Phoebus
24.03.2010 10:17
#8972

Endre
Enig, meklere er en overbetalt gjeng. Det er mye å spare på en liten innsats selv.

Husk å legg inn en planskisse i annonsen, anonser på Finn, alt annet er overflødig.
djo
24.03.2010 11:06
#35

Endre
Jeg ble selv ikke fornøyd med budene som kom inn når jeg forsøkte å selge selv, dette var nok mye siden jeg oppholdt meg på andre siden av landet og mistet noe hands-on. Den største utfordringen var allikevel kjøpers skepsis ved å ikke ha megler tilstede, spesielt kjøpere som selv aldri ville vurdert å selge på egenhånd.
Det dreier seg som alltid ellers om å skape relasjon til den rette kjøperen.

Uansett var jeg glad jeg brukte prof. fotograf og fant frem kommunale opplysninger selv, dette brukte jeg som forhandlingsgrunnlag overfor megler.

Velger man å gå for en megler allikevel til slutt, er det lite å tape på å gjøre forarbeidet selv og heller bruke det som forhandlingskort for prisen megleren tar. Dessuten finner du da ut av hvor stor merverdi (om noen) megleren gir.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS