"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > EURE - Aksjonaerbrev, Eureka Oil, emisjon?
EURE - Aksjonaerbrev, Eureka Oil, emisjon?
larson
26.01.2000 00:41
#5

Endre
Siste melding til aksjonaerene ble sendt ut onsdag/torsdag forrige uke. Fordi jeg er i utlandet har jeg ikke fatt denne. Pa hjemmesiden sier de at "aksjonærmelding vil bli frigitt etter kl. 14:00, - fredag 21.01.2000" Sporsmalet er hvor lenge etter... Na er det Tirsdag 25. Lurer derfor pa om det er noen pa ST som har fatt aksjonaermeldingen? Vidava?
Selskapet har fatt flere kontrakter i Venezuela i det siste og har tidligere uttalt at det vil bli utfort en emisjon for a fa inn penger til a gjennomfore disse. Etter hva jeg har hort er det et store fransk oljeselskap som de allerede skal vaere i sluttforhandlinger med (hvis de ikke er ferdig alt da).
Noen som vet noe mer om dette?
larson
27.01.2000 01:50
#6

Endre
INGEN som har noe a komme med her?!?!
larson
27.01.2000 02:01
#7

Endre
HER ER SISTE AKSJONAERMELDING:

sammendrag:
- nye avtaler er gjort med det statseide oljeselskapet PDVSA i Venezuela.
- produksjonen av Eureka Power Controlleren er satt i gang.
- I Nederland har IHC Hydrohammer ferdigstilt "The IHC/EUREKA OIL WELL STIMULATION HAMMER".
- Sammen med IHC planlegger vi å delta på oljemessen OTC i Houston i mai mnd og senere på ONS i Stavanger i august.
- Selskapet forventer 1-1,5 Mill nok i stotte fra SDN.
- Selskapet mener de er betydelig undervurdert ps otc-listen (jeg mener de er vanvittig undervurdert...)
- det jobbes med emisjon

AKSJONÆRMELDING
Først av alt vil vi ønske alle våre aksjonærer ett GODT NYTT ÅR.

Vi kan nå meddele at vi har fått ytterligere 2 signerte avtaler med PDVSA som sementerer samarbeidet med oljeselskapet. Den første avtalen er en formell konfidensialitetsavtale som sikre at begge parter kan snakke informasjon uten at den annen part skal kunne misbruke dette uten avtale med motparten. Den andre avtalen gjelder den praktiske gjennomføringen av demonstrasjonsinstallasjonen i Venezuela.

Vi er nå ferdige med engineeringen for installasjonen fra vår side og produksjonen av Eureka Power Controlleren er satt i gang og vil bli levert fra verkstedet i månedsskiftet jan./feb. Dersom fremdriften fortsetter som nå, vil trolig installasjonen på feltet skje i løpet av mars.

I Nederland har IHC Hydrohammer ferdigstilt "The IHC/EUREKA OIL WELL STIMULATION HAMMER". Ellingsen avla fabrikken et besøk før jul og fikk demonstrert hammeren ned til en simulert dybde av 1000 m. I uke 3 vil hammeren gjennomgå en langtidstest ved fabrikken før den blir erklært klar til å settes ned i en oljebrønn. Selve brønntesten som vi regner med vil ta fra en måned til ca. 3 måneder, vil vi forsøke å få gjennomført i Nederland av logistikkmessige og praktiske hensyn. Etter dette er det planen å sende hammeren til Venezuela for installasjon i enten en tungoljebrønn i Orinoco beltet og/eller i en oljebrønn ved Maracaibobukten med lettere olje.

Sammen med IHC planlegger vi å delta på oljemessen OTC i Houston i mai mnd og senere på ONS i Stavanger i august.

I forrige uke ble det avholdet et møte med SND om videre deltagelse i prosjektet med hammeren, og det ble gitt beskjed om at vi kan forvente ytterligere 35% støtte for våre kostnader relatert til dette. Dette kan dreie seg om Kr. 1 – 1,5 mill. Beløpet kan ikke fastsettes før vi er ferdig med kostnadsbudsjettet.

Vi er nå som kanskje de fleste er klar over, notert på den unoterte OTC listen. Vi kan registrere at det har vært en del bevegelse på aksjene og salg til kurser som ligger langt under siste emisjonskurs på Kr. 17,- per aksje. Selv om vi mener at kursene ikke er representative for selskapets verdi, kan vi ikke påvirke kursene på aksjene. Det er det markedet som bestemmer.

I forbindelse med de aktivitetene som selskapet står foran, planlegger vi å få gjennomført en emisjon i selskapet i løpet av første kvartal. Vi søker nå samarbeid med et autorisert meglerfirma og har hatt samtaler med flere meglere. Det vil trolig bli en avklaring mot slutten av januar måned. Det er enda ikke tatt standpunkt verken til størrelse eller kurs for emisjonen idet dette må diskuteres inngående med meglerfirmaet. Vi vil komme tilbake med nærmere opplysninger om dette senere.

Florø/Oslo, 19.01.2000

vidava
27.01.2000 08:07
#15

Endre
Om eureka:
Bekreftes at Mosvold er inn med 10% av selskapet til kurs 30,-
Bekreftes at avtale med franskmenn er ok til kurs 30,-
Bekreftes at kursen for tiden er mani*******rt, vedkommende er kjent og fortsetter dette vil aksjen bli tatt av unotertlisten inntil videre.
Kontakt og avtale med et større norsk meglerhus skal være inngått vedr. emisjonen, Selskapet skal på børs.
Fastsatt emisjonskurs er bekreftet til 30,-., så de som selger på dagens kurser vi nok i ettertid føle seg "voldtatt".
Det er dette jeg vet.
viodava
gorwell
27.01.2000 08:29
#65

Endre
Hei vidava,

hvem er det man TROR og som er ANTATT å være insider`en som mani****rer kursen, og hvor finner jeg info om EURE? Sjekket "unoterte" listen, men kunne ikke finne den der?

(Man kan TRO og ANTA hva man vil, også distribuere kunnskap om det, uten å komme i klammeri med lovverket ettersom man ikke fullt og fast har påstått at slik er det.)

gorwell

[This message has been edited by gorwell (edited 27-01-2000).]

vidava
27.01.2000 08:45
#16

Endre
re: gorwell
Du finner eureka på unotertlisten til fondsmeglerforbundet.
Det ble omsatt en post på 10.000 aksjer i går for første gang på 35 dager.
Det har stått en "sperreballong" der hele tiden,- dvs. samme person står bak både kjøper og selgerkurs. Denne person ble etterhvert kjent, så kjent at det ble vurdert å ta aksjen av listen. Men selv om et slikt problem oppstår så er det vel ikke fritt fram å bare ta en aksje av en liste når eman først har kommet inn. "Noen beit på" i går å solgte til en vannvittig lav kurs.
Så for å si det kort: Eurekaoilkursen har vært utsatt for mani****ng over en tid.
Dette er en SANNHET, ikke noe jeg slenger ut,- men OPPLYSER OM DET.
En stor kjøper vil INN i Eureka til lavest mulig pris pga. positive ting som skjer i og omkring selskapet.
VidaVa
larson
28.01.2000 04:15
#8

Endre
vidava: har du en e-mail adresse jeg kan kontakte deg pa?

larson@altavista.net
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS