"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > MRT - Philips / ARRI
MRT - Philips / ARRI
asbjoern
18.01.2000 17:38
#2

Endre
Fikk noen opplysninger av Tamburstuen via mail i dag :
Philips : Testene skal etter planen være ferdige i løpet av januar . Vi får bare vente på tilbakemelding .
ARRI : HDTV: Arri planlegger et besøk i Boca Raton meget snarlig. Deretter vil de
ønske en test av prototypen. Gjennom Arri er MRT kommet i inngrep med UK-baserte
Smith & Wilox, og har sammen nettopp levert en søknad om EU-midler for
kommersialisering av HDTV. Blir midlene bevilget, er det naturlig å se et
joint-venture mellom ARRI, MRT og S&W utviklet.

asbjoern
18.01.2000 17:43
#3

Endre
Det kan også nevnes at avtalen med Diebold er budsjetert til 500 enheter for år 2000 . Men potensialet her var mye større , jeg antar det vil si at MRT regner med flere solgte enheter .
HBO
18.01.2000 19:53
#2

Endre
Er det noen som vet hvor lang tid MRT bruker til å oppdatere aksjonærlistene sine med hensyn til tilgang til "Investor Relations"-sidene ? Jeg kjøpte aksjer i midten av desember, men får fortsatt "individual does not exist" når jeg prøver å registrere meg... Ganske så frustrerende!
owen
18.01.2000 20:23
#7

Endre
ble det rettet aksjer for 2,50 etter emisjonen? vel jeg kjøpte nå til 3,6..og håper på en mulig gevinst! Er en avtale med phillips det som kan gjøre det første spranget?
asbjoern
18.01.2000 22:08
#4

Endre
re HBO
Det er viktig at du skriver navnet ditt / firmanavnet presist slik det står oppført på vps-kontoen din .
re owen
....."ble det rettet aksjer for 2,50 etter emisjonen?".....?????
occ
19.01.2000 00:43
#2

Endre
Re HBO
Hadde det samme problemet som deg. MRT har hatt mye "papirarbeid" i forbindelse med emisjonen og det er vel en av grunnene til at ting tar litt tid. Jeg tok kontakt med MRT på telefon og fikk det ordnet på direkten.

Re Owen
En avtale med Philps er vel det vi alle sitter og venter på. Men hvis du ser litt lenger frem så tror jeg også intensjonsavtalen med Diebold er gull verdt. Diebold er en kjempeleverandør av bankautomater samt overvåkings- og sikkerhetssystemer av mange slag. Jeg er ikke sikker på i hvilke forbindelse kameraet til MRT vil inngå, men hvis man tenker seg at digitale kameraer i tillegg til å inngå i vanlige sikkerhetssystemer også inngår som sikkerhetsforanstaltning i forbindelse med minibanker, kan man jo forestille seg at det finnes et rimelig stort marked der ute ...

frankols
19.01.2000 13:16
#2

Endre
Det sies at det skal være et styremøte hos MRT i USA neste uke. Noen som kjenner til dette, og eventuelt vet noe mer?
asbjoern
19.01.2000 18:27
#5

Endre
Fatter ikke at det er så (mange) selgere rundt 3,50 !! Jeg mener det er så mye spennende på gang i MRT nå , at det er helt fjernt å selge under 10 kr !!! Ser man for seg et samarbeid med Philips / Diebold på overvåkingskamera-delen...med påfølgende kjempeomsetning... , ARRI / S&W på HDTV-delen......!! Nei , vi selger vel ikke så billig , gjør vi vel ??
Goldfinger
19.01.2000 18:39
#2

Endre
Irriterende kjedelig aksje, jeg har sittet en stund, og lastet meg opp ytterligere naa i emisjonen. MEN gaar kursen opp, neida.

Dette firmaet begynner jo aa bli rimelig solid iforhold til en del av de andre luftslottene paa unotertlisten.

Problemet er nok at de har skuffet markedet jevnt og trutt siden kursen en gang i tiden laa paa 12.
Markedet trenger enda mer konkrete nyheter som f.eks phillips, og ikke minst positive tall generellt, da vil nok kursen gaa rimelig fort oppover.

Ikke F... om jeg selger disse aksjene paa dette nivaaet, vaert med saa lenge at taaler litt til.

Ikke usannsynlig at kursen kan bikke 20 innen 12 mnd, hvis ting gaar vaar vei.

Heng paa.

Scarecrow
19.01.2000 18:40
#3

Endre
Hei,

Nei, jeg fatter ikke at folk TØR å selge seg ut nå!! Jeg har sittet i over 2 år og jeg sitter lett 2 år til når kursen er, skal vi si 30-50??

Vi må huske på at MRT er en langsiktig investering der resultatene vil komme over tid.

Mvh
Scarecrow

GladLax
19.01.2000 18:54
#4

Endre
Jeg har en liten magefølelse av at flere av de som fikk aksjer i emisjonen selger seg ut på 3,50 nivået for å realisere en liten gevinst. Rent skattemessig er det jo også gunstig, særlig hvis en har inngangskurs på rundt 10 kroner (men en får jo den skatten igjen senere da, så da er det kanskje ikke noe poeng allikevel). Jeg har selv vurdert denne taktikken, men har istedet bare kjøpt mer aksjer.
Slik jeg ser det har MRT minimal tillit i markedet etter alle de "løgnene" de har kommet med de siste 2 årene. Og MRT fortsetter å love positive resultater. Faktum er jo at de har gått med dundrende underskudd i alle år. Men psykologien i markedet er nå i ferd med å forandre seg.
Med et positivt resultat for år 2000 kan man jo bare glemme kurser under 10 kroner. Med alle de potensielle storkjøperne som er annonsert de siste 2 månedene + ryktene om Phillips så er jeg meeeeeget sikker på at dette er en investering som gir minst 500% avkastning. Det er bare et tidsspørsmål. At det kan ta 2 år skal jeg tåle. Men at jeg selger meg ut nå, for så å se at det skjer i løpet av 1 år - det vil jeg ikke tåle.

Ellers så er jeg meget spent på hvor mange aksjer jeg får tildelt i del II av emisjonen. Noen som vet noe mer om dette ?

/G - optimist

Harry
19.01.2000 19:37
#44

Endre
Re. GladLax. Jeg er ikke uenig med deg. Venter også i spenning på en eventuell kontrakt med Philips (ikke Phillips). God aften fra Harry.
asbjoern
19.01.2000 21:06
#6

Endre
Veldig hyggelig å se at MRT-veteran Harry fortsatt er blandt oss , etter tidligere trusler om å selge seg ut før nyåret .
re gladlax
Det er slett ikke noe rykte dette med Philips . Slik det virker på MRT så er det mer sannsynlig med en avtale , enn ingen avtale .
akenno
19.01.2000 21:07
#8

Endre
Har hatt MRT aksjer i 4 år nå: ER DRITLEI !!
Selger rubbel å bitt i morgen. Kos dere.
asbjoern
19.01.2000 21:45
#7

Endre
re akenno
Hvor mange aksjer har du til salg i morgen ? Og til hvilken kurs vil du selge ? Er muligens interessert . Uansett , å selge nå tror jeg du vil angre på...
GladLax
19.01.2000 21:50
#7

Endre
re asbjoern

Nei jeg er klar over at det ikke er noe rykte. Men dette med 180.000 kamera er vel et rykte og må taes med en klype salt ville jeg tro. Forresten så virker du å være en fornuftig mann som vil laste videre opp med MRT. Ellers så kunne jeg godt tenke meg å høre litt mer om denne Tamburstuen.. Hvordan ser egentlig CV'en hans ut ?

/G

Elmore
19.01.2000 23:32
#3

Endre
At Philips selger 180.000 analoge kamera i året er ikke noe rykte, men et faktum. Philips har ikke noe alternativ i dag (digitalt) til disse analoge kameraene. Problemet til MRT er at Philips stiller vanvittig strenge krav ifm. testene/godkjenning av nye produkter. Skulle det skje at Philips inngår kontrakt med MRT, så er det ingen i hele verden som trenger å teste kameraene på nytt, dette vil være verdens beste kvalitetsstempel. For øyeblikket ser det positivt ut, med bakgrunn i de tilbakemeldinger som er gitt.

Forøvrig så har MRT flere spennende produkter. Et av disse er "boksen" (husker ikke navnet i farta) som konverterer analoge signaler til digitale, digital billedbehandling, så som lagring, analyse, mv. Dette gjør at mange analoge systemer (kameraer) kan beholdes, samtidig som systemene kan bygges ut med utstyr fra MRT.

Som tidligere sagt: dagens aksjekurs er ingen kurs, men en opsjonspremie. Forskjellen fra andre kjøpsrettigheter er at denne kan vanskelig gå i null.

asbjoern
19.01.2000 23:43
#8

Endre
re elmore
Har du hørt noen konkrete tilbakemeldinger ?
Spencer
20.01.2000 08:49
#9

Endre
CV'en til Tamburstuen er meget imponerende. Han er en nestor i det norske mobilmarkedet og har utrettet mye, selv om han også har feilet med gode konsepter, jf. konkursen i Sense.

I tillegg sitter Rune Rinnan i styret. Han er en ringrev og stor kapasitet på venturebransjen og unoterte, så styret er nå MEGET proffe. Bakke og Davis er heldigvis ute av selskapet. Disse lovet konsekvent mer enn de kunne holde, og påførte selskapet en etterhvert enorm tillitssvikt, som holdt på å ta knekken på hele MRT.

Krisen bør nå være et tilbakelagt stadium, men imotsetning til andre unortete IT-selskap som starter med blanke ark og stor optimisme, så må MRT drasse med seg gamle synder i form av opparbeidet badwill. Markedet må derfor overbevises en gang for alle om at brutte løfter hører fortiden til, og gjennom konkrete resultater gjenreise tilliten fullt og helt.

De er godt på vei med en fokusert strategi, ferdige produkter og inngåtte distribusjonsavtaler, i tillegg til at finansieringen nå også er på plass.

Det eneste som nå gjenstår er konkrete salgsavtaler som vil bidra på bunnlinjen, eventuelt en strategisk samarbeidsavtale med en tungvekter, utover de inngåtte distribusjonsavtaler. Først når dette skjer, forhåpentligvis innen kort tid, vil aksjen virkelig skyte fart. Prisingen nå på MNOK 135 tilsvarer ikke mer enn hva blodferske IT-selskaper uten ferdige produkter verdsettes til. MRT har tross alt mange års produktutvikling bak seg og et ferdig produkt klar i en fremtidsrettet vekstbransje. Derfor enig med Elmore; aksjen prises fortsatt som en opsjon, til tross for at risikoen er dramatisk redusert de siste 6 mnd.

Jeg har sittet i aksjen et par år, og det er ikke aktuelt å vurdere å selge meg ut før den har økt med minst 300 % fra dagens kurs. Sannsynligvis ikke da heller. Det er først nå det begynner!

slant
20.01.2000 12:05
#7

Endre
Bare et lite supplement om Tamburstuen (fra hjemmesiden til Mrt):

Trygve Tamburstuen
Trygve Tamburstuen, Chairman of the Board of Directors, has over 23 years of experience in leading positions in companies such as NetCom GSM, ARCO Norway Inc and Nordic Management AS. In 1989 Mr. Tamburstuen established NetCom GSM AS, and for 2 years he served as the Chairman of NetCOM GSM AS.

Mr. Tamburstuen has developed an extensive network of political and business contacts in Norway and Europe through his former positions as Deputy Minister of Industry, Deputy Minister of Petroleum and Energy, Managing Director of ARCO Norway and Chairman of Nordic Management.

Today he operates and owns Nordic Management AS, and WorldCom AS. Additionally, he is a partner of Norway Group AS; Co-Owner and Director of Netnet International SA; Co-Owner and Chairman of Rasterex AS; Casino Norge Organisasjonsspill AS; NetSystems International AS; MoVi Com Scandinavia AS; ScanCom GSM Ltd. (Ghana); Norway Gold Exploration AS; Net Inter sam (Monaco); and Telecom Invest AS.

Trygve Tamburstuen has been a leader within the Norwegian sports arena. He has served as President of the Norwegian Athletics Association; a member of the Olympic Committee; and Vice-Chairman of the Cross Country World Championships. Mr. Tamburstuen played a significant role in bringing the winter Olympics back to Norway and served on the first Board of Lillehammer.

Elmore
20.01.2000 17:16
#4

Endre
Re Asbjoern

For en tid tilbake nevnte Tamburstuen at testene gikk bra. I tillegg fortalte Linn Bakke at nye/flere kameraer som var noe "justert", var oversendt Philips. Dette tolker jeg som positivt, samt at første runde av testene er bestått, men for all del, dette kan gå begge veier. Uansett så virker det som en god mulighet for at Philips blir en av MRT's samarbeidspartnere for fremtiden. Lurer på om Hauger driver å samler opp nyheter for å presentere disse samlet ?

[This message has been edited by Elmore (edited 20-01-2000).]

asbjoern
20.01.2000 18:16
#9

Endre
re elmore
Ja , det kan virke som om han gjør det . Det skal visstnok være noen avtaler / kontrakter som er signert for en tid siden som ennå ikke er publisert . Det er også Hauger alene som har kontakt med U.S Assemblies ang mulig eierskap i MRT .
Ikke selg MRT .
Harry
20.01.2000 18:45
#47

Endre
Re. Asbjoern. Gamle Harry er med, fortsatt. Er optimistisk! God aften fra Harry.
Spencer
21.01.2000 16:00
#10

Endre
Tildeling av 6,6 mill. aksjer i fase 2 av emisjonen er klar mandag, ifølge MRT. Da vil de sende skriftlig beskjed til aksjonærene.

Kan snart plusse på et pent antall nye aksjer og redusere snittprisen ytterligere.

Ha en god helg!

asbjoern
21.01.2000 16:27
#10

Endre
re spencer
Var du i kontakt med MRT i dag ? I så fall , hadde de noe nytt å fortelle bortsett fra emisjonen ?
Ikke selg MRT . God helg !
Spencer
23.01.2000 22:49
#12

Endre
God aften, asbjoern.
Beklager sent svar, men jeg har vært bortreist i helgen.
Jeg hadde kun kontakt med MRT per mail fredqag og har intet nytt å berette annet enn emisjonen. Tror imidlertid at gode nyheter ikke er så langt unna. Og du kan være helt trygg, jeg skal ikke selge MRT nå!
asbjoern
24.01.2000 12:10
#11

Endre
I dag blir det sendt ut informasjon til alle aksjonærene . Vi får håpe på glad-nytt !!
Kjøp MRT - ikke selg .
occ
24.01.2000 12:34
#3

Endre
re: asbjoern

Er dette informasjon vedrørende siste del av emisjonen? Eller er det andre ting på gang?

Spencer
25.01.2000 09:58
#14

Endre
Ny melding fra MRT: info blir sendt aksjonærene først torsdag eller fredag vedr. emisjonen, med innbetaling torsdag 3.2.

Lite tillitsvekkende med stadige utsettelser i en såpass enkel sak. Vet ikke hva det skyldes, men vi får smøre oss med enda litt tålmodighet og håpe på at også andre nyheter kan være like rundt hjørnet. Aksjonærsiden (executive notes) er ikke oppdatert siden 13.12. Har du hørt noe konkret, asbjørn?

asbjoern
25.01.2000 10:40
#12

Endre
Tamburstuen vet fortsatt ikke hva Philips akter å gjøre , da de holdt denne prosessen ganske lukket . Så det er lite sannsynlig at det kommer noen tilbakemelding derifra i denne omgang .
Ellers , så jobbes det for tiden med å etablere styre / forretningsplan for MRT Mpire (søke-motoren) . Var i samtaler med flere pot. kunder / brukere . Kan også nevne at en evt. tildeling av eu-midler til utv. av hdtv-biten skjer i løpet av mars .
Spencer
25.01.2000 11:53
#15

Endre
Flott. Ting skjer på flere fronter. Dette kan bli meget bra. Når det først løsner kan det gå fort. Men jeg tror selskapet hadde tjent på en mer offensiv og kontinuerlig informasjonslinje. Selv om unoterte ikke har noen informasjonsplikt, ville det fjernet mye av usikkerheten som tydeligvis fortsatt råder og som gjenspeiles i den lave kursen.

Men den som sår, skal høste....

Goldfinger
25.01.2000 17:09
#4

Endre
DN gjorde en forespørsel ute blant diverse meglere idag om hvilke UN aksje de ville anbefale.
19 aksjer ble nevnt (og en del av de svært luftige), men INGEN nevnte MRT.
Det er helt tydelig at MRT må servere flere kontrakter, og begynne å flørte/markedsføre seg mot markedet.
Desverre er aksjen pr. idag nokså død, både når gjelder kurs og volum.
Ikke missforstå, jeg har tro på aksjen, og er nokså tungt lastet, men jeg syns det går *****g tregt....
Gourmet
25.01.2000 17:29
#7

Endre
I dagens infoskriv til aksjonærene i MRT blir ikke Phillips nevnt med et ord.
Hvorfor??
Skal vi tolke dette negativt ?

Gourmet

klipperen
25.01.2000 19:07
#13

Endre
I dagens infoskriv fra MRT står det også i siste linje under punkt 2:
"Vi regner med at aksjonærene samlet vil få tildelt noe nær det den enkelte har ønsket."
Er det noen som kan utdype dette noe mer ??

Hvis jeg har fått det jeg tegnet for, får jeg aksjer i bøtter og spann, som kanskje er noe i overkant av det jeg forventet ....., skal bli spennende å se.

Tohre
25.01.2000 19:10
#11

Endre
I følge dagens aksjonærbrev skriver Tamburstuen at MRT har bedt om tilbud fra PR/IR-firmaer på ivaretakelse av en forbedret Investor Relations funksjon. De vil trappe opp bruk av internettinformasjon og vil også vurdere andre tiltak som kan bidra til å styrke aksjonærenes løpende kunnskap om MRTs utvikling. Dette gjelder bl.a. løpende salgsutvikling.
(Endelig er dette ordet kommet på dagsorden)

Styret og ledelsen ber om konkrete forslag til forbedring av aksjonærinormasjonen.
Her har vi en jobb å gjøre, ladies and gentlemen, i hvertfall de av oss som er kreative og har litt kunnskap innen PR.

Tamburstuen er sikkert en dyktig kar, men jeg er redd den tidligere statssekretæren har så mange baller i lufta at han trenger både ro men også støtte fra medeierene i selskapet.
...og der finner han oss.

scouser
25.01.2000 20:59
#3

Endre
Er det noen som vet om MRT skal delta på noen messer i den nærmeste fremtid?
Rosi
30.01.2000 11:51
#2

Endre
Interessant artikkel i Stavanger Aftenblad i går; avisen har vært på besøk hos NOKIA i Finland og bl.a. snakket med folk i utviklingsavdelingen. Det de bl.a. jobber med i avdelingen for øyeblikket, er GPRS eller General Pocket Radio Service, dette vil gjøre det mulig innen 1 til 2 år å bruke
mobiltelefonen som elektronisk kamera og billedsender
Jeg forstår artikkelen slik at det dreier seg om stillbilder hvor telefonen både tar og overfører bildene.

For det første bør dette være en nisje for MRTs teknologi med mulighet for store leveranser.

For det annet viser dette at tiden jobber både for MRT og oss aksjonærer; fremtiden blir mer og mer digitalisert og det åpner seg nye nisjer og muligheter.

For de som begynner å bli urolige p.g.a.
laber kursutvikling og få nyheter, dette kan
ikke være tiden for å kaste kortene og selge
MRT aksjer. Selskapet har vel aldri vært mer solid med tanke på ledelse, produkter og
samarbeidspartnere.

Husk også på at alle emisjonskroner som er blitt brukt i tidligere år, ikke er blitt "kastet ut av vinduet", men bl.a. brukt til FoU. Det er i årene framover vi skal høste av disse investeringene!

Til slutt har jeg et spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe med: I informasjonsskrivet som Tamburstuen nylig sendte ut nevnte han bl.a. at arbeidet i datterselskapet MRT Mpire fortsetter. Jeg mener å huske fra generalforsamlingen i høst at Tekan skulle kjøpe hele eller deler av dette. Er kjøpet gjennomført eller eier MRT sitt datterselskap 100% fremdeles?

Det blir noen spennende uker og måneder fremover som MRT aksjonær!

------------------

scouser
30.01.2000 14:43
#7

Endre
Fikk tildelt over 90 % av de aksjene jeg tegnet meg for. Må si meg fornøyd med det.

Venter i spenning på om det kommer noen nyheter i de nærmeste ukene. Jeg tror (håper) at Mrt Micro har noen avtaler i boks, men at de har konsentrert seg om emisjonstildelingen, for deretter å informere om inngåtte avtaler.

Lykke til alle MRT aksjonærer.

hilsen
scouser

Mr Laks
03.02.2000 17:44
#1

Endre
re asbjorn!

Jeg er en stakkars **** som har noen ytterst få MRT aksjer.
Den senere tid har jeg vært meget nær ved å selge, men etter en del
gode ord fra deg på denne topicen har jeg valgt å beholde aksjene.

Er det nå på tide å få solgt aksjene asbjorn, eller har du fremdeles
en joker i ermet?

Maestro
03.02.2000 18:04
#5

Endre
For mange år siden snakket jeg med Jan (gründeren), og den gang var jo selvfølgelig alt veldig positivt. Har fulgt selskapet hele veien og mener at det er et enormt potensiale.
Fortsetter å kjøpe - har langtsiktig perspektiv.
asbjoern
03.02.2000 22:32
#13

Endre
re Mr Laks

At du er en stakkars ***** er helt sikkert ! Prøv denne : http://harikkefått.no
Ellers så er det nyheter rett rundt hjørnet . Jeg har fortsatt ikke hørt noe fra MRT ang. Philips , testene skal jo ha blitt avsluttet nå . Vi får smøre oss med tålmodighet ! Har fått signal om at "ting" går rette veien for tiden .
Kjøp MRT , ikke selg .

scouser
04.02.2000 00:00
#13

Endre
Har sittet på Mrt Micro aksjer i over et år nå. Var med i emisjonen og har ikke planer om å selge aksjene med det første. Håper på gode nyheter. Omsetningen i aksjene har vært lav de siste dagene. Lite selgere?
NILSERIK
04.02.2000 07:47
#26

Endre
Jeg har vert aksjoner i flere år og har til tider vært lei, men fra kilder har jeg opplysninger om at en avtale kan legges på bordet i løpet av denne måneden. Dette er ikke nødvendigvis en avtale med Phillips.

Jeg har kjøpt meg opp det siste månedene for en "billig" peng (ca. 2,97 i snitt) fordi jeg mener at MRT er nær ett gjennombrudd (kontrakt).
Det er selvfølgelig fristende for de som var med på emisonen å selge seg ut med en krone eller så i gevinst men jeg velger å vente en god stund ennå.
Hvor lenge får en vurdere underveis.
Mitt råd er å vente, spesielt til Dere som har vore tolmodige i flere år.
Stay cool.

asbjoern
10.02.2000 14:27
#14

Endre
re alle MRT-venner !!

I morgen vil det bli lagt ut info på hjemmesiden til MRT . I denne omgang vil infoen omhandle HDTV - biten . Det vil også (i morgen) bli sendt ut en pressemelding om dette samarbeide med ARRI . Får håpe dette kan åpne øynene på investorer som ennå ikke sitter i MRT !!
Enda mer glad-nytt : Philips fortsetter testene av kamera , en avklaring rundt dette kan skje hva tid som helst . MRT sender ut pressemelding når det foreligger noe konkret.
Men , løp og kjøp , det "forhandles" allerede om et volumsalg på ca 6000 enheter !!!
Vi selger ikke MRT-aksjer , gjør vi vel ??

cito
10.02.2000 14:52
#35

Endre
Høres veldig spennende ut!
comlite
10.02.2000 16:21
#26

Endre
Jeg hadde 1000 aksjer før emisjon, og fikk tildelt 35.000. Ikke dårlig, men har også kjøpt nye 50.000, og om et par uker kommer jeg til å si at det heller ikke var dårlig. snitt ca 3,35

Selger ikke MRT før den står i 10+ noe som kan ta bare et par måneder hvis de rette nyhetene kommer. Det ryktes at etter emisjonen nå, kommer positive nyheter, og vi tålmodige aksjonærer forhåpentlig endelig skal få valuta for pengene. Jeg har aldri vært mer positiv selskapet enn nå, så dette bare må gå den rette veien!! Jeg krysser fingrene:-)

asbjoern
10.02.2000 19:05
#15

Endre
Ser for meg at MRT kommer til å omsette for langt over 50 mill i år 2000 . Regner det nå som mer enn sannsynlig at det blir kontrakt med Philips , og de mest nøkterne anslag blir da langt over 50 mill . Bare de aller siste kontraktene med Parent Net , Diebold , (Philips) tilsvarer en omsetning på 35 mill .
I tilegg kommer det 5-10 mill fra ViewPort , ca 5 mill fra Accru Crete og Spica Technologies . Og dette er (ifølge MRT) meget nøkterne anslag . Det er også kun regnet med rene salgs-inntekter i disse tallene . I tilegg kommer da inntekter fra en rekke kunder som feks. Sandia og Honeywell m/flere , diverse salg fra distributører , og flere kontrakter som blir vunnet i løpet av året (vi er jo bare i februar) !!
Vi får alle flere aksjer når vi kjøper i flokk . com
NILSERIK
11.02.2000 10:29
#51

Endre
Er det noen som vet om MRT skal videreutvikle søkemotoren som ble nevnt i emisjonsprospektet?
kol
11.02.2000 16:44
#8

Endre
asbjørn:
kom det noen nyheter ??
asbjoern
11.02.2000 17:17
#16

Endre
Her er det nok MRT's USA-kontor som har rotet det til , det er derfra hj.siden blir disponert (enn så lenge) . Vet positivt at Tamburstuen sendte over infoen som skulle legges ut i går . Dette er altså ennå ikke gjort , vi får håpe det blir gjort i morgen .
thorbjørn
11.02.2000 17:19
#29

Endre
quote:
Originally posted by asbjoern:
Vi får alle flere aksjer når vi kjøper i flokk . com

Sjekk www.iflokk.com. Haha - dritbra!

[This message has been edited by thorbjørn (edited 11-02-2000).]

asbjoern
11.02.2000 17:28
#17

Endre
Her er det nok MRT's USA-kontor som har rotet det til , da det er derfra hj.sidene disponeres . Jeg vet positivt at Tamburstuen sendte over infoen som skulle legges ut i går . Dette er altså ennå ikke gjort , vi får håpe det blir gjort i morgen .
occ
11.02.2000 17:32
#19

Endre
re: asbjoern
De har jo tross alt ikke gått til lunsj ennå "over there", så det kan jo godt hende at hjemmesiden blir oppdatert i løpet av kvelden "norsk tid".
dajan
11.02.2000 19:03
#1

Endre
Amerikanerne har stått opp.
Intet nytt egentlig for de som følger med.
Skjønner ikke helt vitsen med at vi oppfordres til å ta kontakt med
Tamburstuen. Hva med en litt mer utfyllende melding??
nisomby
11.02.2000 19:12
#8

Endre
Noen nyheter lagt inn på Investor realtion - siden til MRT.

Avtale med et japansk selskap pluss at samarbeidspartnerne til søknaden om EU-støtte er offentliggjort (ARRI, , BBC og France 2 og Snell & Wilcox Ltd.)

[This message has been edited by nisomby (edited 11-02-2000).]

budfox
11.02.2000 20:45
#78

Endre
MRT micro, Inc. Partners with DCT, Inc. in Japan

DCT, Inc. of Funabashi City, Chiba Prefecture, Japan, has signed an agreement to distribute MRT’s digital camera products throughout Japan. DCT is a systems integrator who provides complete solutions using MRT cameras with DCT-designed optical attachments. The hardware solution is complemented with software and is targeted to the semi-conductor and related industries. DCT has a strong background in networking design and an installation. DCT has proposed MRT’s ViewPort camera as an integral component of the overall design of solutions to several major Japanese companies.

MRT is pleased to welcome DCT to our growing worldwide network of distributors.
---------------------------------------------

En del positive nyheter den senere tid, mens kursen har stått stille. Andre unoterte aksjer har gått så det suser, og det er store muligheter i MRT for den våkne investor. Det er vel mere et sp.m. om tid før take-off med MRT...og da går det unna.

Harry
11.02.2000 21:00
#111

Endre
Re. Budfox m.fl. Jeg er enig i din betraktning. MRT holdes nede av sin svake historikk. Men hvis vi ser at inntjeningen kommer, har den et stort potensial. God aften fra Harry.
Harry
11.02.2000 21:01
#112

Endre
Re. Budfox m.fl. Jeg er enig i din betraktning. MRT holdes nede av sin svake historikk. Men hvis vi ser at inntjeningen kommer, har den et stort potensial. God aften fra Harry.
dajan
11.02.2000 23:07
#3

Endre
Re Harry
Historien kjenner mange av oss alt for godt
og den er kanskje den vesentligste årsak til at MRT ikke følger markedet. Jeg tror også aksjonærstrukturen bidrar negativt.
1700+ aksjonærer er alt for mye.
Etterhvert som kontraktene nå forhåpentligvis kommer påplass må MRT markedsføre seg mot større investorer.
Har notert at MRT søker forbindelse med PR/IR byrå. Dette er positivt og nødvendig.
Dersom Philips og HDTv satsingen utvikler seg positivt er det bare snakk om når og ikke om det løsner. Markedet trenger antagelig noe håndfast som Philips for å begynne å riste av seg fortiden.QUOTE]Originally posted by Harry:
Re. Budfox m.fl. Jeg er enig i din betraktning. MRT holdes nede av sin svake historikk. Men hvis vi ser at inntjeningen kommer, har den et stort potensial. God aften fra Harry.[/QUOTE]

asbjoern
11.02.2000 23:20
#18

Endre
Er helt enig i at kursen holdes nede pga svak historie . Det tar tid å skape tillit i aksjemarkedet etter så mange flauser og brutte løfter . Dette poengterte "Tambern'" sist jeg snakket med han , MRT var veldig bevisst på ikke å gi forhåpninger/løfter før det forelå noe konkret . Dette nettop for å gå vekk i fra tidligere MRT-kultur . Derfor kan det i en slik fase som MRT er inne i nå til tider være litt frustrerende å vente på nyheter . Men vær tålmodige , dette går veien . Slett ikke usannsynlig med en kurs på 15-20 kr på 6 mnd sikt !!
asbjoern
11.02.2000 23:32
#19

Endre
Dajan , jeg tror også at markedet vil ha noe konkret , som feks avtale med Philips . Det som er situasjonen nå , er jo at det er mer enn bare testing hva gjelder kontakten med Philips . Testingen nå dreier seg mer og mer bare om detaljer , ting tydet på at de var svært fornøydd med produktet ! En kontrakt er så godt som sikret , spm er hvor stor . Det er som nevnt tidligere allerede forhandlinger/diskusjoner om en kontrakt på ca 6000 enheter i første omgang !!!
asbjoern
11.02.2000 23:32
#20

Endre
Dajan , jeg tror også at markedet vil ha noe konkret , som feks avtale med Philips . Det som er situasjonen nå , er jo at det er mer enn bare testing hva gjelder kontakten med Philips . Testingen nå dreier seg mer og mer bare om detaljer , ting tydet på at de var svært fornøydd med produktet ! En kontrakt er så godt som sikret , spm er hvor stor . Det er som nevnt tidligere allerede forhandlinger/diskusjoner om en kontrakt på ca 6000 enheter i første omgang !!!
occ
14.02.2000 11:25
#20

Endre
Friskere omsetning enn på lenge. Konkrete nyheter rundt hjørnet?
NILSERIK
14.02.2000 12:08
#55

Endre
MRT tar sikte på å kommeralisere en søkemotor for intranett.
Noen som vet noe mer om dette?
occ
14.02.2000 13:36
#23

Endre
Kjøper 4,0
Selger 4,9
Omsatt 346.000 aksjer

Her må det være ting på gang!

NILSERIK
14.02.2000 14:25
#58

Endre
Hvor finner man de beste (raskeste) oppdaterte kursene av den unoterte listen??
Det blir spennende å følge MRT i tiden fremover.
budfox
14.02.2000 16:45
#87

Endre
Sluttnotering: 4,90
Kjøper: 5,00
Selger: 5,10
Volum: 500000

Ja, så løsnet det til slutt for MRT; den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

Dagens stigning og i tillegg det store volumet "bekrefter" bare at positive meldinger kan komme når som helst. MRT har lenge ufortjent hengt etter andre unoterte aksjer, og investorer begynner å innse dette nå. Resultatet er at nå skal alle inn, med resultat av meget kraftig verdistigning som jeg forventer vil vedvare ei stund fremover nå. Anbefaler absolutt ingen om å selge på ei god stund nå, da aksjen er meget underpriset på dagens nivå, fremtidig potensial tatt i betraktning.

kol
14.02.2000 17:20
#11

Endre
re: NILSERIK

se www.norex-otc.com, hegnar eller solbors.

crack
15.02.2000 08:40
#2

Endre
For ca to - tre år siden skulle MRT børsnoteres. Først på Oslo børs, og senere i New York. Er det noen som vet om dette fortsatt er aktuellt, eller er det lagt på is.
Så vidt jeg vet er det etter emisjonene ca 55 mill aksjer i MRT. Dvs. MRT er priset til ca 270 mill.
Er dette underpriset i forhold til lignende aksjer?
nisomby
15.02.2000 09:43
#11

Endre
re: crack
MRT vil ta spm. om notering opp til vurdering i sommer/høst.
Det finnes vel ingen direkte sammenlignbare selskaper fordi MRT Micro ASA er et morselskap, og de selskapene som man kan sammenligne seg med har en prising som er langt høyere enn MRTs.Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS