"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > HospiTel
HospiTel
9kita
22.02.2000 18:06
#1

Endre
Jeg er ny her, men lurer litt på en opplysning som sto her i går mht. Alaris Inc.
Det er rett at Alaris er navnet på et meget suksessrikt privat selskap som produserer utstyr for videomøter og overføring ad digital video til data. (meget høy teknisk kvalitet i forhold til prisen). Dermed kan film overføres som E-mail. Dette kan vise seg å bli et betydelig marked, (du kan sende julefilm istedet for julekort!). Hvis noen kan bekrefte eller i hvert fall sannsynliggjøre at HospiTel er på vei inn i dette spennede markedet tror jeg på HospiTel som en riktig hyggelig investering.
I hvert er jeg villig til å gå inn på dagens kurser på denne (kanskje litt) spekulative bakgrunn.


Knotten


tenfour
22.02.2000 23:15
#37

Endre
Vel, hvorvidt det Alaris du nevner har noe å gjøre med HT vil vi vel først få endelig svar på under GF. Men når du først spør vil jeg si følgende: Vi står her overfor to muligheter, enten har advokatene til Langeland gjort en aldri så liten brøler og ikke sjekket hvorvidt andre selskap i USA allerede benyttet navnet Alaris , eller så kan det være at Hospitel har kjøpt seg inn i Alaris og at det eksisterende selskapet Alaris allerede har et så godt innarbeidet navn i markedet at når Hospitel nå skifter hovedfokus fra salg/leasing av telefoner/safer til mer internettrelatert foretningsområde, så vil det være en fordel for nye Hospitel å markedsføre sine nye tjenester gjennom firmanavnet Alaris istedet for Hospitel. Kan hende at telefon- og safedelen av Hospitel fortseter under det gamle navnet Hospitel som et datterselskap av nye Alaris. Hvem vet?

Jeg vil dog understreke at dette bare er spekulasjoner fra min side og ikke basert på andre fakta enn at det allerede er et amerikansk selskap med navnet Alaris.

mvh
tenfour

Bjørn Rune
23.02.2000 08:14
#5

Endre
Nå finnes det jo flere stater i USA slik at to selskaper med samme navn fint kan operere innenfor dette marked. Du finner sikkert to selskaper i EU også med samme navn uten at det er noen krise for noen av dem.
Ellers er nok ikke Alaris (videokonferanse) tilknyttet vårt Alaris. Kun en tilfeldighet.
tjalle
24.02.2000 09:04
#3

Endre
Tror at Hospitel vil bli stående på stedet hvil idag og frem til GF.
Håper det blir lagt frem aksjonær vennlige ting der, slik at vi kan se i hvert fall 175 før sommer ferien.

Jeg har target på Hospitel for år 2000 på 250.Håper at Hospitel innfrir.

I løpet av 2001 tror jeg vi kan se Hospitelkurser(underliggende selskaper) helt opp i 300.

Er jeg for optimistisk ???

Roarl
24.02.2000 10:17
#75

Endre
Har hørt om større optimister enn deg tjalle.[Endret 10.01.01 10:39 av Roarl]
toffo
24.02.2000 17:10
#6

Endre
re: Bjørn Rune
Eksisterende Alaris (www.alaris.com) har følgende adresse:

Alaris, Inc.
47338 Fremont Blvd
Fremont, Ca. 94538


Altså California her også....viser ellers til tenfnours kommentar som jeg støtter fullt ut.

Roarl
25.02.2000 08:41
#77

Endre
Re:toffo

Er overbevist om at Bjørn Rune har rett.Det er ikke noen sammenheng mellom de 2 Alaris selskaper.

Hva sier du Super Hero ?

Kåre jr.

Stiletto
25.02.2000 08:51
#40

Endre
Alaris og Alarisinc er ikke det samme.
ESCN og ESCNinc er ikke det samme.
HospiTel og HospiTelinc er ikke det samme.

Alle disse har forskjellige web-sites. Jeg tror ikke vi skal overdrive hemmelighetskremmeriet til mr. Langeland, men jeg er fortsatt litt skeptisk til navnet Alaris. Det minner om Telaris (Telia / Telenor).

Super Hero
25.02.2000 10:56
#61

Endre
Absolutt ingen connection hausmann.
Det finnes faktisk selskaper i Norge også med samme navn. Det eneste som hindrer dette i dag er at de ikke ligger i samme eller tilstøtende kommune. Etter hva jeg har hørt fra folk som har vært i USA finnes det faktisk noen selskaper der borte også, og noen av disse har også samme navn....

Roarl en gåte:
Hvilken mus får den største osten?

krakken
25.02.2000 11:19
#63

Endre
BAKKELØP.

5 - 4 - 3 - 2 - 1 - KJØR.....

silverado
25.02.2000 12:17
#1

Endre
HP stabil.

Tli alle dere som lurer på hvorfor HP kurs ikke stiger før GN, så er svaret ganske enkelt. "Den som intet vet, intet våger". Det holder jeg med dere i, alle non-HP aksjonærer. Hvorfor skulle dere kjøpe deree inn i et selskap som dere ikke har hørt noen nyheter ifra siden midten av Januar? Handelsbankens taktikk og munnkurv viser seg å ha fungert utmertet. Det er nemlig slik at et meglerfirma ikke kan kjøpe seg inn i et selskap som en har analysert, uten å offentligjøre analysen. Så derfor har ikke HB kjøpt seg inn , eller andre store meglerfirma. Det er etter HB ønske at kursen er så lav som mulig, slik at de kan komme inn på en lav kurs.

Hva som kommer av nyheter på GN er det få som vet, og bra er det. Selv sitter jeg med en veldig stor post i HP..Jeg har solgt meg ut av alle andre selskaper, og har nå alt i HP. En ting er sikkert. Aksjonær politikken til HP kommer til å bli veldig vennlig!! Til dere som ikke er HP aksjonærer eller lurer på å bli det, så kan jeg jo selvfølgelig ikke love noe, men jeg personlig har veldig troen på det. Så hva hjelper nå det da, at jeg har troen på det? Nei egentlig ingen ting..Desverre. DIv børsforumer virker veldig useriøse og samtlige av dem har mistet sin troverdighet....Desverre..

Kjøp av HP under 130 er fortsatt veldig gunstig. Det ligger veldig få poster for salg, og husk etter GN når Handelsbanken får GO til å kjøpe aksjer, så sier det seg selv. Kursen gårt opp...

Hva kursen er til sommeren eller om et år vet jo selvfølgelig ingen, men at den er høyere er det stor sansynlighet for..

Snakkes i OSLO....

Super Hero
25.02.2000 12:24
#63

Endre
Hey Ho Silver
Kommer du på frokost?
børshaien
25.02.2000 13:43
#17

Endre
Et Bilde av Tøffe Tom mens vi venter på GF...
http://www.dn.no/ajour/art.cgi/2000/20000225/98358.html
Stiletto
25.02.2000 14:04
#45

Endre
Merkelig at det er så lite diskusjon rundt HT nå om dagen. Nå er det kun 4 dager til GF, og det er ventet en avdukning av HospiTel i all sin prakt og ved nytt navn, Alaris. For de som har fulgt med på diskusjonene rundt HospiTel er det tydelig at mange her er enige om ting andre igjen betegner som luftslottbygging osv.
På tirsdag får vi svaret, og jeg må si at det forundrer meg stort at vi ikke har fått en skikkelig oppgang i forkant. Siden børsnorge fortsatt består av ikketroende skulle man jo anta at noen ville ta sjansen på at det faktisk er hold i all praten som har vært om HospiTel. Iflg. dette og andre diskusjonsfora skal jo alle aksjer gå 10x før lunch, så det er klart at man kommer langt med å være skeptisk. Kvaliteten og omfanget av innleggene vedrørende HospiTel skulle tilsi at det her er snakk om realiteter.

Jeg vil hevde at den viktigste årsaken til at HospiTel fortsatt kan handles på disse nivåer som kort tid etter GF vil fremstå som utrolige er HospiTel sin fortid. Med det så mener jeg at HospiTel har vært langt nede og nær konkurs, i tillegg til at konseptet deres ikke gikk inn hos mange. I tillegg er selskapet ledet av amerikas største skrytepave (eller noe i den duren!!).

Resultatet er at meglerstanden ikke har valgt å sette seg inn i caset, og tro det eller ei, de har mye å si på hva som blir omsatt. Spør en hvilken som helst megler, de er negative til aksjen, og snakker om sykehustelefoner ol. Dette hører fortiden til, og står å lese i Kapital og FA, og det kan jo se ut til at dette er alt meglerne får med seg.

Faktum er at HospiTel har lagt om strategien sin fullstendig, og har gjort flere kjøp som vil vise seg å være gullkantede, til tross for at de er ledd ut av norsk finanspresse. Handelsbanken har vært aktivt inne og utarbeidet en analyse av minst ett av disse selskapene, og vi vil få presentert denne i nær fremtid. Kanskje får vi den allerede på GF på tirsdag.

Min teori er at alle aksjonærer som deltar på GF vil oppdage at de sitter på langt større verdier enn det aksjekursen idag gir uttrykk for. Det vil derfor være ekstremt vanskelig å få kjøpt aksjer etter denne datoen. Hvor lang tid det tar før meglerstanden får opp øynene og begynner å kjøpe er uvisst, men vi må regne med at selskapet har en plan for hvordan de vil profilere seg overfor markedet.

Så min anbefaling er å kjøpe før tirsdag, og være med på en opptur som mangler sidestykke.

For de av dere som kommer på GF på tirsdag, gleder jeg meg stort til det. Jeg har virkelig tro på at Mr. Langeland gjør dette til en minneverdig dag for oss som har vært troende i lang tid.

God tur med Alaris

Karl
25.02.2000 15:18
#23

Endre
RE børshaien
Det ser ut som om Tom står foran noen paller med usolgte pasienttelefoner. Vi får håpe de har gått som varmt hvetebrød i ettertid... Men hvem vet.

Ellers: Er det noen som kan hoste opp om Access World Telecom eier noen patenter, evt. klare å finne ut om de har noen form for egenutviklet teknologi? Jeg har prøvd, men klarte ikke å finne noe. Har f.eks. prøvd patensøk, men nei - ingenting...

På hjemmesiden til Access World Telecom står det noe om Y2K teknologi. Det er for dumt nå som vi er godt inne i denne tidsepoken, og mobilen min fungerer fremdeles bra den...

For de som er i tvil: Jeg er fremdeles meget positiv. Tom har ikke for vane å kjøpe katta i sekken. Det har han foreløbig bevist med oppkjøpet av ESCN.

Stiletto: Enig med du.

God helg,
Karl

Iceman
25.02.2000 15:50
#86

Endre
re. Stiletto

Hospitel er nok kraftig undervurdert i markedet og du er inne på hovedårsakene til dette. Det virker som historien til HT med x-aksjonærer som tapte penger, ennå holder en klam hånd over selskapet. Nå er det mye ferskinger og "småspare-amatører" som oss, (vi må vel nesten kalle oss det ennå, men vi lærer styggfort!), som har tro på selskapet. De gamle ringrevene og bjellesauene ser ikke ut til å ha tillit til "jyplingen fra fjellheimen". Og godt er det, for da hadde hele saueflokken vært inne i HT for lenge siden og kursen hadde vel ligget skyhøyt lenge før jeg hadde hørt om selskapet(mai-99), (slik som div. bobler/luftslott gjør nå i gråmarkedet). Forskjellen mellom oss og dem er at vi har satt oss grundig inn i selskapet og fulgt tett med over lengre tid, mens kritikere/Hegnar-presse/div.meglere ennå er på "plastikk-telefon" nivå. Det er et informasjonsnivå som ikke egner seg til investering i HT.

Nå har vi aksjonærer fått lastet opp gull til spottpris og på tirsdag forsvinner de gamle spøkelsene for godt. Fra da av tar Alaris av og de gamle kritikerne kan velge ett av 2; kaste seg på eller sitte igjen med skjegget godt plantet i postkassen. For realitetene er at det er store (potensielle og reelle) underliggende verdier i selskapet, info som ennå ikke har nådd markedet(blant annet pga. info-politikken som følge av latterliggøring av bl.a FA og et ønske fra HT om enda større info-seriøsitet). Nå kommer det aller meste fram i dagens lys og på sikt kan ingen i denne verden fornekte de sorte tallene på bunnlinja. Det betyr også at nye markeder etter hvert vil oppdage Alaris og vi kommer til å få et kraftig kurspress, spesielt når SH starter sitt roadshow.
Nå fram mot GF er det forsåvidt bare en fordel at kursen er stabil og ikke blir kortsiktig hausset, slik som ved tidligere anledninger(jo-jo kurs). Kortsiktige spekulanter skaper bare usikkerhet til HT i markedet.

Hospitel skal komme til å vise seg som et av de få unoterte selskapene som nå driver med overskudd og som har en raskt voksende resultatutvikling og et stort potensiale. Alt dette blir presentert tirsdag på Aker Brygge, midt i løvens hule, noe som vitner om selvtillit og som bare kan bety en ting.....gjett selv!

Aksjonærer, neste uke blir spennende, i mellomtiden; ha en riktig god helg!

Roarl
26.02.2000 14:16
#78

Endre
Re: Iceman

Det er da svært så lange innlegg du har begynt å skrive Iceman. Har du tenkt å begynne å konkurrere med tenfour ?

Forøvrig er jeg enig i det aller meste du skriver.Venter spent på at Alaris skal kaste gamle Hospitel åk fra seg og fremstå som det attraktive investeringsobjekt det er.

Blir spennede på tirdag og på ettermddagen kan du begynne å regne Icemann.

Det blit store tall.

Kåre jr.

tjalle
26.02.2000 17:07
#6

Endre
Tror at HT kursen står i 200 neste lørdag. Etter hvert som road showet til SH får kjørt en stund ser vi 300.

Jeg tipper kursen runder 500 før 1.7.00.

Kanskje er jeg for lite optimistisk.

9kita
27.02.2000 11:39
#2

Endre
Kall meg gjerne kylling, men den ukritiske hausse-optimismen som preger mange av innleggene ovenfor har skremt meg. Derfor tok jeg (stor) profit og solgte jeg meg ut av halvparten av HT-porteføljen denne uka. Selv om mange av dere snakker veldig høyt om å laste opp alt dere kan på dagens kurser, må jeg dessverre meddele at likviditeten mht til å komme ut var nesten null,...
Så dersom resultatet av GF bare blir average, er jeg redd her kan bli trengsel i svingdøra til uka. Skal bli interessant å følge kommentarene i denne spalten da.

Knotten

------------------
Knotten

Tarzan
27.02.2000 13:19
#27

Endre
Re. 9kita

Noterer at du som "seiøs" investor går inn i HT den 22.2 med tro på selskapet( se toppen av siden) og ut 25.2 uten tro på selskapet.

At du i tillegg sier det er vanskelig å komme ut faller på sin egen urimlighet som alle som følger litt med har erfart.Det er "umulig" å få fatt i større HT poster(10k og oppover)uten at kursen presses betydelig.

At du hadde problemer med å finne kjøper til dine 200 aksjer for så være.

Lykke til i nye langsiktige seriøse prosjekter du går inn i.

tjalle
27.02.2000 13:40
#7

Endre
9kita

Hvordan kan du gå inn i aksjen den 22.2 og ut den 25.5 med stor profitt.
Er du medlem av Magic Circle 9kita eller er du en frustrert teenager som skulle ønske at du hadde råd til å kjøpe aksjer i Hospitel ?

Lag deg en "lekeportefølge" 9kita,det kan være gøy ------og man taper aldri.

Karl
27.02.2000 18:44
#24

Endre
Re 9kita
Jeg støtter deg mht. teorien om at det er tungt å selge for tiden.

Det skal ikke store ordrene til før kursen tar sats nedover. Jeg vet at det i det siste har vært flere som har prøvd å selge ut større volum uten suksess. Disse må nå vente til etter GF om de vil eller ikke.

Vi får bare håpe at nyhetene som slippes på GF overgår de store forventningene som er tross alt er bygd opp i forkant i dette fora og andre ("skuddårets GF" i DN etc.)

Jeg solgt meg ned for å "safe" litt. ("Safet" på ADB Systemer noe som ga god gevist på meget kort tid).

De som husker svalestupet som kursen fikk da HT gikk ut med nyheten om oppkjøpet av ESCN bør ikke bli overrasket om det samme skjer på nå etter GF.

Jeg håper på gode nyheter, men det er litt lotto aktig det vi ser i forkant av GF.

Bordet fanger,
Hilsen Karl

Bim
27.02.2000 19:32
#36

Endre
Re Silverado:
Forklaringen din om årsaken til at Hospitel ikke går opp fordi Handelsbanken ikke kan kjøpe aksjer i selskapet før de har lagt frem analyse og at de kommer til å kjøpe aksjer etter GF, er ikke bare søkt, men direkte feil.
Jeg har forøvring et spørsmål: Hvorfor skal oppgående selskap betale mange ganger så mye for å få reklame på en TV skjerm som ikke er spesielt imponerende i dagslys, enn de må betale for ordinær plakatreklame? Og da må de dessuten dele reklametid med x antall selskaper.
I sin tid var Alvern priset til 900 mill. I dag er verdien bare noen få prosent av dette. Årsaken til fallet bortsett fra feilsått strategi om å selge sitt eget produkt i USA, var vel i realiteten at reklameeffekten ikke var så god som forventet. Dermed ble produktet deres tungt å selge og kursene fallt. Kan det samme skje med ESCN?
Det blir hevdet at alle Hospitels datterselskap går med overskudd. Jeg har mine tvil om driftsmessige overskudd. Ellers må jeg si at selskapet er priset til anslagsvis 25 til 30 millioner pr ansatt (medregnet datterselskap). Og det er ikke dårlig for en bedrift uten vesentlig forskning og uten å ha noe annet å vise til enn at de har leid noen få skiltplasser (av et gigantisk antall potensiele steder) på mer eller mindre bra strategiske steder og leaset noen mega TV skjermer. Pluss at de har kjøpt et internettselskap og et medisinskapselskap. (Ryktene svirrer om at de har kjøpt et telefonselskap, en av verdens ledende videokameraselskaper osv. - Generalforsamlingen gir forhåpentlig svar på det meste.)
Roarl
27.02.2000 19:35
#79

Endre
Hei Karl

Kjenner meg ikke igjen i det bildet du prøver å tegne vdr, at kursen "tar sats nedover ved større volumer.


[Endret 10.01.01 10:40 av Roarl]

Super Hero
27.02.2000 22:02
#66

Endre
re Roarl
Osten var perfekt. Takk skal du ha.

...ellers var det små volumer over hele linjen på fredag, det eneste meglerhus som var aktive på selgeren var Norse, hvor man var blitt instruert til å redusere store posisjoner for å ta profitt da man fortsatt ikke har tro på selskapet. Fast derimot er fortsatt latterlig lavt priset.... forstå det den som kan?

Ellers kan jeg anbefale alle som reiser jevnlig til USA om å tegne abbonement hos Access World. Dere sparer grusomt mye penger når dere ringer hjem til mamma...

rolf
27.02.2000 23:08
#13

Endre
Hospitel er dette skuddårets bløff! Det er helt unaturlig at et selskap så kommer med så gode nyheter, bare har steget 100% siden lanseringen av "tidenes generalforsamling". HB kan ikke kjøpe...Kiss my arse! Det er "Bønda" som kjøper og holder liv i denne drittaksjen. Good Luck on Tuesday!
tenfour
27.02.2000 23:35
#42

Endre
Re Rolf
Unnskyld meg, men hvilke nyheter er det du har fått som jeg har gått glipp av? Ettersom du tydligvis ikke har satt deg inn i akjsen, konseptet eller noe annet rundt HT er det helt greit at du betegner HT som en drittakjse. Lykke til med dine egne investeringer, men husk at det lønner seg å sette seg inn i et selskap før man trekker for bombastiske konklusjoner.

Re Karl
At du har tatt gevinst overrasker meg ikke. Jeg går ut fra at de fleste som har vært med på oppgangen siden juli har tatt gevinst i større eller mindre grad, minimum for å få igjen den summen man opprinnelig gikk inn med. Men dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med mistillit til selskapet, snarere en sunn investeringsfilosofi basert på erfaringer i markedet og at andre utenforstående årsaker kan forårsake en uventet nedgang. Som vi vet utstedes det ikke noen garanti for gevinst i dette gemet, noe mange ukritiske IT-investorer vil få føle før eller siden.

Jeg registrerer at det er forskjellige meninger om hvorvidt det er vanskelig å komme ut av HT eller ikke. Til syvende og sist er det vel snakk om pris. Etter lang tid uten noen konkrete opplysninger fra selskapet, er det naturlig at en viss usikkerhet brer seg i markedet. Følgelig er det en del investorer som blir usikre og ønsker å komme seg ut. Dette er et helt naturlig fenomen. Men hadde denne nervøsiteten vært utbredt, skulle salgspresset på HT vært mye større og kursen falt mye mer. At HT fortsatt holder seg over kr 120,- tyder på at det er kjøpere så snart kursen kommer noe ned. Men den lave omsetningen tilsier at det er en avventende holdning til HT i markedet om hva 29/2 bringer av nyheter.
Men jeg tror ikke at vi vil oppleve en ny september nedtur etter GF. Langeland har tidligere avholdt GF til HT i Sacramento, og uten han er sikker på å kunne innfri markedets forventninger tror jeg neppe at han hadde lagt denne GF til Oslo. Etter at han er fremstilt som skrytepave og useriøs i FA og Kapital, tror jeg han har et enormt behov for å motbevise påstandene ved hjelp av harde facts. Han vet like godt som deg og meg at dersom han mislykkes i å overbevise markedet på tirsdag, vil HT gå inn i en uforutsigbar lang ørkenvandring og et kursfall uten sidestykke. Den sjansen tar selv ikke Langeland.

Re Bim
Jeg beundrer din evne til å opprettholde interessen for et selskap du er så kritisk/negativ til. Jeg er ingen ekspert på reklame men når IBM uttaler at LED-skermer et er et paradigmeskifte i utendørsreklame fester jeg faktisk større lit til IBM enn dien påstander om papirplakater. At ESCN makter å inngå kontrakter med verdenskjente merkevareselskaper som har bygt sitt imperium på bakgrunn av massiv bruk av reklame, sier mer om ESCN sitt konsept enn din kritiske holdning til de samme skjermene. Etter mitt skjønn finner du neppe større eksperter på hva som fungere av reklamemedia enn denne type kunder. Kan disse selskapene benytte ESCN sitt konsept tror jeg at også andre mindre kunder er aktuelle. Din nedlatende holdning til de forskjellige selskapene HT har kjøpt seg inn i er en menneskerett, men personlig vil jeg avvente hvordan Langeland og hans folk ønsker å koble de forskjellige selskapene opp mot hverandre før jeg feller noen dom. Det er ikke umulig at enkelte synergier kommer for en dag i løpert av kommende uke.

ha en spennende uke både troende og vantroende!

mvh
tenfour

ps! Beklager Roarl, det ble noe langt, men nå gir jeg meg! God natt og lykke til på tirsdag!

T-ung
28.02.2000 02:54
#11

Endre
Net-blast skifter navn til "Cigam"
Magic Baklengs.
Dette fordi det allerede finnes ett internettselskap i USA som heter Netblast.

Kan navneendringen Hosp-Alaris ha noe av samme årsak???

Eller er de på vei tilbake til sammarbeid med Allan i Iris igjen.
Mulig fusjon?
Iris gjør det veldig bra!!!!

Bare en opplysning og noen teorier!!!!
Ser frem til GF.

Skjer det noe mandag kveld noen plass???
mvh
T-ung

børshaien
28.02.2000 09:03
#18

Endre
Stavanger Aftenblad har kastet seg over en rekke HospiTel uttalelser fra forrige uke..
http://www.stavanger-aftenblad.no/nyheter/oekonomi/2000/0228/075803.html
Karl
28.02.2000 10:40
#25

Endre
Stavanger Aftenblad idag:

... Wiig pleier nær kontakt med Hospitel-gründeren. ...

– Framtiden handler om telekommunikasjon, internett og media. Hospitel er i alle tre bransjen, sier Henning Wiig.

Ja da, Wiig... Det var noe vi alle trodde på. Men du VET altså. Kjekt for deg (les Wiig) at du deler noen stikkord med oss dødelige da.

Ikke kan jeg se at han er noen stor investor heller. Det er svært mange som sitter med mer enn 10.000 aksjer i Hospitel.

Ta en titt på http://www.stavanger-aftenblad.no/nyheter/oekonomi/2000/0228/080402.html

børshaien
28.02.2000 11:12
#19

Endre
Re: Karl

I følge SA kjøpte Wiig sine første 10000 aksjer for kr 8. I følge aksjonærlisten fra Stavanger området sitter Wiig med 100 000 aksjer i Hospitel. Jeg vil si at Wiig med 100 000 aksjer er en relativt stor investor. Ta en titt her:
http://www.stavanger-aftenblad.no/nyheter/oekonomi/2000/0228/075804.html

Giffen
28.02.2000 11:15
#11

Endre
Jeg skulle til å kommentere det samme Karl !

Gjør oppmersom på at det var jeg som opplyste om linkene til datterselskapene ? World Access og Metro Internet Design som var lagt ut på HospiTel sine hjemmesider for noen uker siden !!!!! Web-master var forøvrig kvikk med å ta vekk disse linkene.

Jeg gleder meg til i morgen......

Mr. Foss
28.02.2000 11:19
#6

Endre
re Karl
Merklig reaksjon fra en sindig kar som deg. Bruk dessuten litt mer tid på å finpusse dine regneferdigheter (eller leser du på feil Wiig). Angjeldende person har i følge listen 100.000 aksjer. Dette mener ihvertfall jeg er en tillitserklæring fra en person som til daglig jobber som revisor. Du vet jo hvor risikovillige de er.

Uansett er det jo betryggende at ihvertfall en aksjonær har lest målsettingen til Hospitel, nedfelt sist vår, og faktisk tror på den.

HospiTel's goal is to develop and grow a broad sector of services in the telecom and media channels for US based hospitals and other Fortune 500 companies. The company will continue to expand through internal growth and acquisitions of related companies.

Karl, virker nesten som om du er litt sjalu på at du ikke tidlig nok trodde på at den informasjonen som kom fra Langeland hadde noe for seg, eller......


Super Hero
28.02.2000 11:32
#67

Endre
Folkens gled dere heller over at nærmere 300 roggiser har fått voksenopplæring i hva aksjemarkedet er og hvilken utrolig oppside det kan være dersom man treffer det rette selskapet på et tidlig tidspunkt. Tenk på hva disse trauste oljesjeikene kan gjøre med likviditeten i unoterte markedet etterhvert som de tar profitt på nivåer 10-15x dagens nivå???
Nei gled dere heller over at vi etterhvert får inn en helt ny type spekulanter som ikke løper rundt og krever rabatt for å få sitt navn på en aksjonærliste, med den utvanning det får for eksisterende aksjonærer.
Karl
28.02.2000 12:41
#26

Endre
Ja, Mr. Foss. Jeg var litt raskt ute der. Jeg la merke til at artikkelen i Stavanger Aftenblad var til å missforstå mht. hvilken Wiig det handlet om. Det viste seg at karen hadde mer aksjer - so what.

Uansett så er det ikke akuratt smart med å gå ut med slik informasjon som denne Wiig her går ut med. Dersom han vet mer en markedet så har han ingenting å tjene med å gå ut med "litt info". "Litt info" bør komme fra selskapet, og ikke fra en insider.

Sjalu? Nei - jeg fryder meg dersom Tom Langeland tar rotta på det Hegnar og Co imorgen. Og jeg tror han gjør det, men jeg vet ikke. Spørr Wiig - det kan se ut som om han vet noe mer.

PS!
75 % av porteføljen min er fremdeles Hospitel. Det skulle vel fortelle det meste.

Karl

Iceman
28.02.2000 13:31
#88

Endre
re. Karl

Wiig, hvem Wiig?? Det er jo så mange av dem, har du kanskje et tlf. nummer?

Bobb
28.02.2000 13:48
#15

Endre
Hey Ice

Ser du er sitert i SA, har du krevd betaling for ditt innlegg eller? Det er jo ikke lenge til HT flyet går(kl 1600), skal du henge på et mørkt vannhull halve kvelden eller hva er planen?

Gleder meg stort til morgen dagen. Skal bli kjekt å treffe navngitte (Wiig, Wiig, osv) og ikke navngitte( Kjell Inge, Super Helt, osv) aksjonærer. Dessuten skal det bli en stor glede å høre Tom L. gi oss det vi venter på!

Det er forsatt 2 timer å vekte seg opp på, så løp å kjøp...heheh

Bobb

børshaien
28.02.2000 14:08
#20

Endre
Det er omsatt ca 54000 aksjer i dag på nivåer rundt 130,-

Noen som vet om det er overvekt av selgere eller overvekt av kjøpere på dette nivået?

Super Hero
28.02.2000 14:12
#68

Endre
Børshaien - jorden kaller.
Det er selvfølgelig overvekt av kjøpere når kursen stiger..................
børshaien
28.02.2000 14:19
#21

Endre
Re: SuperHero

I prinsippet enig med deg, men da burde vi se en jevn stigning. Har vært en tilbakegang fra toppnotering i dag på 132,-.

Kan jo være en del selgere som har de siste aksjonærmøtene friskt i minnet..

tjalle
28.02.2000 15:25
#10

Endre
Super Hero

Den evige optimist.

I morgen får vi alle svarene. Magefølelsen min sier at dette blir veldig bra og at du kan fremst som den sanne spåmann.

Er du Oslo boy Super Hero, virker sånn!!!

silverado
28.02.2000 15:52
#2

Endre
Re: SuperHero

Ja jeg reiser ifra sola i morgen tidlig, å vil nok komme tidsnok til "frokust-møtet" på Continental. Reiser isammen med resten av "Gutta"...

Hei BIM..... Jeg har problemer med å ta dine innlegg seriøst. Du legger vel kansje bevisst opp til en litt provoserende undertone, men det virker igrunnen mot sin hensikt. Jeg vil av den grunn ikke bruke så mye av min dyrbare lunch-tid til å svare deg, men kort kan jeg nevne:

- Å sammenligne høyteknologiske tv-skjermer, som kan kontrolleres over nettet og satelitt, med Alverens "Bensin pumpe patent"...

- Skjermene er dårlig i dagslys?? Har du sett skjermene i dagslys, eller er det bare noe du har resonert deg fram til den gangen sola skinte på skjermen hjemme i stua di, og bildet ble litt dårlig?...

BIM....kom heller med noe konstruktivt eller fakta!

..........................................

------------------
Silverado

Stiletto
28.02.2000 16:23
#46

Endre
Omsatt omlag 10 ganger så mye aksjer i dag ifht. de siste to ukers gjennomsnitt. Det betyr vel at vi har fått inn en del kortsiktige spekulanter (etter lunch i morgen er det for sent!!). De siste dagene har vi også sett en tendens til at folk selger seg ut i frykt for hva denne opphaussede GF skal bringe av nyheter, og at kursen derfor har gått ned. Det virker rimelig at det er nettopp denne gruppen investorer som presset ned kursen etter en fin oppgang på stort volum idag. Det ble forøvrig kun omsatt småposter på slutten, og det forteller jo sitt.

Er det noen som har noen formening om når analysen til HB blir offentliggjort? Iflg. min megler ser det ikke ut til at HBs kunder har kjøpt seg opp i selskapet, og det viser vel det at skottene mellom Corporate og Meglerhuset er vanntette. Det er mulig at analysen med klar kjøpsanbefaling (håper / tror jeg) vil bli offentliggjort på aksjonærmøtet eller kort tid etter. Da vil vi nok se en kraftig oppsving i kursen. Ellers er det vel ikke utenkelig at endel tvilere er representert på aksjonærmøtet i morgen, og at disse løper ut og kjøper halvveis. Ikke spenn ben på dem, gutter og jenter!!

Kun en dag igjen til reisen starter..

Roarl
28.02.2000 19:52
#81

Endre
Hei Karl

Igår fortalte du at HT kursen stupte nedover når man prøvde å selge større volumer.

Utfordret deg på et større volum som vi var intressert i å kjøpe til en høyere kurs enn sluttkurs fredag.Hørte ingen ting.


[Endret 10.01.01 10:41 av Roarl]

Karl
29.02.2000 09:37
#27

Endre
Re Roarl

Jeg kunne godt ha tenkt med flere aksjer en de 38.000 aksjene som jeg har igjen (dvs. inkl. opsjoner). Men å selge flere nå - aldri. 30.000 aksjer skal være min minimumsbeholdning i flere år fremover.

Etter å ha snakket med andre investorer så føler jeg meg rimelig sikker på suksess i dag. Roarl, tenfour og gator med fler (hvor ble det av DON som startet det hele forresten). Standhaftige soldater får betalt idag!

Karl
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS