"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Når går Birdstep opp igjen?
Når går Birdstep opp igjen?
profitthopperen
01.03.2000 12:41
#11

Endre
Den andre topicen var for lang samt at tittel var for negativ.

Tipper vi ser 100 igjen rundt GF i neste uke. Kursen stabiliserer seg der så fort sengevæterne er ute. Når en avtale kommer i løpet av våren/høsten starter et nytt rally da ser vi sikkert 200/300. Mitt tips 300 1. AUgust. Andre som vil være med å tippe.

jerven
01.03.2000 12:46
#15

Endre
Oppgangen er startet i dag.
Ved en avtale i løpet av aug.sept så tipper jeg Birdstep til 500 . Hvis avtalen ikke kommer i år tipper jeg kr. 10!
Fast bucks
01.03.2000 12:48
#587

Endre
Jeg tipper samme som oven til 1 aug men uten en nulle på sluttet (uten splitt)!

Mvh

Vic
01.03.2000 12:52
#168

Endre
Har ingen tro på en mellomstasjon. Birdstep har og vil være et vinn eller forsvinn selskap. En kontrakt nå med en av de store vil sende kursen til 500,- på under 2 dager. Og da vil ingen makte å komme seg inn på under 250,- Med alle ryktene som har svirret rundt BIRD vil selskapet nok holde kortene litt tettere mot brystet. Eventuelle partnere ønsker et rent spill og seriøsitet et et viktig trekk i denne bransjen.

Birdstep har fått godkjenningstemplet av Databransjen gjennom Rosing prisen, og Carnigie og Norse har kommet med en investerings godkjenning i form av siste emisjon. De fleste er også sikkert kjent med en del av de store investorene som er inne og det er en tyngde i seg selv. Det er snakk om troverdighet. Den har Bird, de som kjenner Bird og har troen er lastet opp til ripa, mens andre pisser så det flyter.

Merk deg at kursen er irrelevant i dag for det er de færreste som kjenner fremtiden, men kan du leste håndskriften som står på veggen, ja da er du på innsiden.

JAS
01.03.2000 12:53
#40

Endre
Jag tror att det är viktigt att de får till ett avtal eller kommer med positiva nyheter snart. Tror tyvärr att BIRD har tappat en del status den senaste tiden. Men upp skall den det är säkert!

Kanske vi stabiliserar oss över 100+ efter GF. Under året bör vi kunna nå 300kr, men det är endast om de får till ett ordentligt avtal med någon av de stora. Det blir en enorm kvalitetsstämpel om BIRD fick en deal med t.ex Nokia! Vi får verkligen hoppas på något i den klassen.

JAS

profitthopperen
01.03.2000 12:55
#12

Endre
Re Fastbucks Har set at du prøver å skremme folk fra bird. Har du noe mot Icebreaker, liker du ikke Vethe eller vil du få kursen ned slik at du også kan kjøpe deg inn.


Ellers lurer jeg på om noen vet om Birdstep er til stede på CEbit?

profitthopperen
01.03.2000 13:14
#13

Endre
Nesten ikke noen omsetning i dag. Er det ikke noen selgere eller kjøpere der ute?

Fast bucks
01.03.2000 13:25
#589

Endre
Re ph

Jeg førsøker ikke det ene eller det andre !
Tror ikke at hverken positiv eller neg haussing har noen innvirkning på kursen her !

Aksjen steg fra 40 kr til 180 kr på någre dager , dere må være naive å tro at det ikke skulle komme en korreksjon hvis ikke selskapet kom med nyheter !

Selskapet har i førhånd gått ut med at tala om at man førsøker at få et kontrakt med Nokia eller/og Ericsson, dette syns jeg er at drive opp forventning ! Hvorfor ikke hålle kjeft til man har noe mer konkret at komme isted for at benytte seg av store ord , dette er meg veldig bobble suspekt og jeg er nyfiken på hvo mange inside salg det var i Bird siste tiden !


mvh

Fiks
01.03.2000 14:34
#53

Endre
Som dere ser nå kl 14:15, er det omsatt tilsammen i overkant av 13000 aksjer. Det tilsvarer ca 1 mill. Hvor stor prosent av total aksjemengde er det? Promille? Jeg bare spør.
Studentene er på vei ut, og investorene på vei inn. Endelig et konstruktivt trekk!

Fiks

freelance
01.03.2000 14:55
#45

Endre
Ta en kikk på hvilke internasjonale investorer som har gått inn i Birdstep: http://www.birdstep.no/sider/101.html
Dette er tunge aktører som ikke investerer hals over hode!
Kursutviklingen på slike mikroskopiske volumer som idag er ikke mye å legge vekt på, men dessverre er det en del småinvestorer som bare ser på kurs uten å sjekke volum. Uten å ha sett utskrift av aksjonærlister er jeg ganske så sikker på at de som gikk inn i emisjonen ikke har solgt seg ut/ned. Nei, her er det småinvestorer som har tatt skrekken og solgt ut på lave nivåer mens de langsiktige har akkumulert.
Dårlig aktivitet på gråmarkedet, men det vil ta seg opp når vinterferien er over og jeg blir overrasket om ikke kursen er over 100 før GF til uka.
gizmo
01.03.2000 19:11
#136

Endre
Re: Knut

Nei men Roader'n da !? Har du plutselig mistet trua eller er det fordi du kjøpte deg inn hals over hode ? De eneste som skaper bobler av dette selskapet er småinvestorene her på ST som ikke har bjeller nok til å tåle en liten dip... Jeg skal personlig begynne å bausse denne aksjen 1. juni hvis de fremdeles ikke har klart å få til en avtale, men fram til det (avtale/1.juni) kan man jo se litt mot bio.tech og oljeservice for å hente gevinster. Jeg sa det før forrige GF og jeg sier det igjen: FØR VI SER EN AVTALE AV BETYDNING er det ikke vits i å forvente noen særlig kursoppgang.En rutinemessig GF 10.mars? HVA SÅ!? Ta dere en XO for nervene gutter, eller selg til spotpris og slutt å spre de latterlig frynsete nervene deres over en liten stillstand.

GIZ

Clipper
01.03.2000 19:22
#157

Endre
re giz

Jeg er enig med deg. Her må vi ha litt tolmodighet. "Fast Fucks" har jo selvfølgelig et point, men hvem er ikke klar over risikoen her på unoterte. Dette er ikke for risikoaverse folk.

Jeg venter tolmodig på Birdy, og kan samtidig bruke tid på andre poster som det er mer liv i for tiden.....

Jeg vurderer ikke salg før fuglen har nådd min. 250!

Clip

akenno
01.03.2000 20:02
#72

Endre
Må innrømme jeg er skeptisk til denne aksjen.Men hvem vet?
valka
01.03.2000 20:37
#5

Endre
Tøffe konkurrenter til Birdstep!

"But Palm OS developers also include enterprise computing software vendors that are looking to extend their applications to mobile Palm-based devices. Both IBM and Oracle have developed mobile databases for the Palm OS, and Palm said PeopleSoft, Remedy and SAP are working on similar projects. "

gizmo
01.03.2000 20:44
#141

Endre
Re: Valka

Det overrasker vel ingen........?
Icebreaker er allerede utviklet og klar for markedet.

GIZ

TRG
01.03.2000 21:27
#21

Endre
Selger ikke før 500,- i alle fall.
Det vil si at jeg vurderer å gå ut i nov/des.
Har meget god tro på denne "fuglen", eller hva Fu..butt???
DDD68
01.03.2000 23:26
#8

Endre
Dette har jeg klippet fra Hegnar.Online børsforumet. Les og lær.

"Hei igjen. Prøver meg på en forsiktig, ordrik haussing, alternativt: Samtaleterapi.
Som dere vet, varige forhold innledes ikke på 5 minutter. Slike forhold VARER i 5 minutter, og de er ganske dyre (hvor mange aksjer kjøpte du til 155, og hvor mange solgte du til 80+?). Man syk av slike 5-minutters affærer. Drypp, drypp. Men for all del, day-traders of the world, unite! Men la oss slippe sutringen deres, når dere satser på usunne 5-minuttere. Del gjerne gleden dersom testene viser 'negativ' og dere slapp unna

Birdstepbaby, hun er av et annet slag. Hun må jobbes litt med, hunn innlater seg helst på avtale, ordnede og langsiktige fohold men hun gir tifold igjen. Litt tålmodighet. Ta nå f.eks storesøsteren hennes, FAST, hunn er forbilledlig, er hun ikke? Hva smaker best? Inn på 7,5 , 75, eller inn på 750?

Vel.

Hva er Birdsteps problem? Svaret er:
1) De har nye løsninger på gamle problemer. Det er ofte problematisk fordi systemer er konservative.

2)Det er et nytt selskap og det har ikke et navn. Plasser deg selv i en sjefsstol: Ville du ha satset på noe helt nytt og nesten ukjent - uten å la ingeniørene teste det grundig ut? Det håper jeg ikke. Og hvis du var ingeniør, ville du ikke ha rynket litt på nesen av å måtte sette deg inn i en helt ny API, og helt nye database-prinsipper? Trolig. Du ville ha rynket på nesen helt til du ev. ble overbevist om at dette er f.eks "mycket bra" eller "heck, this is much better than...". Så ville du ha hatt et møte med mannen i sjefsstolen, som igjen ville anmode certain someone om et nytt møte, osv, osv.

Alt avhenger av at icebreaker er så god som det ryktes. Og selv det er ingen garanti. Er det noen som husker Beta og 2000? Eller er det bare VHS man husker? Husker noen hvilken som var teknisk overlegen...? Teknologihistorien vrimler av eksempler på at den beste løsningen aldri ble realisert. Det er derfor overbevisning blir avgjørende, dvs, markedsretting. Det koster, det tar litt tid å sminke seg, det tar litt tid å satse på noe alvorlig (men kort tid hvis det ikke er alvorlig, dvs. en 5-minutters). Emisjonen brakte inn maaange millioner som Birdstep sier skal brukes til markedsretting...

Altså:

1) Er icebreaker GOD?
2) Er det problemfritt å bruke icebreaker i fht. nåværende/kommende teknologi
3) Er det problemfritt å bruke icebreaker i fht. allerede eksisterende databaser/formater?
4) Holder emisjons-millionene til å overbevise kundene?

Birdstep svarer et uforbeholdent "Ja" på disse spørmålene. Hvis man velger å tro på Birdstep når de gjør det, kan du like gjerne tro på aksjen. I hvert fall har du tre punkter i en liste over hva som IKKE er Birdsteps problem. Den listen kan forøvrig gjøres veeeldig lang, det er en smal sak, og det har vært gjort mange ganger bl.a i dette forumet. Det finnes en gammel, men god artikkel på digi.no, den heter "Norsk selskap bak revolusjonerende databaseteknologi". Søk frem den - hvis du vil vite litt om icebreaker.

Scenario 1:
Det går uker og måneder. Ingen avtaler. Negativ presseinteresse. Klumsete uttalelser. Kursras.
Betyr likevel ikke døden for Birdstep. De har ganske god tid. Fugl Føniks-potensiale.

Scenario 2:
De får en avtale, eller flere. Der er veldig mange aktører, Nokia, ECS, Panasonic, Nec, Siemens, Nera, Palm, HP, Psion, Motorola, Transmeta, MS, (pust) osv. Liten avtale, stor avtale er ikke det viktigste, bare ønskelig. En avtale=utstillingsvindu. Positiv presseinteresse. Kurssprang, substans.

Scenario 3:
Nettet vokser, det en informasjons-entropi, det blir bare mer og mer informasjon. Evne til å ordne dette kaos og søke seg frem i det, er følgelig alfa-omega. Derfor er database-teknologi svært viktig. Markedet vil ekspandere og det vil oppstå nye markeder. Det er liten grunn til å tro at Birdstep, hvis de får fotfeste, ikke vil ekspandere, lansere nye produkter, gå i direkte konkurranse med de gamle, store, Oracle, Sybase, Informix etc. Og hvis de 40 patentene som ligger under icebreaker ER revolusjonerende, så kan de godt lykkes i en slik konkurranse.

Scenario 4:
Birdstep markerer seg og blir kjøpt opp sporenstreks.

Birdstep-aksjen er høyspekulativ. Per i dag. Om en måned kan den være begynnelsen på et norsk IT-eventyr uten sidestykke. Eller: Om to-tre år, nok en fiaosko. Ikke for det, det er ikke noe galt i det spekulative. Et eksteskap f.eks, er en vanvittig spekulativ affære. Livet er spekulasjon. Nåvel.

Jeg tror på Birdstep. Jeg har gått inn og ut av aksjen, og er nå inne. Jeg tror jeg blir der, for det er alltid trist å forlate en fest og høre etterpå at det "tok av". Uansett: Birdstep er den mest morsomme aksjen jeg har vært i nærheten av, en søt dame.

Langtids-Marianne"

Bøyer meg i støvet for Marianne!

[This message has been edited by DDD68 (edited 01-03-2000).]

[This message has been edited by DDD68 (edited 01-03-2000).]

Eureka
02.03.2000 01:09
#2

Endre
Bare tull, alle database eksperter vender tommelen ned.

Birdstep er den desidert største oppblåste IT-boblen her i landet. Det eneste geniale Vethe har gjort er å hente inn bjellesauen Jan Haudemann. Er det ingen som har gjort hjemmeleksen sin, eller er alle hjernevasket. Olaf Vehte har vert både i Asia, USA, Sverige og Finland med sin isbryter, og har snart holdt på i seks år med sin unike teknologi. Har han lykkes i å bryte gjennom noe som helst? Dette er bare usaklig hausing opp og ned i mente. Å hevde at avtalen med RedHat bringer store inntekter er bare tull. Det samme er det å gi forventninger om avtaler med Nokia og Ericsson, og i samme åndedrag nevne at ting tar tid. Dette er hausing. Hadde isbryteren vært så god som Vehte påstår, ville selvsagt Nokia og alle de andre vært interessert.

I følge Harald Løvik hos Oracle Norge, Thomas Pinnås hos Sybase Norge, og en av verdens fremste eksperter på ultralette mobil-databaser, Larry Wienzczak hos Sybase UK, som har god kjennskap til Icebraker, konkluderer de alle med dette er bare tull og tøys.

Et lite utdrag fra artikkel i Inside Data februar 2000.

Kommentar?

Vic
02.03.2000 01:39
#169

Endre
re Eureka

Er du redd for å miste jobben din hos Oracle, eller hvor enn du jobber. Klart ikke konkurrenten vil rose Icebreaker. Derimot er det helt vanlig at bikkjer som deler det samme matfatet glefser etter hverandre.

Birdstep vant Rosing kreativtetspris, den mest prestisjetunge en softwareutvikler kan motta i Norge. Jeg fatter ikke at du våger å kritisere et produkt på et så tynt grunnlag som å vise til konkurrentenes uttales. Infantilt nedhaussings forsøk, spør du meg.

Eureka
02.03.2000 06:32
#3

Endre
Kiss of death
Det kom nok litt overraskende på folkene i Fast da de bare fikk en lusen andreplass i kampen om Rosing-prisen. Gullet gikk til Birdstep, men betyr det at de vil tjene penger…? Både Rosing- og Reodor- prisen har vært ”dødskyss” for alle som har vunnet prisen hittil….

Sjelden har vi sett maken til bobleselskap! Etter at ”fuglemannen” Olaf Vethe fikk med seg lykkejegerene Henning Klemp og Paal Berg har bobleselskapet blitt blåst opp i 2 milliarder kroner i papirverdi. Når boblen brister er nok smartingen Haudemann for lengst ute.

Både pressemeldinger og nyhetsbrev bærer preg av manglende substans. At det engelske språket er elendig får så være, men her er det mye rot – og den ene unnskyldningen slår den andre i hjel.

Siden jeg fremdeles refererer til ordlyden i fra den samme artikkelen (som er å finne i februar-utgaven av Inside Data), er det tydelig at noen ikke har helt den samme oppfatning av Bird.

Jeg har ikke påstått at Bird er et vinn eller forsvinn selskap… Eller at de store investorene som er inne, i seg selv gir tyngde og gir troverdighet.

I intervju med HegnarOnline, blir Olaf Vethe stilt ovenfor følgende spørsmål;
- Dere har blitt kritisert for at dere slapp til mange kjente tradere i emisjonen deres. Det er vel ikke en langsiktig tankegang?
Vethe savarer at kanskje noen av de som var med på emisjonen tok en rask gevinst…

Dette intervjuet var fra 28. februar, og Birdstep-aksjen ble omsatt for 103 kroner…

[This message has been edited by Eureka (edited 02-03-2000).]

Trygg
02.03.2000 07:26
#34

Endre
Jeg antar at aksjen nå vil hoppe rett opp etter helgen, Derfor kjøpte jeg meg inn igjen
for tredje gang, på 83,-
Palad
02.03.2000 08:47
#5

Endre
I intervju med HegnarOnline, blir Olaf Vethe stilt ovenfor følgende spørsmål;

Det var Henning Klemp. Get your facts straight, boy

bug
02.03.2000 08:49
#23

Endre
re Eureka

Kommentarer på det som står i Inside Data passer seg bedre på Hegnars forum.
Eureka, du må da fatte og begripe at konkurrentene snakker piss om Icebreaker. Hva ville du gjort? Rost den opp i skyene?
Neivel, det overlater vi til noen som som er økonomisk uavhengige, nemlig den svært faglig kompetente Rosing-juryen.
Det blir ikkje penger av dette, men pokker heller det er ikkje gått ein måned siden de vant denne prisen enda.
Vi må prøve å smøre oss med tålmodighet, gjerne eit tjukt lag!!!

Nå har pampersgjengen solgt seg ut (unntatt meg), så når(ikke hvis!) det kommer noen avtaler nå så går denne fort!

2maZ
02.03.2000 12:00
#146

Endre
re Eureka

Har du kjøpt deg inn i gullfuglen nu?

Regner med sinnsyk haussing...

X___O
02.03.2000 12:06
#88

Endre
Har klokketro på Bird selv, MEN!

Alle snakker om avtalen med RedHat Linux, og at den vil generere store penger!

Dette er ikke tilfelle, Det er kun meget god reklame for BIRD. Om Dell leverer med Linux til noen av sine PC-modeller, så betyr det **** meg ingen ting for BIRD.

BIRD bør komme med en avtale nå snart, eller så får vi et nytt fall, og da skal jeg kjøpe meg inn igjen! Noen som angrer på at de ikke gjorde som meg og solgte på 162?

mvh X__O

robbo
02.03.2000 12:43
#1

Endre
Det er jo knapt omsatt aksjer til nå idag, men den synker ihvertfall ikke så veldig mye, det er ihvertfall positivt.

Noen som har noen ide om hva som kommer til å skje på GF? håper ikke vi får Hospitel GF effekt.

JAS
02.03.2000 13:04
#43

Endre
x____o

Lyckades du pricka in 162, så är det bara att gratulera. Visst fan ångrar man sig nu, men förhoppningsvis kommer möjligheterna igen när BIRD kommer med ett signerat storkontrakt. Mycket tröttsamt att se fågeln nere nästan vid emisjonsnivåerna.
Men den kommer snart (tis-ons) igen.

Den vansinnigt tålmodige svensken,

JAS

X___O
02.03.2000 13:09
#92

Endre
Ser ut som BIRD kan ha en bunn på 70, hvis det går ann å si det slik!

Tror iallefall ikke den går under 70!

Man bør ikke håpe på nyheter i forb. med GF.
De kommer nok like etter!

mvh X___O

profitthopperen
02.03.2000 13:32
#14

Endre
re Eureka: Ser at du nevner Sybase ansatte rakker ned på Birdstep. DEt skulle bare mangle ettersom Sybase er en konkurent. For meg er det positivt for Birdstep når konkurentene snakker drit om Icebreaker, det tyder nok på at de er redde for produktet. Hvis Icebreaker bare hadde vært tull og tøys som de påstår da ville de vill ikke ha brydd seg med å rakke ned på Icebreaker.

Mange nevner at Vethe også snakker kursen ned. Det må jo tyde på at de ikke er en boble, da vil han vel ha snakket kursen opp.

Fiks
02.03.2000 14:58
#54

Endre
Pr 14:45 - 8400 aksjer à ca kr 80,- = 672 000,-. Promille-volum. Flere studenter som har risikert studielånet er ute. Snart er visst bare vi investorer med egenkapital igjen. Bra!

Fiks

robbo
02.03.2000 15:19
#2

Endre
sakset dette fra Hegnar's forum, noen som vet noe om dette? Får ta det med en stor spade salt!

"birdstep med ny avtaler
Anders
2/ 3/00 14:07
Pressemelding i avisen (fradag) avtale med telenor mer i vente!! Dette kommer til og bli meget bra. Last skutta full det har jeg. Hilsen en med stor tro."

Børstraktor
02.03.2000 15:27
#29

Endre
Re. Fiks: Helt enig med deg.
Nå skal vi ikke bruke så mange bleie-bemerkninger lenger, i fare for å virke useriøse, men jeg skjønner jo at studenter uten EK selger ut, fordi fuglen for noen kan virke "farlig" (en rovfugl?). Du belåner ikke hus og heim for å sette penger på Bird, men bruker penger du KAN miste uten å bli raka fant. Det har vært en shake-out nå, der tyngden og viljen til å ta risiko blant investorene har økt betydelig.

De fleste som sitter nå, sitter langsiktig.
Det er få som forventer at fuglen flyr avgårde over natta. Jeg slapper helt av, og tror jeg er med på et IT-eventyr i løpet av noen måneder.

Bateman
02.03.2000 15:30
#4

Endre
Har hørt at BS har vært i samtaler med Oracle i England. Vet noen hva disse samtalene kan gå ut på; samarbeid, oppkjøp???

Trodde i utgangspunktet Oracle var en konkurrent, ser jo at enkelte Oracle-medarbeidere i Norge har uttalt seg negativt om Icebreaker... Er dette ingeniørene eller markedsføringsfolk???

Patrick

profitthopperen
02.03.2000 15:47
#15

Endre
Tipper 75 i dag var bunnen. Ingen er så dumme at de selger på kurser ned mot emisjonskursen. Neste uke øker nok volumet ettersom noen sikkert venter seg mye av GF. Helt ærlig tror jeg det kommer noen godbiter sammen med GF. Jeg gjerne i uken etter. Dette er bare noe jeg har på følelsen og det er ikke noe "sikker" kild hausse forsøk.
gizmo
02.03.2000 15:58
#148

Endre
Re: Bateman

Skal ikke tro alt du hører, selv om det er til din fordel! Og for mammons skyld; slutt å sitere noe svada dere har lest på H's forum, det vil bidra til å senke nivået her, og dermed mister vi etterhvert de seriøse gutta som har gode faglige innlegg.
Forøvrig er det artig å lese innleggene på de forskjellig topic's om selskaper på OTC. Alle steder der ikke kursen har nådd 5.00000000000000.- på en time er det barnegråt og tisselukt å spore, eller desperat optimisme àla "den stiger snart, tror jeg, 70% hvertfall" ! Det henger kanskje sammen med antall "investorer" som kom seg inn på topp..?!

GIZ

gizmo
02.03.2000 23:31
#155

Endre
PS. Jeg har aksjer i BS...

GIZ

runnym
03.03.2000 08:08
#78

Endre
Fikk innkalling til GF i går. Der står det at det skal være et info.møte i forkant av GF
kl.14.00. Hvorfor det? Er det positive nyheter? GF skal jo ta stilling til å utstede mange millioner nye aksjer så de trenger vel all den goodwill de kan få?
Jeg tipper at det er en intensjonsavtale på gang, eller noe i den stilen. Noen andre som vet noe mer?
BadTimes
03.03.2000 08:10
#96

Endre
Hallo, og god morgen folkens!!

Jeg sitter med innkallingen til generalforsamlingen, og den er vel ikke så veldig spennende. Det jeg lurer på er hva som skal presenteres på det de kaller "orienteringsmøte for selskapets aksjonærer" som starter 1 time før GF. Er dette vanlig??? Noen som vet hva det skal orienteres om??? Ny kontrakt???

Håper på seriøse svar.

BT

BadTimes
03.03.2000 08:25
#98

Endre
Re: runnym

Jeg så ikke innlegget ditt før jeg hadde skrevet mitt.
Tror du vi får noen vettuge svar???

mesh
03.03.2000 08:28
#58

Endre
Jeg tror at det kommer gode nyheter i nær fremtid. Videre tipper jeg at vi løpet av det neste halvåret vil se at Birdstep kommer til å markere seg kraftig. Tipper 500 + i perioden 6-12 mnd. Optimist eller realist ??!! Vi får se.
Clipper
03.03.2000 10:05
#171

Endre
ref "avtale med Telenor" rykte på Hegnar.

Skjønner ikke helt hva Telenor skal ha en avtale med Birdstep for. Telenor legger jo ikke inn databaser i telefonene, - det er det vel produsentene som gjør.......

Clip

Teft
03.03.2000 10:23
#24

Endre
I innkallingen til GF la jeg merke til en ting; styret ber om fullmakt til å kjøpe egne aksjer, min.pris NOK 5 maks.pris NOK 3000 pr. aksje.

Vi kan vel i mellomtiden bare håpe....

BadTimes
03.03.2000 10:25
#99

Endre
Noen som har en formening om innholdet i denne artikkelen på Hegnar Online skal tolkes positivt eller negativt???
http://193.215.139.102/news/det.asp?id=20529

Realisten
03.03.2000 10:43
#32

Endre
Hegnar Online liker å provosere, det er slik de får flere lesere.
Det jeg er mest interessert i, er fullmakten styret ønsker til å utstede inntil 4,5 millioner aksjer. Det er rundt 20% av selskapet.
Sitat fra innkallelsen:
"Kapitalforhøyelsen skal kunne gjøres opp i kontanter eller med innskudd i annet enn penger, herunder ved fusjon".
Interessant!

Clipper
03.03.2000 10:50
#174

Endre
re badtimes

Jeg tolker det positivt at Nokia "tør" å samarbeide med små "ukjente" aktører. Dette underbygger jo Birdsteps sjanser i konkurranse med Oracle, Sun etc. om å bli preferert partner hos f.eks. Nokia. Dvs. det er ikke noe drawback å være liten...

Clip

gizmo
03.03.2000 11:05
#158

Endre
Helt klart positivt !

GIZ

Børstraktor
03.03.2000 13:34
#34

Endre
Ser på Hegnar Online i dag at Linux griper om seg hos diverse lands offentlige myndigheter.

Dette har kanskje ikke direkte så mye relevans til Birdstep "as such", men når myndighetene i både Kina, Frankrike, Danmark og her i furet værbitt ser ut til å velge Linux på sine systemer, demonstrerer dette den voldsomme tyngden som Linux etterhvert vil få (jvf. avtale mellom Birdstep og Red Hat).

Tankerekken blir:
1) LINUX blir superpopulært
2) Bærbare løsninger tar over for stasjonære.
3) Birdstep er perfekt posisjonert i dette
skjæringspunktet med sin Red Hat-avtale.

Det er mye oppmerksomhet rundt Birdstep for tiden, og det ser ut som ledelsen er ekstremt aktive med å aksellerere kommersialiseringsfasen. At budet på HelpInHand ikke gikk gjennom er forårsaket av motstridende meninger om verdsettelse av selskapet. Det skjønner jeg godt. Det er jo "det umuliges kunst" å finne et verdimål på IT-selskaper i startgropa.
Jeg kan iallefall ikke tenke meg at de metodene jeg lærte på NHH er brukbare.


Jeg synes det er veldig positivt å høre

Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS