"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Intellinet - med sammarbeidsavtale med Cisco!
Intellinet - med sammarbeidsavtale med Cisco!
Goodbuy
13.03.2000 09:43
#53

Endre
Intellinet inngår samarbeid med Cisco Systems. Nå blir også IP-telefoni en applikasjon i Intellinets ASP konsept.

Intellinet og Cisco Systems inngår en samarbeidsavtale for å tilby IP-telefoni som en applikasjon i Intellinets ASP konsept. Intellinet har valgt å standardisere på Cisco-teknologi i sin infrastruktur for IP-telefoni og annen datatrafikk.
- Intellinet er først i Norge med denne løsningen, men er også blant de først på verdensbasis. Derfor blir dette en viktig referanse for Cisco rundt i verden, sier salgsdirektør Knut Ole Tande i Cisco Systems.

Konseptet bygger på at kunder deler plattform hos Intellinet, men at kundene allikevel er sikret mot innsyn hos hverandre.

- Intellinet har stor tro på at dette konseptet over tid vil bli den vanlige telefoni-løsningen for bedrifter som velger ASP som sin leverandør av datatjenester. De gamle proprietære hussentralene vil dø ut og IP-baserte hussentraler basert på åpne plattformer vil overta. Med dette konseptet vil Intellinet gjøre det enkelt og trygt for kunder å gå over på den nye teknologien, sier adm. direktør Gunnar Sæther i Intellinet.------------------
GB
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS