"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > MRT og PCTVNET
MRT og PCTVNET
Nordby
14.04.2000 15:34
#6

Endre
Slo like godt sammen disse to. De er jo ganske like i kurssammenheng, og har omtrent samme utvikling. Begge er blitt noen år og begge har startet sine salg. Kanskje er det også flere fellesnevnere. Så et innlegg i dag på HBF som jeg syns bør kopieres over. Nå er det ikke ofte det er så mye fornuft på det forumet men noe er det jo fra tid til annen. Innlegget kom etter mye konkursprat på kanalen og her er det:

Unoterte

--------------------------------------------------------------------------------
Mrt - PCTVnet
Lunde


--------------------------------------------------------------------------------
Ser at det er mange her som mener at disse to selskaper så å si snart er konkurs grunnet lånte penger???? Utrolig idiotisk å komme med slike påstander. Hvilke selskap er det her som IKKE har lånte penger? Forskjellen mellom Mrt/PCTVnet og de fleste andre unoterte er at Mrt/PCTVnet TJENER penger, mens de fleste andre IKKE gjør det. Legg merke til at jeg skriver "de fleste" og IKKE alle. Det finnes andre unoterte som også tjener penger. De fleste som hausses mest her på forumet om hvor fantastisk fremtidig inntjening vil bli, er de som står nærmest en plass i skifteretten og spesielt i disse tider. Ja, jeg har både Mrt/PCTVnet som langsiktig investering. Andre unoterte trader jeg i. Noe av gevinstene blir brukt til å kjøpe meg ytterliggere opp i begge selskaper og ligger da lavt som kjøper hele tiden. Hvorfor? Nettopp grunnet andre tradere som benytter disse selskaper som en trade-mulighet og tradere vet vi ofte MÅ ut. Da ligger slike som meg på bunn og fisker. Jo billigere man kan få en aksje jo bedre. For når begge selskaper går opp, og det vil de før eller senere, så kan andre kjøpe på høyere nivåer. Men for å gjøre dette må man selvsagt ha tro på de selskapene man bygger seg opp i. For det vil bl.a. være disse selskapene som etterhvert vil gå langt, og da er det greit å ha samlet opp en skikkelig "haug" med papirer på lave nivåer. Når det gjelder belåning så er det ingen tradisjonelle lån i disse selskaper, men det er det i en god del andre. Dog så kan man si at aksjonærene på en måte er lånegivere i form av aksjer, men det gjelder stort sett alle selskaper. Mrt/PCTVnet har begge vært for tidlig ute med sine produkter, men vi ser en sterk økende interesse, og ettersom verden blir mer og mer ferdig med sine overganger fra analoge systemer til digitale vil begge selskaper stå sterkt rustet til å møte den handelen som vil måtte komme. Pokker heller, de har jo begge økende salg allerede! Selskapenes systemer fungerer i dag også analogt men er i seg selv ikke noe poeng. For begge selskaper håper jeg også at de klargjør mer av den salgsmessige fremdriften, for den er for dårlig utviklet som den er. Ett viktig poeng jeg håper de er seg bevist!
--------------------------------------------------------------------------------
14/ 4/00 12:08
Dette innlegg er lest 197 ganger

Syns selv selskapene er lavt priset men det er det vel en grunn til? Hvorfor tar ikke selskapene seg selv et godt tak et vist sted og setter igang en agressiv salgskampanje, eller er det fordi de ikke har kapasitet til å følge opp. Jeg ringte selv Mrt her om dagen for å få en pris på et kamera som jeg kunne montere hjemme, men maken til slit for å komme gjennom til rette person! Den jeg skulle prate med sa at de ikke hadde noen salgsorganisajon i norge!!? Alt skjer i USA. Blir det ikke litt vanskelig å selge noe i norge da? Skal man ha et salgsopplegg så må det ihvertfall for norske kjøpere finnes noe her hjemme man kan ta kontakt med. Sjekket ut den norske forhandleren men de hadde ikke kameraet og de viste heller ikke om Mrt eksisterte??????? Noen andre som har noen mening? Jeg bare spør!!!

Lunde
14.04.2000 17:18
#235

Endre
Hmmmm, dette ser jo kjent ut. Tror nok ikke vi skal ha Mrt Micro og PCTVnet som en topic. Men du har ett poeng med hensyn til likheten på eksistens, kurs, utvikling og salg. Men det er to vidt forskjellige selskaper. På den annen side,... (tenker høyt) tvboks og kamera integrert i en felles løsning,.. hmmm. Teknologisk ingen hindring, de fungerer sammen slik enhetene for selskapene er pr i dag skulle jeg tro, hvis man skulle ønske det. Tror alikevel ikke, i hvertfall ikke nå, at dette har noe særlig synergier. Men tvboksen kan jo gjøre mye utenom akkurat "pc og tv" så et hjemmekamera i tillegg burde jo være "snærtne greier".Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS