"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > PCTV er igang igjen
PCTV er igang igjen
Tiger`n
28.04.2000 15:37
#49

Endre
Det ser ut som at folk har fått opp øynene for PCTV igjen...

jeg klapper og bukker

sunncon
28.04.2000 16:23
#80

Endre
Det eneste der mangler nu, er lidt posetiv informasjon fra Hr. Skorpen, i form av den markedsføringen de har hatt, om den har gitt resultater?
Men vi må håpe at vi ikke venter forgæves.

god helg alle
sunncon

sidstar
29.04.2000 01:45
#1

Endre
Har sittet og fulgt med her på forumet en stund..på tide med å bidra litt selv også...

..først og fremst, så er det bra at ST ikke har nådd Hegnar tilstander...Håper vi kan bevare det sånn!!!

så til PCTVNet...

...synes at de fleste er litt vel opphengt i internett på TV...I seg selv, så er det ikke noe å bli rik på...(dårlig oppløsning..osv)...MEN totalpakken som PCTV leverer... internett, mail, intelligent portal, reklamemuligheten som ligger i interaktive TV-programmer, og ikke minst smart home...gjør etter min mening til et spennende konsept..
Har selv sett Homepilot'en demonstrert på GF for noen mnd. siden... Når du slår dette sammen med at PCTVNet har gått litt vekk fra kun og markedsføre homepiloten til også å selge de enkelte applikasjonene, og de faglige dyktige personen i PCTVNet / Partnere..
...Så er dette en aksje som på sikt kan være gull værdt...
MEN til alle dere hausere der ute..så husk at Markedsføring/Pilotprosjekter tar litt tid...hold hodet kaldt!!...så kan det hende at det blir mange fine julegaver under treet i år!!!

...og så ser det ut som om at folk glemmer at de små kurssvigningene vi ser i markedet på PCTVNet, og andre aksjer...er basert på et veeeldig tynt volum (f.eks "dagens" tall 3000 aksjer til 4,00 = 12.000)..Den lave omsetningen sier også noe om at aksjonærene har tro på aksjen, og det synes jeg de burde ha...
Det ser ut som det er få aksjer i omløp på disse lave kursene..så den reelle kursen for PCTVNET er etter min mening noe høyere..

Kjøpte selv PCTVNet på 6,90...og har ingen bekymringer for det...tror det fortsatt at det på sikt er et "røverkjøp".. Markedet har "normale" svigninger som det vi har vært med på nå.. men i det lange løp så er det penger å tjene.. Husk at selv om NASDAQ er lav i forhold til for et par mnd. siden, så har den fortsatt hatt en stor oppgang fra ett år tilbake, selv på dagens nivå!!

..så til alle dere som skriker om at det ikke har vært noen pressemeldinger på laaaang tid.. ta det med ro..de kommer!!! ..og det gjør kursoppgangen også!! ..om du sitter med PCTVNet eller andre aksjer...
Magefølelsen, og langsiktighet er alltid noe å stole på!!

Brian
29.04.2000 11:26
#120

Endre
re sidstar
godt innlegg, velkommen til ST!
Jeg må si at jeg sitter på en post i PCTVNet også. Jeg syns konseptet virker spennende, og sitter med grei gevinst allerede ved disse nivåer. MEN jeg har et par kamerater som har sett på produktet, og hvilke internettsider som denne Homepiloten støtter!
De var ikke særlig imponert! Jeg sendte en E-mail til PCTVNet med nettopp spørsmål om Homepilots format-støtte,f.eks XML er på vei inn! Noen som har kompetanse ved denne delen av produktet, Det er faktisk ganske viktig med tanke på hvilke begrensninger dette kan føre til??

Kommentarer...

sidstar
29.04.2000 16:45
#2

Endre
Brian!
Jeg er kanskje ikke den rette til og kommentere innlegget ditt, men ifølge det som ble sagt på GF til PCTVNet så er det ikke utarbeidet en standard for interaktiv TV..men applikasjonene kan lett tilpasses en evt. standard på området... Homepiloten støtter også JAVA, og det er det ikke mange av de konkurerende produktene som gjør, i følge hva som ble sagt på GF..
Regner også med at HTML..eller XML ikke vil være noe problem....
..men som sagt før...Produktet er mere enn bare internett...og det er der det er kroner og hente...tror jeg i hvertfall da...
elg
01.05.2000 23:13
#255

Endre
Vekk meg når vi paserer 10,00
når det er sagt så er det gøy at det er litt fart i Skorpens gjengStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS